Ελ. Χατζηγεωργίου: Είμαι έτοιμη να προσφέρω από όποια θέση βρεθώ

Βαγγέλης Στολάκης

Για όλους και για όλα μιλά στο GRTimes.gr η υφυπουργός Εσωτερικών- Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου. Η κ. Χατζηγεωργίου που ρίχνεται στην μάχη του σταυρού στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στην Α’ Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ. Παραδέχεται ότι λάθη έγιναν και παραλείψεις υπήρξαν ωστόσο, «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τον γκρεμό στον οποίο την είχαν ρίξει με τις πολιτικές τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις, της Νέας Δημοκρατίας, με κορυφαίο υπουργό τον κ. Μητσοτάκη, και του ΠΑΣΟΚ» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων, η κ. Χατζηγεωργίου υποστηρίζει το κόμμα της σχεδιάζει εντός τετραετίας τη δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας», «το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών θα είναι αυτό που θα διαμορφώσει το τοπίο των συσχετισμών και των συνεργασιών» μετεκλογικά όπως υποστηρίζει και μιλά για εκβιασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις δηλώσεις του περί νέων εκλογών το Δεκαπενταύγουστο. Τέλος, μιλά για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί αλλά και τους λόγους για τους οποίους καλεί τους πολίτες να την… «σταυρώσουν».

 

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές;

O βασικός λόγος για τον οποίο καλούμε τους Έλληνες πολίτες να επιλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις 7 Ιουλίου είναι γιατί έχουμε να προτείνουμε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, μέσα στους δημοσιονομικούς στόχους, με έμφαση στην ενδυνάμωση του κοινωνικού κράτους και παράλληλη στήριξη της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας. Και αν θέλετε, πιο συγκεκριμένα, υλοποιούμε νέο πλαίσιο Στρατηγικών Επενδύσεων στοχεύοντας σε διπλασιασμό των Ξένων Άμεσων Επενδύσεων μέχρι το 2025, σχεδιάζουμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας εντός τετραετίας, νέες διαδοχικές αυξήσεις του κατώτατου μισθού κατά 7,5% το 2020 και 7,5% το 2021, μείωση προκαταβολής φόρου στο 50% για φυσικά πρόσωπα και προσωπικές επιχειρήσεις και στο 80% για νομικά πρόσωπα σε ορίζοντα τριετίας. Επίσης στα σχέδιά μας είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μεσοσταθμικά για το 2020 (50% για τις χαμηλές και μεσαίες περιουσίες), η μείωση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ από 13% σε 11%, η αύξηση των εισοδηματικών ορίων για το επίδομα παιδιού στα 30.000 ευρώ για τετραμελή οικογένεια, αλλά και ο μόνιμος διορισμός 15.000 εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας, με τους πρώτους 4.500 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση εντός του 2019. Από την άλλη πλευρά ο κ. Μητσοτάκης αυτό που ζητά εκβιαστικά είναι η ψήφος του λαού για να λάβει αυτοδυναμία και να μην ξαναστηθούν κάλπες τον Δεκαπενταύγουστο!

Η διαφορά ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ξεπέρασε τις 9 μονάδες. Είναι αναστρέψιμο το κλίμα και με ποιον τρόπο;

Η μάχη της κάλπης θα κριθεί την 7η Ιουλίου, όπου οι πολίτες είναι αυτοί που θα κληθούν να συγκρίνουν τις πολιτικές και τα προγράμματα των κομμάτων, να δουν προσεκτικά σε ποιες κοινωνικές ομάδες απευθύνονται και πόσο θα βελτιώσουν ή θα δυσχεράνουν τη ζωή τους. Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν αποτυπώνει εντολή του λαού για τη διακυβέρνηση της χώρας και γι’ αυτό δεν πρέπει να ταυτίζουμε τις δύο εκλογικές διαδικασίες. Ωστόσο, είναι μια δύσκολη μάχη, την οποία δίνουμε με καθαρότητα, ειλικρίνεια, προτείνοντας ξεκάθαρα το πρόγραμμά μας, τονίζοντας στους πολίτες τις τεράστιες διαφορές μας με τη Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για απολύτως αντίθετες προγραμματικές θέσεις, με εκ διαμέτρου αντίθετη αφετηρία και στόχο, τις οποίες ο λαός θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη.

