Δικηγόρος θύματος: Την απείλησε και την βίασε – Στον ανακριτή και η 20χρονη (VIDEO)

Δικηγόρος θύματος: Την απείλησε και την βίασε – Στον ανακριτή και η 20χρονη (VIDEO)

Στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης έφτασε σήμερα το μεσημέρι ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών στη Θεσσαλονίκη, παριστάνοντας τον αστυνομικό.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Λίγη ώρα αργότερα προσήλθε και η μία από τις τρεις φερόμενες ως παθούσες, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη των κατηγοριών και για να θέσει τον εαυτό της στη διάθεση του ανακριτή για οτιδήποτε της ζητηθεί σχετικά με την υπόθεση.

Τις συγκλονιστικές στιγμές που ισχυρίζεται ότι έζησε η εντολέας του περιέγραψε ο συνήγορος της 20χρονης, η οποία εργάζεται ως ιερόδουλη στην περιοχή της Γιαννιτσών και είναι μία από τα τρία φερόμενα ως θύματα, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ότι βιάστηκε. Όπως είπε ο κ. Σωκράτης Δημητριάδης η εντολέας του περιέγραψε από την πρώτη στιγμή και με κάθε λεπτομέρεια στις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές τα όσα έζησε και έχει διαταχθεί να εξεταστεί από ιατροδικαστές προκειμένου να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε το η νεαρή, με πρόσχημα μια οικονομική συμφωνία προκειμένου να συνευρεθούν, οδηγήθηκε σε μια ερημική τοποθεσία εκτός Θεσσαλονίκης και εκεί ο κατηγορούμενος με την απειλή χρήσης βίας, του βιασμού και λέγοντας της ότι είναι αστυνομικός, της ζήτησε 1.000 ευρώ προκειμένου να μην την καταγγείλει, καθώς θεωρούσε ότι ασκεί παράνομα το επάγγελμα αυτό, αλλιώς θα την βιάσει.

«Ο φόβος που βρισκόταν αργά το βράδυ σε μια ερημική τοποθεσία, χώρο καμία άλλη επικοινωνία με τον εξωτερικό κόσμο καθώς της είχε ήδη αφαιρέσει το κινητό και την τσάντα της και τα παρακρατούσε παράνομα προκειμένου να την πιέσει και να την εκφοβίσει περαιτέρω ώστε να ικανοποιηθουν οι ορέξεις και η επιθυμία του», ανέφερε ο κ. Δημητριάδης, συμπληρώνοντας ότι ο φόβος ήταν αυτός που εξανάγκασε την 20χρονη, φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα, να βιαστεί κατ’ ουσίαν.

«Δεν είναι τυχαίο ότι αναγνώρισε ευθείς αμέσως και τον ίδιο και το όχημά του αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία που μπορούσε εκείνη την στιγμή και με τον φόβο να συγκρατήσει», είπε στη συνέχεια κάνοντας γνωστό ότι αυτά τα στοιχεία έχουν επιβεβαιωθεί και από τις υπόλοιπες παθούσες, ξεκαθαρίζοντας ότι τα φερόμενα ως θύματα δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι το ένα από τα θύματα όταν ο κατηγορούμενος την ρώτησε αν είναι εκδιδόμενη, εκείνη το αρνήθηκε αλλά παρόλα αυτά, οδηγήθηκε στην ίδια πράξη υπό τις ίδιες συνθήκες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