Ελ. Χατζηγεωργίου: Είμαι έτοιμη να προσφέρω από όποια θέση βρεθώ

Post Thumbnail
Βαγγέλης Στολάκης

Για όλους και για όλα μιλά στο GRTimes.gr η υφυπουργός Εσωτερικών- Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η κ. Χατζηγεωργίου που ρίχνεται στην μάχη του σταυρού στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στην Α’ Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ. Παραδέχεται ότι λάθη έγιναν και παραλείψεις υπήρξαν ωστόσο, «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τον γκρεμό στον οποίο την είχαν ρίξει με τις πολιτικές τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις, της Νέας Δημοκρατίας, με κορυφαίο υπουργό τον κ. Μητσοτάκη, και του ΠΑΣΟΚ» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων, η κ. Χατζηγεωργίου υποστηρίζει το κόμμα της σχεδιάζει εντός τετραετίας τη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας», «το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών θα είναι αυτό που θα διαμορφώσει το τοπίο των συσχετισμών και των συνεργασιών» μετεκλογικά όπως υποστηρίζει και μιλά για εκβιασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του περί νέων εκλογών το Δεκαπενταύγουστο. Τέλος, μιλά για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί αλλά και τους λόγους για τους οποίους καλεί τους πολίτες να την… «σταυρώσουν».

 

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές;

O βασικός λόγος για τον οποίο καλούμε τους Έλληνες πολίτες να επιλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις 7 Ιουλίου είναι γιατί έχουμε να προτείνουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, μέσα στους δημοσιονομικούς στόχους, με έμφαση στην ενδυνάμωση του κοινωνικού κράτους και παράλληλη στήριξη της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας. Και αν θέλετε, πιο συγκεκριμένα, υλοποιούμε νέο πλαίσιο Στρατηγικών Επενδύσεων στοχεύοντας σε διπλασιασμό των Ξένων Άμεσων Επενδύσεων μέχρι το 2025, σχεδιάζουμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας εντός τετραετίας, νέες διαδοχικές αυξήσεις του κατώτατου μισθού κατά 7,5% το 2020 και 7,5% το 2021, μείωση προκαταβολής φόρου στο 50% για φυσικά πρόσωπα και προσωπικές επιχειρήσεις και στο 80% για νομικά πρόσωπα σε ορίζοντα τριετίας. Επίσης στα σχέδιά μας είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μεσοσταθμικά για το 2020 (50% για τις χαμηλές και μεσαίες περιουσίες), η μείωση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ από 13% σε 11%, η αύξηση των εισοδηματικών ορίων για το επίδομα παιδιού στα 30.000 ευρώ για τετραμελή οικογένεια, αλλά και ο μόνιμος διορισμός 15.000 εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας, με τους πρώτους 4.500 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση εντός του 2019. Από την άλλη πλευρά ο κ. Μητσοτάκης αυτό που ζητά εκβιαστικά είναι η ψήφος του λαού για να λάβει αυτοδυναμία και να μην ξαναστηθούν κάλπες τον Δεκαπενταύγουστο!

Η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ξεπέρασε τις 9 μονάδες. Είναι αναστρέψιμο το κλίμα και με ποιον τρόπο;

Η μάχη της κάλπης θα κριθεί την 7η Ιουλίου, όπου οι πολίτες είναι αυτοί που θα κληθούν να συγκρίνουν τις πολιτικές και τα προγράμματα των κομμάτων, να δουν προσεκτικά σε ποιες κοινωνικές ομάδες απευθύνονται και πόσο θα βελτιώσουν ή θα δυσχεράνουν τη ζωή τους. Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν αποτυπώνει εντολή του λαού για τη διακυβέρνηση της χώρας και γι’ αυτό δεν πρέπει να ταυτίζουμε τις δύο εκλογικές διαδικασίες. Ωστόσο, είναι μια δύσκολη μάχη, την οποία δίνουμε με καθαρότητα, ειλικρίνεια, προτείνοντας ξεκάθαρα το πρόγραμμά μας, τονίζοντας στους πολίτες τις τεράστιες διαφορές μας με τη Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για απολύτως αντίθετες προγραμματικές θέσεις, με εκ διαμέτρου αντίθετη αφετηρία και στόχο, τις οποίες ο λαός θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη.

