«Οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα στους αποτυχημένους που τους κορόιδεψαν»

Βαγγέλης Στολάκης

Το σχέδιο που θα παρουσιάσουμε για την Μακεδονία και την Βόρεια Ελλάδα θα είναι τολμηρό, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο GRTimes.gr ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης και επαναλαμβάνει πως η ΝΔ θα εξετάσει όλα τα περιθώρια βελτιώσεων της Συμφωνίας των Πρεσπών κατά την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ, λέγοντας πως είναι πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο βέτο. Ο κ. Αυγενάκης υπόσχεται «εκπλήξεις» σε ό,τι αφορά τα ονόματα εκείνα που θα στελεχώσουν τα εθνικά ψηφοδέλτια της ΝΔ και σημειώνει πως η ανανέωση της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα είναι γεγονός. Τονίζει πως το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει μείωση φόρων, επιτίθεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας πως «έχει ταυτιστεί με τους φόρους» και δηλώνει βέβαιος για την νίκη του Νίκου Ταχιάου στο δήμο Θεσσαλονίκης.

 

Με ποιον τρόπο σκοπεύει η ΝΔ να αντιμετωπίσει το φαινόμενο Πολάκη; Οι απλές ανακοινώσεις δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Δεν είναι «φαινόμενο Πολάκη». Είναι «φαινόμενο Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ». Είναι αυτά που πιστεύουν πραγματικά και αναλαμβάνει κάποιος εργολαβία να τα πει και να τα εφαρμόσει. Εμείς δε ζητάμε -πλέον- την παραίτηση του κ. Πολάκη. Ζητάμε από τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές -σε όποια κάλπη κι αν προσέλθουν- να στείλουν μήνυμα απόρριψης στον κ. Πολάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ. Μήνυμα ισχυρό, που θα τους στείλει, επιτέλους στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, ζητάμε οι πολίτες να επιβραβεύσουν το ρεαλιστικό και καλά δουλεμένο πρόγραμμα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον καθαρό λόγο, την εντιμότητα και την αλήθεια που πρεσβεύουμε.

Στελέχη των ΑΝΕΛ που έκλεισαν την πόρτα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου και δεν ήταν προκλητικά απέναντι στη ΝΔ όλο το τελευταίο διάστημα, έχουν θέση στην Πειραιώς;

Όποιος επί τέσσερα συναπτά χρόνια στήριζε τις καταστροφικές επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-προθύμων, όποιος συνέβαλε στον τραυματισμό των θεσμών και της Δημοκρατίας, όποιος συνέβαλλε στη συνολική παρακμή που διακατέχει την ελληνική κοινωνία, όποιος με τη συμμετοχή του συνέβαλε σε εθνικές ήττες και οπισθοχωρήσεις, δεν έχει θέση στην παράταξή μας και δεν του το συγχωρούμε. Αντίθετα οι πολίτες που εξαπατημένοι εμπιστεύτηκαν τον κ. Τσίπρα και τους συνοδοιπόρους του, που έκαναν την αυτοκριτική τους, έχουν και θέση και ρόλο στη ΝΔ. Άνθρωποι που πιθανόν ήταν απέναντί μας, που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την πολιτική, άνθρωποι που ανήκαν στην πολιτική μας οικογένεια – θυμωμένοι δικαίως ή αδίκως- και που σήμερα γυρνούν στη ΝΔ, τους καλωσορίζουμε. Δίνουμε τα χέρια για ένα αγώνα σκληρό, αλλά αισιόδοξο, για το καλό της πατρίδα μας.

Το προσκλητήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη για διεύρυνση της ΝΔ σε ποιους απευθύνεται;

Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα, με δημοκρατικές και φιλελεύθερες αξίες που ταυτίζεται με τις ελπίδες, τα οράματα και τις προσδοκίες πολλών, και που απευθύνεται σε κάθε πολίτη. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο στις επόμενες εκλογές. Είναι μία μάχη για την ψυχή της Ελλάδος, για το μέλλον όπως το φανταζόμαστε, όπως το ονειρευόμαστε. Είναι μία μάχη για τη Δημοκρατία. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ήδη πείσει με τις πολιτικές τους προτάσεις τη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών. Και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε ακόμη περισσότερους πολίτες. Δείτε για παράδειγμα το ενδιαφέρον που υπάρχει για πρώτη φορά για το κυβερνητικό πρόγραμμα για την παιδεία και την υγεία, αλλά και του συνόλου των μεταρρυθμιστικών δράσεων που έχουμε προαναγγείλει.