Γιατί να εμπιστευτούν οι ψηφοφόροι ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ;

Γιατί, παρ’ όλες τις παραλείψεις και τα λάθη, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τον γκρεμό στον οποίο την είχαν ρίξει με τις πολιτικές τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις, της Νέας Δημοκρατίας, με κορυφαίο υπουργό τον κ. Μητσοτάκη, και του ΠΑΣΟΚ. Πέτυχε να κερδίσει πίσω την αξιοπιστία των Ελλήνων, να κερδίσει και πάλι την οικονομική και πολιτική ελευθερία της χώρας τον Αύγουστο του 2018. Και μέσα σε όλη αυτήν τη δύσκολη, ασφυκτική κατάσταση που βίωνε η κοινωνία, έθεσε σε τροχιά και υλοποίησε το σχέδιό του για δικαιότερο δημόσιο σύστημα Υγείας και Παιδείας, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για μείωση της ανεργίας κατά 8 μονάδες με τη δημιουργία 400.000 θέσεων εργασίας. Επίσης, προχωρήσαμε έργα υποδομής που βρίσκονταν σε τέλμα, όπως αυτοκινητόδρομοι, το μετρό Θεσσαλονίκης, διασφαλίσαμε την ελεύθερη πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στην δημόσια Υγεία, υλοποιήσαμε μια κοινωνική πολιτική που ήταν λυτρωτική για τις ζωές εκείνου του τμήματος της κοινωνίας που χτυπήθηκε περισσότερο από την οικονομική κρίση και τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Και όλα αυτά ενώ παραλάβαμε μια χρεοκοπημένη δημοσιονομικά χώρα με καμιά αναπτυξιακή προοπτική.

Σε περίπτωση ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτη πολιτική δύναμη με ποιους χώρους θα επιδιώξετε συνεργασίες και γιατί;

Κ. Στολάκη, αυτήν τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στον αγώνα μας για τις εθνικές εκλογές, να βρεθούμε δίπλα στους πολίτες, να συζητήσουμε μαζί τους, να ακούσουμε ποια είναι τα ζητήματα που τους απασχολούν, να κάνουμε κατανοητό το έργο μας κατά τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά κυρίως να προβάλουμε το πρόγραμμά μας. Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών θα είναι αυτό που θα διαμορφώσει το τοπίο των συσχετισμών και των συνεργασιών.

Τι σας λένε οι πολίτες κατά την προεκλογική σας εκστρατεία;

Βρίσκομαι καθημερινά με ανθρώπους στις γειτονιές, στις λαϊκές, με εργαζόμενους, με καταστηματάρχες, με πολίτες που εκπροσωπούν πολλά τμήματα της κοινωνίας. Κάνουν την κριτική τους, εκθέτουν τους προβληματισμούς τους, συζητούν μαζί μας και ζητούν να τους εκθέσουμε και τη δική μας πλευρά για το τι πετύχαμε αλλά και για το τι σχεδιάζουμε να κάνουμε για να βελτιωθούν οι ζωές τους. Δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις απαντήσεις μας, να αποδεχτούμε τα λάθη μας, αλλά αυτό που τονίζουμε πάντοτε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα τους, δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στους εργαζόμενους, δίπλα στους αδύναμους, γιατί αυτή είναι η ιδεολογία μιας δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης με κοινωνικό πρόσημο. Και πιστεύω ότι οι πολίτες το κατανοούν πλήρως.

Είναι εύκολο για μια νέα γυναίκα να πολιτεύεται, ειδικά στην Α’ Θεσσαλονίκης;

Η πολιτική είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, καθώς από τα πανεπιστημιακά μου χρόνια, από το 1999, οργανώθηκα στη Νεολαία του Συνασπισμού και αργότερα μέχρι και σήμερα είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα, δηλαδή για 20 ολόκληρα χρόνια, η ενασχόληση με την πολιτική είναι για μένα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου. Βεβαίως, η θητεία μου στο Μαξίμου, καθώς και η θητεία μου ως εκλεγμένης δημοτικού συμβούλου στο δήμο Νεάπολης – Συκεών πλούτισαν ακόμη περισσότερο την εμπειρία μου αλλά και την ανάγκη μου να είμαι ενεργή πολιτικά και να μπορώ να ασκώ κοινωνικό έργο. Πράγμα το οποίο κάνω και σήμερα που μιλάμε από τη θέση μου ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης).