Γιατί να εμπιστευτούν οι ψηφοφόροι ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ;

Γιατί, παρ’ όλες τις παραλείψεις και τα λάθη, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τον γκρεμό στον οποίο την είχαν ρίξει με τις πολιτικές τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις, της Νέας Δημοκρατίας, με κορυφαίο υπουργό τον κ. Μητσοτάκη, και του ΠΑΣΟΚ. Πέτυχε να κερδίσει πίσω την αξιοπιστία των Ελλήνων, να κερδίσει και πάλι την οικονομική και πολιτική ελευθερία της χώρας τον Αύγουστο του 2018. Και μέσα σε όλη αυτήν τη δύσκολη, ασφυκτική κατάσταση που βίωνε η κοινωνία, έθεσε σε τροχιά και υλοποίησε το σχέδιό του για δικαιότερο δημόσιο σύστημα Υγείας και Παιδείας, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για μείωση της ανεργίας κατά 8 μονάδες με τη δημιουργία 400.000 θέσεων εργασίας. Επίσης, προχωρήσαμε έργα υποδομής που βρίσκονταν σε τέλμα, όπως αυτοκινητόδρομοι, το μετρό Θεσσαλονίκης, διασφαλίσαμε την ελεύθερη πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στην δημόσια Υγεία, υλοποιήσαμε μια κοινωνική πολιτική που ήταν λυτρωτική για τις ζωές εκείνου του τμήματος της κοινωνίας που χτυπήθηκε περισσότερο από την οικονομική κρίση και τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Και όλα αυτά ενώ παραλάβαμε μια χρεοκοπημένη δημοσιονομικά χώρα με καμιά αναπτυξιακή προοπτική.

Σε περίπτωση ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτη πολιτική δύναμη με ποιους χώρους θα επιδιώξετε συνεργασίες και γιατί;

Κ. Στολάκη, αυτήν τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στον αγώνα μας για τις εθνικές εκλογές, να βρεθούμε δίπλα στους πολίτες, να συζητήσουμε μαζί τους, να ακούσουμε ποια είναι τα ζητήματα που τους απασχολούν, να κάνουμε κατανοητό το έργο μας κατά τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά κυρίως να προβάλουμε το πρόγραμμά μας. Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών θα είναι αυτό που θα διαμορφώσει το τοπίο των συσχετισμών και των συνεργασιών.

Τι σας λένε οι πολίτες κατά την προεκλογική σας εκστρατεία;

Βρίσκομαι καθημερινά με ανθρώπους στις γειτονιές, στις λαϊκές, με εργαζόμενους, με καταστηματάρχες, με πολίτες που εκπροσωπούν πολλά τμήματα της κοινωνίας. Κάνουν την κριτική τους, εκθέτουν τους προβληματισμούς τους, συζητούν μαζί μας και ζητούν να τους εκθέσουμε και τη δική μας πλευρά για το τι πετύχαμε αλλά και για το τι σχεδιάζουμε να κάνουμε για να βελτιωθούν οι ζωές τους. Δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις απαντήσεις μας, να αποδεχτούμε τα λάθη μας, αλλά αυτό που τονίζουμε πάντοτε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα τους, δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στους εργαζόμενους, δίπλα στους αδύναμους, γιατί αυτή είναι η ιδεολογία μιας δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης με κοινωνικό πρόσημο. Και πιστεύω ότι οι πολίτες το κατανοούν πλήρως.

