«Τα παιδιά μου θα είναι περήφανα που στοχοποίησε τον πατέρα τους ο ΣΥΡΙΖΑ»

Βαγγέλης Στολάκης

Για όλους και για όλα μιλά στο GRTimes.gr ο αντιπρόεδρος της Nέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως ο πρώτος νόμος που θα καταργήσει η ΝΔ όταν κυβερνήσει είναι η απλή αναλογική. Δηλώνει πως η Πειραιώς είναι έτοιμη για εκλογές, τόσο σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της όσο και στην στελέχωση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα και σχολιάζει πως από τη στιγμή που ψηφίστηκε η «Συμφωνία των Πρεσπών» ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι πια χρήσιμος στους Ευρωπαίους. Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων αναφέρεται στο μεγαλύτερο πολιτικό του λάθος, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντά σε όλους εκείνους που τον αποκαλούν ακροδεξιό και αποκαλύπτει πως τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε… πρόγραμμα, γυμνάζεται και κάνει διατροφή!

Κύριε Γεωργιάδη, η ΝΔ πόσο έτοιμη είναι να κυβερνήσει; «Βλέπετε» εκλογές κι αν ναι, πότε; Εκτιμάτε ότι θα έχουμε τετραπλές κάλπες τον Μάιο;

H Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη να κυβερνήσει. Είμαστε σε πρωτοφανή βαθμό ετοιμότητας όπως αποδεικνύει και η παρουσίαση του προγράμματός μας για την Παιδεία, την Υγεία και τα κόκκινα δάνεια αλλά και όσον αφορά τη στελέχωση των ψηφοδελτίων μας. Και την επόμενη Κυριακή να είχαμε εκλογές, θα ήταν ευλογία για τη Ν.Δ. Το αν θα έχουμε τετραπλές εκλογές τον Μάϊο, αυτό ούτε ο κ. Τσίπρας δεν το γνωρίζει. Σίγουρα θέλει να φτάσει μέχρι τον Οκτώβριο, το αν θα το καταφέρει μένει να το δούμε. Είναι πλέον αντιληπτό ότι το κλίμα στην Ευρώπη άλλαξε. Η Συμφωνία των Πρεσπών ψηφίστηκε και ο κ. Τσίπρας δεν είναι πια χρήσιμος για τους ξένους. Για τους Ευρωπαίους προέχει να τελειώσουν με την εκκρεμότητα της Ελλάδας, άρα η πίεση από εκεί θα είναι να γίνουν οι εκλογές γρηγορότερα.

 

Ποιος θα είναι ο πρώτος νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταργήσει ως κυβέρνηση η ΝΔ;

Αναμφίβολα ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής. Ο νόμος αυτός πρέπει να φύγει αμέσως από το τραπέζι ώστε να μην έχει μπροστά της η Ελλάδα πολιτική αβεβαιότητα που βλάπτει τις αγορές. Κατά συνέπεια, νομίζω ότι θα ξεκινήσουμε από εκεί. Από κει και πέρα, θα ακολουθήσουν νόμοι για την Παιδεία, την επιχειρηματικότητα, τη μείωση των φόρων, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, όλα αυτά θα γίνουν πάρα πολύ γρήγορα.

 

Το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μειώσεις φόρων. Πόσο έτοιμοι είστε όμως γι’ αυτό; Σε πόσες ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού πιστεύετε πως μπορεί να εφαρμοστεί;

Όπως προείπα, μέσα στον πρώτο μήνα της πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μειωθεί ο φόρος στις επιχειρήσεις και ο ΕΝΦΙΑ. Αυτές είναι δεσμεύσεις του Προέδρου της Ν.Δ. και θα γίνουν αμέσως. Στόχος μας είναι η δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας για να κερδηθεί το στοίχημα της ταχείας ανάπτυξης. Δεν πρέπει να υπάρξει ούτε μια ημέρα χαμένη.

 

Πως απαντάτε σε όλους εκείνους που σας αποκαλούν «ακροδεξιό»;

Όποιος βλέπει τα πράγματα με καθαρή ματιά ξέρει ότι εγώ ούτε είχα ούτε έχω καμία σχέση με την ακροδεξιά. Είμαι σφόδρα κοινοβουλευτικός και φουλ ευρωπαϊστής. Συνεπώς ό,τι και να λένε για εμένα δεν με αγγίζει καθόλου γιατί δεν απηχεί την πραγματικότητα.