Γιατί να σας «σταυρώσουν» οι πολίτες;

Οι εκλογές είναι μια δημοκρατική διαδικασία και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν περιμένουν να τους πω εγώ να με σταυρώσουν. Οι ίδιοι έχουν την «εξουσία» και την κρίση να επιλέξουν, να συγκρίνουν συνολικά το έργο και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να αποφασίσουν. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι έτοιμη να προσφέρω από όποια θέση βρεθώ και να αγωνιστώ για την υλοποίηση του κοινωνικού, δημοκρατικού και προοδευτικού πολιτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Είστε μια πολιτικός που έχει δεχτεί μπούλινγκ. Σκεφτήκατε ποτέ να τα παρατήσετε;

Το μπούλινγκ, όπως το λέτε, δεν με φοβίζει και γι’ αυτό δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να τα παρατήσω. Αλλά να σας πω ότι καθημερινά είμαι με τους πολίτες κατά την προεκλογική μου εκστρατεία και σας βεβαιώνω ότι δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από κανέναν. Απέναντι στις ελάχιστες και με συγκεκριμένη στόχευση συμπεριφορές, δεν θα θυσιάσω την ανάγκη μου να προσφέρω μέσω της πολιτικής μου δράσης. Όσες φορές μπήκα στο στόχαστρο, νομίζω ότι εκτέθηκαν περισσότερο εκείνοι που το έκαναν και όχι εγώ, διότι ουσιαστικά δεν είχαν να μου καταλογίσουν κάτι. Αλλά δυστυχώς, έχω να πω ότι σε αρκετές κατευθυνόμενες, κατά τη γνώμη μου, συμπεριφορές εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ενορχηστρωτής είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα Μέσα Ενημέρωσης που πρόσκεινται φιλικά σε αυτό.

Ποια είναι τα τρία σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη και με ποιες προτάσεις (σας) θα αντιμετωπιστούν;

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που αδικήθηκε πολύ με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ θα μπορούσε να αποκτήσει έναν δυναμικό αναπτυξιακό χαρακτήρα, μια ξεκάθαρα ευρωπαϊκή φυσιογνωμία αλλά και να αποτελέσει επίκεντρο των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 έβαλε τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο. Το έργο του μετρό, που είχε βαλτώσει, είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί, οι επενδύσεις στο Λιμάνι και οι πρωτοβουλίες για να αποτελέσει τον ισχυρότερο διαμετακομιστικό κόμβο στην ευρύτερη περιοχή, η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου μέχρι το Ωραιόκαστρο, το Ρύσιο, τον Λαγκαδά και σε άλλες περιοχές, η δημιουργία του Φορεά Διαχείρισης Θερμαϊκού, η εκκαθάριση του ΟΑΣΘ, που όσο και να μην κατάφερε να λύσει πλήρως τα προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών, έβαλε τέλος σε μια αμαρτωλή ιστορία, που από το 1990 έως και τον Αύγουστο του 2016 κόστισε για το Δημόσιο 2 δισ. και 54 εκατ. ευρώ. Και να μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επέλεξε μια προσωπική επαφή με τους Θεσσαλονικείς δημιουργώντας το Γραφείο Πρωθυπουργού, που συντονίζει, όπως και το ΥΜΑ-Θ, το έργο της κυβέρνησης στη Β. Ελλάδα.

Άρα, μπορούμε να πούμε ότι οι υποδομές, οι αναπτυξιακές προοπτικές, ειδικότερα με άνοιγμα στην περιοχή των Βαλκανίων, που πλέον μετά και τη Συμφωνία των Πρεσπών γυρίζουν σελίδα, αλλά και μια εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης, είναι τα τρία σημεία στα οποία έχουν γίνει μεγάλα βήματα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτήν την τροχιά θα συνεχίσουμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5019/07

Επιμένει ο Τραμπ: Οι αμερικανικές δυνάμεις «κατέρριψαν» ένα ιρανικό drone Διεθνή

23:4319/07

Ο Πλακιωτάκης ζήτησε να ασφαλιστεί η περιοχή στο λιμάνι του Πειραιά που κατέρρευσε από ... Πολιτική

23:4019/07

Ηράκλειο: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο Ελλάδα ,Κοινωνία

23:3419/07

Παναγιωτόπουλος: Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στ... Κόμματα ,Πολιτική

23:3019/07

Εξιτήριο πήρε ο Αλέξανδρος Ρήγας Lifestyle

23:2019/07

ΙΣΑ: Οδηγίες σε περίπτωση μετασεισμού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