Είναι εύκολο για μια νέα γυναίκα να πολιτεύεται, ειδικά στην Α’ Θεσσαλονίκης;

Η πολιτική είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, καθώς από τα πανεπιστημιακά μου χρόνια, από το 1999, οργανώθηκα στη Νεολαία του Συνασπισμού και αργότερα μέχρι και σήμερα είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα, δηλαδή για 20 ολόκληρα χρόνια, η ενασχόληση με την πολιτική είναι για μένα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου. Βεβαίως, η θητεία μου στο Μαξίμου, καθώς και η θητεία μου ως εκλεγμένης δημοτικού συμβούλου στο δήμο Νεάπολης – Συκεών πλούτισαν ακόμη περισσότερο την εμπειρία μου αλλά και την ανάγκη μου να είμαι ενεργή πολιτικά και να μπορώ να ασκώ κοινωνικό έργο. Πράγμα το οποίο κάνω και σήμερα που μιλάμε από τη θέση μου ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης).

Γιατί να σας «σταυρώσουν» οι πολίτες;

Οι εκλογές είναι μια δημοκρατική διαδικασία και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν περιμένουν να τους πω εγώ να με σταυρώσουν. Οι ίδιοι έχουν την «εξουσία» και την κρίση να επιλέξουν, να συγκρίνουν συνολικά το έργο και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να αποφασίσουν. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι έτοιμη να προσφέρω από όποια θέση βρεθώ και να αγωνιστώ για την υλοποίηση του κοινωνικού, δημοκρατικού και προοδευτικού πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Είστε μια πολιτικός που έχει δεχτεί μπούλινγκ. Σκεφτήκατε ποτέ να τα παρατήσετε;

Το μπούλινγκ, όπως το λέτε, δεν με φοβίζει και γι’ αυτό δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να τα παρατήσω. Αλλά να σας πω ότι καθημερινά είμαι με τους πολίτες κατά την προεκλογική μου εκστρατεία και σας βεβαιώνω ότι δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από κανέναν. Απέναντι στις ελάχιστες και με συγκεκριμένη στόχευση συμπεριφορές, δεν θα θυσιάσω την ανάγκη μου να προσφέρω μέσω της πολιτικής μου δράσης. Όσες φορές μπήκα στο στόχαστρο, νομίζω ότι εκτέθηκαν περισσότερο εκείνοι που το έκαναν και όχι εγώ, διότι ουσιαστικά δεν είχαν να μου καταλογίσουν κάτι. Αλλά δυστυχώς, έχω να πω ότι σε αρκετές κατευθυνόμενες, κατά τη γνώμη μου, συμπεριφορές εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ενορχηστρωτής είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα Μέσα Ενημέρωσης που πρόσκεινται φιλικά σε αυτό.

Ποια είναι τα τρία σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη και με ποιες προτάσεις (σας) θα αντιμετωπιστούν;

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που αδικήθηκε πολύ με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ θα μπορούσε να αποκτήσει έναν δυναμικό αναπτυξιακό χαρακτήρα, μια ξεκάθαρα ευρωπαϊκή φυσιογνωμία αλλά και να αποτελέσει επίκεντρο των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 έβαλε τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο. Το έργο του μετρό, που είχε βαλτώσει, είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί, οι επενδύσεις στο Λιμάνι και οι πρωτοβουλίες για να αποτελέσει τον ισχυρότερο διαμετακομιστικό κόμβο στην ευρύτερη περιοχή, η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου μέχρι το Ωραιόκαστρο, το Ρύσιο, τον Λαγκαδά και σε άλλες περιοχές, η δημιουργία του Φορεά Διαχείρισης Θερμαϊκού, η εκκαθάριση του ΟΑΣΘ, που όσο και να μην κατάφερε να λύσει πλήρως τα προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών, έβαλε τέλος σε μια αμαρτωλή ιστορία, που από το 1990 έως και τον Αύγουστο του 2016 κόστισε για το Δημόσιο 2 δισ. και 54 εκατ. ευρώ. Και να μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επέλεξε μια προσωπική επαφή με τους Θεσσαλονικείς δημιουργώντας το Γραφείο Πρωθυπουργού, που συντονίζει, όπως και το ΥΜΑ-Θ, το έργο της κυβέρνησης στη Β. Ελλάδα.