 

Είστε από τα στελέχη της ΝΔ που έχουν δεχτεί τον περισσότερο πόλεμο. Εξοργίζεστε, θλίβεστε ή γίνεστε πιο δυνατός;

Θεωρώ μεγάλο τίτλο τιμής ότι με έχει πολεμήσει σκληρά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα παιδιά μου θα είναι περήφανα για τον πατέρα τους ξέροντας ότι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών με στοχοποίησε. Είναι σίγουρα θλιβερό να συκοφαντείς και να λασπώνεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους ελλείψει στοιχείων και επιχειρημάτων. Αυτή είναι όμως η «Πρώτη Φορά Αριστερά» και είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί τη ζημιά που έχουν κάνει στην πολιτική ζωή του τόπου.

 

Η υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη έχει προκαλέσει ταραχή στο πολιτικό σκηνικό. Αλήθεια, η ΝΔ και τα αρμόδια όργανά της γιατί δεν προχώρησαν στη διαγραφή του από το κόμμα;

Από την πρώτη στιγμή που του ασκήθηκε δίωξη, απομακρύνθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και του ανεστάλη η όποια κομματική ιδιότητα. Σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας. Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης έχει κάνει έφεση και θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια. Αν τελεσίδικα καταδικαστεί, προφανώς δεν έχει σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό θα το κρίνει, όμως, η Δικαιοσύνη. Εμείς πήραμε από την πρώτη στιγμή τις αποστάσεις που έπρεπε.

 

Πρόσφατα σας είδαμε σε φωτογραφίες να αγκαλιάζετε την κ. Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία σε συνεντεύξεις της μιλά θετικά για τη ΝΔ. Είναι κοντά στην ΝΔ η πρώην υπουργός; υπάρχει περίπτωση να την δούμε υποψήφια με το κόμμα σας;

Μου είναι παντελώς άγνωστα αυτά που μου λέτε. Δεν ασχολούμαι με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στην κ. Διαμαντοπούλου από την εποχή που έφτιαξε το νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση. Ένα νόμο που και εγώ τον υποστήριξα στη Βουλή, ως εισηγητής τότε, και πιστεύω ότι αν ο νόμος αυτός δεν είχε καταργηθεί και τον είχαμε αφήσει να λειτουργήσει όπως είχε ψηφιστεί, θα είχε αποδώσει καρπούς για τα ελληνικά πανεπιστήμια. Πριν τον καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί μεγάλη διαφορά ως προς τη λειτουργία των ελληνικών πανεπιστημίων. Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατήργησε, θα επανέλθουμε με το καλό όταν μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός. Άρα, η φωτογραφία που είδατε είναι προϊόν προσωπικής εκτίμησης και δεν έχει κανένα παρασκήνιο.

Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας με ποιους βλέπετε συγκυβέρνηση; υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα και εμείς είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Είναι θλιβερό που η Ελλάδα έχει στην εξουσία μια τέτοια κυβέρνηση. Η ύπαρξή του ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την πολιτική ζωή του τόπου. Ως προς το θέμα της συγκυβέρνησης, μπορούμε να συνεργαστούμε με τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Αν οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν, προφανώς μόνο με το ΠΑΣΟΚ, δεν βλέπω κάποιο άλλο.

 

Η ΝΔ καταψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς την μια κακή συμφωνία. Αλήθεια, με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» διαφωνείτε; Με ποιον τρόπο θα «μπλοκάρετε» την συμφωνία;

Η Νέα Δημοκρατία δεν είπε ποτέ ότι μπορεί να μπλοκάρει τη συμφωνία. Αντιθέτως είπε ότι οι διεθνείς συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα έχει πολλά κλειδιά που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να πιέσει τα Σκόπια να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία. Εφόσον με ρωτάτε αν μου αρέσει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», θα σας απαντήσω ευθέως: όχι, δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει κανένα σύνθετο όνομα, από την αρχή ήμουν υπέρ του να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων. Παρά ταύτα υπήρχε η ανάγκη ενός συμβιβασμού, ο συγκεκριμένος συμβιβασμός όμως έχει πάρα πολλά προβλήματα. Κυρίως διότι η παραχώρηση της μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας είναι καταστροφή. Θα ήθελα αυτή η συμφωνία να μην υπάρχει, αλλά υπάρχει. Δυστυχώς ο ελληνικός λαός ψήφισε αυτούς που την υπέγραψαν.

