«Δεν βλέπω την κάλπη σαν λοταρία- Θέλω ο δήμος να παραμείνει πρωταθλητής»

Βαγγέλης Στολάκης

Εμφανίζεται βέβαιος πως θα διοικεί το δήμο Πυλαίας Χορτιάτη για άλλη μια τετραετία. Ο δήμαρχος της περιοχής, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης λίγο πριν «στηθούν» οι δημοτικές κάλπες μιλά στο GRTimes.gr και κάνει απολογισμό του έργου του. Μιλά για όλα όσα έκανε και όσα δεν… έκανε κυρίως εξαιτίας της γραφειοκρατίας και του ελληνικού δημοσίου. Αν και πολλοί θεωρούν ότι ο κ. Καϊτεζίδης και οι συνεργάτες του θα επανεκλεγούν από την πρώτη Κυριακή, ο ίδιος κρατά χαμηλά την μπάλα. Ξεκαθαρίζει ότι διεκδικεί νέα θητεία όχι για την καρέκλα αλλά για να πολλαπλασιάσει τα 500 και πλέον έργα και δράσεις που έχει κάνει στο δήμο του, ενώ λέει πως οι δήμοι που δεν θα μπορέσουν να εκλέξουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή εξαιτίας του “Κλεισθένη” απλά δεν θα έχουν διοίκηση.

Ποιο είναι το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών;

Νομίζω δεν τίθεται θέμα διακυβεύματος. Βεβαίως ως ένα βαθμό υπάρχει ο παράγοντας «τύχη» και η εφαρμογή της απλής αναλογικής που ενδεχομένως θα προκαλέσει διοικητικά προβλήματα σε αρκετούς δήμους, αλλά το αποτέλεσμα της κάλπης δεν κρίνεται από αστάθμητους ή απρόβλεπτους παράγοντες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανάδειξη του καλύτερου συνδυασμού. Προσωπικά, αν θέλετε, δεν βλέπω την κάλπη σαν λοταρία και δεν κατεβαίνω στις εκλογές για να “κερδίσω” τους συμπολίτες μου. Εκθέτω το όραμα μου για την Αυτοδιοίκηση γιατί αγαπώ την πόλη μου, γιατί θέλω ο δήμος μας να παραμείνει πρωταθλητής σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί οι πολίτες του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη να σας εμπιστευτούν ξανά και να σας ψηφίσουν;

Ξέρετε, πιστεύω ότι οι πολίτες έχουν ήδη σκεφτεί και στη συντριπτική τους πλειονότητα έχουν ήδη αποφασίσει. Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν αξιολογήσει και μας έχουν κρίνει. Το ωραίο στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πως είσαι ό,τι κάνεις και όχι ό,τι λες. Διεκδικούμε νέα θητεία γιατί δεν κάνουμε διαχείριση καρέκλας. Έχουμε να παρουσιάσουμε πάνω από 500 έργα και δράσεις σε όλο τον δήμο. Μείναμε αυτοδιοικητικοί χωρίς κομματικές παρωπίδες. Ενώσαμε τους δημότες μας. Γίναμε δήμος πρότυπο για όλη τη χώρα και δεν το λέω από έπαρση, αλλά γιατί τα δημοσιεύματα και ο Τύπος έτσι μας αποκαλούν.

Ο στόχος για εκλογή από την πρώτη Κυριακή είναι εφικτός;

Στην παράταξη μας συνηθίζουμε να λέμε ότι το δικό μας κόμμα είναι ο δήμος μας και αυτό δεν το αλλάζουμε. Για να αστειευτούμε λίγο, με ρωτούν συχνά συνεργάτες και συμπολίτες μου “ξέρει κανείς άλλο κόμμα που να παίρνει 70% στις εκλογές;”. Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι, στόχος μας δεν είναι η νίκη για τη νίκη, δεν είναι οι τίτλοι και τα αξιώματα, αλλά η ουσία πίσω από όλα αυτά: είναι η λατρεία για τον τόπο μας. Αγαπάμε την πόλη μας, θέλουμε να προκόψει, να αναπτυχθεί, να βελτιωθεί, σε υποδομές, σε υπηρεσίες, σε καινοτομίες. Ο στόχος μας, δεν είναι προσωπικός, να κερδίσουμε την εύνοια των συνδημοτών μας, ο στόχος μας είναι να κερδίσει η πόλη μας από τα έργα του δήμου μας.