Άρα, μπορούμε να πούμε ότι οι υποδομές, οι αναπτυξιακές προοπτικές, ειδικότερα με άνοιγμα στην περιοχή των Βαλκανίων, που πλέον μετά και τη Συμφωνία των Πρεσπών γυρίζουν σελίδα, αλλά και μια εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης, είναι τα τρία σημεία στα οποία έχουν γίνει μεγάλα βήματα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτήν την τροχιά θα συνεχίσουμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

00:0119/10

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος κοντά στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ Ελλάδα

23:5118/10

Ο Γ.Γ. του NATO χαιρετίζει τη συμφωνία ΗΠΑ – Τουρκίας για εκεχειρία στην ΒΑ Συρία Διεθνή

23:4118/10

Σοκαριστικός τραυματισμός ταυρομάχου (VIDEO) Διάφορα

23:3118/10

Τρίκαλα: Ιερή… αγανάκτηση παπά για κλήση της δημοτικής αστυνομίας Ελλάδα

23:1618/10

Λένα Παπαληγούρα: Οι συμβουλές του Μουτσινά για το Instagram (VIDEO) Διάφορα

23:0818/10

ΗΠΑ: Για πρώτη φορά, δύο γυναίκες βγήκαν μαζί στο διάστημα Διεθνή

22:4218/10

Τζόνσον για Brexit: «Φεύγουμε από την Ε.Ε. 31 Οκτωβρίου με ή χωρίς συμφωνία» Διεθνή

22:3218/10

«Άγιο» είχε 18χρονη στην Κρήτη Ελλάδα ,Κοινωνία

22:2218/10

Συγκλονίζει ο Π. Τατσόπουλος στην πρώτη συνέντευξή του μετά την περιπέτεια υγείας του Ελλάδα

22:0618/10

Σχεδόν αμετάβλητες οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις τον Αύγουστο του 2019 Οικονομία

21:5218/10

Στη «Βυζαντινή Θεσσαλονίκη» ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

21:4518/10

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των απόδημων: «Καλοδεχούμενη η πιρουέτα» Πολιτική ,Σημαντικά

21:2818/10

Με πτώση έκλεισαν τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια Οικονομία

21:0318/10

LIVE: Χάος στην Βαρκελώνη – Η Μαδρίτη καλεί την πολιτοφυλακή Διεθνή ,Σημαντικά

20:4818/10

Γ. Παπανδρέου: «Η Ευρώπη πρέπει να γίνει μια πηγή έμπνευσης» Πολιτική

20:3918/10

Θερμή υποδοχή Καράογλου στον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

20:2618/10

Βαρκελώνη: Συγκρούσεις διαδηλωτών-αστυνομίας – Πάνω από 500.000 άνθρωποι στους δρ... Διεθνή

20:1618/10

Εγκαίνια για το Mangiare Gastro Bar στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

19:5418/10

Ηράκλειο: Η πρώτη βροχή έφερε τροχαία και κυκλοφοριακό κομφούζιο Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4418/10

Συμπλοκή ατόμων στο κέντρο φιλοξενίας στα Διαβατά – Δύο τραυματίες Θεσσαλονίκη

19:2318/10

Διαδηλωτής σκαρφάλωσε στο Big Ben για το κλίμα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Διεθνή

19:1318/10

Μηταράκης για ΕΦΚΑ: Αυταπάτη ΣΥΡΙΖΑ ο πλεονασματικός προϋπολογισμός Πολιτική

18:5818/10

Παρίσταναν τον φαρμακοποιό και εξαπατούσαν επαγγελματίες Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4618/10

