Θεσσαλονίκη: Μεγάλη ανταπόκριση για rapid test – Ουρά στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη ανταπόκριση για rapid test – Ουρά στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στα rapid test που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ και σήμερα από νωρίς το πρωί στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Δεκάδες είναι αυτοί που όπως φαίνεται και από τις χαρακτηριστικές εικόνες του GRTimes.gr, περιμένουν σήμερα το μεσημέρι υπομονετικά στην ουρά που έχει σχηματιστεί, ούτως ώστε να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού και στη συνέχεια να ενημερωθούν με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο για το αποτέλεσμα. Πολλοί ήταν οι πολίτες που έσπευσαν από τις 9 το πρωί για να υποβληθούν σε τεστ πριν πάνε στην εργασία τους, με την ανησυχία όσο τα κρούσματα παραμένουν σε ιδιαίτερα υψηλά νούμερα, να έχει αυξηθεί.

Γεγονός άλλωστε αποτελεί ότι ανάμεσα στους ανθρώπους που περιμένουν για να κάνουν γρήγορο τεστ κορωνοϊού, πολλοί είναι αυτοί που σήμερα θα κάνουν για πρώτη φορά και είναι νεαρής ηλικίας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκαν στην νότια πύλη της ΔΕΘ συνολικά 416 rapid test και προέκυψαν 13 θετικά (3,12%). Αφορούν σε 8 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί ο κόσμος που περιμένει τη σειρά του να είναι αρκετός αλλά τηρούνται οι αποστάσεις και όλοι φορούν μάσκα προστασίας. Παράλληλα, το προσωπικό του ΕΟΔΥ φροντίζει να λάβει τα απαραίτητα στοιχεία (ΑΜΚΑ, αριθμό τηλέφωνο) όσο οι πολίτες περιμένουν, έτσι ώστε να μην υπάρχει περαιτέρω αναμονή και η διαδικασία να κυλάει γρήγορα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