23:1019/07

Θρίλερ στο Κιάτο: Σκότωσε την μητέρα του και την έθαψε στην αυλή του σπιτιού της Ελλάδα ,Κοινωνία

23:0019/07

Στενό του Ορμούζ: Κατάσχεση βρετανικού τάνκερ από το Ιράν Διεθνή

22:5019/07

Δούρου – Σε 48ωρη ετοιμότητα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής Περιφέρειες

22:3919/07

Καλαμάτα: Γλάρος θύμα παιχνιδιού πιτσιρικάδων Ελλάδα

22:1919/07

Θεσσαλονίκη: Κάηκε ολοσχερώς ΙΧ στα Διαβατά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:1519/07

Αθήνα: Ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων Ελλάδα ,Κοινωνία

22:0519/07

Σεισμός στην Αθήνα: Συνεργασία υπ. Τουρισμού με φορείς- Οδηγίες για τουρίστες Ελλάδα ,Κοινωνία

21:5519/07

Θεοδωρικάκος: Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειών Πολιτική

21:4519/07

Πλακιωτάκης: Είμαστε παρόντες και αντιμετωπίζουμε την οποιαδήποτε δυσκολία Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

21:3519/07

Σεισμός στην Αθήνα: Ο Κ. Μητσοτάκης στο Κέντρο Επιχειρήσεων- «Μπράβο στον κρατικό μηχαν... Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

21:2719/07

Πολάκης για σεισμό: Υπομονή, ένα τσουνάμι, μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετεωρίτ... Πολιτική

21:2019/07

Σεισμός στην Αθήνα: Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα Ελλάδα ,Κοινωνία

21:1019/07

Εργατικό δυστύχημα στις Σέρρες Ελλάδα ,Κοινωνία

20:5819/07

Ηράκλειο: Άνδρας υπέστη έμφραγμα στο αεροδρόμιο Ελλάδα ,Κοινωνία

20:4819/07

Χαρίτσης: Κύριε Μητσοτάκη, δεν ζούμε στη χώρα των χρυσόψαρων Κόμματα ,Πολιτική

20:3819/07

Σε επιφυλακή το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών Ελλάδα

20:2819/07

Ιράκ: Κούρδος ο δολοφόνος του Τούρκου υποπρόξενου Διεθνή

20:1819/07

M. Χρυσοχοΐδης για σεισμό: Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα Πολιτική ,Σημαντικά

20:1219/07

Προκλητικό βίντεο της Τουρκίας για την εισβολή στην Κύπρο Διεθνή

20:0319/07

Κόσοβο: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός – Μεταβαίνει στη Χάγη ως κατηγορούμενος Διεθνή

19:4519/07

Χουλιάρας για τον σεισμό στην Αθήνα: «Ή πάμε για εκτόνωση ή πάμε για μεγαλύτερο σεισμό» Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4019/07

Συνάντηση Γεωργιάδη – Πάιατ – Τι συζητήθηκε Πολιτική

19:3019/07

Ρωγμές στα περίφημα νεοκλασικά σπίτια του Πειραιά λόγω του ισχυρού σεισμού (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

19:1419/07

Σεισμός: Βίντεο από την στιγμή που «χτύπησε» στην Αθήνα Ελλάδα ,Κοινωνία

19:0619/07

Σεισμός στην Αθήνα: Καθησυχαστικός ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας – Εκτονώνεται το φ... Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5919/07

ΕΒΖ: Eγκρίθηκε από τους μετόχους το Σχέδιο Εξυγίανσης Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

18:5619/07

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου του δήμου Πειραιά Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4819/07

Αθήνα: Η φωτογραφία από τον σεισμό που έγινε… viral Ελλάδα

18:3219/07

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Ρήγας- Τι συνέβη Lifestyle

18:2919/07

Σεισμός Αθήνα: Τραυματίστηκε αγοράκι- Ακόμη τρεις τραυματίες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:1619/07

Η κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων μετά τον σεισμό στην Αθήνα Πολιτισμός

18:1419/07

Αιγαίο: Νέες παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη Ελλάδα

18:1119/07

Αναπηρικά αμαξίδια παρέδωσε σε δημότες με κινητικά προβλήματα ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου Θεσσαλονίκη

18:0519/07

Ξένα ΜΜΕ για σεισμό: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Αθήνα- Ο κόσμος εγκατέλειψε τα πολ... Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:5219/07

