Στ. Πέτσας: Περιμένουμε την αποκλιμάκωση στη Β. Ελλάδα

Στ. Πέτσας: Περιμένουμε την αποκλιμάκωση στη Β. Ελλάδα

«Περιμένουμε, με βάση και τις αναλύσεις των ειδικών ότι η πρώτη αποκλιμάκωση -που είχε αρχίσει να φαίνεται στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και λίγο σταθεροποιήθηκε αυτή την εβδομάδα- να συνεχιστεί πιο γρήγορα τις επόμενες ημέρες, αν όλα πάνε καλά», εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Αν δεν πάνε όλα καλά, τότε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξαναδούμε γιατί, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, δεν πέφτουν τα κρούσματα όπως αναμένουν οι ειδικοί μας. Είχαμε υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, αλλά περιμένουμε την αποκλιμάκωση».

Πρόσθεσε ότι «τις οριστικές εισηγήσεις των ειδικών θα περιμένει η κυβέρνηση και την επόμενη εβδομάδα θα προβεί σε συνολικές ανακοινώσεις για το σχέδιό της», μίλησε ταυτόχρονα για την προοπτική του εμβολιασμού και το πού εντοπίζεται το πρόβλημα για το άνοιγμα των σχολείων, ανέλυσε την αντιπολιτευτική κόντρα και εξήγησε τι έχει στη φαρέτρα της η ελληνική κυβέρνηση ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Υπογράμμισε ότι με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής και σεβασμό στην ουσία στο κοινό αίσθημα που επιθυμεί άρση των περιοριστικών μέτρων με ασφάλεια, έγινε ήδη μια συνεδρίαση για το θέμα των σχολείων θα γίνουν και άλλες τις επόμενες μέρες για όλα τα ζητήματα και όταν υπάρξει συνολική εικόνα θα ληφθούν αποφάσεις και θα γίνουν ανακοινώσεις.

Σχολεία: το πρόβλημα έγκειται στην κινητικότητα και τη διασπορά

Ειδικά για τα σχολεία επεσήμανε πως «υπάρχει προβληματισμός στους ειδικούς, όχι για το επιδημιολογικό φορτίο μέσα στις σχολικές τάξεις, που είναι χαμηλό -γιατί τα παιδιά δεν φαίνεται να ακολουθούν το ποσοστό θετικότητας της κοινότητας- αλλά επειδή είναι αυξημένο το φορτίο στην κοινότητα και μπορεί από το σπίτι ή τον κοινωνικό τους περίγυρο. να το φέρουν στο σχολείο. Γιατί, όπως βλέπουμε, παρά τα περιοριστικά μέτρα, τα κρούσματα παραμένουν πολύ υψηλά, σε επίπεδα κοντά στις 2.000 την ημέρα. Άρα, γι’ αυτό τον λόγο, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επιφυλακτικοί οι ειδικοί μας». .

Για τη στρατηγική αντιμετώπισης στη Βόρεια Ελλάδα

Αναφορικά με την αντιμετώπιση της κατάστασης στη Βόρεια Ελλάδα, ο κ. Πέτσας επεσήμανε: «Στις 19 Οκτωβρίου, όταν έκανε σύσκεψη στο γραφείο του ο πρωθυπουργός, με τηλεδιάσκεψη με όλους τους τοπικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, κανείς δεν ζήτησε τη λήψη μέτρων, όπως ένα lock down. Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός που είδε ότι χρειάζεται να παρέμβει πιο γρήγορα και να κάνει κάτι πιο δραστικό. Κι αυτό έκανε. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανενός είδους εισήγηση από κανέναν για τέτοιου είδους μέτρα. Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσαν να παρθούν νωρίτερα και μια εβδομάδα και δέκα ημέρες. Αλλά το θέμα είναι ότι, ακόμα και μετά τη λήψη των μέτρων, εμφανίζεται, μία επιμονή των κρουσμάτων σε ένα υψηλό επίπεδο, που δεν δικαιολογείται με τόσες εβδομάδες καραντίνας και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας.

