«Αν χρειαστεί οι νέοι θα πάρουν την κατάσταση της πόλης στα χέρια τους»

Είναι μόλις 24 ετών και την ερχόμενη Κυριακή διεκδικεί την ψήφο των Θεσσαλονικέων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Ο Χρήστος Αντιβαλίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» και επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, μιλά στο GRTimes.gr για το διακύβευμα των εκλογών. Αναφέρεται σε όλους εκείνους τους λόγους που τον οδήγησαν ώστε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, σχολιάζει το έργο της διοίκησης Μπουτάρη, μιλά για τα προβλήματα της πόλης, αποκαλύπτει τις προτεραιότητές του σε περίπτωση που εκλεγεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και υποστηρίζει πως για το καλό της Θεσσαλονίκης μπορεί να συνεργαστεί με τον οποιονδήποτε.

Ποιο είναι το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών;

Το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών κατά την άποψη μου είναι να καταφέρουμε ως πολίτες και ως κοινωνία να απεγκλωβιστούμε από τις κομματικές παρωπίδες και να επιλέξουμε για την επόμενη μέρα της πόλης μας ανθρώπους της πόλης, οι οποίοι ενδιαφέρονται για αυτή πραγματικά και δεν την βλέπουν ως ένα σκαλοπάτι για το δρόμο τους προς την κεντρική πολιτική σκηνή, ούτε ως ένα καταφύγιο όσων αυτή απέρριψε. Ανθρώπους αυτοδιοικητικούς, με όραμα και μεράκι να κάνουν την πόλη τους καλύτερη, που δεν βλέπουν την πόλη ως ένα κομμάτι του χάρτη το οποίο το βράδυ της Κυριακής πρέπει να έχει το σήμα του κόμματος.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα της Θεσσαλονίκης κατά την άποψή σας;

Τα μεγαλύτερα προβλήματα της πόλης δυστυχώς είναι γνωστά σε όλους. Είναι η ευταξία, εντάσσοντας μέσα σε αυτήν και την καθαριότητα αλλά και την ασφάλεια καθώς μια πόλη σε τάξη χρειάζεται και τα δυο, και το κυκλοφοριακό. Και είναι γνωστά σε όλους γιατί είναι προβλήματα τα οποία υπάρχουν από….πάντα στην πόλη. Κανένας μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να δώσει μια μόνιμη λύση σε κάποιο από αυτά, αν και υπήρξαν άνθρωποι που ασχολήθηκαν και κατάφεραν στη διάρκεια της θητείας τους να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης σε κάποιο από αυτά τα ζητήματα. Ήρθε η ώρα όμως να υπάρξουν ριζικές αλλαγές και βελτιώσεις σε αυτούς τους τομείς. Το στοίχημα για την πόλη είναι σε 4 χρόνια να μην μιλάμε πλέον για τα ίδια. Να θεωρούνται αυτονόητα και να μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον

Γιατί με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα;

Γιατί με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα; Πρώτον και κύριο, γιατί ενσαρκώνει όλα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που περιέγραψα στην πρώτη σας ερώτηση. Είναι καθαρά αυτοδιοικητική υποψηφιότητα, με βαθιά γνώση των διαδικασιών και των λειτουργιών του Δήμου και με πραγματική πρόθεση να προσφέρει. Και ενστερνίζεται και ο ίδιος την ανάγκη να απαλλαγούμε από ψευδεπίγραφα διλήμματα που θέτουν τα κόμματα για την πόλη. Δεύτερον, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν αερολογεί ποτέ. Όλες οι προτάσεις τις οποίες έχει καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει σε αυτό, είναι πλήρως κοστολογημένες και αιτιολογημένες. Δεν λέει μεγάλα λόγια αλλά για όσα δεσμεύεται μπορείς να τον εμπιστευθείς απόλυτα. Για αυτούς τους λόγους αλλά και πολλούς άλλους δέχθηκα την πρόταση του να «κατέβω» μαζί του στο Δήμο χωρίς να το σκεφτώ στιγμή.

Ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας σε περίπτωση εκλογής σας;

Αρχικά πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι αλλαγές απαιτούν ομαδική δουλειά ώστε να υλοποιηθούν. Παρ’όλα αυτά, το ζήτημα το οποίο είναι ψηλότερα από όλα στις προτεραιότητες μου είναι η επαναφορά στους πολίτες του αισθήματος ασφάλειας που νιώθουν μέσα στην πόλη και ειδικότερα μέσα στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Η ηλικία μου, μου δίνει την δυνατότητα να ξέρω πολύ καλά και από πρώτο χέρι την κατάσταση ανομίας που επικρατεί μέσα στο campus του Πανεπιστημίου. Και αυτό που επικρατεί είναι απαράδεκτο! Το Πανεπιστήμιο κινδυνεύει να εξελιχθεί σε ένα γκέτο ανομίας και παραβατικότητας και για αυτό έχουν μεγάλη ευθύνη όλοι οι φορείς της πόλης. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας ως ένα «χωνευτήρι» όλων όσων η πόλη θέλει να κρύψει κάτω από το χάλι. Αντιθέτως, το ΑΠΘ θα έπρεπε να δεσπόζει ως ένα στολίδι στην πόλη και να προσδίδει σε αυτήν ολοένα και μεγαλύτερη υπεραξία και αίγλη.

 

Πως αξιολογείτε με άριστα το 10 το έργο της σημερνής διοίκησης του δήμου;

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να κρίνω το έργο του απερχόμενου Δημάρχου. Έτσι, θα τον βαθμολογήσω με 6. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι και η βαθμολογία για το έργο του σημερινού Δημάρχου την οποία έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του όταν ερωτήθηκε από κάποιον δημοσιογράφο πρόσφατα. Πέρα όμως από αυτό, είναι ένα Δήμαρχος ο οποίος άφησε το στίγμα του στην πόλη, πάλεψε για κάποια πράγματα, έμεινε πίσω σε κάποια άλλα, το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι προσπάθησε και αυτός να απεγκλωβιστεί η πόλη από τις κομματικές μεγγένεις στις οποία είχε περιέλθει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και αυτό είναι κάτι το οποίο του αναγνωρίζω και εγώ αλλά και πολλοί ακόμα άνθρωποι μέσα στην πόλη.

Γιατί οι Θεσσαλονικείς να σας στηρίξουν με την ψήφο τους;

Είμαι τρίτη γενιά Θεσσαλονικιός. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου γεννήθηκαν και έζησαν εδώ, εγώ γεννήθηκα, έζησα και σπούδασα στη Θεσσαλονίκη. Για εμάς, η Θεσσαλονίκη δεν είναι απλά η πόλη μας. Είναι μια αγκαλιά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η σχέση που έχω μαζί της είναι μια σχέση λατρείας. Νιώθω ότι χρωστάω στην πόλη και θέλω να της ανταποδώσω, να την κάνω ομορφότερη, πιο καθαρή, πιο ασφαλή. Ή έστω να την κάνω τουλάχιστον λίγο καλύτερη από ότι θα είναι όταν και αν οι συμπολίτες μου με στηρίξουν με την ψήφο τους και εκλεγώ. Την έχω περπατήσει πολύ αυτή την πόλη και ξέρω καλά τα προβλήματα της και τις έγνοιες της, ειδικά όσον αφορά το Πανεπιστήμιο και τους χιλιάδες φοιτητές που μένουν εντός του αστικού ιστού.

Είστε νέος άνθρωπος. Γιατί να ασχοληθεί ένας νέος με την πολιτική;

