Θεσσαλονίκη: Έρευνα για εμπλοκή κρατουμένου σε απάτη με τραπεζική κατάθεση

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για εμπλοκή κρατουμένου σε απάτη με τραπεζική κατάθεση

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης για την υπόθεση με τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν όταν επιχείρησαν να αδειάσουν τραπεζικό λογαριασμό με τη χρήση πλαστών στοιχείων.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης

Ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της απόπειρας απάτης και της πλαστογραφίας ενώ η έρευνα ανατέθηκε στην αστυνομία.
Οι δύο κατηγορούμενες αφέθηκαν ελεύθερες μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση. Από την προανάκριση προέκυψε ότι έδρασαν καθ’ υπόδειξη ενός κρατουμένου των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας και με τη βοήθεια ενός άλλου προσώπου.

Δύο γυναίκες είχαν προμηθευθεί πλαστά έγγραφα προκειμένου να εξαπατήσουν τους υπαλλήλους τραπεζικού υποκαταστήματος. Πρόκειται για μια 60χρονη και την 25χρονη κόρη της οι οποίες συνελήφθησαν χθες σε τραπεζικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Προηγουμένως έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους που κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο γυναίκες έφτασαν στη Θεσσαλονίκη χθες με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και με πλαστό δελτίο ταυτότητα προσπάθησαν να πείσουν τους τραπεζικούς υπαλλήλους ότι δικαιούνται την ανάληψη 40.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας που αναφερόταν στο ψεύτικο έγγραφο.

Διαβάστε επίσης:

Μάνα και κόρη άλλαξαν νομό για ανάληψη με πλαστά έγγραφα!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