Για τα μέτρα στήριξης

Όσον αφορά στα μέτρα στήριξης, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «η επαναφορά στην κανονικότητα θα ήταν σταδιακή. Πάντα μιλούσαμε για φάσεις, χωρίς να βάζουμε ημερομηνίες. Ήδη οι φάσεις του σταδιακού ανοίγματος πηγαίνουν προς τα πίσω. Γι’ αυτό η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει όσους πλήττονται. Δεν μπορεί να παρατείνονται οι περιορισμοί και να μην παρατείνονται τα μέτρα στήριξης όπως η αποζημίωση του ειδικού σκοπού ή το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» ή οι αναβολές φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Όλα αυτά είναι μέσα στον σχεδιασμό μας και γι’ αυτό τον λόγο έχουμε κρατήσει και στον Προϋπολογισμό του 2021 περίπου 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ για το πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς, προκειμένου να στηρίξουμε, εάν χρειαστεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, από τον Μάρτιο, στηρίζουμε πάντα όσους πλήττονται από την πανδημία. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι πηγαίνουμε σταδιακά, δεν πάμε βιαστικά. Είχαμε δει από τότε ότι θα είναι μία μάχη με τον χρόνο, η οποία ήθελε σύνεση και γι’ αυτό διαχειριστήκαμε τα ταμειακά μας διαθέσιμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούμε, όχι μόνο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, αλλά και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, να στηρίζουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και θα το κάνουμε όσο χρειαστεί»

Για τον ΕΟΔΥ και την αντιπολιτευτική κόντρα

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Τα δημοσιεύματα και η Αντιπολίτευση σκοντάφτουν στην πραγματικότητα. Και πραγματικά ένα αφήγημα που λέει περί δήθεν διπλών βιβλίων -γιατί μπορεί να «πουλάει» ένα πρωτοσέλιδο ή κάτι άλλο -πολύ γρήγορα φεύγουν από τη δημοσιότητα, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν είχαν καμία βάση. Έχει δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις ο ΕΟΔΥ, η κυβέρνηση, όλοι οι εμπλεκόμενοι, αλλά ιδίως οι ειδικοί μας. Ισχυρίστηκε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή ότι υπάρχουν επιστήμονες, λέει, που θεωρούν ότι δεν έβλεπαν πάντα τα στοιχεία αυτά τα οποία θα ήθελαν. Οι ίδιοι οι ειδικοί, ο κ. Σύψας, ο κ.Βατόπουλος, η κ. Παπαευαγγέλου και πάρα πολλοί άλλοι, έχουν βγει και έχουν πει ότι ποτέ δεν είχαν τέτοιου είδους πρόβλημα και φυσικά θέμα διπλών βιβλίων, δεν υφίσταται. Υπάρχει ένα ενιαίο Εθνικό Μητρώο καταγραφής για τον covid 19 και υπάρχουν διάφορες πηγές που το τροφοδοτούν. Μία από αυτές είναι τα νοσοκομεία, τα δημόσια και τα ιδιωτικά, άλλη είναι τα ιδιωτικά εργαστήρια που κάνουν τεστ, άλλη είναι οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, άλλη είναι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Όλα, όμως, αυτά καταλήγουν στο ενιαίο μητρώο. Αυτό έχει σημασία».

Πρόσθεσε μάλιστα πως καθημερινά δημοσιεύεται «δελτίο με τα στοιχεία, με βάση το Εθνικό Μητρώο. Δημοσιεύουμε την ανάλυση των στοιχείων αυτών σε περιοδικές Εκθέσεις του Παρατηρητηρίου Covid. Έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί εικοσιπέντε Εκθέσεις προσβάσιμες σε όλους. Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να δει την εξέλιξη. Από την αρχή είχαμε καθιερώσει Συνεντεύξεις Τύπου καθημερινές. Όταν βγήκαμε από την πρώτη φάση σταματήσαμε για ένα διάστημα τις ενημερώσεις. Μετά τις επαναφέραμε, ώστε οι ειδικοί και η πολιτική ηγεσία να δίνουν συνεχώς απαντήσεις. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, λοιπόν, με τα στοιχεία που βγαίνουν προς τα έξω. Ως προς το ερώτημα αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην Επιτροπή, όταν γίνεται συζήτηση, θέλουμε μέσα στην Επιτροπή να γίνεται γόνιμος διάλογος. Δεν θέλουμε σιωπητήριο. Αν κανείς φοβόταν ότι αυτό που θα πει θα γίνει φέιγ βολάν και θα χρησιμοποιείται με αντιπολιτευτική ή άλλη διάσταση, τότε θα έμενε σιωπηλός και επομένως δεν θα είχαμε αυτό που θέλαμε. Δηλαδή, τι; Ο κάθε επιστήμονας να συμμετέχει στην Επιτροπή, να λέει την άποψή του και τελικά η Επιτροπή να καταλήγει, είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία, στην εισήγησή της στην κυβέρνηση. Αν κάποιος ψάχνει ευθύνες για οτιδήποτε, ξέρει τη διεύθυνση: Μαξίμου. Η κυβέρνηση παίρνει τις αποφάσεις, όχι οι ειδικοί. Οι ειδικοί εισηγούνται. Άρα, δεν πρέπει να τους βάλουμε φίμωτρο».

