«Δεν βλέπω την κάλπη σαν λοταρία- Θέλω ο δήμος να παραμείνει πρωταθλητής»

Βαγγέλης Στολάκης

Εμφανίζεται βέβαιος πως θα διοικεί το δήμο Πυλαίας Χορτιάτη για άλλη μια τετραετία. Ο δήμαρχος της περιοχής, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης λίγο πριν «στηθούν» οι δημοτικές κάλπες μιλά στο GRTimes.gr και κάνει απολογισμό του έργου του. Μιλά για όλα όσα έκανε και όσα δεν… έκανε κυρίως εξαιτίας της γραφειοκρατίας και του ελληνικού δημοσίου. Αν και πολλοί θεωρούν ότι ο κ. Καϊτεζίδης και οι συνεργάτες του θα επανεκλεγούν από την πρώτη Κυριακή, ο ίδιος κρατά χαμηλά την μπάλα. Ξεκαθαρίζει ότι διεκδικεί νέα θητεία όχι για την καρέκλα αλλά για να πολλαπλασιάσει τα 500 και πλέον έργα και δράσεις που έχει κάνει στο δήμο του, ενώ λέει πως οι δήμοι που δεν θα μπορέσουν να εκλέξουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή εξαιτίας του “Κλεισθένη” απλά δεν θα έχουν διοίκηση.

Ποιο είναι το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών;

Νομίζω δεν τίθεται θέμα διακυβεύματος. Βεβαίως ως ένα βαθμό υπάρχει ο παράγοντας «τύχη» και η εφαρμογή της απλής αναλογικής που ενδεχομένως θα προκαλέσει διοικητικά προβλήματα σε αρκετούς δήμους, αλλά το αποτέλεσμα της κάλπης δεν κρίνεται από αστάθμητους ή απρόβλεπτους παράγοντες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανάδειξη του καλύτερου συνδυασμού. Προσωπικά, αν θέλετε, δεν βλέπω την κάλπη σαν λοταρία και δεν κατεβαίνω στις εκλογές για να “κερδίσω” τους συμπολίτες μου. Εκθέτω το όραμα μου για την Αυτοδιοίκηση γιατί αγαπώ την πόλη μου, γιατί θέλω ο δήμος μας να παραμείνει πρωταθλητής σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί οι πολίτες του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη να σας εμπιστευτούν ξανά και να σας ψηφίσουν;

Ξέρετε, πιστεύω ότι οι πολίτες έχουν ήδη σκεφτεί και στη συντριπτική τους πλειονότητα έχουν ήδη αποφασίσει. Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν αξιολογήσει και μας έχουν κρίνει. Το ωραίο στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πως είσαι ό,τι κάνεις και όχι ό,τι λες. Διεκδικούμε νέα θητεία γιατί δεν κάνουμε διαχείριση καρέκλας. Έχουμε να παρουσιάσουμε πάνω από 500 έργα και δράσεις σε όλο τον δήμο. Μείναμε αυτοδιοικητικοί χωρίς κομματικές παρωπίδες. Ενώσαμε τους δημότες μας. Γίναμε δήμος πρότυπο για όλη τη χώρα και δεν το λέω από έπαρση, αλλά γιατί τα δημοσιεύματα και ο Τύπος έτσι μας αποκαλούν.

Ο στόχος για εκλογή από την πρώτη Κυριακή είναι εφικτός;

Στην παράταξη μας συνηθίζουμε να λέμε ότι το δικό μας κόμμα είναι ο δήμος μας και αυτό δεν το αλλάζουμε. Για να αστειευτούμε λίγο, με ρωτούν συχνά συνεργάτες και συμπολίτες μου “ξέρει κανείς άλλο κόμμα που να παίρνει 70% στις εκλογές;”. Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι, στόχος μας δεν είναι η νίκη για τη νίκη, δεν είναι οι τίτλοι και τα αξιώματα, αλλά η ουσία πίσω από όλα αυτά: είναι η λατρεία για τον τόπο μας. Αγαπάμε την πόλη μας, θέλουμε να προκόψει, να αναπτυχθεί, να βελτιωθεί, σε υποδομές, σε υπηρεσίες, σε καινοτομίες. Ο στόχος μας, δεν είναι προσωπικός, να κερδίσουμε την εύνοια των συνδημοτών μας, ο στόχος μας είναι να κερδίσει η πόλη μας από τα έργα του δήμου μας.