Αυτή είναι μια ερώτηση που ακούω συχνά λόγω της ηλικίας μου. Θα σας απαντήσω λοιπόν τα δυο πράγματα που απαντώ και σε όσους συμπολίτες μου με ρωτούν το ίδιο. Πρώτον, οι νέοι σήμερα είναι πολιτικά σκεπτόμενοι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι στο παρελθόν. Όχι απαραίτητα από επιλογή αλλά και γιατί οι συγκυρίες μέσα στις οποίες κλήθηκαν να μεγαλώσουν είναι πολύ δυσκολότερες από ότι παλιότερα, έχουν μάθει πλέον να συμμετέχουν και να παίρνουν αν χρειαστεί την κατάσταση στα χέρια τους. Να μετέχουν και αυτοί στα προβλήματα της πόλης. Γιατί μπορεί το 2010 το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πόλη να ήταν τα τραπεζοκαθίσματα, σήμερα όμως είναι η ανυπαρξία καθαριότητας και η ανασφάλεια που αισθάνεται κανείς όταν κινείται σε κάποιες περιοχές του Δήμου. Και αυτά τα προβλήματα δεν έχουν ηλικία, είναι κοινά για όλους. Άρα και οι λύσεις θα είναι κοινές για όλους και θα πρέπει να προκύψουν από την συμμετοχή όλων. Και δεύτερον, οι νέοι άνθρωποι είναι εκείνοι που θα φέρουν την καινοτομία και τις καινούριες ιδέες στην πόλη. Κάποιος ο οποίος συμμετέχει στα κοινά της πόλης για περισσότερα από 30 χρόνια, τι καινούριο μπορεί να κομίσει σήμερα στη συζήτηση;

Ο Κλεισθένης επιβάλει την μετεκλογική συνεργασία των παρατάξεων για να διοικηθεί ένας δήμος. Με ποιους θα μπορούσατε να συνεργαστείτε και με ποιους όχι;

Δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Όλοι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι από πολύ νέος είχα τόσο πολιτική όσο και κομματική ένταξη. Παρ’όλα αυτά, δεν έχω υπάρξει ποτέ ιδεοληπτικός. Αυτό που προέχει είναι το καλό για το μέλλον της πόλης. Και πάνω σε αυτή τη βάση, μπορώ να συνεργαστώ με οποιονδήποτε προσβλέπει σε ένα κοινό όραμα για την πόλη. Το κριτήριο δεν ήταν ούτε θα είναι ποτέ κομματικό όταν στη ζυγαριά είναι η Θεσσαλονίκη γιατί η πλάστιγγα γέρνει πάντα προς το μέρος της. Το μόνο κριτήριο είναι οι συμπολίτες μου στο τέλος αυτής της θητείας να μπορούν να είναι αισιόδοξοι μετά από πολύ καιρό για το μέλλον αυτής της πόλης. Γιατί στόχος σε αυτή την εκλογική διαδικασία είναι η «επανάσταση του αυτονόητου». Του αυτονόητου που τόσο πολύ λείπει από την πόλη, σε όλους τους τομείς. Πάνω σε αυτόν τον άξονα λοιπόν, μπορώ να συνεργαστώ με οποιονδήποτε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

02:0027/06

Σύμφωνο Συνεργασίας Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και Λαογραφικού Μουσείου Πολιτισμός

01:3027/06

Χωρίς βασικά Ιατρικά Μηχανήματα το Νοσοκομείο Νίκαιας Υγεία

01:0027/06

Γαλλικό και με τρία αστέρια Michelin το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο Διεθνή

00:3027/06

Πακιστάν: Άγριος καυγάς δημοσιογράφου – πολιτικού on air (VIDEO) Διεθνή

00:0027/06

Χαρακόπουλος: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ Κόμματα ,Πολιτική

23:5026/06

Κυψέλη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά γύρω από σχολικό συγκρότημα Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4826/06

Εύβοια: Φωτιά στην Κάρυστο Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4026/06

Κουτσούμπας: Στις εκλογές αυτό που κρίνεται είναι πόσο πιο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ Κόμματα ,Πολιτική

23:3026/06

Ηράκλειο: Σύλληψη τεσσάρων «πορτοφολάδων» Ελλάδα ,Κοινωνία

23:2026/06

Ερντογάν: Tα γεωτρύπανά μας στη Μεσόγειο έχουν ήδη ξεκινήσει Διεθνή

23:1026/06

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή τεσσάρων ατόμων στην οδό Γιαννιτσών – Δύο τραυματίες Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:5626/06

Σε Λευκοχώρι, Λαγυνά και Αγ. Βασίλειο περιόδευσε ο Σ. Αναστασιάδης Κόμματα ,Πολιτική

