«Τα παιδιά μου θα είναι περήφανα που στοχοποίησε τον πατέρα τους ο ΣΥΡΙΖΑ»

Βαγγέλης Στολάκης

Για όλους και για όλα μιλά στο GRTimes.gr ο αντιπρόεδρος της Nέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως ο πρώτος νόμος που θα καταργήσει η ΝΔ όταν κυβερνήσει είναι η απλή αναλογική. Δηλώνει πως η Πειραιώς είναι έτοιμη για εκλογές, τόσο σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της όσο και στην στελέχωση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα και σχολιάζει πως από τη στιγμή που ψηφίστηκε η «Συμφωνία των Πρεσπών» ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι πια χρήσιμος στους Ευρωπαίους. Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων αναφέρεται στο μεγαλύτερο πολιτικό του λάθος, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντά σε όλους εκείνους που τον αποκαλούν ακροδεξιό και αποκαλύπτει πως τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε… πρόγραμμα, γυμνάζεται και κάνει διατροφή!

Κύριε Γεωργιάδη, η ΝΔ πόσο έτοιμη είναι να κυβερνήσει; «Βλέπετε» εκλογές κι αν ναι, πότε; Εκτιμάτε ότι θα έχουμε τετραπλές κάλπες τον Μάιο;

H Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη να κυβερνήσει. Είμαστε σε πρωτοφανή βαθμό ετοιμότητας όπως αποδεικνύει και η παρουσίαση του προγράμματός μας για την Παιδεία, την Υγεία και τα κόκκινα δάνεια αλλά και όσον αφορά τη στελέχωση των ψηφοδελτίων μας. Και την επόμενη Κυριακή να είχαμε εκλογές, θα ήταν ευλογία για τη Ν.Δ. Το αν θα έχουμε τετραπλές εκλογές τον Μάϊο, αυτό ούτε ο κ. Τσίπρας δεν το γνωρίζει. Σίγουρα θέλει να φτάσει μέχρι τον Οκτώβριο, το αν θα το καταφέρει μένει να το δούμε. Είναι πλέον αντιληπτό ότι το κλίμα στην Ευρώπη άλλαξε. Η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφίστηκε και ο κ. Τσίπρας δεν είναι πια χρήσιμος για τους ξένους. Για τους Ευρωπαίους προέχει να τελειώσουν με την εκκρεμότητα της Ελλάδας, άρα η πίεση από εκεί θα είναι να γίνουν οι εκλογές γρηγορότερα.

 

Ποιος θα είναι ο πρώτος νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταργήσει ως κυβέρνηση η ΝΔ;

Αναμφίβολα ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής. Ο νόμος αυτός πρέπει να φύγει αμέσως από το τραπέζι ώστε να μην έχει μπροστά της η Ελλάδα πολιτική αβεβαιότητα που βλάπτει τις αγορές. Κατά συνέπεια, νομίζω ότι θα ξεκινήσουμε από εκεί. Από κει και πέρα, θα ακολουθήσουν νόμοι για την Παιδεία, την επιχειρηματικότητα, τη μείωση των φόρων, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, όλα αυτά θα γίνουν πάρα πολύ γρήγορα.

 

Το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μειώσεις φόρων. Πόσο έτοιμοι είστε όμως γι’ αυτό; Σε πόσες ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού πιστεύετε πως μπορεί να εφαρμοστεί;

Όπως προείπα, μέσα στον πρώτο μήνα της πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μειωθεί ο φόρος στις επιχειρήσεις και ο ΕΝΦΙΑ. Αυτές είναι δεσμεύσεις του Προέδρου της Ν.Δ. και θα γίνουν αμέσως. Στόχος μας είναι η δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας για να κερδηθεί το στοίχημα της ταχείας ανάπτυξης. Δεν πρέπει να υπάρξει ούτε μια ημέρα χαμένη.

 

Πως απαντάτε σε όλους εκείνους που σας αποκαλούν «ακροδεξιό»;

Όποιος βλέπει τα πράγματα με καθαρή ματιά ξέρει ότι εγώ ούτε είχα ούτε έχω καμία σχέση με την ακροδεξιά. Είμαι σφόδρα κοινοβουλευτικός και φουλ ευρωπαϊστής. Συνεπώς ό,τι και να λένε για εμένα δεν με αγγίζει καθόλου γιατί δεν απηχεί την πραγματικότητα.