Αχτσιόγλου για Γεωργία Μπιτάκου: Ήταν καλεσμένη του Λαγού Πολιτική

18:3618/10

Νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε στην Επανομή Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

18:2618/10

Συγκινημένος ο Γιούνκερ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου ΕΕ

18:1718/10

Συνέλευση «παρωδία» στη Νομική Αθηνών Ελλάδα ,Παιδεία

18:0618/10

Συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ με ΚΚΕ για την ψήφο των αποδήμων Πολιτική

17:4018/10

Τόμσεν: Κόψτε συντάξεις και αφορολόγητο για να έχετε ανάπτυξη Ειδήσεις ,Οικονομία

17:3018/10

Άγριες Μέλισσες: Πότε πέφτει η αυλαία Media

17:2618/10

Αναβρασμός στη Β.Μακεδονία μετά την «πόρτα» από την Ε.Ε ΕΕ ,Σημαντικά

16:5818/10

Αλλαγές στη χάραξη του μετρό, ζητάει ο Μανδαλιανός από τον Ταχιάο Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

16:5318/10

Οι ομάδες του 9ου κύκλου επιτάχυνσης του OK!Thess Επιχειρήσεις

16:4718/10

Μήνυμα αγάπης από Βαρθολομαίο Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:3418/10

ΕΦΕΤ: Ανάκληση ζωμού λαχανικών με θραύσματα γυαλιού Ελλάδα ,Κοινωνία

16:2818/10

Μητσοτάκης: Ομόφωνη η καταδίκη της τουρκικής επέμβασης Πολιτική

16:1018/10

Επεισόδια στη Σάμο: Χειροπέδες σε 15χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4618/10

Τζόκερ: Τα χρήματα που μοιράζει στην κλήρωση της Κυριακής Αθλητισμός

15:3618/10

Καταδίκη της Τουρκικής εισβολής από τη Σύγκλητο του ΑΠΘ Ελλάδα ,Παιδεία

15:2418/10

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επεισοδιακή η απολογία του Μίχου Ελλάδα ,Κοινωνία

15:1618/10

ΗΡΩΝ: Το νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και η ανάπτυξη στην αγορά ενέργειας (ΦΩΤΟ) Ενέργεια ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:0618/10

Στοίχημα: Τριάδα με απόδοση 16 για το μπαμ! Αθλητισμός

14:5618/10

Κικίλιας: «Δεν τρομοκρατούμαι» Κόμματα ,Πολιτική

14:4718/10

Τσίπρας: Μήνυμα ήττας της ΕΕ η απόφαση για τη Β. Μακεδονία Κόμματα ,Πολιτική

14:3418/10

Θεσσαλονίκη: Τόνοι ογκωδών αντικειμένων στα πεζοδρόμια μέσα πέντε μέρες Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

14:1718/10

Brexit: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση – Ο Τζόνσον παίζει το παιχνίδι των αριθμών Διεθνή

14:0918/10

Γεωργιάδης για Novartis: Ντροπή η αλληλοκατηγορία των εισαγγελέων Κόμματα ,Πολιτική

13:5418/10

«Ντου» Ρουβίκωνα στο γραφείο Κικίλια Ελλάδα ,Κοινωνία

13:4418/10

Έρευνα για διατάραξη σχέσεων Ελλάδας -Τουρκίας λόγω αναρχικών Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3318/10

Κωνσταντινούπολη: Χιλιάδες μετανάστες έχουν εκδιωχθεί από τον Ιούλιο Διεθνή

13:3218/10

Θεσσαλονίκη: Έπεσε στη μέση του δρόμου και παραλίγο να παρασυρθεί από τα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

13:1918/10

ΕΡΓΟΣΕ: H νέα διοίκηση Επιχειρήσεις

12:5818/10

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι 19 συλληφθέντες αντιεξουσιαστές (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:2918/10