 

Τι βαθμό βάζετε στην διοίκηση σας; Σε αριθμούς πόσα έργα κάνατε και τι προϋπολογισμού;

Βάζω καλό βαθμό, αλλά πιο ψηλά βάζω τον πήχη για όσα θέλουμε να πετύχουμε. Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια για την πατρίδα μας και την αυτοδιοίκηση το άριστο, για να επιτευχθεί θέλει διαρκή κόπο και ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Επιγραμματικά αναφέρω ορισμένους αριθμούς: Στις υποδομές: 86 εκ € δόθηκαν σε έργα, 7 σχολεία παραδόθηκαν συν 6 νέα σχολεία έρχονται, 9 νέα αμφιθέατρα και πολυχώροι δημιουργήθηκαν, 350 χιλ ασφαλτόστρωσης στρώθηκαν. Στην καθημερινότητα του πολίτη: Επιλύσαμε 120.000 αιτήματα δημοτών μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 15195, πρωτεύσαμε στην ανακύκλωση, φωτίσαμε 3.500 σημεία του δήμου μας, εγκαταστήσαμε 5 free WiFi spots. Στην Κοινωνική Αλληλεγγύη: υλοποιήσαμε προγράμματα απασχόλησης για 2.500 δημότες μας, φιλοξενήσαμε 12.000 παιδιά στα θερινά μας camps, από τις Κοινωνικές μας Υπηρεσίες πέρασαν 3.000 πολίτες, διαθέσαμε 330 τόνους τροφίμων σε συνανθρώπους μας, φιλοξενήσαμε 1800 παιδιά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, διοργανώσαμε 32 δράσεις για την υγεία. Στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα: εκταμιεύσαμε 72 εκ € από την Ευρώπη, καταθέσαμε 150 προτάσεις χρηματοδότησης, μειώσαμε κατά 20 % τους ρύπους και αναδειχθήκαμε η πρώτη βιώσιμη κοινότητα στην Ελλάδα. Αυτά και πολλά, πολλά ακόμη πετύχαμε.

Έχετε εκφράσει την αντίθεσή σας με τον «Κλεισθένη». Γιατί είναι τόσο «κακή» για τους δήμους η απλή αναλογική;

Είναι προφανές ότι η εφαρμογή της απλής αναλογικής θα προκαλέσει αποσταθεροποίηση και σε πολλές περιπτώσεις οι δήμοι θα μεταβληθούν σε ακυβέρνητες πολιτείες με όλα τα συμπτώματα της κεντρικής διοίκησης. Συνεπώς εύλογο είναι το ερώτημα: Mήπως εντέλει το νέο εκλογικό σύστημα είναι παραδοχή αδυναμίας του κυβερνώντος κόμματος σε όλη την επικράτεια; Η ερώτηση είναι ρητορική, η στείρα, κομματική φιλοσοφία όμως αυτού του τύπου έχει οδηγήσει πολλές φορές τη χώρα μας στα… βράχια. Τελικά θα το πω απλά και με μια φράση. Οι Δήμοι που δεν θα εκλέξουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή, απλά δεν θα έχουν διοίκηση.