 

Είστε από τα στελέχη της ΝΔ που έχουν δεχτεί τον περισσότερο πόλεμο. Εξοργίζεστε, θλίβεστε ή γίνεστε πιο δυνατός;

Θεωρώ μεγάλο τίτλο τιμής ότι με έχει πολεμήσει σκληρά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα παιδιά μου θα είναι περήφανα για τον πατέρα τους ξέροντας ότι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών με στοχοποίησε. Είναι σίγουρα θλιβερό να συκοφαντείς και να λασπώνεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους ελλείψει στοιχείων και επιχειρημάτων. Αυτή είναι όμως η «Πρώτη Φορά Αριστερά» και είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί τη ζημιά που έχουν κάνει στην πολιτική ζωή του τόπου.

 

Η υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη έχει προκαλέσει ταραχή στο πολιτικό σκηνικό. Αλήθεια, η ΝΔ και τα αρμόδια όργανά της γιατί δεν προχώρησαν στη διαγραφή του από το κόμμα;

Από την πρώτη στιγμή που του ασκήθηκε δίωξη, απομακρύνθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και του ανεστάλη η όποια κομματική ιδιότητα. Σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας. Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης έχει κάνει έφεση και θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια. Αν τελεσίδικα καταδικαστεί, προφανώς δεν έχει σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό θα το κρίνει, όμως, η Δικαιοσύνη. Εμείς πήραμε από την πρώτη στιγμή τις αποστάσεις που έπρεπε.

 

Πρόσφατα σας είδαμε σε φωτογραφίες να αγκαλιάζετε την κ. Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία σε συνεντεύξεις της μιλά θετικά για τη ΝΔ. Είναι κοντά στην ΝΔ η πρώην υπουργός; υπάρχει περίπτωση να την δούμε υποψήφια με το κόμμα σας;

Μου είναι παντελώς άγνωστα αυτά που μου λέτε. Δεν ασχολούμαι με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στην κ. Διαμαντοπούλου από την εποχή που έφτιαξε το νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση. Ένα νόμο που και εγώ τον υποστήριξα στη Βουλή, ως εισηγητής τότε, και πιστεύω ότι αν ο νόμος αυτός δεν είχε καταργηθεί και τον είχαμε αφήσει να λειτουργήσει όπως είχε ψηφιστεί, θα είχε αποδώσει καρπούς για τα ελληνικά πανεπιστήμια. Πριν τον καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί μεγάλη διαφορά ως προς τη λειτουργία των ελληνικών πανεπιστημίων. Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατήργησε, θα επανέλθουμε με το καλό όταν μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός. Άρα, η φωτογραφία που είδατε είναι προϊόν προσωπικής εκτίμησης και δεν έχει κανένα παρασκήνιο.

Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας με ποιους βλέπετε συγκυβέρνηση; υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και εμείς είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Είναι θλιβερό που η Ελλάδα έχει στην εξουσία μια τέτοια κυβέρνηση. Η ύπαρξή του ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την πολιτική ζωή του τόπου. Ως προς το θέμα της συγκυβέρνησης, μπορούμε να συνεργαστούμε με τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Αν οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν, προφανώς μόνο με το ΠΑΣΟΚ, δεν βλέπω κάποιο άλλο.

 

Η ΝΔ καταψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς την μια κακή συμφωνία. Αλήθεια, με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» διαφωνείτε; Με ποιον τρόπο θα «μπλοκάρετε» την συμφωνία;

Η Νέα Δημοκρατία δεν είπε ποτέ ότι μπορεί να μπλοκάρει τη συμφωνία. Αντιθέτως είπε ότι οι διεθνείς συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα έχει πολλά κλειδιά που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πιέσει τα Σκόπια να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία. Εφόσον με ρωτάτε αν μου αρέσει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», θα σας απαντήσω ευθέως: όχι, δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει κανένα σύνθετο όνομα, από την αρχή ήμουν υπέρ του να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων. Παρά ταύτα υπήρχε η ανάγκη ενός συμβιβασμού, ο συγκεκριμένος συμβιβασμός όμως έχει πάρα πολλά προβλήματα. Κυρίως διότι η παραχώρηση της μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας είναι καταστροφή. Θα ήθελα αυτή η συμφωνία να μην υπάρχει, αλλά υπάρχει. Δυστυχώς ο ελληνικός λαός ψήφισε αυτούς που την υπέγραψαν.