 

Τι βαθμό βάζετε στην διοίκηση σας; Σε αριθμούς πόσα έργα κάνατε και τι προϋπολογισμού;

Βάζω καλό βαθμό, αλλά πιο ψηλά βάζω τον πήχη για όσα θέλουμε να πετύχουμε. Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια για την πατρίδα μας και την αυτοδιοίκηση το άριστο, για να επιτευχθεί θέλει διαρκή κόπο και ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Επιγραμματικά αναφέρω ορισμένους αριθμούς: Στις υποδομές: 86 εκ € δόθηκαν σε έργα, 7 σχολεία παραδόθηκαν συν 6 νέα σχολεία έρχονται, 9 νέα αμφιθέατρα και πολυχώροι δημιουργήθηκαν, 350 χιλ ασφαλτόστρωσης στρώθηκαν. Στην καθημερινότητα του πολίτη: Επιλύσαμε 120.000 αιτήματα δημοτών μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 15195, πρωτεύσαμε στην ανακύκλωση, φωτίσαμε 3.500 σημεία του δήμου μας, εγκαταστήσαμε 5 free WiFi spots. Στην Κοινωνική Αλληλεγγύη: υλοποιήσαμε προγράμματα απασχόλησης για 2.500 δημότες μας, φιλοξενήσαμε 12.000 παιδιά στα θερινά μας camps, από τις Κοινωνικές μας Υπηρεσίες πέρασαν 3.000 πολίτες, διαθέσαμε 330 τόνους τροφίμων σε συνανθρώπους μας, φιλοξενήσαμε 1800 παιδιά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, διοργανώσαμε 32 δράσεις για την υγεία. Στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα: εκταμιεύσαμε 72 εκ € από την Ευρώπη, καταθέσαμε 150 προτάσεις χρηματοδότησης, μειώσαμε κατά 20 % τους ρύπους και αναδειχθήκαμε η πρώτη βιώσιμη κοινότητα στην Ελλάδα. Αυτά και πολλά, πολλά ακόμη πετύχαμε.

Έχετε εκφράσει την αντίθεσή σας με τον «Κλεισθένη». Γιατί είναι τόσο «κακή» για τους δήμους η απλή αναλογική;

Είναι προφανές ότι η εφαρμογή της απλής αναλογικής θα προκαλέσει αποσταθεροποίηση και σε πολλές περιπτώσεις οι δήμοι θα μεταβληθούν σε ακυβέρνητες πολιτείες με όλα τα συμπτώματα της κεντρικής διοίκησης. Συνεπώς εύλογο είναι το ερώτημα: Mήπως εντέλει το νέο εκλογικό σύστημα είναι παραδοχή αδυναμίας του κυβερνώντος κόμματος σε όλη την επικράτεια; Η ερώτηση είναι ρητορική, η στείρα, κομματική φιλοσοφία όμως αυτού του τύπου έχει οδηγήσει πολλές φορές τη χώρα μας στα… βράχια. Τελικά θα το πω απλά και με μια φράση. Οι Δήμοι που δεν θα εκλέξουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή, απλά δεν θα έχουν διοίκηση.