Εάν εκλεγείτε ξανά δήμαρχος, ποιους νέους στόχους βάζετε;

Στα σχέδια μας για τη νέα τετραετία είναι μεταξύ άλλων:

  • Να ολοκληρώσουμε τις υποδομές σε σχολεία, αναπλάσεις, χώρους στάθμευσης, δίκτυα αποχέτευσης-ύδρευσης, χώρους πολιτισμού, αθλητικούς κλπ.
  • Να καταστήσουμε τον ορεινό όγκο Χορτιάτη οικολογικό, ψυχαγωγικό, αθλητικό και γαστρονομικό προορισμό. Έχουμε καταθέσει και υλοποιήσει σχετικές προτάσεις μέσω Leader.
  • Να αναδείξουμε την ιστορική και θρησκευτική σημασία της περιοχής μας. Καταθέσαμε μέσω Leader προτάσεις για ανάπτυξη θρησκευτικού-ιστορικού τουρισμού (Ολοκαύτωμα Χορτιάτη, Βυζαντινός Ναός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χορτιάτη κλπ.).
  • Να αξιοποιήσουμε μοναδικής ομορφιάς υπαίθριους χώρους όπως τα πρώην Λατομεία Ασβεστοχωρίου, όπου έχει εγκριθεί μελέτη καθώς και χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ του έργου κατασκευής Ανοιχτού Θεάτρου προϋπολογισμού 2,5 εκ ευρώ.
  • Να προχωρήσουμε στην κατασκευή της Μαρίνας Πυλαίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και πρακτικές.
  • Να ολοκληρώσουμε το Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού στην Πυλαία που θα είναι εφάμιλλο των καλύτερων ευρωπαϊκών, και βέβαια πολλά – πολλά ακόμη έργα και δράσεις για κάθε περιοχή μας.

Ποιο έργο δεν μπορέσατε να υλοποιήσετε από εκείνα που υποσχεθήκατε και για ποιο λόγο;

Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε συστηματικά με σχέδιο και αυστηρά χρονοδιαγράμματα ώστε σπάνια πέφτουμε έξω. Ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από μας. Το πρόβλημα είναι ότι η Πολιτεία δεν κάνει την δουλειά της και οι εκάστοτε ηγεσίες των υπουργείων δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους. Για παράδειγμα αν το κράτος έκανε απλά τη δουλειά του κατασκευάζοντας τα 3 δικά μας σχολεία (τα 2 στην Πυλαία και το 1 στο Πανόραμα) που τα υπόσχεται από το… 2003, ο δήμος μας θα είχε επιλύσει αυτόματα το πρόβλημα της σχολικής στέγης.

Τελικά ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη πότε θα αποκτήσει την μαρίνα του;

Από… χθες θα σας έλεγα, αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από μας. Δυστυχώς εμπλέκεται το υπουργείο Τουρισμού που έδειξε πρωτοφανή ολιγωρία αλλά και έλλειψη βούλησης.  Επί έξι χρόνια περιμέναμε να μας φέρει το σχέδιο σύμβασης και μας έφερε ένα… έκτρωμα. Ενώ προβλέπονταν δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για την κατασκευή μιας μαρίνας σκαφών προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων ευρώ  το Υπουργείο μας έστειλε ένα σχέδιο που θέλει να κάνει εργολάβο, κατασκευαστή και εκμεταλλευτή μαρίνας τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο. Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς ούτε τεχνογνωσία, ούτε και το θεσμικό πλαίσιο υπάρχουν, ούτε και τα λεφτά. Σε κάθε περίπτωση θα πιέσουμε ώστε το έργο να κατασκευαστεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και πρακτικές, όπως τόσες άλλες μαρίνες στην Ευρώπη, σε πείσμα όλων αυτών που την πολεμούν και μας βάζουν εμπόδια ή στην καλύτερη περίπτωση δείχνουν να αγνοούν την ευρωπαϊκή πρακτική.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12:0021/05

Σπίρτζης: Σε λίγο το «Αθήνα- Θεσσαλονίκη» με τραίνο κάτω από 3:30′ (φωτό) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

11:1021/05

Μητσοτάκης:«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί ταξική πολιτική, υπερφορολογεί τη μεσαία τάξη για να δώσ... Πολιτική