22:4826/06

Ποιος απουσίαζε από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά; Παραπολιτικά

22:3426/06

Θρηνεί η ελληνική πάλη: Πέθανε ο Μπάμπης Χολίδης Αθλητισμός

22:2126/06

Λευκός πύργος, τύμπανα, πυρσοί και… βροχή στην ομιλία της Γεννηματά (VIDEO-ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

21:5726/06

Νέα παράταση στον μειωμένο ΦΠΑ σε πέντε νησιά Οικονομία ,Σημαντικά

21:5126/06

Κ. Καραμανλής: Ορθώς η ΝΔ καταψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κόμματα ,Πολιτική

21:3326/06

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει μια μεγάλη εκλογική και πολιτική ανατροπή Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

21:0226/06

Μητσοτάκης: Υπέρ της επταήμερης λειτουργίας και όχι της επταήμερης εργασίας Κόμματα ,Πολιτική

20:5726/06

Όλα έτοιμα για την ομιλία Γεννηματά στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

20:5126/06

METRO AEBE: Σάρωσε τις διακρίσεις στα Super Market Awards Επιχειρήσεις

20:4726/06

ΣτΕ: «Πράσινο φως» για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή Ελλάδα

20:3526/06

Μοναδικό θέαμα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

20:0826/06

Επίθεση Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου Ελλάδα

19:4426/06

Νέο μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο Ελλάδα

19:3626/06

Θάνατος λουόμενου στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2826/06

ΠΟΕΔΗΝ: Δεν υπάρχουν γιατροί στο νοσοκομείο Γουμένισσας -Διαψεύδει τις καταγγελίες η δι... Ελλάδα ,Υγεία

19:2026/06

Τσίπρας: Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι βαθιά αντικοινωνικό Κόμματα ,Πολιτική

19:1326/06

Βιέννη: Κατέρρευσαν όροφοι κτιρίων από έκρηξη – Υπάρχουν τραυματίες (VIDEO-ΦΩΤΟ) Διεθνή

19:0526/06

Στο «Ι. Βελλίδης» σε λίγο η ομιλία Κ. Καραμανλή (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

18:5626/06

Επίσκεψη Μπόλαρη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Σ.Μ.Α. Πολιτική

18:5526/06

Στα 358,948 δισ. ευρώ, αυξήθηκε το χρέος το 2018 Ειδήσεις ,Οικονομία

18:5526/06

Notre Dame: Πιθανόν σε αμέλεια να οφείλεται η πυρκαγιά Διεθνή

18:4726/06

Κακοποίηση σκυλιών σε χώρο του Δήμου Σπάρτης καταγγέλλουν οι ζωόφιλοι (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4426/06

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% ειδικά για τις εκλογές Επιχειρήσεις

18:3926/06

Μαγκριώτης: Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι η θετική δύναμη της σταθερότητας και της ομαλότητας Πολιτική

18:3626/06

Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Σε τραγική κατάσταση οι φυλακές Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3426/06

Στον στόλο της Αστυνομίας, 114 νέα οχήματα (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:3026/06

Με Τσίπρα οι υπογραφές για τους υδρογονάνθρακες στην Κρήτη Ενέργεια

18:2326/06

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.844.673 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Αθλητισμός

18:1626/06

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την Τουρκία για κυρώσεις, αν αγοράσει τους S- 400 Διεθνή

18:1526/06

Γαλάζια Σημαία για 20η χρονιά στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:1026/06

ΟΛΘ: Μέρισμα 0,57 ευρώ ανά μετοχή Ναυτιλία ,Οικονομία

18:0926/06

Έλενα Ράπτη: Ισχυρή εντολή σημαίνει αυτοδυναμία, για να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες Πολιτική

18:0826/06

ΥΜΑ-Θ και Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενάντια στο σχολικό μπούλινγκ Πολιτισμός

18:0826/06

Τετ α τετ Αποστολάκη – Ακάρ για τα ελληνοτουρκικά Πολιτική

18:0626/06

Υπ. Οικονομίας: 210 επιχειρηματικά σχέδια στην εργαλειοθήκη «Ανταγωνιστικότητας» Ειδήσεις ,Οικονομία