Εάν εκλεγείτε ξανά δήμαρχος, ποιους νέους στόχους βάζετε;

Στα σχέδια μας για τη νέα τετραετία είναι μεταξύ άλλων:

  • Να ολοκληρώσουμε τις υποδομές σε σχολεία, αναπλάσεις, χώρους στάθμευσης, δίκτυα αποχέτευσης-ύδρευσης, χώρους πολιτισμού, αθλητικούς κλπ.
  • Να καταστήσουμε τον ορεινό όγκο Χορτιάτη οικολογικό, ψυχαγωγικό, αθλητικό και γαστρονομικό προορισμό. Έχουμε καταθέσει και υλοποιήσει σχετικές προτάσεις μέσω Leader.
  • Να αναδείξουμε την ιστορική και θρησκευτική σημασία της περιοχής μας. Καταθέσαμε μέσω Leader προτάσεις για ανάπτυξη θρησκευτικού-ιστορικού τουρισμού (Ολοκαύτωμα Χορτιάτη, Βυζαντινός Ναός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χορτιάτη κλπ.).
  • Να αξιοποιήσουμε μοναδικής ομορφιάς υπαίθριους χώρους όπως τα πρώην Λατομεία Ασβεστοχωρίου, όπου έχει εγκριθεί μελέτη καθώς και χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ του έργου κατασκευής Ανοιχτού Θεάτρου προϋπολογισμού 2,5 εκ ευρώ.
  • Να προχωρήσουμε στην κατασκευή της Μαρίνας Πυλαίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και πρακτικές.
  • Να ολοκληρώσουμε το Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού στην Πυλαία που θα είναι εφάμιλλο των καλύτερων ευρωπαϊκών, και βέβαια πολλά – πολλά ακόμη έργα και δράσεις για κάθε περιοχή μας.

Ποιο έργο δεν μπορέσατε να υλοποιήσετε από εκείνα που υποσχεθήκατε και για ποιο λόγο;

Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε συστηματικά με σχέδιο και αυστηρά χρονοδιαγράμματα ώστε σπάνια πέφτουμε έξω. Ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από μας. Το πρόβλημα είναι ότι η Πολιτεία δεν κάνει την δουλειά της και οι εκάστοτε ηγεσίες των υπουργείων δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους. Για παράδειγμα αν το κράτος έκανε απλά τη δουλειά του κατασκευάζοντας τα 3 δικά μας σχολεία (τα 2 στην Πυλαία και το 1 στο Πανόραμα) που τα υπόσχεται από το… 2003, ο δήμος μας θα είχε επιλύσει αυτόματα το πρόβλημα της σχολικής στέγης.

Τελικά ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη πότε θα αποκτήσει την μαρίνα του;

Από… χθες θα σας έλεγα, αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από μας. Δυστυχώς εμπλέκεται το υπουργείο Τουρισμού που έδειξε πρωτοφανή ολιγωρία αλλά και έλλειψη βούλησης.  Επί έξι χρόνια περιμέναμε να μας φέρει το σχέδιο σύμβασης και μας έφερε ένα… έκτρωμα. Ενώ προβλέπονταν δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για την κατασκευή μιας μαρίνας σκαφών προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων ευρώ  το Υπουργείο μας έστειλε ένα σχέδιο που θέλει να κάνει εργολάβο, κατασκευαστή και εκμεταλλευτή μαρίνας τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο. Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς ούτε τεχνογνωσία, ούτε και το θεσμικό πλαίσιο υπάρχουν, ούτε και τα λεφτά. Σε κάθε περίπτωση θα πιέσουμε ώστε το έργο να κατασκευαστεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και πρακτικές, όπως τόσες άλλες μαρίνες στην Ευρώπη, σε πείσμα όλων αυτών που την πολεμούν και μας βάζουν εμπόδια ή στην καλύτερη περίπτωση δείχνουν να αγνοούν την ευρωπαϊκή πρακτική.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

09:2516/07

Επενδύσεις 200 εκατ. ευρώ σε νέα τρένα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Επιχειρήσεις

09:1416/07

Η Βρετανία δεν θα εκδώσει τον Ασάνζ σε χώρα όπου κινδυνεύει με θανατική ποινή Διεθνή

09:0416/07

Αβραμόπουλος: Nα τροποποιηθεί ο Κανονισμός του Δουβλίνου ΕΕ ,Πολιτική

08:5616/07

Δολοφονία Suzanne Eaton-Η κάμερα ασφαλείας και το άγνωστο περιστατικό που «ξεκλείδωσαν»... Ελλάδα