11:0021/05

«Αν χρειαστεί οι νέοι θα πάρουν την κατάσταση της πόλης στα χέρια τους» Δήμοι ,Συνεντέυξεις ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

10:5621/05

Συλλήψεις ατόμων που πέταξαν τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια-Φάρσα οι εκρηκτικο... Θεσσαλονίκη

10:3621/05

Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

10:2621/05

Τσακαλώτος: Η Αριστερά πρέπει να είναι ηγεμονική και στην οικονομία και στην κοινωνία Πολιτική

10:1621/05

Τσίπρας: Θα μετατρέψουμε την ευημερία των αριθμών και σε ευημερία των ανθρώπων Πολιτική

10:0621/05

«Stop» σε συνεργασίες με μοντέλα κάτω των 18 ετών από Gucci, Alexander McQueen και Sain... Lifestyle ,Διάφορα

09:4221/05

Μακελειό στο Κράιστσερτς: Νέα δίωξη για διάπραξη τρομοκρατικής ενέργειας απαγγέλθηκε εν... Διεθνή

09:3521/05

Ορφανός: «Να είστε βέβαιοι ότι θα σας προστατεύσουμε-Σε ό,τι χρειάζεται θα έχετε εσείς ... Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

09:3221/05

Ζορπίδης: «Οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθαν να μας ακούσουν, φαίνεται τα ξέρουν όλα» Οικονομία

09:2521/05

ΥΠΟΙΚ: Aπαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών στην Εφορία (Παραδείγματα) Οικονομία

09:1921/05

Πανό για τον Κουφοντίνα στο Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη (VIDEO) Θεσσαλονίκη

09:1321/05

Συνάντηση Τσίπρα-Μπαρνιέ στο Μέγαρο Μαξίμου Πολιτική

09:1021/05

Καλοκαιρινή ακαδημία Θεάτρου Σοφούλη-Δείτε πότε ξεκινά, τι μαθήματα περιλαμβάνει Πολιτισμός

08:5621/05

Ο ΔΕΔΔΗΕ συζητά την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών Ενέργεια

08:4921/05

Παρέμβαση υπέρ Κουφοντίνα στο εκλογικό κέντρο του Α. Τζιτζικώστα Θεσσαλονίκη

08:4221/05

Παράταση από τις ΗΠΑ στις αμερικανικές εταιρείες για συνέχιση συναλλαγών με την Huawei Διεθνή ,Τεχνολογία

08:3421/05

Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ: Μη αναμενόμενη η απόφαση του ΣτΕ για δώρα – επιδόματα Ελλάδα

08:3021/05

Β. Πατουλίδου: Δεν είναι λίγες οι φορές που ούρλιαξα «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο» Σημαντικά ,Συνεντέυξεις ,Συνέντευξεις

08:2721/05

Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια του Κουφοντίνα Χωρίς κατηγορία

08:2021/05

Όλυμπος: Με ελικόπτερο στη Θεσσαλονίκη οι δύο τραυματίες ορειβάτες Ελλάδα

08:1521/05

Deutsche Bank: Ακριβή σε βενζίνη και… iPhones η Ελλάδα-Χαμηλή ποιότητα ζωής και μ... Οικονομία

08:0821/05

Έκθεση ΔΝΤ: Τα λάθη και οι παραλείψεις στο ελληνικό πρόγραμμα Οικονομία

08:0021/05

Μοτοπορεία για τον Κουφοντίνα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

07:5321/05

Eρχεται νέος κωδικός στα τρόφιμα – Τι είναι το UFI Υγεία

07:4621/05

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει με την άδεια για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος Ελλάδα

07:3921/05

Χωρίς google και gmail τα κινητά Huawei Διεθνή ,Τεχνολογία

07:3521/05

Η Κομισιόν ανεβάζει τις τιμές δικαιωμάτων εκπομπών CO2 Ενέργεια ,Σημαντικά

07:3221/05

Αυτό είναι το προφίλ του υπερχρεωμένου δανειολήπτη Οικονομία

07:3021/05

Επενδυτικό ενδιαφέρον για το πρώην «Γαλλικό» στη Φράγκων Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