18:0226/06

«Έπεσε» ο φράχτης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη

17:5726/06

Έπεσαν με το αυτοκίνητο σε πλαγιά 30 μέτρων και δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5326/06

Σταθάκης – Υπάρχει ένας μικρός εκβιασμός απέναντι στους ψηφοφόρους Κόμματα ,Πολιτική

17:4926/06

Βαρουφάκης: Χωρίς ρήξη με δανειστές δεν εφαρμόζονται τα προγράμματα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

17:3726/06

Άρειος Πάγος: 20 τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές Πολιτική

17:3326/06

Δ. Γαλαμάτης: Νικητής είναι αυτός που ψηφίζει SamTimes ,Σημαντικά

17:3026/06

«Εβδομάδα κόλασης» για την Ευρώπη – Γυμνός οδηγός εν μέσω καύσωνα (ΦΩΤΟ) Διεθνή

17:2326/06

«Πρεσβευτές» της Κρήτης Αμερικανοί μαθητές και καθηγητές του King Scholl των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

17:2226/06

Ίσως και την Παρασκευή, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

17:1826/06

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Αναγνωστόπουλος Πολιτική

17:1526/06

Αναστασιάδης – Η Χώρα χρειάζεται ισχυρή εντολή για να κυβερνηθεί την επόμενη μέρα Κόμματα ,Πολιτική

17:1526/06

Φ.Γεννηματά: Πρότεινε τη μείωση του ΦΠΑ των αγροτών στο 13% Πολιτική

17:1126/06

Μπαχτσελί: Θα συντρίψουμε όποιον ανακόψει την πορεία της Τουρκίας σε Μεσόγειο και Αιγαίο Διεθνή

17:0726/06

Μίνι – καζίνο, καφετέρια και μηχανουργεία εντός των φυλακών Κορυδαλλού Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0626/06

Στην πρώτη γενιά των «Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων» το ΑΠΘ Παιδεία

17:0126/06

Έκπτωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις εκλογές Ελλάδα

16:5326/06

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1333 δενδρύλλια – Τρεις συλλήψεις Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4926/06

Εντός Ιουλίου οι πρώτοι S-400 από τη Ρωσία στην Τουρκία Διεθνή

16:4426/06

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Κορακάκη, για το Χρυσό Μετάλλιο στο Μινσκ Αθλητισμός

16:4126/06

Χρ. Σπίρτζης: H Ελλάδα αποκτά επιτέλους Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Πολιτική

16:3726/06

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Κυρανάκης προωθεί μια Ακροδεξιά ατζέντα Πολιτική

16:3726/06

Σάπικα – Στη Δυτική Θεσσαλονίκη στρέφω το βλέμμα μου και τις δυνάμεις μου Κόμματα ,Πολιτική

16:3226/06

Γιατροί προς Υπουργείο Υγείας: Πάρτε μέτρα για τα περιστατικά βίας στα νοσοκομεία Ελλάδα ,Υγεία

16:2726/06

Συνεχίζεται η περιοδεία Τάσιου στο Δήμο Κασσάνδρας (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

16:2326/06

Η απάντηση του Σαουλίδη στον Τσίπρα Παραπολιτικά

16:2326/06

Ν. Φίλης: Υπήρξαν ψευδαισθήσεις για τον ρόλο του Καραμανλή Πολιτική

16:1826/06

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία του Αλίμου Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0626/06

Βαθιά φτώχεια και ανεργία στην Τουρκία Βαλκάνια ,Σημαντικά

16:0226/06

Καταγγελία της ΕΚΠΟΙΖΩ για κέντρα αδυνατίσματος Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4626/06

Ράπτη – Δε ξεχνάμε ότι οι ΑΝΕΛ δάνεισαν τους βουλευτές τους στο ΣΥΡΙΖΑ Κόμματα ,Πολιτική

15:3526/06

Μαγκριώτης – Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι δύναμη σταθερότητας και ανάπτυξης Κόμματα ,Πολιτική

