Θεσ/νίκη: Πορεία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσ/νίκη: Πορεία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη πορεία κατά του υποχρεωτικού χαρακτήρα των εμβολιασμών που ξεκίνησε έπειτα από συγκέντρωση μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν μετά το κάλεσμα πού απευθύνθηκε μέσω διαδικτύου και με αφίσες σε διάφορα σημεία της πόλης, αναγράφοντας μεταξύ άλλων “όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό… δεν περνάει ο φασισμός”.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους άτομα διαφόρων ηλικιών ακόμη και παιδιά με κάποιους από αυτούς να κρατούν στα χέρια τους ελληνικές σημαίες, σημαίες του Βυζαντίου, ακόμα και εικόνες και σταυρούς.

Έκλεισε η λεωφόρος Νίκης από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο οδόστρωμα μπροστά από το Λευκό Πύργο.

Κλειστή ήταν ήδη από την ώρα της συγκέντρωσης των διαδηλωτών και η οδός Παύλου Μελά.

Νέα ενημέρωση 19.00: Μόλις άρχισε η πορεία με συνθήματα μεταξύ άλλων κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού και των πολιτικών γενικότερα. Στο μπροστινό μέρος της πορείας, μία ελληνική σημαία ο Σταυρός και μια εικόνα της Παναγίας.

19.10: Κλειστή παραμένει η οδός Τσιμισκή αυτή την ώρα. Εκτιμάται ότι οι διαδηλωτές είναι τουλάχιστον 4.000.

19.20: Φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα κατά της κυβέρνησης οι διαδηλωτές έφτασαν στο ύψος της Αγίας Σοφίας και συνεχίζουν την πορεία τους στην οδό Τσιμισκή.

19.40: Από την οδό Κομνηνών έστριψε η πορεία και αυτήν την ώρα οι διαδηλωτές ξαναβγαίνουν στη λεωφόρο Νίκης για να επιστρέψουν προς τον Λευκό Πύργο.

20.05: Η πορεία έφτασε στον Λευκό Πύργο. Για άλλη μία φορά η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με νεότερες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 10.000 άτομα.

20.10: Μεγάλη μερίδα διαδηλωτών συνεχίζει την πορεία προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

20.35: Αν και η πορεία ολοκληρώθηκε εδώ και λίγη ώρα, κλειστή η λεωφόρος Νίκης, με τους τελευταίους διαδηλωτές να αποχωρούν σιγά σιγά από το οδόστρωμα, ενώ άνοιξε μόλις η οδός Παύλου Μελά.

20.45: Μόλις δόθηκε στην κυκλοφορία και η Λεωφόρος Νίκης.

21.05: Μαζικές αποχωρήσεις διαδηλωτών από τη Νέα Παραλία. Κάποιοι παραμένουν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ωστόσο η κίνηση στους δρόμους έχει πλέον αποκατασταθεί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