Είστε… υπερδραστήριος. Πως τα προλαβαίνετε όλα;

Έχω βάλει στη ζωή μου την άσκηση και έχω προσπαθήσει να βελτιώσω τη διατροφή μου. Αυτό έχει βελτιώσει τη φυσική μου κατάσταση και το συστήνω σε όλους για να είναι υγιέστεροι.

 

Για ποιο πράγμα στην πολιτική σας σταδιοδρομία, έχετε μετανιώσει;

Έχω πει πολλές φορές ότι το μεγάλο μου λάθος ήταν η εμπλοκή με το βιβλίο του κ. Κώστα Πλεύρη για τους Εβραίους. Ήταν ένα τεράστιο σφάλμα κυρίως διότι έδωσα την λανθασμένη εντύπωση ότι εγώ υπήρξα αντισημίτης. Κατηγορηματικά δηλώνω ότι σιχαίνομαι τον αντισημιτισμό και είμαι πολέμιός του.

Ποιες είναι οι διάφορες της ΝΔ του Σαμαρά από αυτήν του Μητσοτάκη;

Δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η συνέχεια του Αντώνη Σαμαρά και εκείνος η συνέχεια του Κώστα Καραμανλή. Είμαστε μια μεγάλη Παράταξη που συνεχίζει την ιστορία της και προχωράμε όλοι μαζί για να κάνουμε την Ελλάδα όπως την ονειρευόμαστε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10:2522/03

Ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου-Δείτε αναλυτικά Ελλάδα

10:2222/03

Σε εξέλιξη διεθνές φόρουμ για το νερό στη Θεσσαλονίκη(ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Περιβάλλον

10:0922/03

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη Δήμοι

09:5122/03

18 μήνες φυλάκιση με αναστολή στην Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου Παραπολιτικά

09:4022/03

Συνάντηση του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ με το ΔΣ του ΙΣΘ Πολιτική ,Υγεία

09:3922/03

Έκθετη η Μ. Λοΐζου:Λάμβανε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

09:3022/03

Πέταξαν χειροβομβίδα στο Ρωσικό Προξενείο- Πιθανή τρομοκρατική ενέργεια Ελλάδα ,Σημαντικά

09:2422/03

Μαυρίδης: Να κατέβω με την Νοτοπούλου στο δήμο Θεσσαλονίκης; Θεσσαλονίκη ,Παραπολιτικά

09:0722/03

Πρόκληση Ακάρ: Μας ανήκει το Αιγαίο, η Μεσόγειος και η Κύπρος Διεθνή

09:0522/03

Κενά και ονόματα Παραπολιτικά

09:0222/03

«Γλάστρες» το 25% των νέων τερματικών αποδοχής καρτών (POS) Οικονομία

09:0022/03

Οι «κακές γλώσσες» Παραπολιτικά

08:5822/03

Γ. Μαυρωτάς στο GRTimes.gr- Από τις πισίνες… αντιπρόεδρος του Ποταμιού Σημαντικά ,Συνεντέυξεις ,Συνέντευξεις

08:5122/03

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. για τις παρελάσεις – Πάνω απο 2.000 αστυνομικοί μόνο στην Α... Ελλάδα

08:4122/03

Μικροπροβλήματα σε ορισμένα δρομολόγια λόγω ισχυρών ανέμων Ελλάδα

08:3022/03

Θεμελίωση δικαιώματος μειωμένης σύνταξης με πλασματικά ημερομίσθια (VIDEO) Κοινωνία με τον Γ.Σωπασή

08:2922/03

Ταχιάος: Προσπάθησαν να αρπάξουν το βρέφος για αντιπερισπασμό (VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

08:2222/03

Η μάχη των προοδευτικών δυνάμεων για την «ψυχή» της Ευρώπης Άρθρα

08:1022/03

Μπροστά σε φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν παιδιά που έπαιζαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι(ΦΩΤΟ) Ελλάδα