08:5016/07

Η ζωή μετά τη Βουλή- Το επόμενο βήμα των πρώην βουλευτών Θεσσαλονίκης Παραπολιτικά ,Σημαντικά

08:4416/07

Τι ώρα θα χτυπάει το κουδούνι στα σχολεία Πολιτική

08:2716/07

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρέγκλινγκ σήμερα Πολιτική

08:2216/07

Χαλκιδική: Χρεώνουν έως και 2.000% επιπλέον για την επιδιόρθωση των ζημιών Β.Ελλάδα

08:1516/07

Αδιάλλακτη στάση τηρεί η Άγκυρα-Αψηφά τα μέτρα Βαλκάνια

08:0816/07

Πέτσας: Mέσα στο 2020 η κυβέρνηση θα θέσει την ανάγκη μείωσης των πλεονασμάτων Κόμματα ,Πολιτική

08:0116/07

Handelsblatt: «Τα φιλόδοξα σχέδια Μητσοτάκη» Διεθνή

08:0016/07

ΕΒΖ: Χρέη και υψηλό κόστος την κρατάνε στη ΜΕΘ Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

08:0016/07

Στ.Αρναουτάκης στο GrTimes: Ο Απ.Τζιτζικώστας είναι άξιος και ικανός Περιφερειάρχης, μα... SamTimes ,Web TV ,Σημαντικά

07:5716/07

Μ. Βορίδης: «Ο ευρωπαίος αγρότης στο επίκεντρο των συζητήσεων για τη μελλοντική ΚΑΠ» Αγροτικά ,Πολιτική

07:5416/07

Και δεύτερη κλοπή χρηματοκιβωτίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκη

07:4416/07

ΕΚ: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αντιμέτωπη με μια κρίσιμη ψηφοφορία ΕΕ

07:3716/07

Διαγωνισμός από τον ΕΟΠΥΥ για ταχυμεταφορά φαρμάκων υψηλού κόστους Υγεία

07:3516/07

Δεύτερο market test για LNG στην Αλεξανδρούπολη Ενέργεια

07:3116/07

4η Ευρω-Αραβική Σύνοδος- «Μια Στρατηγική Συνεργασία» Οικονομία

07:2416/07

Τζούφη για κατάργηση ασύλου: Στηρίζεται σε επιχειρηματολογία συκοφάντησης των πανεπιστη... Πολιτική

07:1716/07

Ελευσίνα 2021 – Animasyros: Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός animation Ελλάδα ,Πολιτισμός

07:0316/07

Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα -Ξεκινά η επέλαση του «Αντίνοου» Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3016/07

Νέο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων στον Δήμο Λαγκαδά Δήμοι

06:0016/07

Σημαντική ανακάλυψη από επιστήμονες για τη νευρική ανορεξία Διάφορα

05:3016/07

Δήμος Θηβαίων: Διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμοι

03:3016/07

Ψωρίαση και ήλιος πάνε μαζί; Τι λένε οι ειδικοί Υγεία

03:0016/07

Ηλιακό έγκαυμα – Βήματα για γρήγορη θεραπεία (VIDEO) Υγεία

02:3016/07

Η Τερέζα Μέι και… οι χορευτικές της ικανότητες (VIDEO) Διεθνή

02:0016/07

Σάλος: Ζευγάρι σκότωσε λιοντάρι και μετά φιλήθηκε όλο καμάρι (ΦΩΤΟ) Διεθνή ,Περιβάλλον

01:3016/07

Ο υγιεινός τρόπος ζωής μας προστατεύει από την άνοια Υγεία

01:0016/07

Ελιές στο δέρμα – Πότε γίνονται ανησυχητικές Υγεία

00:3016/07

Πανσέληνος με περίπατο στην Πλάκα Πολιτισμός

00:0016/07

ΟΗΕ: Η πείνα στον κόσμο συνεχίζει να αυξάνεται Διεθνή

23:5015/07

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει την πολιτική ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες Κόμματα ,Πολιτική

