Μ. Αντωνίου: Θα φτάσουμε σε κάθε πολίτη που χρειάζεται το εμβόλιο (VIDEO)

Μ. Αντωνίου: Θα φτάσουμε σε κάθε πολίτη που χρειάζεται το εμβόλιο (VIDEO)

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Ότι η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς προκειμένου να χτιστεί το “τοίχος” ανοσίας απέναντι στον κορωνοϊό και να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα, τόνισε η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, με αφορμή το γεγονός ότι η χώρα μας έσπασε το φράγμα των πέντε εκατομμυρίων πλήρως εμβολιασμένων.

Όπως επισήμανε, “γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από του Υπουργείο, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να υποδεχθούν τον τουρισμό, την βαριά μας βιομηχανία, με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται, έτσι ώστε να μείνουμε υγιείς”. Πρόσθεσε δε, πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εφησυχασμός, τονίζοντας ότι “συνεχίζουμε την προσπάθεια για να χτίσουμε το τοίχος ανοσίας με το εμβόλιο”.

Επιπλέον, η κα. Αντωνίου ανέφερε ότι “πλέον, μπορούμε να πηγαίνουμε με κινητές μονάδες στα σημεία που χρειάζεται εμβολιασμός για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες της χώρας μας”, κάτι το οποίο ανακοίνωσε και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια ούτως ώστε σε όλα τα ξενοδοχεία τα οποία φιλοξενούν τουρίστες να έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν τον ΕΟΔΥ προκειμένου να εμβολιαστεί το προσωπικό των τουριστικών μονάδων.

“Αυτή η προσπάθεια γίνεται προκειμένου να φτάσουμε σε κάθε πολίτη που χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο”, επισήμανε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