Θεσσαλονίκη: Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα για το «The Bricklayer» στο κέντρο

Θεσσαλονίκη: Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα για το «The Bricklayer» στο κέντρο

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα από σήμερα που αφορούν δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer», ενώ σε ισχύ παραμένουν οι πρωταρχικές.

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινωθεί ότι λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα, Πέμπτη (17/3):

Από ώρα 16.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 12.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ερμού (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, με κατεύθυνση από την Πλ. Αριστοτέλους προς την οδο Ελ. Βενιζέλου), από τον πεζόδρομο Μενεξέ έως την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Από ώρα 17.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς:

– Συγγρού (εκατέρωθεν), από την οδό Ερμού (Πλ. Χρηματιστηρίου) έως την οδό Εγνατία,
– Βηλαρά (εκατέρωθεν), από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Συγγρού,
– Καθολικών (εκατέρωθεν), από την οδό Τύπου έως την οδό Βηλαρά και
– Πάικου (εκατέρωθεν), από την οδό Συγγρού έως την οδό Καποδιστρίου.

Από ώρα 21.00 της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ι. Δραγούμη (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, ως προς την κίνηση των οχημάτων), από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Ερμού.

Από ώρα 06.00 έως ώρα 18.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς:

– Συγγρού, από την οδό Ερμού (Πλ. Χρηματιστηρίου) έως την οδό Εγνατία, – Βηλαρά, από την οδό Βαλαωρίτου έως την οδό Συγγρού, – Καθολικών, από την οδό Τύπου έως την οδό Βηλαρά και – Πάικου, από την οδό Συγγρού έως την οδό Καποδιστρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εγνατία, Βαλαωρίτου, Ι. Δραγούμη, Βαλαωρίτου, Καποδιστρίου, Τύπου, Ερμού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

1)Από ώρα 08.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση λων των οχημάτων στις οδούς: Βύζαντος (εκατέρωθεν), από την οδό Άθωνος έως την οδό Γοργία, Άθωνος (εκατέρωθεν), από την οδό Δημ. Πολιορκητού έως την οδό Πυθαγόρα.

2) Από ώρα 16.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Ολυμπιάδος (δεξιό μέρος του οδοστρώματος, κατεύθυνση από οδό Ελευσίνας προς οδό Δημ. Πολιορκητού), από την οδό Ατελίδη Θέμιδος έως την οδό Δημ. Πολιορκητού.

3) Από ώρα 17.00 της Παρασκευής 18 Μαρτίου έως ώρα 18.00 της Τετάρτης 23 Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Στεργίου Πολυδώρου (εκατέρωθεν), από την οδό Ακροπόλεως έως την οδό Χαράλαμπου Μούσκου.

4) Από ώρα 06.00 έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: – Βύζαντος, από την οδό Άθωνος έως την οδό Ελευσίνας, – Άθωνος, από την οδό Δημ Πολιορκητού έως την οδό Ελευσίνας και – Ιάσονος, από την οδό Δημ Πολιορκητού έως την οδό Άθωνος Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ολυμπιάδος, Δημ. Πολιορκητού, Ελευσίνας, Περσέως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Τέλος, από ώρα 12.00 έως ώρα 18.00 του Σαββάτου 19 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς: Δημ. Πολιορκητού, από την οδό Ολυμπιάδος έως τον πεζόδρομο Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και Περσέως, από την οδό Ολυμπιάδος έως την οδό Κλειούς. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ολυμπιάδος, Ελευσίνας, Στεφ. Δραγούμη, Κλειούς και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«The Bricklayer»: Άγριος καβγάς σε διαδήλωση η πρώτη σκηνή της Νίνα Ντόμπρεβ (VIDEO)

The Bricklayer: Τα «πηγαδάκια» των πρωταγωνιστών και τα πυρετώδη γυρίσματα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top