Με μοτοσικλέτες “πλημμύρισε” η παραλία της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με μοτοσικλέτες “πλημμύρισε” η παραλία της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με μοτοσικλέτες μεγάλου αλλά και μικρότερου κυβισμού “πλημμύρισε” σήμερα το απόγευμα ο χώρος μπροστά στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του μοτοσικλετιστικού Ομίλου Σοχού “Άγιος Γεώργιος” ξεκίνησαν να φτάνουν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα μπροστά από το άγαλμα σταθμεύοντας τις μοτοσικλέτες τους και τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.

Πρόκειται για την 18η ετήσια συγκέντρωση και μοτοπορεία που πραγματοποιεί ο μοτοσικλετιστικός όμιλος προκειμένου να αποδώσουν φόρο τιμής στον στρατηλάτη. Παράλληλα, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο επίτιμο μέλος του ομίλου Μιχαήλ Μπακάλογλου ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών.

Η οργανωμένη πορεία με περισσότερες από 200 μοτοσικλέτες ξεκίνησε περίπου στις 17.15 από τον Σοχό Θεσσαλονίκης ενώ οι μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν πλήρως στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου περίπου μια ώρα αργότερα.

Τα μέλη του Ομίλου, μετά από σύντομη στάση και τις “απαραίτητες” φωτογραφίες αναμένεται να αποχωρήσουν όλοι μαζί, πάντα με συνοδεία της αστυνομίας, για τον Σοχό όπου θα συνεχίσουν με διάφορες δράσης.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