Δυτική Θεσσαλονίκη: Χωρίς φανάρια για δεύτερη μέρα κεντρικός δρόμος (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Δυτική Θεσσαλονίκη: Χωρίς φανάρια για δεύτερη μέρα κεντρικός δρόμος (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες σε κεντρική διασταύρωση σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Πάρκο “Ελπίδας” του Ευόσμου.

Όπως, φαίνεται στο βίντεο και στις φωτογραφίες του GRTimes.gr τα φανάρια είναι εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να ανά πάσα στιγμή να υπάρχει ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.

Οι οδηγοί διασχίζουν τη μεγάλη και άκρως επικίνδυνη διασταύρωση – στα όρια των δήμων Αμπελοκήπων- Μενεμένης και Ευόσμου- παίζοντας «κορώνα -γράμματα» τη σωματική τους ακεραιότητα, ενώ ακόμη μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος για τους πεζούς.

Μάλιστα το συγκεκριμένο σημείο με τα χαλασμένα -εδώ και δυο μέρες φανάρια- έχει αυξημένη κίνηση -όχι μόνο από ΙΧ, αλλά και από φορτηγά και υπεραστικά λεωφορεία- καθώς είναι λίγα μέτρα από την αερογέφυρα που οδηγεί στο ΚΤΕΛ Μακεδονία και προς το λιμάνι. Επίσης, πρόκειται για κεντρικό σημείο που οδηγεί στη Σταυρούπολη, ενώ είναι σε απόσταση αναπνοής από το Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Οι οδηγοί θα πρέπει είναι προσεκτικοί και στα δύο ρεύματα: από και προς την αερογέφυρα και να μειώνουν την ταχύτητα, ενώ προσεκτικοί πρέπει να είναι και οι πεζοί οι οποίοι θα επιχειρήσουν να διασχίσουν τη διασταύρωση.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes.gr:

χαλασμενα-φαναρια-2

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