Θεσσαλονίκη: Ο «αυτοκινητάς» Σ. Δημητριάδης και ο «συνοδηγός» Μ. Κούπκας σε Σκαραβαίο της Ειρήνης 

Θεσσαλονίκη: Ο «αυτοκινητάς» Σ. Δημητριάδης και ο «συνοδηγός» Μ. Κούπκας σε Σκαραβαίο της Ειρήνης 

Στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής και Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα από 20 αυτοκίνητα αντίκες κόσμησαν με την παρουσία τους την πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου.

Στο σημείο παρευρέθηκαν ο «αυτοκινητάς» – αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Σωκράτης Δημητριάδης και ο «συνοδηγός» του και αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κούπκας.

Οι δύο αντιδήμαρχοι μόλις τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία, μπήκαν μέσα σ’ έναν Σκαραβαίο με τα σήματα της Ειρήνης. Οι δύο άντρες αρκετά ενθουσιασμένοι μίλησαν με μεγάλο θαυμασμό για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ ο κ. Δημητριάδης αποκάλυψε με «παράπονο» πως στον δήμο του έχουν βγάλει το παρατσούκλι «αυτοκινητάς», λόγω της μεγάλης του αγάπης για τα αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια, τόνισαν το μεράκι που «είδαν» στα μάτια των ιδιοκτητών των Σκαραβαίων και συμπλήρωσαν πως μία από τις πιο γνωστές πλατείες της Ευρώπης… η πλατεία Αριστοτέλους φιλοξένησε ένα κομμάτι της ιστορίας μέσα σ’ ένα απόγευμα.

Από την άλλη πλευρά, ο «συνοδηγός» Μιχάλης Κούπκας εξέφρασε την ικανοποίηση, αλλά και τον θαυμασμό του για την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων… βρίσκοντας αρκετά «γοητευτικό» το παλιό αυτοκίνητο και μεταφράζοντάς το ως πολιτισμό, αισθητική και τέχνη.

Τέλος, οι δύο τους εξέφρασαν στα μέλη της Λέσχης ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης θα είναι και πάλι δίπλα τους για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.

Μ.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Σκαραβαίοι «εισέβαλαν» στην πλατεία Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top