Όχι μια, όχι δύο αλλά τέσσερις θυρίδες σε θησαυροφυλάκιο τράπεζας στο Νέο Ψυχικό παραβιάστηκαν, με τους δράστες να αποσπούν τεράστιο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε κλοπή σε τέσσερις θυρίδες που βρίσκονταν σε ειδικό ασφαλή χώρο στο θησαυροφυλάκιο του υποκαταστήματος της τράπεζας.
Οι δράστες, άγνωστο πώς, κατάφεραν να μη γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.
Η συνολική αξία χρημάτων και κοσμημάτων που κλάπηκαν υπολογίζεται σε εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, από τη μία θυρίδα κλάπηκαν 42.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3 εκατομμυρίων. Από τη δεύτερη 75 λίρες και κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων. Από την τρίτη κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου και από την τέταρτη 130.000 ευρώ.
Ήδη έχει ξεκινήσει εσωτερικός έλεγχος και εξετάζονται βίντεο των καμερών ασφαλείας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή ατόμου που είχε εσωτερική πληροφόρηση.
Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε επίσης: Θυρίδες ΕΤΕ: Νέοι κατηγορούμενοι τραπεζικοί για υπεξαίρεση