Αθήνα: Σε κατάσταση γενικής επιφυλακής η Πυροσβεστική λόγω του ισχυρού σεισμού Χωρίς κατηγορία

17:4519/07

Σεισμός στην Αθήνα: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των πλοίων Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4119/07

Σκορδίλης: Δεν περιμένει μεγαλύτερο σεισμό στην Αθήνα Ελλάδα

17:3219/07

H Oλλανδία αποδέχθηκε μερίδιο ευθύνης για τη Σρεμπρένιτσα Διεθνή

17:2819/07

Το μήνυμα του Σταύρου Καλαφάτη στους «γαλάζιους» βουλευτές Παραπολιτικά ,Πολιτική

17:1419/07

Δήμος Θέρμης: Eπενδύονται 2,4 εκ. ευρώ για το open mall Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:1019/07

Αττική: Αυξημένη η κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες Ελλάδα

17:0519/07

Ζημιές στην Αθήνα λόγω… ρίχτερ Κοινωνία

17:0019/07

Αθήνα: Δεκάδες κλήσεις από ηλικιωμένους στο ΕΚΑΒ Ελλάδα

16:5519/07

Αθήνα: Σημειώθηκαν 11 μετασεισμοί μετά τη δόνηση των 5,1 ρίχτερ Ελλάδα

16:5119/07

Ο Ερνστ Ράιχελ νέος πρεσβευτής της Γερμανίας στην Ελλάδα Διεθνή

16:4119/07

OAEΔ: Αύξηση τους ανέργους, περισσότερες οι γυναίκες Κοινωνία ,Οικονομία

16:4119/07

Σεισμός στην Αθήνα: Επιθεώρηση Τασούλα στην Βουλή για μικροζημιές Ελλάδα

16:3519/07

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Μαργαρίτη Σχοινά Πολιτική

16:2719/07

Γ.Κωνσταντόπουλος: Η καλύτερη επιλογή Έλληνα Ευρωπαίου για τη θέση του Επιτρόπου της Ελ... Οικονομία

16:2619/07

Κατέρρευσε από το σεισμό παλιός ταινιόδρομος στον ΟΛΠ Ελλάδα

16:2219/07

Λέσβος: Συνελήφθη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

16:1719/07

Συνεδριάζει προληπτικά το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας Ελλάδα ,Πολιτική

16:1419/07

Ο «Κλεισθένης» κυνηγάει τον… Ζέρβα (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

16:0919/07

Δεν αναφέρθηκαν ζημιές στην Κόρινθο από το σεισμό Ελλάδα

16:0419/07

Μέρκελ: «Μπορώ να εκτελώ τα καθήκοντά μου» Διεθνή

15:5519/07

Ματαιώθηκε η μετάβαση του ΠτΔ στην Ερμιονίδα Πολιτική

15:5219/07

Σεισμός στην Αθήνα: Η στιγμή που κουνήθηκε το στούντιο του ΣΚΑΙ (VIDEO) Ελλάδα

15:4619/07

Συνάντηση Πικραμμένου με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χρ. Στυλιανίδη Πολιτική

15:4219/07

Γυρίσματα ταινίας Bollywood στην Κεντρική Μακεδονία Περιφέρειες

15:3819/07

Τι πρέπει να κάνουμε μετά από έναν σεισμό Ελλάδα

15:3619/07

Στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» ο τραυματίας από την πτώση αεροσκάφους Κοινωνία

15:3519/07

Δήμος Ευόσμου – Κορδελιού: Δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων Θεσσαλονίκη

15:3419/07

Προφυλακιστέος ο 27χρονος για την δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου Ελλάδα ,Σημαντικά

15:3219/07

Ενημέρωση από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο για το σεισμό (VIDEO) Πολιτική

15:2719/07

Πάνω από 4 Ρίχτερ ο ισχυρότερος μετασεισμός Ελλάδα

15:2419/07

Θεσσαλονίκη: Διακοπές στην κυκλοφορία από ΕΚΜΕ ως ΟΛΘ Θεσσαλονίκη

15:2019/07

Αθήνα: Ο σεισμός προκάλεσε την πτώση μαρμάρων στο δημαρχείο Ελλάδα

15:1719/07

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Κύπριο επίτροπο Χ. Στυλιανίδη (ΦΩΤΟ) Πολιτική

15:1119/07

Άμεση κινητοποίηση μετά το σεισμό-Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής ο Χρυσοχοΐδης Ελλάδα