08:0722/03

Ψηφίζουμε για μια «Θεσσαλονίκη Πρώτη», όχι για κόμματα Άρθρα

08:0022/03

ΕΣΠΑ: Πρόγραμμα κατάρτισης στην εξοικονόμηση ενέργειας Ενέργεια

07:5422/03

Brexit: 2,2 εκ. υπογραφές στην αίτηση κατά της αποχώρησης από την ΕΕ Διεθνή ,ΕΕ

07:4522/03

Αργίες: Δείτε όλα τα τριήμερα του 2019 και πότε πέφτει το Πάσχα Ελλάδα

07:3822/03

Σχεδόν 100 οι νεκροί από το ναυάγιο στον ποταμό Τίγρη Διεθνή

07:3522/03

Η ΔΕΘ χρειάζεται την ανάπλαση- τι είπαν οι φορείς Θεσσαλονίκη ,Οικονομία ,Σημαντικά

07:3122/03

Kλείνει ο πρώτος κύκλος αιτήσεων για το επίδομα παιδιού 2019 Οικονομία

07:2422/03

GPS στα φωτιστικά για προστασία από τις κλοπές Δήμοι

07:1722/03

Brexit: Παράταση συμφώνησαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες Διεθνή ,ΕΕ

07:1022/03

Πότε αλλάζει η ώρα και πότε καταργείται η αλλαγή Ελλάδα

07:0322/03

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σήμερα Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3022/03

Εγκαίνια του 6ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Μετέωρα Κοινωνία

06:0022/03

Εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης Χωρίς κατηγορία

05:3022/03

Ομιλία για την ενδοσχολική βία οργανώνει ο Δήμος Βόλβης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κοινωνία

05:0022/03

Swing για όλους στη Θέρμη Κοινωνία

04:3022/03

Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρη μας γνωρίζει απλά ότι ο μπαμπάς τραγουδά και ότι η μαμά φτιάχνε... Lifestyle

04:0022/03

Οι «Δρόμοι της Αραβίας» στο Μουσείο Μπενάκη Πολιτισμός

03:3022/03

Ληστής στην Κίνα έδωσε πίσω τα χρήματα σε γυναίκα που λήστεψε (VIDEO) Διεθνή

03:0022/03

Σκάνδαλο στη Νότια Κορέα με κρυφές κάμερες μέσα σε ξενοδοχεία Διεθνή

02:3022/03

Οι ξηροί καρποί βοηθούν στην καλύτερη νοητική λειτουργία Διάφορα ,Υγεία

02:0022/03

Ένας μικρός… Σούπερμαν: Η πρώτη φωτογραφία της ζωής του έγινε viral(ΦΩΤΟ) Διεθνή

01:3022/03

Σάλος στη Ρωσία – Πορνοστάρ υποψήφια στις εκλογές (ΦΩΤΟ) Διεθνή

01:0022/03

Μία «αντισυμβατική βιογραφία» του Λάγκερφελντ θα κυκλοφορήσει το 2021 Lifestyle ,Διάφορα

00:3022/03

Έδωσε σε άστεγο την κάρτα του -Επέστρεψε με την απόδειξη της ανάληψης (VIDEO) Διεθνή

23:5921/03

Τζακ-ποτ στο Τζόκερ: 1,7 εκατ. ευρώ στην επόμενη κλήρωση Κοινωνία

23:4521/03

Νέο σκάνδαλο για το Facebook: Εκτεθειμένοι 600.000.000 κωδικοί χρηστών Τεχνολογία

23:3721/03

Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να πηδήξει στο κενό – Τον έπεισαν να κατέβει Κοινωνία

23:3021/03

Δημογραφική «βόμβα» στην Πορτογαλία Διεθνή

23:1521/03

Μώραλης σε Πέτρο Κόκκαλη: Ο «Πειραιάς Νικητής» είναι υπερκομματικός, αλλά όχι απολιτικό... Πολιτική

23:0021/03

Απόπειρα εξαπάτησης καταγγέλλει η Cosmote -Τι να προσέχουν οι συνδρομητές Κοινωνία

22:4021/03

Αναρχικές οργανώσεις προγραμματίζουν πορεία στο Βόλο για να χορηγηθεί άδεια στον Κουφον... Χωρίς κατηγορία

22:3121/03

«Πόλεμος» Κοτζιά-Μαξίμου με αιχμές για την μειονοτική πολιτική στη Θράκη Πολιτική ,Σημαντικά

22:1621/03

Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στήνουν ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές Πολιτική