Είστε… υπερδραστήριος. Πως τα προλαβαίνετε όλα;

Έχω βάλει στη ζωή μου την άσκηση και έχω προσπαθήσει να βελτιώσω τη διατροφή μου. Αυτό έχει βελτιώσει τη φυσική μου κατάσταση και το συστήνω σε όλους για να είναι υγιέστεροι.

 

Για ποιο πράγμα στην πολιτική σας σταδιοδρομία, έχετε μετανιώσει;

Έχω πει πολλές φορές ότι το μεγάλο μου λάθος ήταν η εμπλοκή με το βιβλίο του κ. Κώστα Πλεύρη για τους Εβραίους. Ήταν ένα τεράστιο σφάλμα κυρίως διότι έδωσα την λανθασμένη εντύπωση ότι εγώ υπήρξα αντισημίτης. Κατηγορηματικά δηλώνω ότι σιχαίνομαι τον αντισημιτισμό και είμαι πολέμιός του.

Ποιες είναι οι διάφορες της ΝΔ του Σαμαρά από αυτήν του Μητσοτάκη;

Δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η συνέχεια του Αντώνη Σαμαρά και εκείνος η συνέχεια του Κώστα Καραμανλή. Είμαστε μια μεγάλη Παράταξη που συνεχίζει την ιστορία της και προχωράμε όλοι μαζί για να κάνουμε την Ελλάδα όπως την ονειρευόμαστε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

03:3020/05

Τόσο καιρό παίζαμε UNO λάθος -Η αποκάλυψη που ανατρέπει όσα ξέραμε και γίνεται viral Διάφορα

03:0020/05

«Μαύρο κουτί» στα ΙΧ από το 2022 – Τι θα αλλάξει στα ασφαλιστήρια Auto Moto

02:0020/05

«Stateless» η νέα σειρά με τη Κέιτ Μπλάνσετ και θέμα της μετανάστευση Media ,Πολιτισμός

01:3020/05

Ο θηλασμός μειώνει τον κίνδυνο καρδιοπαθειών Υγεία

01:2920/05

Θεσσαλονίκη: Στο λιμάνι η προεκλογική ομιλία του Αλ. Τσίπρα Θεσσαλονίκη ,Κόμματα ,Πολιτική

01:0020/05

Η κλιματική αλλαγή θα επηρεάσει την γονιμότητα αλλά και την εκπαίδευση Περιβάλλον

00:3020/05

Επιστροφή στη δουλειά μετά από έμφραγμα, πότε και ποιοι το κάνουν Υγεία

00:0020/05

Γεροβασίλη: Τα θετικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση δεν προέρχονται από δανεισμό, αλλά απ... Κόμματα ,Πολιτική

23:5019/05

Γιαννούλης: Αποφασισμένοι να δουλέψουμε για τη δικαίωση του Ποντιακού Ελληνισμού Περιφέρειες

23:4319/05

Συγκίνηση: Πόντιοι Εύζωνες στην αλλαγή Προεδρικής Φρουράς (VIDEO) Ελλάδα

23:3719/05

Τζακ ποτ στο Τζόκερ Κοινωνία

23:1919/05

Χειροπέδες σε 50χρονο για βιασμό και ασέλγεια ανηλίκου Ελλάδα ,Κοινωνία

23:0119/05

Κορυφώθηκαν στην Αθήνα οι εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων Ελλάδα

22:4519/05

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν άνδρα που συμμετείχε σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:3219/05

Πρόεδρος της Αττικό Μετρό: Εσωτερικό κύκλωμα και κάμερες στο αμαξοστάσιο του μετρό της ... Θεσσαλονίκη

22:2219/05

Ο διάλογος Δούρου – Νοτοπούλου στο Instagram Παραπολιτικά

22:0419/05

Ειδική Επιτροπή για τη Γενοκτονία των Ποντίων προτείνει η Γεννηματά Κόμματα ,Πολιτική

21:5419/05

Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε γαλάζια την Κρήτη Κόμματα ,Πολιτική