15:1019/07

Μπαλάσκας: Eντοπίστηκαν πάνω από 1.500 αστυνομικοί σε «αλεπότρυπες» Κοινωνία

15:0819/07

Σεισμός στην Αττική – Ρωγμές σε σπίτια στη Μάνδρα Ελλάδα

15:0319/07

ΠΚΜ: Eνίσχυση των δομών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων Περιφέρειες

15:0319/07

Ομαλοποιούνται οι τηλεπικοινωνίες μετά τον σεισμό Ελλάδα

15:0019/07

Μέρκελ: Το πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης θα φέρει καλές δυνατότητες ανάπτυξης Διεθνή ,ΕΕ

14:5519/07

Πρόσκαιρη παύση στην άνοδο της τιμής του χρυσού Οικονομία

14:4919/07

Ισχυρός σεισμός στην Αθήνα- Βγαίνουν στους δρόμους και τις πλατείες (ΦΩΤΟ-VIDEO) Κοινωνία

14:4819/07

Ισχυρός σεισμός στην Αθήνα-Στην Πάρνηθα το επίκεντρο Ελλάδα

14:4419/07

Πέλλα: Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης ύψους… 2 μέτρων Κοινωνία

14:3619/07

Κλήσεις σε… σακουλάκια από τον δήμο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

14:3219/07

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω μεταφοράς υπέρβαρων φορτίων Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

14:2019/07

Συνάντηση Χατζηδάκη με περιβαλλοντικές οργανώσεις Περιβάλλον ,Πολιτική

14:1319/07

Κόντρα Υπ. Προστασίας του Πολίτη και ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ Ελλάδα

14:0919/07

Ποντίκι σε μέγεθος… γάτας έξω από σχολείο της Βέροιας (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

14:0919/07

Αρβανιτίδης: Η ΔΕΗ απαιτεί Ολοκληρωμένο Σχέδιο με Εθνική Συνεννόηση Κόμματα ,Πολιτική

14:0419/07

Θεσσαλονίκη: 3η δημόσια διαβούλευση για την Ανάπτυξη Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότ... Θεσσαλονίκη

13:5819/07

«Έφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Δεμίρης Ελλάδα ,Πολιτισμός

13:5319/07

Κύπρος: Επιτέθηκε με… taser στη γειτόνισσά της Διεθνή

13:4619/07

Διευρύνονται τα όρια για την ηλεκτρονική χορήγηση φορολογική ενημερότητας Οικονομία

13:4419/07

Η Μέρκελ μίλησε για την υγεία της και το πολιτικό της… τέλος! Διεθνή

13:3819/07

Mία …απλή Μητέρα Η στήλη της Στύλου

13:3519/07

Βόλος: Έκανε τον κούριερ για να εισπράξει την… αντικαταβολή Κοινωνία

13:3319/07

Σαββάκης: «Κίνηση προστιθέμενης αξίας» η επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά Οικονομία

13:3019/07

Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

13:2619/07

Πτώση καταγράφει η στερλίνα ΕΕ

13:2119/07

Αδειοδοτήθηκε ο ελληνοβουλγαρικός αγωγός φυσικού αερίου Ενέργεια

13:1719/07

Κεραμέως: Η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου βρίσκει μεγάλη απήχηση Πολιτική

13:1419/07

Χωρίς νερό για μια βδομάδα στην Αλικαρνασσό (VIDEO) Ελλάδα

13:1119/07

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη Κοινωνία

13:0919/07

Στον Εισαγγελέα για τις… «παράνομες» ανθοδέσμες των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

13:0919/07

Βρούτσης: Αναβαθμίζεται ο ρόλος και το έργο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Πολιτική

13:0419/07

Ο «Θεσσαλονικάρχης» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Πολιτική ,Σημαντικά

13:0419/07

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Σύσκεψη με τους Χρήστες Διανομής Φ/Α Επιχειρήσεις

13:0019/07

Μέρκελ: Η Βρετανία θα παραμείνει εταίρος ακόμα κι αν δεν είναι μέλος της ΕΕ Διεθνή

12:5819/07

Lidl: Δύο βραβεία στα Packaging Awards 2019 Επιχειρήσεις

12:5519/07

ΕΦΕΤ: Ανάκληση νοθευμένου προϊόντος καφέ Υγεία

12:5219/07

Σαββάκης: «Κίνηση προστιθέμενης αξίας» η επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά Οικονομία