15:2926/06

Λήστεψαν ταχυδρόμο – Άρπαξαν τα χρήματα των συντάξεων Κοινωνία

15:1826/06

Δ. Βενιέρης: Δικαιώθηκε η «φωνή» της λογικής που υπηρετώ Συνεντέυξεις

15:1526/06

Παπάς – H Β’ Θεσσαλονίκης είναι μια μικρογραφία της χώρας μας Κόμματα ,Πολιτική

15:1026/06

Παυλίδου – Σκοπός μας είναι να κάνουμε καλά δημόσια πανεπιστήμια Κόμματα ,Πολιτική

15:0726/06

Τα ρομπότ θα πάρουν τη θέση 20 εκατ. εργαζομένων Διεθνή

15:0026/06

Ε. Μακρόν- Δεν υπογράφω το τελικό ανακοινωθέν της G20 αν δεν υπάρξει συμφωνία για το Κλίμα ΕΕ ,Περιβάλλον

14:5326/06

ΤΑΙΠΕΔ: Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης για το Νότιο Αφάντου στη Ρόδο Επιχειρήσεις

14:4926/06

«Χρυσή» η Κορακάκη στο Μινσκ Αθλητισμός

14:4526/06

Περί καπέλου…. Η στήλη της Στύλου

14:4526/06

«Πέρασε» το East Med Act- Αναμορφώνεται η γεωπολιτική στρατηγική των ΗΠΑ στη Μεσόγειο Διεθνή

14:3726/06

Με τον νέο Ποινικό Κώδικα η απόφαση για την υπόθεση Παπαγεωργίου Ελλάδα

14:3126/06

ΟΛΘ: Ερωτηματικά αφήνει η SEGT για το πρώην δ.σ. του Δημοσίου Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

14:2626/06

Νεκροί από τον καύσωνα- Σε «πορτοκαλί συναγερμό» η Γαλλία (VIDEO) Διεθνή ,ΕΕ

14:1726/06

Συνεδρίαση του ΕΣΕΠ για κυπριακή ΑΟΖ και ελληνοτουρκικές σχέσεις Πολιτική ,Σημαντικά

14:1226/06

Αχτσιόγλου: «Έχω σχέση με πολιτικό» (VIDEO) Παραπολιτικά

14:0326/06

Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ζητούν πολιτικοί και ακαδημαϊκοί Ελλάδα ,Παιδεία

13:5226/06

Την Τρίτη η δίκη για την υπόθεση «Λάκκος Καρατζά» Θεσσαλονίκη

13:4526/06

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Ν. Κορέα για τη διεθνή έκθεση KOTFA 2019 (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

13:4526/06

Στη θάλασσα… φορτηγό – «Λύθηκε» το χειρόφρενο (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Σημαντικά

13:4426/06

Οι «Μύγες» κάθισαν στο σκαμνί τον Κ.Μητσοτάκη (VIDEO) Media

13:3926/06

Έπίσκεψη Μπόλαρη στην ΠΚΜ (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:3626/06

Πάτησε και άφησε για ώρες… γάτα κάτω από τη ρόδα του αυτοκινήτου του Ελλάδα

13:3526/06

Συνάντηση Τζαμπαζλή με Κυρίζογλου, Δεμουρτζίδη, Κούπκα (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:3226/06

Χαρακόπουλος – Χρέος μου η υπηρέτηση αρχών και αξιών Κόμματα ,Πολιτική

13:2426/06

Δυστύχημα στην Ξάνθη – Μία νεκρή σε τροχαίο Κοινωνία

13:1726/06

Καράογλου – Καταλύτης ανάπτυξης για τη χώρα ο πρωτογενής τομέας Κόμματα ,Πολιτική

13:1626/06

Συνεργασία Ελλάδας – Τουρκίας στη νανοτεχνολογία Σημαντικά ,Τεχνολογία

13:1126/06

Στη «Διαύγεια» η υπουργική απόφαση για τις συντάξεις χηρείας Οικονομία

13:1026/06

Ράπτη – Η απλή αναλογική οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακυβερνησία Κόμματα ,Πολιτική

