Θερμή υποδοχή Καράογλου στον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θερμή υποδοχή Καράογλου στον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στο Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς, στον τρίτο όροφο του Διοικητηρίου, ξεναγήθηκε ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Στεφανοπούλου

Ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας, που επισκέφτηκε για δεύτερη φορά φορά το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης μετά το 2013, όταν και τότε υπουργός ήταν ο Θόδωρος Καράογλου, ενημερώθηκε για το έργο των υπηρεσιών και ξεναγήθηκε στη μόνιμη έκθεση που υπάρχει στο χώρο, στην οποία αποτυπώνονται οι εργασίες αναστήλωσης, συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών στα αθωνικά κτίρια.

Επίσης, ο κ.κ. Βαρθολομαίος είχε την ευκαιρία να δει τα έργα με θέμα τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, τα οποία περιλαμβάνονται στην έκθεση που θα εγκαινιάσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στις 26 Οκτωβρίου.

Ο κ. Καράογλου, αφού τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, του χάρισε μια εικόνα του Αγίου Βαρθολομαίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από χειροτονία του ως πρεσβύτερου στη Χάλκη. Ο οικουμενικός πατριάρχης τον ευχάριστησε συγκινημένος και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του για το καλό του έθνους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