07:3021/05

Β. Μακεδονία και Αλβανία δεν βλέπουν «πράσινο φως» για ενταξιακές με Ε.Ε. Βαλκάνια ,Σημαντικά

07:3021/05

Fitch: Οι παροχές Τσίπρα αυξάνουν την αβεβαιότητα Οικονομία

07:2521/05

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς Ελλάδα

07:1921/05

Nεκρός o θρυλικός πρώην πιλότος της F1 Νίκι Λάουντα Διεθνή

07:1821/05

Ford: Περικοπή 7.000 θέσεων εργασίας μέσω e-mail Επιχειρήσεις

07:1121/05

Τα γαλλικά και ιταλικά κρασιά προτιμούν οι Έλληνες! Ελλάδα

07:0321/05

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις Κοινωνία ,Σημαντικά

06:3021/05

Έρχεται το COMEDY CLUB για παιδιά στην Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

06:0021/05

Ημερίδα για τη Στοματική Υγεία Παιδιών & Ενηλίκων από τον Δ. Θερμαϊκού Δήμοι

05:3021/05

Πέντε τροφές που πρέπει να αποφεύγετε στο πρωινό γεύμα Υγεία

05:0021/05

Tο DNA μας δείχνει πότε θα αρρωστήσουμε; Υγεία

04:3021/05

«Δεν είναι ο Λιάγκας στην τηλεόραση; Ευτυχώς» (VIDEO) Lifestyle

04:0021/05

Η Google «μπλόκαρε» την Huawei Τεχνολογία

03:3021/05

Γαλλία: 2.000€ για την αποκρυπτογράφηση αρχαίας επιγραφής Διεθνή

03:0021/05

Tο πρώτο app κινητού που μπορεί να «ακούσει» τις ωτίτιδες Υγεία

02:3021/05

Έξαλλοι στο Ισραήλ με τη Μαντόνα Media

02:0021/05

Γιατί δεν πρέπει να κάνουμε μπάνιο πάνω από 15 λεπτά; Υγεία

01:3021/05

Ένα νησί γεμάτο… οδοντόβουρτσες και παπούτσια (VIDEO) Διεθνή

01:0021/05

Την απέλυσαν επειδή έδωσε φαγητό σε μαθητή χωρίς χρήματα Διεθνή

00:3021/05

Ανάπηρος σκύλος έσωσε βρέφος που έθαψαν ζωντανό Διεθνή

00:0021/05

Δούρου: «Υλοποιήσαμε σειρά μεγάλων τομών» Περιφέρειες

23:5020/05

Περιοδεία Π. Καμμένου στην Αχαΐα Κόμματα ,Πολιτική

23:4520/05

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο προτείνει πρόωρες εκλογές Διεθνή

23:4020/05

Το Ωραιόκαστρο και την Σίνδο επισκέφτηκε ο Α. Τζιτζικώστας Περιφέρειες

23:3020/05

Μπακογιάννης: Στις 26 Μαΐου η Αθήνα αλλάζει εποχή και όχι απλώς δήμαρχο Τοπική Αυτοδιοίκηση

23:2520/05

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει καμία ευθύνη για το κυβερνητικό παρελθόν Κόμματα ,Πολιτική

23:1420/05

Δημοσκόπηση Rass: Μπροστά με 8,5 μονάδες η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Ελλάδα

22:5120/05

Η Πρόεδρος του ΣτΕ για τα δώρα και τα επιδόματα στο Δημόσιο Ελλάδα

22:4220/05

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε να ενημερώσει ότι σκοπεύει να καταργήσει τη 13η σύνταξη Κόμματα ,Πολιτική

22:3320/05

Μητσοτάκης: Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ή με την ΝΔ, ή με την κυβέρνηση της αποτυχίας Κόμματα ,Πολιτική