Για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τον εμβολιασμό

Όσον αφορά την προοπτική του εμβολιασμού ο κ. Πέτσας επεσήμανε πως «όλοι οι Έλληνες έχουν στα χείλη τους την απάντηση στο ερώτημα τι θα γινόταν αν είχαμε κυβέρνηση του κ. Τσίπρα με υπουργό Υγείας τον κ. Πολάκη. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Πάμε να δούμε τι κάνουμε εμείς. Πήραμε 557 κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τις έχουμε φτάσει σχεδόν στις 1.300 πλέον. Το υγειονομικό προσωπικό είναι σήμερα πάνω από 100.000, ενώ ήταν περίπου 88.000. Έχουν αυξηθεί πάνω από 1 δισ. οι δαπάνες υγείας: Από 3,8 δισ. στα 4,8 δισ. ευρώ Αυτά είναι δεδομένα που δεν αμφισβητούνται». Πρόσθεσε ότι «το σχέδιο για τον εμβολιασμό, πραγματικά είναι εκτεταμένο. Περιλαμβάνει 1.018 Κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Ένα από αυτά -το Κέντρο Υγείας του Ευόσμου- επισκέφθηκε και ο πρωθυπουργός και ενημερώθηκε από το προσωπικό που θα κάνει τον εμβολιασμό. Συνολικά θα έχουμε 25 εκατομμύρια εμβόλια, από τα συμβόλαια προαγοράς μέχρι τέλος Ιουνίου, με τις παραγγελίες όμως να έρχονται σταδιακά. Φυσικά η πρώτη παραγγελία θα είναι μικρότερη. Αλλά συνολικά, κατά μέσο όρο, θα έχουμε περίπου δύο εκατομμύρια εκατόν δέκα επτά χιλιάδες συμπολίτες μας να εμβολιάζονται κάθε μήνα. Άρα, θα έχουμε τη δυνατότητα μέσα στο πρώτο τρίμηνο, μέχρι τέλος Μαρτίου, να εμβολιαστεί ένα ικανό ποσοστό πληθυσμού. Το βασικό στοίχημα, που πρέπει να κερδίσουμε, είναι να πείσουμε τους λεγόμενους αρνητές. Θα το επιδιώξουμε διά του παραδείγματος του πρωθυπουργού και των άλλων πολιτικών αρχηγών, άλλων προσωπικοτήτων, που θα κάνουν σχετικά γρήγορα το εμβόλιο μαζί με τους υγειονομικούς μας και τις ευπαθείς ομάδες. Και επίσης με μία εθνική εκστρατεία ενημέρωσης, προκειμένου να μειωθεί το ποσοστό αυτών που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Γιατί σημασία έχει, στο τέλος της ημέρας, να αποκτηθεί η πολυπόθητη ανοσία. Και χωρίς το εμβόλιο δεν μπορεί να αποκτηθεί». Διευκρίνισε ωστόσο ότι ο εμβολιασμός θα είναι εθελοντικός.