21:4519/05

Μπουτάρης: Ποτέ ξανά Γενοκτονία για κανένα λαό του κόσμου Δήμοι

21:3519/05

Θεσσαλονίκη: Ένταση στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0019/05

Τζαβέλα από Γιαννιτσά: Πρέπει να δώσουμε μία μεγάλη νίκη στη ΝΔ Πολιτική

20:4719/05

Θεσσαλονίκη: Πορεία για την Γενοκτονία των Ποντίων (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη

20:3119/05

Τσίπρας: Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:2419/05

Θεσσαλονίκη: Ζωγράφισαν γκράφιτι στα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

20:1219/05

Προκαλεί ο Ερντογάν για την Γενοκτονία των Ποντίων: Δεν έγινε κάτι για να νιώθουμε ντροπή Διεθνή

20:0119/05

Γέμισε η πλ. Αγίας Σοφίας από Ποντίους που ζητούν διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:3919/05

Ευρωεκλογές 2019: Διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας κατά του εθνικισμού Διεθνή

19:1219/05

Ηλεία: Μητέρα υποψηφίου αναζητούσε σταυρούς (και) στο… νεκροταφείο Ελλάδα ,Κοινωνία

19:0119/05

Τσίπρας προς νεολαία: Ό,τι κι αν σου πουν, εσύ έχεις τη δύναμη Πολιτική

18:5519/05

«Όργωσε» με το ποδήλατό του την Ελλάδα για να θυμίσει τη Γενοκτονία (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

18:4319/05

Φωτιά στο Άργος Ελλάδα ,Κοινωνία

18:2219/05

H προεκλογική ομιλία της Νίκης Τζαβέλα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη

18:0819/05

Ηράκλειο: 16χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5819/05

Ασφυκτική η προσέλευση στην ομιλία του Γιάννη Μαυρομάτη στους Νέους Επιβάτες Τοπική Αυτοδιοίκηση

17:4219/05

Επίσκεψη και προσκύνημα του Κ. Ζέρβα στην Παναγία Σουμελά Τοπική Αυτοδιοίκηση

17:3319/05

Παπακώστα: Μέρα Ιστορικής μνήμης η σημερινή όχι μόνον για τον Ποντιακό αλλά για τον απα... Πολιτική

17:2319/05

Τετ α τετ Μεϊμαράκη- Τουντούρη στη Θεσσαλονίκη Παραπολιτικά

17:1319/05

Σπίρτζης: Απαλλάσσονται από τα διόδια οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού και Βαρνάβα Κόμματα ,Πολιτική

17:0019/05

Κρήτη: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ο οδηγός Χωρίς κατηγορία

16:5019/05

Ατάκα Μητσοτάκη σε κουρείο της Κρήτης: Δεν πιστεύω να τα παίρνετε ΣΥΡΙΖΑ Ελλάδα

16:4019/05

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ Κόμματα ,Πολιτική

16:3019/05

Τζιτζικώστας: Όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε τον αγώνα για την καθολική αναγνώριση της Γ... Περιφέρειες

16:1319/05

Αίγυπτος: Έκρηξη με τραυματίες σε τουριστικό λεωφορείο στις Πυραμίδες Διεθνή ,Σημαντικά

16:1019/05

Ι. Καμαρινός: Ο δήμος μας δεν χρειάζεται ίαση και κομματικές αγκυλώσεις Τοπική Αυτοδιοίκηση

16:0019/05

Άδωνις: Από την επομένη των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα Κόμματα ,Πολιτική

15:4619/05

Κόρινθος: Αστυνομική επιχείρηση και συλλήψεις Ρομά Κοινωνία

15:2819/05

Ιράν κατηγορεί ΗΠΑ: Όμηρος Ιρανός επιστήμονας Διεθνή

15:1419/05

Οι Ελβετοί ψήφισαν «ναι» στην φορολογική μεταρρύθμιση Διεθνή

15:0319/05

Ωραιόκαστρο: Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ αυτοκίνητο Θεσσαλονίκη

