Παρέμβαση Καλαφάτη για αύξηση της αστυνομικής δύναμης στο “Μακεδονία”

Παρέμβαση Καλαφάτη για αύξηση της αστυνομικής δύναμης στο “Μακεδονία”

Τη δέσμευση πως οι αστυνομικές δυνάμεις που υπηρετούν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, θα αυξηθούν σημαντικά, απέσπασε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη, ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέα Μακεδονίας Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης επισκέφτηκε χθες στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ τον κ Καραμαλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ανάμεσα στα θέματα που του έθεσε και συζήτησαν, ήταν και αυτό της ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, στο οποίο, ειδικά μετά την επέκταση, αλλά και το άνοιγμα του τουρισμού, οι ανάγκες έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Στη διάρκεια της συνάντησης λοιπόν, ο κ. Καραμαλάκης κατανόησε αμέσως το πρόβλημα και δεσμεύτηκε να ενισχύσει την αστυνομική δύναμη στο αεροδρόμιο, με 50 απόφοιτους της Σχολής Αστυνομικών.

Η εγκατάσταση των νέων αστυνομικών στο αεροδρόμιο που θα βοηθήσει ώστε να μην παρατηρούνται ουρές και να αυξηθεί ουσιαστικά το επίπεδο εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών, αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και ενδεχομένως μέσα στο πρώτο μισό του Ιουνίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