Πατουλίδου, Ζέρβας και Δανιηλίδης τίμησαν την Πρωτομαγιά (VIDEO)

Πατουλίδου, Ζέρβας και Δανιηλίδης τίμησαν την Πρωτομαγιά (VIDEO)

Στεφάνια στο Μνημείο του Εργάτη μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, κατέθεσαν πριν από λίγο η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Λίγο μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησε το εργατικό κέντρο η αντιπεριφερειάρχης και οι δύο δήμαρχοι τίμησαν με αυτόν τον τρόπο την Εργατική Πρωτομαγιά, στέλνοντας παράλληλα τα δικά τους μηνύματα για τη σημερινή επέτειο.

«Εκείνο που εύχομαι είναι το εργατικό δίκαιο, να μην ισοπεδωθεί, να μην μειωθεί, να μη χαθεί. Να μην πάνε τζάμπα τόσοι αγώνες που έχουνε γίνει», δήλωσε η Βούλα Πατουλίδου στο πλαίσιο της τελετής.

«Η Εργατική Πρωτομαγιά μας θυμίζει ότι η κοινωνική δικαιοσύνη κατακτάται με αγώνες. Αυτό τιμούμε σήμερα», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Ζέρβας επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης ως ο μεγαλύτερος εργοδότης στη Βόρειο Ελλάδα φροντίζει ώστε όλα αυτά τα δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί, να συνεχιστούν και να εμπεδωθούν.

Από την πλευρά του ο Σίμος Δανιηλίδης ανέφερε πως η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν και πρέπει να είναι πάντοτε στο πλευρό των εργαζομένων, ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας και της εργασιακής ανασφάλειας.

Τον κ. Ζέρβα συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Νίκος Αβαρλής και ο ειδικός συνεργάτης του, Νίκος Σδούγκος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