15:0219/05

Αυστρία: Πρόταση Προέδρου για εκλογές το Σεπτέμβριο Διεθνή

14:5119/05

Στο Αγρίνιο αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας Πολιτική

14:4419/05

Η περιουσία της Ντόρις Ντέι πηγαίνει σε ίδρυμα για ζώα Διάφορα ,Πολιτισμός

14:3819/05

Το Κρεμλίνο ελπίζει σε συνάντηση Πούτιν – Τραμπ Διεθνή

14:3019/05

Διαχείριση του άγχους στις Πανελλήνιες εξετάσεις Κοινωνία ,Υγεία

14:2919/05

Δήμος Ωρωπού: Απαλλαγή των κατοίκων από τα διόδια Πολιτική

14:2819/05

ΟΝΝΕΔ: Επιθέσεις εκφοβισμού σε στελέχη της ΝΔ Κοινωνία ,Πολιτική

14:1619/05

ΑΝΕΛ: Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων Πολιτική

14:0319/05

Λαφαζάνης: Η Ελλάδα οδηγείται σε νέο μνημόνιο μετά τις εκλογές Πολιτική

13:5219/05

Θεσσαλονίκη: Πολλές οι αλλοδαπές που εκδίδονται παράνομα Κοινωνία

13:4119/05

ΗΠΑ: Ρεπουμπλικανός βουλευτής για αποπομπή Τραμπ Διεθνή

13:3019/05

«Επίθεση» Βερναρδάκη σε Μητσοτάκη και Στουρνάρα Πολιτική

13:1619/05

Ανδρουλάκης: Διψήφιο ποσοστό για το Κίνημα Αλλαγής Πολιτική

13:0219/05

Σπείρα αλλοδαπών με…τζιπάρες, διακινούσε 16 παράνομους μετανάστες Κοινωνία

12:5119/05

Νοτοπούλου: Τιμούμε και δεν ξεχνάμε τον Ποντιακό Ελληνισμό Τοπική Αυτοδιοίκηση

12:3119/05

Κύπρος: Σε κώμα 13χρονη Ρωσίδα από κατανάλωση αλκοόλ Διεθνή

12:1719/05

Στηρίζει την Ξ. Δημητρίου για Κουφοντίνα η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδα

12:0919/05

Ο Τραμπ θα απονείμει χάρη σε εγκληματίες πολέμου Διεθνή

12:0019/05

Κικίλιας: Κυβέρνηση σε αποδρομή δε μπορεί να χειριστεί τα εθνικά θέματα Πολιτική

11:4919/05

Πάτρα: Έσπασαν τις προθήκες δέκα καταστημάτων Ελλάδα ,Κοινωνία

11:4019/05

Σ. Αναστασιάδης: Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων Πολιτική

11:3619/05

Κατάθεση στεφάνων στη Μνήμη των Ελλήνων του Πόντου Θεσσαλονίκη

11:3319/05

Μάρκου: Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων από την ΕΕ Πολιτική

11:2519/05

Γ. Ορφανός: Ό,τι ανακαλύψω θα το πω στο λαό Τοπική Αυτοδιοίκηση

11:1319/05

Ν.Δ. νομού Θεσσαλονίκης: Είμαστε όλοι Πόντιοι Πολιτική

11:0619/05

Παπαδημούλης: Βαθιά διεφθαρμένη είναι η Ακροδεξιά Πολιτική

10:5719/05

Μ. Κόλλια- Τσαρουχά: Η ιστορία αναγνώρισε την Γενοκτονία των Ποντίων Πολιτική

10:4819/05

Ελεύθερος αφέθηκε ο «τραγουδιστής φυγάς» Κοινωνία

10:4819/05

ΚΙΝΑΛ: Xρέος να μη ξεχνάμε τη Γενοκτονία των Ποντίων Πολιτική

10:3919/05

A.O. Smith: Διαψεύδει «μετακόμιση» στην Κίνα Επιχειρήσεις

10:3019/05

Αυγενάκης: Οι Έλληνες θα στείλουν μήνυμα αποδοκιμασίας στον κ. Τσίπρα Πολιτική

10:2119/05

Παπακώστα: Να ομονοήσουμε στα θέματα ασφάλειας Πολιτική

10:1319/05

Eπιστρέφουν στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ 10 αρχαία νομίσματα Ελλάδα ,Πολιτισμός

10:0419/05

Αυστραλία: Νίκη έκπληξη του Φιλελεύθερου Σκοτ Μόρισον Διεθνή

09:5519/05

Πάπας σε δημοσιογράφους: Σταθείτε πλάι στους αδύναμους Διεθνή

09:4419/05

Hλεία: Ομηρία οδηγού λεωφορείου των ΚΤΕΛ- αίσιο τέλος Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