Για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τα εθνικά θέματα

Για την επικείμενη σύνοδο κορυφής της ΕΕ επεσήμανε πως «υπάρχουν δύο βασικά θέματα. Το ένα είναι οι κυρώσεις, οι οποίες είναι στη φαρέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήδη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 1-2 Οκτωβρίου. Και το δεύτερο είναι αυτό που έθεσε ο πρωθυπουργός στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Νοεμβρίου για εμπάργκο όπλων. Υπάρχουν, λοιπόν, δύο διαστάσεις στη φαρέτρα μας ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Γίνονται οι επαφές που πρέπει για την προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με ομολόγους του πρωθυπουργού και με τα κοινοτικά όργανα και θα αναμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να δούμε πού θα καταλήξει αυτή η συζήτηση. Φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι οποιαδήποτε προσπάθεια έκανε η Τουρκία στο μεσοδιάστημα από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα ενέτεινε την πεποίθηση στην Ευρώπη ότι είναι προσχηματική η όποια προσπάθεια αναλαμβάνει τώρα.

Είναι ξεκάθαρο από τις τοποθετήσεις, όχι μόνο της Γαλλίας, της Ελλάδας ή της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και των περισσοτέρων άλλων χωρών, όπως της Αυστρίας και της Ολλανδίας. Απομένει να δούμε κάποιους που ενδεχομένως να έχουν επιφυλάξεις, όπως η γερμανική πλευρά. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι βέβαιο ότι η αίσθηση που έχουν όλοι στην Ευρώπη, είναι ότι οι προσχηματικές ενέργειες αποκλιμάκωσης λίγο πριν από τα Ευρωπαϊκά Συμβούλια, για να αποφύγει η Τουρκία τις κυρώσεις, έχουν κοντά ποδάρια και δεν πείθουν πλέον κανέναν.

Από την αρχή, από τον Αύγουστο, είχαμε πει ότι είμαστε έτοιμοι για διερευνητικές επαφές, αρκεί η Τουρκία να δείξει ότι εγκαταλείπει τις παραβατικές προκλητικές συμπεριφορές με συνέπεια και συνέχεια. Δεν αρκεί να έχουμε σήμερα το Oruc Reis στο λιμάνι και αύριο να ξαναβγεί και να κάνει μια παράνομη βόλτα με μια παράνομη Navtex. Χρειάζεται κοινή λογική για να παρακολουθούμε τις δηλώσεις της τουρκικής πλευράς. Και η κοινή λογική λέει ότι δεν μπορείς σήμερα να λες άλφα και την άλλη μέρα να κάνεις ωμέγα. Άρα, βλέπουμε τις ενέργειές τους και όχι μόνο τα λόγια τους. Η γραμμή μας είναι ξεκάθαρη. Σταματούν οι προκλήσεις ξεκινούν οι συζητήσεις. Χρειάζεται όμως μια συνέπεια και μια συνέχεια. Δεν μπορεί να είναι για μία μέρα, ούτε να γίνεται προσχηματικά πριν από ένα Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που ξέρουν οι γείτονές μας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο κυρώσεων».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5917/01

Ολλανδία: Χιλιάδες διαδήλωσαν στο Άμστερνταμ κατά του lockdown Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4517/01

Σαρώνει τον πλανήτη ο κορωνοϊός Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3017/01

Βρετανία: Lockdown μέχρι τον Μάρτιο προβλέπει ο Ντόμινικ Ράαμπ Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1517/01

Αυτό είναι το πρώτο εκσυγχρονισμένο F-16 στην έκδοση Viper Διεθνή ,Ελλάδα

23:0417/01

Κακλαμανάκης: «Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου» (VIDEO) Ειδήσεις ,Επικαιρότητα ,Σημαντικά

23:0017/01

Πολύ επιθετικές οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού – Ανησυχούν οι επιστήμονες Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

22:4517/01

Αυστρία: Οι επόμενες 10 μέρες είναι κρίσιμες, ο υπουργός Υγείας Ρούντολφ Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:3217/01

Βίντεο δείχνει τις κινήσεις των ανηλίκων μετά τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη Ελλάδα ,Επικαιρότητα ,Κοινωνία

22:3017/01

Επιστολή επιστημονικών συλλόγων σε Χατζηδάκη – Άμεση καταβολή επιδόματος των 400 ... Ελλάδα ,Επιστήμη ,Οικονομία

22:1517/01

Χ. Μάας: Επιστροφή στην κανονικότητα για όποιον εμβολιάζεται Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0017/01

Μπεκατώρου: Σταματά τη χορηγία στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας το Ίδρυμα Νιάρχος Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κοινωνία