23:4215/07

Γονείς τέρατα στη Γαλλία: Βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν το κοριτσάκι τους Διεθνή

23:4015/07

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο Κόμματα ,Πολιτική

23:3015/07

Βραβεύθηκε το νοσοκομείο Ρεθύμνου Ελλάδα ,Υγεία

23:2015/07

ΟΗΕ: 20 εκατομμύρια παιδιά χάνουν σωτήρια για τη ζωή τους εμβόλια Διεθνή

23:1915/07

Ζάκυνθος: Ξεσπά ο πατροκτόνος – «Η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννή... Ελλάδα ,Κοινωνία

23:1015/07

Συνάντηση Μ. Βαρβιτσιώτη με τον Πρέσβη της Φινλανδίας Πολιτική

23:0015/07

Ερντογάν για Αιγαίο, Κύπρο: Αυτοί που βρίσκουν δίκιο στην απέναντι πλευρά έχουν ξεγελαστεί Διεθνή

22:5115/07

Νέες ξενοφοβικές δηλώσεις Τραμπ: «Αν δεν είστε χαρούμενοι εδώ, μπορείτε να φύγετε» Διεθνή

22:4215/07

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Αυτός είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

22:2715/07

Μπουτάρης για τους διαγωνισμούς στην καθαριότητα: Άνθρακες ο θησαυρός Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

22:1515/07

ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαηλίδου: Άθλια η αναφορά της – Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει... Κόμματα ,Πολιτική

22:0115/07

Θεσσαλονίκη: Εγκρίθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των 54ων «Δημητρίων» Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

21:5215/07

Στις 29 Ιουλίου η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο- Τηλεφωνική επικοινωνία με Αναστασιάδη Πολιτική

21:4315/07

Πύρινα μέτωπα στη νότια Γαλλία- Πάνω από 2.500 κατασκηνωτές απομακρύνθηκαν Διεθνή

21:3515/07

Αυγενάκης: Πολιτική προτεραιότητα να στηρίξουμε τον «καθαρό» αθλητισμό Κόμματα ,Πολιτική

21:2615/07

Επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Βόρεια Μακεδονία Διεθνή

21:1715/07

Θεσσαλονίκη: Δημιουργία πάρκου για άτομα με αναπηρία στην Τούμπα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0815/07

Ναύπακτος: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών από την κακοκαιρία Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0015/07

Κρήτη: Νεκρή τουρίστρια σε φαράγγι – Έκανε πεζοπορία και κατέρρευσε Ελλάδα ,Κοινωνία

20:5115/07

ΚΙΝΑΛ: Ασπιρίνες οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για το μεταναστευτικό Κόμματα ,Πολιτική

20:4215/07

Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία Διεθνή

20:3215/07

ΕΕ: Τα μέτρα που υιοθέτησαν οι 28 κατά της Τουρκίας Διεθνή ,Σημαντικά

20:2515/07

Εφ όλης της ύλης συζήτηση στην συνάντηση Μητσοτάκη -Σαμαρά Κόμματα ,Πολιτική

20:1615/07

Κρήτη: Συνελήφθη ανήλικος που λήστεψε περιπτερά Ελλάδα ,Κοινωνία

20:0715/07

Αντιπαράθεση Μπουτάρη – Αβαρλή για τον ισολογισμό Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:5615/07

Τζιτζικώστας: Θετική η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να διασφαλίσει την κυβερνησιμότητα τω... Περιφέρειες

19:4715/07

Κύκλοι ΥΠΕΝ για ΔΕΗ: Η κατάληξη του διαγωνισμού για τις λιγνιτικές μονάδες δείχνει την ... Ενέργεια

19:3915/07

Στο Δημαρχείο Πολυγύρου η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή Κόμματα ,Πολιτική

19:3015/07

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Σίσι και Γκουαϊδό Πολιτική

19:2315/07

Παραιτείται από υπουργός Άμυνας η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν Διεθνή

19:1015/07

Γ. Μπέζος στο GrTimes: Είναι ύποπτο να είσαι αγαπητός σε όλους (VIDEO) SamTimes ,Σημαντικά