12:3619/07

Πάρος: Μυστήριο με φουσκωτά τρυπημένα με μαχαίρι (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

12:2919/07

Ιαπωνία: 33 νεκροί από πυρκαγιά σε στούντιο animation (VIDEO) Διεθνή

12:1919/07

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Ελλάδα

12:1019/07

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Ιόνια Οδό Κοινωνία

11:5919/07

Ραγκούσης για νέα ηγεσία ΕΛΑΣ: Η αναστήλωση του κράτους της Δεξιάς εξελίσσεται προκλητικά Πολιτική

11:5719/07

Έγκλημα στη Νέα Αγχίαλο– Θόλωσα όταν μου είπε ότι η σύζυγός μου θα πάρει τα παιδιά Ελλάδα

11:5319/07

Ποιοι είδαν… Σκουρλέτη στη Θεσσαλονίκη και ποιοι απουσίαζαν; Παραπολιτικά

11:5119/07

Kαταδικάστηκε 44χρονη-Έβγαλε άδεια παραμονής με πλαστό διαβατήριο Ελλάδα

11:4619/07

Συνάντηση Σταϊκούρα με τον Πρέσβη της Φινλανδίας Πολιτική

11:4519/07

Νοτιοκορεάτης αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από την πρεσβεία της Ιαπωνίας Διεθνή

11:3919/07

ΕΥΔΑΠ: Διακοπές νερού από το βράδυ της Παρασκευής Ελλάδα

11:3219/07

Άμυνα εναντίον επίθεσης στον τελικό του Copa Africa Αθλητισμός

11:2619/07

Oδηγοί ταξί «έβγαζαν… εκτός» τις ταμειακές μηχανές των οχημάτων Κοινωνία

11:2619/07

Ψήφος εμπιστοσύνης από τον Prem Watsa Πολιτική

11:2119/07

Ομόφωνα ο Σταύρος Καλαφάτης νέος γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Βουλή ,Πολιτική

11:0919/07

Ρόδος: Ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε τουρίστες Κοινωνία

11:0219/07

Απολογείται ο 27χρονος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Ελλάδα ,Σημαντικά

10:5219/07

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ Ελλάδα ,Σημαντικά

10:5019/07

Ναύπλιο: Νεκρή ηλικιωμένη σε σπίτι που πήρε φωτιά Κοινωνία

10:4319/07

Μητσοτάκης στην Κ.Ο- Να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο Βουλή ,Πολιτική ,Σημαντικά

10:3919/07

Διέρρευσαν 12.000 λίτρα πετρέλαιο στον Ατλαντικό Διεθνή ,Περιβάλλον

10:3119/07

FAZ: Η ανάγκη για θαυματουργές θεραπείες στην Ελλάδα πέρασε Διεθνή

10:2019/07

Xρεώσεις για αναλήψεις με κάρτες από ΑΤΜ άλλων τραπεζών Οικονομία

10:1719/07

Βομβιστική επίθεση στο πανεπιστήμιο της Καμπούλ Διεθνή

09:5919/07

Ποιος είναι ο νέος Έλληνας Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς Επικαιρότητα ,Πολιτική ,Σημαντικά

09:4819/07

Δυο ΙΧ στις φλόγες τα ξημερώματα Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0019/07

ΑΖΚ και ΝΟΗΣΙΣ σε μία «μαρμίτα» τεχνολογο- καινοτομίας; Οικονομία ,Σημαντικά ,Τεχνολογία

08:0019/07

Ευ.Διαμαντόπουλος στο GrTimes: Η διεθνοποίηση των ελληνικών πανεπιστημίων είναι μονόδρ... SamTimes ,Web TV ,Σημαντικά

07:3719/07

Υψηλές ταχύτητες για νέα έργα ΑΠΕ σε λίγα χέρια Ενέργεια

07:3119/07

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ- Eπιλέγει νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Πολιτική

07:2419/07

Με χάρτινα καλαμάκια η Tetra Pak στην Ευρώπη Επιχειρήσεις ,Περιβάλλον

07:1719/07

Εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκη

07:1019/07

Δεν πλήρωναν φόρους γιατί ήταν «ενάντια στη θέληση του Θεού» Διεθνή

07:0319/07

Συννεφιά και τοπικές βροχές Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3019/07

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω εργασιών Θεσσαλονίκη

06:0019/07

«Bike is the answer» στη Θήβα Δήμοι