21:5317/01

Κλείνει και 2ο τμήμα σε Δημοτικό Σχολείο της Ευκαρπίας λόγω κρούσματος Covid Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

21:4517/01

Έξω απ’ το Καπιτώλιο η ορκωμοσία Μπάιντεν και Χάρις Διεθνή ,Πολιτική

21:3017/01

Επίσκεψη Μάας στην Άγκυρα πριν τις διερευνητικές Διεθνή ,Πολιτική

21:1517/01

Χορήγηση δανείων έως 50.000 ευρώ με εγγύηση Δημοσίου για μικρές επιχειρήσεις Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

21:1317/01

Με τηλε-εκπαίδευση τα μαθήματα στα σχολεία – Πού θα είναι κλειστά Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0717/01

Έπεσε σε βράχια το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0017/01

ΕΚΠΑ: Στο 1% οι σοβαρές παρενέργειες στους εθελοντές του εμβολίου της Moderna Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

20:5917/01

Σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του ΑΠΘ – «Εγκατέστησε τον φόβο στην ψυχή μου» Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:4517/01

Λέανδρος: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην Αττική Ελλάδα ,Κοινωνία ,Παιδεία

20:3017/01

Επέστρεψε στη Ρωσία ο Ναβάλνι – Συνελήφθη μετά την προσγείωση Διεθνή ,Πολιτική

20:1517/01

Σε ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία ο Κύπριος ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδης Διεθνή

20:1217/01

Στην τρίτη φάση ο Λέανδρος – Συναγερμός για Αττική-Κρήτη-Πελοπόννησο Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

20:0017/01

Δικηγόροι Μπεκατώρου: Σειρά διαβημάτων προς τις αρμόδιες αρχές Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4517/01

Κρήτη: Αναζητούν Νορβηγό για την δολοφονία γυναίκας στα Χανιά Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4117/01

Επίδειξη δύναμης του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο Αθλητισμός ,Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

19:3017/01

Κλειστά αύριο λόγω παγετού σχολεία και παιδικοί σταθμοί στη Δυτική Μακεδονία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Παιδεία

19:1517/01

Επί ποδός «πολέμου» οι πολιτείες των ΗΠΑ Διεθνή

19:0017/01

Υπέκυψε από κορωνοϊό ο Phil Spector Διεθνή ,Πολιτισμός

18:4517/01

Εμβόλιο: Tweet στα ελληνικά από την Φον ντερ Λάιεν Διεθνή ,ΕΕ ,Ελλάδα

18:3017/01

Εορδαία: Κλειστά τα σχολεία αύριο λόγω παγετού Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

18:2917/01

Ωραιόκαστρο: Πρόστιμα σε άτομα που προσπαθήσαν να αναρτήσουν πανό Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

18:1517/01

Δωρεάν έλεγχος αντισωμάτων για τους αιμοδότες στο ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

18:0017/01

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Μπεκατώρου αύριο Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5717/01

Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα 237 νέα κρούσματα – Ανάσα για τη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:4817/01

Θεσ/νίκη: Συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι στον Κουφοντίνα στο Γεντί Κουλέ Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

17:4517/01

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος γυναίκας στα Χανιά Ελλάδα

17:3517/01

Κορωνοϊός: Αισιοδοξία με 237 κρούσματα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3017/01

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης για Μπεκατώρου: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

17:1517/01

Ενημέρωση Δένδια στα κόμματα για τις διερευνητικές επαφές Πολιτική

17:0017/01

Υπό κράτηση παραμένει η 33χρονη που απήγαγε το κορίτσι στην Τούμπα Θεσσαλονίκη

16:4517/01

Ίντερ – Γιουβέντους. Οι λόγοι είναι χίλιοι και… κανένας! Αθλητισμός

16:3017/01

Καλαφάτης: Η νέα χρονιά θα γίνει εφαλτήριο στο άλμα που μπορούμε να κάνουμε Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:2217/01

Με το 2.40 στην Πρέμιερ Λιγκ και το 2.25 στη Σέριε Α Αθλητισμός

16:2117/01

Θεσσαλονίκη: Κυριακάτικη βόλτα στην Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:1517/01

NOTAM: Μέχρι πότε επιτρέπονται μόνο ουσιώδεις μετακινήσεις εσωτερικού Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:1517/01

Θεσ/νίκη: Συνελήφθησαν «έξυπνοι» κλέφτες αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη

15:5217/01

Συναγερμός στο Φοίνιξ: Πληροφορίες για πυροβολισμούς και τραυματίες (VIDEO) Χωρίς κατηγορία

15:4417/01

ΕΕΘ: Τζιτζικώστας – Καλαφάτης μοιράστηκαν το φλουρί της βασιλόπιτας Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

15:3017/01

Κακλαμανάκης για Μπεκατώρου: «Να μπει τέλος στην ομερτά» (VIDEO) Αθλητισμός

15:1517/01

Κοζάνη: Αίτημα για λειτουργία των σχολείων με τηλεκπαίδευση Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:1217/01

Η έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία Ελλάδα ,Σημαντικά

15:0017/01

Μπάιντεν: Επιστρέφει τις ΗΠΑ στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα Διεθνή

14:4517/01

Κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα πρόστιμα από την ΕΛΑΣ Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

14:3217/01

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία αύριο σε Ωραιόκαστρο – Λαγκαδά Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

14:3017/01

Δένδιας: Ποτέ ξανά θύματα από την τρομοκρατία στη χώρα μας Ελλάδα ,Πολιτική

14:1517/01

Καταστήματα: Ποιοι δεν θα πληρώσουν ενοίκιο Ιανουάριο και Φεβρουάριο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

14:0017/01

Επικίνδυνη η Μπάνφιλντ, ψάχνει αντίδραση η Μπόκα! Αθλητισμός

13:4517/01

Συναγερμός στον Πειραιά: Νεκρός άνδρας στο λιμάνι Ελλάδα

13:3417/01

Κακοκαιρία: Άνοιξαν οι περισσότεροι δρόμοι στην Κεντρική Μακεδονία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Σημαντικά

13:3017/01

Δυτική Μακεδονία: Με αντιολισθητικές η κυκλοφορία των οχημάτων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

13:3017/01

Μυτιλήνη: Έκαναν μπάνιο εν μέσω χιονιά (VIDEO) Ελλάδα

13:1517/01

Επιστρέφει στη Ρωσία ο Ναβάλνι παρά την απειλή για σύλληψή του Διεθνή

13:0017/01

Παπαθανάσης: Δάνεια 30.000 – 50.000 ευρώ σε μικρές επιχειρήσεις με 90% εγγύηση δημοσίου Οικονομία ,Πολιτική

12:4517/01

Γεωργιάδης: Όσες επιχειρήσεις ανοίξουν από Δευτέρα παραμένουν «πληττόμενες» Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:3017/01

Αυγενάκης για Μπεκατώρου: Είναι αρκετά τα περιστατικά Αθλητισμός ,Πολιτική

12:1517/01

Πέτσας: Βάλαμε φρένο στο ιικό φορτίο και είμαστε σε θέση να ανοίξει το λιανεμπόριο Κορωνοϊός ,Πολιτική

12:0017/01

Ψυγείο με -18 βαθμούς η Βόρεια Ελλάδα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

11:4517/01

ΑΕΙ: Τι θα ισχύσει για τις Πανελλήνιες φέτος Ελλάδα ,Πολιτική

11:3017/01

Δήμος Θεσσαλονίκης: Λειτουργεί ξανά το THESi Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

11:1517/01

Βρετανία: 1.295 νέοι θάνατοι και 41.346 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

11:0017/01

Ήρθαν και στην Ελλάδα τα rapid test αντιγόνου με δείγμα σάλιου Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:0017/01

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δύο ημέρες νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη το «Βέλος»(video) Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

10:5517/01

Αγγελούδης (ΕΟΕ): Οργή και θλίψη, σεβασμός στη Μπεκατώρου Αθλητισμός

10:4517/01

Πάνω από 16.000 κρούσματα στην Ιταλία -Στο επίκεντρο ξανά η Λομβαρδία Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:3017/01

Κύπρος: Στους 10.226 έφτασαν οι εμβολιασθέντες Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1517/01

Χορτιάτης: Κλειστά λόγω παγετού αύριο δημοτικά και νηπιαγωγεία Θεσσαλονίκη

10:0617/01

Συγκινεί ο πρώην σύζυγος της Μπεκατώρου: Τη σέβομαι, είναι γενναία Αθλητισμός

10:0017/01

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ροζάκης Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