13:0326/06

Η Φώφη Γεννηματά στο «νεκροταφείο δέντρων» στο Σέιχ Σου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

12:4626/06

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το «Yavuz» και το… χαιρέτησαν (ΦΩΤΟ) Βαλκάνια ,Διεθνή

12:3326/06

Τουρκία: Τουλάχιστον δέκα μετανάστες σκοτώθηκαν σε τροχαίο Βαλκάνια ,Διεθνή

12:2726/06

Κόστα Ρίκα- Ισχυρός σεισμός 6,2 βαθμών (VIDEO) Διεθνή

12:2326/06

«Ξέμεινε» από γιατρούς το Νοσοκομείο της Γουμένισσας Υγεία

12:1626/06

Ξυλοδαρμός γιατρού από τον σύντροφο εγκύου ασθενούς! Ελλάδα

12:1326/06

Νεκρός στο διαμέρισμά του – Γείτονας ειδοποίησε τις αρχές για τη δυσάρεστη μυρωδιά Ελλάδα

12:0826/06

Ύποπτη βαλίτσα έξω από το ΥΠΕΞ – Συναγερμός στην αστυνομία Ελλάδα ,Σημαντικά

11:5526/06

ΟΗΕ: Νέο ιστορικό υψηλό για την παραγωγή κοκαΐνης το 2017 Διεθνή

11:4426/06

Στο Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και στον «Φάρο του Κόσμου» η Σύνθια Σάπικα (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

11:2526/06

Eurobank – Νέα εποχή «Open Banking» για τις Ευρωπαϊκές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες Επιχειρήσεις

11:1926/06

Ο Αντετοκούνμπο σε προεκλογική «αφίσα» της Νοτοπούλου (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

11:1726/06

«Αφόρητη» η κατάσταση στον ΕΦΚΑ – Πρόβλημα με την έκδοση των συντάξεων Υγεία

11:1026/06

Έξι χρόνια σε ντουλάπα για να… αποφύγει την σύλληψη! Ελλάδα

10:5326/06

Στη Δραπετσώνα σήμερα ομιλία του Αλέξη Τσίπρα Πολιτική

10:4726/06

Οι εξαγωγές του ελληνικού ενδύματος γράφουν αύξηση 30,7% Οικονομία

10:4626/06

Συνάντηση Παυλόπουλου με μέλη του «Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών» (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

10:4026/06

Γερμανικές και ελληνικές επιχειρήσεις ΑΠΕ σε 100 Β2Β συναντήσεις Ενέργεια

10:3926/06

Θεσσαλονίκη – Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» σπίτια Κοινωνία

10:3126/06

Aισχρά συνθήματα στο γραφείο της Μπακογιάννη (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

10:2026/06

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα- Η 62χρονη πήγαινε στο τραπέζι του γάμου της κόρης της Ελλάδα ,Σημαντικά

10:0026/06

Ο νέος Ποινικός Κώδικας στέλνει τη 17 Νοέμβρη «σπίτι της» Ελλάδα ,Σημαντικά

09:5026/06

Αντιεξουσιαστές έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

09:3226/06

Σε ημιμαραθώνιο θα τρέξει ο Αλέξης και ο Κυριάκος… (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

09:1526/06

Στο λιμάνι η ομιλία Γεννηματά σήμερα Πολιτική

09:0526/06

Ομιλία Κώστα Καραμανλή – Μήνυμα συμπόρευσης από το Βελλίδειο Πολιτική ,Σημαντικά

08:5226/06

Αεροδρόμιο Μυκόνου-Επένδυση 25 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου το 2021 Επιχειρήσεις

08:4726/06

Γερμανόφωνος Τύπος-Το τέλος του «ερντογανισμού» Διεθνή ,ΕΕ

08:4526/06

Πατέρας και κόρη νεκροί στο ποτάμι – Φωτογραφία-σοκ από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού Διεθνή

08:3426/06

Δανία: Συμφωνία 4 κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης Διεθνή

08:2126/06

Ένας διαφορετικός Μητσοτάκης-Τα τατουάζ και η κρίση με τη Μαρέβα (VIDEO) Πολιτική