22:0821/03

Σκόπια: Τρεις υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές Διεθνή

21:5321/03

Τσίπρας για Brexit: Να δοθεί παράταση μέχρι τις 22 Μαΐου Πολιτική ,Σημαντικά

21:4421/03

Σ. Φάμελλος και ΟΑΣΘ απαντούν στη Μ. Σπυράκη Ελλάδα

21:3521/03

CNL Capital: Εκρηκτική ανάπτυξη το 2018 Επιχειρήσεις

21:3421/03

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το νέο εξεταστικό σύστημα Παιδεία

21:2221/03

«Πράσινο φως» από ΕΕ για πυρηνικό σταθμό στην Ουγγαρία Ενέργεια

21:1221/03

Σοκ στην Ελβετία: 75χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε 7χρονο! Διεθνή

21:0221/03

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ σε αστυνομικούς στο Πολυτεχνείο Κοινωνία

20:5121/03

Έδωσαν τα χέρια Βούγιας- Ταχιάος Παραπολιτικά

20:2721/03

Εκδήλωση μνήμης: 40 χρόνια από το θάνατο του Γιάννη Βελλίδη Πολιτισμός

20:2421/03

Κέντρo UNESCO ΑΠΘ: Διεθνές φόρουμ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού Κοινωνία

20:0721/03

Νετανιάχου: Ο Τραμπ αναγνωρίζει με τόλμη την κυριαρχία του Ισραήλ στα Υψίπεδα του Γκολάν Διεθνή

19:5021/03

Ανιψιά του Ν. Ταχιάου η μητέρα που προσπάθησαν να της κλέψουν το παιδί της στο κέντρο τ... Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:3421/03

Viral το βίντεο του tv10.gr με τη θαυμάστρια του Τσίπρα Media ,Διάφορα

19:2221/03

Ν.Δ κατά Ν. Παππά: Παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων Κόμματα ,Πολιτική

19:2121/03

Η ζωή στο δρόμο ζητάει στέγη και δουλειά Άρθρα

19:1221/03

Ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Λιβύης – ένα παιδί νεκρό, δεκάδες αγνοούμενοι Διεθνή

19:0321/03

Η EUNICE φέρνει στην Ελλάδα την αμερικανική Blink Charging Επιχειρήσεις

19:0021/03

Εισαγγελέας για Μάνδρα: Δεν είχε γίνει κανένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας Ελλάδα ,Περιφέρειες

18:5421/03

SAS: Επένδυση 1 δισ $ στην Τεχνητή Νοημοσύνη Επιχειρήσεις

18:4521/03

Το ΕΒΕΘ επιδοτεί τη συμμετοχή εταιρειών στη FRESCON Οικονομία

18:4421/03

Γεννηματά: Ένα κόμμα που προέρχεται από την Αριστερά κυβέρνησε επί 3,5 χρόνια με την ακ... ΕΕ ,Ελλάδα ,Πολιτική

18:3021/03

Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων Ελλάδα

18:2121/03

Ανθρώπινη αλυσίδα κατά του ρατσισμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ – VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:2021/03

Πήρε ΦΕΚ η απόφαση για τα μέτρα ελέγχου της αγοράς του γάλακτος Αγροτική Οικονομία

18:1421/03

Εκτροπή αυτοκινήτου στον Περιφερειακό – ένας τραυματίας Θεσσαλονίκη

18:1021/03

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον Νίκο Παππά στη Λάρισα, την 25η Μαρτίου Β.Ελλάδα ,Πολιτική

18:0021/03

Στο ψυχιατρείο του στρατιωτικού νοσοκομείου 251 πιλότος που αυτοτραυματίστηκε στα μάτια Ελλάδα

17:5021/03

Stop Brexit: Ένα εκατομμύριο υπογραφές στην ιστοσελίδα του βρετανικού κοινοβουλίου Διεθνή

17:5021/03

Νέες διαδηλώσεις στην Αλβανία – επεισόδια έξω από το κοινοβούλιο Βαλκάνια

17:4021/03

Β. Οικονόμου: Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση Πολιτική ,Υγεία

17:3021/03

Βούτσης: Εξαιρετικά ανησυχητικό γεγονός η μη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ Κόμματα ,Πολιτική

17:2921/03

Αποκαλυπτήρια από τον Τζίτζι την επόμενη βδομάδα Παραπολιτικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