Αντιδράσεις για τον αντικαπνιστικό νόμο- Προσφυγή στο ΣτΕ από τους καταστηματάρχες Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1418/10

Μετακίνηση χιλίων αιτούντων άσυλο από τα νησιά στην ενδοχώρα Ελλάδα ,Κοινωνία

11:5418/10

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα εγκαίνια του νέου στρατηγείου της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Περιφέρειες

11:3918/10

Μητσοτάκης στο Politico: Το μεταναστευτικό εξαντλεί τις αντοχές της χώρας μου Κόμματα ,Πολιτική

11:3518/10

«Πόρτα» Βασιλακόπουλου από FIBA – Επιμένει ο Αυγενάκης Αθλητισμός

11:2418/10

ΗΠΑ: Οι Τούρκοι δεν θα μείνουν για πολύ ακόμη στην Συρία Διεθνή

11:1718/10

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την έφοδο στους συνδέσμους του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:1018/10

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: 143 ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Ελλάδα ,Υγεία

11:0018/10

«Βαρύ» πρόστιμο για το «Ράδιο Αρβύλα» Media

10:5118/10

Μυτιλήνη: Αλλοδαπός μπήκε να βιάσει από το παράθυρο Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3718/10

Φολέγανδρος: Μαθητές κλωτσούν μέχρι θανάτου γάτα (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

10:2118/10

ΠΟΕΔΗΝ για τον Παναγιώτη Ραφαήλ: «Εάν ο ΕΟΠΥΥ δεν δώσει λύση θα συμβάλουμε και εμείς οι... Ελλάδα ,Υγεία

10:1518/10

Ντόρα Μπακογιάννη: Σήμερα θα ήσουν 101! Παραπολιτικά

10:0718/10

Η γυναικοκτονία σε διεθνές συνέδριο του ΚΜΟΠ Ελλάδα ,Επιστήμη

09:5118/10

Αίγυπτος: Ανοιχτοί οι δρόμοι για τα ελληνικά προϊόντα Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα

09:4018/10

Το Σάββατο ο «8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δρόμου» Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

09:3118/10

Αυξημένες πωλήσεις στα καινούρια αυτοκίνητα στην Ευρώπη Διεθνή ,Επιχειρήσεις

09:1918/10

Τα’ ψαλε στον Τσίπρα για την Μακεδονία (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:0518/10

Διακοπή νερού στην Πυλαία Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:5718/10

Βραζιλία: 5 νεκροί από κατάρρευση πολυκατοικίας Διεθνή

08:4818/10

54α Δημήτρια: Τελευταίο βράδυ για το «By Heart» Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

08:3418/10

Βόλος: Λήστεψαν χρηματοκιβώτιο με 42.000 ευρώ Ελλάδα ,Κοινωνία

08:2518/10

Διάσωση αλλοδαπών στην Κω Ελλάδα ,Κοινωνία

08:1418/10

Δένδιας για Τουρκία: Προσοχή και ψυχραιμία Ελλάδα ,Πολιτική

08:0618/10

Το μυστήριο του… αβγού στους κήπους της περιφέρειας Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:5818/10

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τις συλλήψεις αντιεξουσιαστών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:5018/10

Έντεκα προσαγωγές σε συνδέσμους ΠΑΟΚ και ΑΡΗ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:4218/10

Σαν….χαλούμι, πες με ελληνικό Grill Cheese Θέματα GR Times ,Οικονομία

07:3418/10

Γλυφάδα: Έκρηξη σε ΑΤΜ με έναν τραυματία Ελλάδα ,Κοινωνία

07:2618/10

Βιομηχανία: Το ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα και η προθεσμιακή αγορά Ενέργεια

07:1818/10

Χωρίς νερό στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:1318/10

Εγκαίνια για το νέο κτιρίο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

07:0018/10

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή Ελλάδα ,Περιβάλλον ,Σημαντικά

06:3018/10

Αυτό είναι το Νο1 μυστικό της αντιγήρανσης Διάφορα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