22:2320/05

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ και οδεύει στα ίδια χνάρια Κόμματα ,Πολιτική

22:0520/05

Ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε βρεθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:5620/05

Γεννηματά για Τσίπρα: Όλα για την καρέκλα – Εμείς έχουμε αρχές και αξίες Κόμματα ,Πολιτική

21:4720/05

Πέραμα: Νεκρός εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά σε ναυπηγείο Ελλάδα ,Κοινωνία

21:2820/05

Σεισμός στη Ζάκυνθο Ελλάδα

21:2020/05

Μπουτάρης: Τώρα που αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή δεν θα ξέρουμε πόσοι ήταν από πίσω Δήμοι ,Σημαντικά

21:0720/05

Ευ. Βενιζέλος: Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι στρατηγική Κόμματα ,Πολιτική

21:0320/05

Κεφαλογιάννη: Η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά δεν πωλείται Κόμματα ,Πολιτική

20:5420/05

Δημοσκόπηση Alco: Μπροστά με 6,3 μονάδες η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

20:4520/05

Θεσσαλονίκη: Ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκη

20:3620/05

Τσίπρας: Την Κυριακή ψηφίζουμε για το αν θα συνεχίσουμε έξω από τα μνημόνια Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:2120/05

Δύο οι τραυματισμένοι ορειβάτες στον Όλυμπο – Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσ... Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:5420/05

Το κεντρικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Ήρθε η ώρα των πολλών» Κόμματα ,Πολιτική

19:4520/05

Κέρκυρα: «Βαριά καμπάνα» για άνδρα που πυροβόλησε το σκύλο του Ελλάδα ,Κοινωνία

19:3820/05

Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Γκρόισμαν Διεθνή

19:3420/05

Τα γρήγορα τραίνα και η δις άνοδος Σπίρτζη στη Θεσσαλονίκη Παραπολιτικά

19:2120/05

Αιγαίο: 42 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη Ελλάδα

19:1420/05

Η Αρνιώτικη μουντοβίνα και τα καλούδια της Χαλκιδικής Τουρισμός

19:1420/05

Μάρκου: Οι ευρωεκλογές αυτές θα δώσουν το σύνθημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε Κόμματα ,Πολιτική

19:0620/05

Επίσκεψη Ζέρβα στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:5820/05

Καμμένος: Θα γίνουν εκλογές μέχρι τις 30 Ιουνίου Κόμματα ,Πολιτική

18:5020/05

Η πιο γλυκιά… προεκλογική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης! Παραπολιτικά

18:4920/05

Καλαφάτης: Χρέος του δημοτικού συμβουλίου να καταδικάσει με ψήφισμα την Γενοκτονία των ... Κόμματα ,Πολιτική

18:4820/05

Η Kleemann στη διεθνή έκθεση Liftex της Βρετανίας Επιχειρήσεις

18:4120/05

ΣτΕ: Συνταγματική η κατάργηση των δώρων στο Δημόσιο Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3720/05

ΣΕΒΕ: Θετικά σχόλια για το σενάριο της ΕΒRD για ΜμΕ Οικονομία

18:3520/05

Αυτόνομη κατάδυση ατόμων με αναπηρία στο κολυμβητήριο Συκεών (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:2720/05

Θεσσαλονίκη: Δημοσίευε φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών στα social media Κοινωνία ,Σημαντικά

18:1820/05

Βουλή: Ομόθυμο μήνυμα για την αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο της γενοκτονίας των Ποντίων Πολιτική

18:1620/05

Όλυμπος: Επιχείρηση διάσωσης για ορειβάτη που τραυματίστηκε Ελλάδα ,Κοινωνία

18:1520/05

«Να νικήσει η Περιφέρεια» θέλει η υπ. περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Χριστιά Παραπολιτικά

18:1420/05

Δωρεάν διαδρομές με ηλεκτρικό πατίνι για όσους πάνε να ψηφίσουν στις 26 Μαΐου Ελλάδα