19:0515/07

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Σαμαρά Κόμματα ,Πολιτική

19:0215/07

Δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου: Στα χέρια της αστυνομίας ένας 27χρονος- Σεξουαλικά... Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

19:0015/07

H Αlpha Bank και η δράση «Μαζί, με στόχο την υγεία» Επιχειρήσεις

18:5115/07

A.Γεωργιάδης: Η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελκυστική χώρα για επενδύσεις Οικονομία ,Πολιτική

18:3915/07

Κεραμέως: Το κουδούνι στα σχολεία θα κτυπάει στις 8:15 Παιδεία ,Πολιτική

18:2015/07

Ο Τσίπρας προανήγγειλε τη δημιουργία νέου μαζικού, λαϊκού κόμματος Πολιτική ,Σημαντικά

18:0815/07

Σύλληψη 27χρονου για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον Κοινωνία

18:0715/07

Κώστας Αγοραστός σε GRTimes.gr: «Η κάθε Περιφέρεια στην χώρα είναι κλειδί ανάπτυξης» Περιφέρειες ,Σημαντικά

18:0015/07

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον Αμερικανό πρέσβη Πολιτική

17:3715/07

Έκτακτη ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης για τα καιρικά φαινόμενα Δήμοι ,Περιφέρειες

17:3715/07

ΙCAP: Ασθενική ανάκαμψη 1,3% το α’ τρίμηνο 2019 Οικονομία ,Σημαντικά

17:2715/07

«Σκούπα» από την Οικονομική Αστυνομία σε νησιά Οικονομία

17:1915/07

Η Huawei έτοιμη να απολύσει εκατοντάδες στις ΗΠΑ Επιχειρήσεις

17:1315/07

Στην Ελασσόνα δημιουργείται ανοικτό κέντρο εμπορίου Οικονομία

17:0915/07

Έρευνα για το όχημα του Μεταγωγών που έκανε… φτερά Κοινωνία

17:0115/07

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Σταϊκούρα με Κλάους Ρέγκλινγκ Οικονομία

16:5615/07

Ο «Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου στο Θέατρο Κήπου Πολιτισμός

16:5315/07

Kιλκίς: Σύλληψη «Ρομπέν των Δασών» με …ναρκωτικά Κοινωνία

16:5115/07

Έκανε παραλία στις Καβουρότρυπες… ιδιωτική (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

16:4415/07

Νέα Μουδανιά: Έκλεβαν κάρτες και έκαναν αγορές Κοινωνία

16:4015/07

Η Λωξάντρα στο Θέατρο Δάσους Πολιτισμός

16:3615/07

Με εντολή Κικίλια τρεις θέσεις παθολόγων στο νοσοκομείο Λήμνου Πολιτική ,Υγεία

16:3615/07

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Ανατολική Μάνη Ελλάδα

16:3015/07

Toc Toc στο Θέατρο Δάσους Πολιτισμός

16:2115/07

Επίσκεψη της Lidl Ελλάς στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή «Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ» Επιχειρήσεις

16:1915/07

Η «Μύλοι Θράκης» στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Επιχειρήσεις

16:1115/07

Γερμανία προς Τουρκία: Σταματήσετε τις παράνομες γεωτρήσεις ΕΕ

16:0415/07

Συνεδριάζει η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

16:0115/07

Συνάντηση Δένδια με Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες Πολιτική

15:4815/07

Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας για την καταβολή συντάξεων Οικονομία

15:4715/07

Το «Ίριδα» στην εξυπηρέτηση των δημοτών Λαγκαδά Δήμοι

15:3215/07

Αύξηση 35% στα έσοδα από τον τουρισμό στο Α’τρίμηνο 2019 Σημαντικά ,Τουρισμός

15:3115/07

Καλημέρα με νέα Κυβέρνηση … Άποψη ,Άρθρα

15:2815/07

Επιδείνωση του καιρού ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ελλάδα ,Περιφέρειες ,Σημαντικά