Στην ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών είδαμε ορισμένες «εκπλήξεις». Να υποθέσουμε αντίστοιχες εκπλήξεις και στα ονόματα εκείνων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές; Η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι εθνική ψήφος;

Πιστεύουμε στην ανανέωση γι’ αυτό και δίνουμε λόγο, χώρο και δυναμική σε νέους αλλά και έμπειρους, ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Αέρας ανανέωσης παντού. Τα τελευταία τρία χρόνια, αναδιοργανώσαμε τις δομές του κόμματός μας, ανανεώσαμε το στελεχιακό μας δυναμικό, υλοποιήσαμε τρία τακτικά συνέδρια με επιτυχία και με συμμετοχή χιλιάδων συνέδρων και παρατηρητών απ΄ όλη την Ελλάδα. Ανοίξαμε τις πόρτες της ΝΔ στην κοινωνία.

Είναι εμφανές στα κεντρικά όργανα του κόμματός μας όπου πετύχαμε 68% ανανέωση στις Γραμματείες, 55% νέα πρόσωπα στη νέα Πολιτική Επιτροπή και 40% ανανέωση στις περιφερειακές οργανώσεις μας. Το ίδιο πράττουμε με τα ψηφοδέλτιά μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ και β’ βαθμού με πρόσωπα που εκφράζουν τη διεύρυνση, την ανανέωση και τη διάθεση για εποικοδομητική αλλαγή. Δείτε τους υποψηφίους που στηρίζουμε στις περιφέρειας της χώρας.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ευρωψηφοδέλτιο της παράταξής μας. Πρόσωπα νέα, εγνωσμένου κύρους που έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο και έχουν καταξιωθεί παρά τις δυσκολίες. Κάτι αντίστοιχο, να είστε σίγουρος θα συμβεί και στα εθνικά μας ψηφοδέλτια. Σε κάθε νομό η ανανέωση θα είναι αισθητή. Όσον αφορά τις επερχόμενες ευρωεκλογές, η ψήφος των Ελλήνων πολιτών θα αποτελέσει ένα τρανταχτό δημοψήφισμα, ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής προς την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Έχετε δηλώσει ως ΝΔ πως η ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ είναι ένα από τα διαπραγματευτικά χαρτιά της ΝΔ. Τι θα κάνετε; Θα ασκήσετε βέτο;

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ήταν απολύτως ξεκάθαρος στο θέμα αυτό και δεν πρόκειται να κάνει καμία υποχώρηση. Θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο για να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες των Πρεσπών. Και βέβαια για να μπει μία χώρα – εν προκειμένω τα Σκόπια- στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν 35 κεφάλαια που απαιτούν έγκριση. Στην αρχή για να ανοίξουν και στο τέλος για να κλείσουν τα κεφάλαια αυτά. Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα του βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων. Αν δεν ικανοποιηθούν οι ελληνικές θέσεις κανένα κεφάλαιο δεν θα ανοίγει και δεν θα κλείνει. Είμαστε απολύτως ξεκάθαροι σε αυτό. Πέραν – όμως – αυτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαβεβαιώσει ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις, ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, ώστε να κατοχυρωθούν τα μακεδονικά προϊόντα που κινδυνεύουν από αυτή τη συμφωνία και στην πλειονότητα τους είναι επί της ουσίας απροστάτευτα. Στη ΝΔ επεξεργαζόμαστε ένα τολμηρό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Μακεδονία και τη Βόρειο Ελλάδα το οποίο και θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα.

Πότε εκτιμάτε πως θα «στηθούν» εθνικές κάλπες;

Για εμάς κάλπες είτε έτσι, είτε αλλιώς θα στηθούν στις 26 Μαΐου. Βρισκόμαστε 80 ημέρες πριν από τις εκλογές. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Στις 26 Μαΐου -το επαναλαμβάνω- ό,τι και να γίνει, κάλπες θα στηθούν. Και οι πολίτες, εφόσον οι εθνικές εκλογές δεν συμπέσουν με τις Ευρωεκλογές, θα στείλουν μήνυμα στις Ευρωεκλογές στους αποτυχημένους που τους κορόιδεψαν. Που φόρτωσαν τους πολίτες με φόρους, που τους ταπείνωσαν με την εθνική ήττα των Πρεσπών. Γιατί, υπό αυτές τις άθλιες συνθήκες, οι Ευρωεκλογές μετατρέπονται -έτσι και αλλιώς- σε Εθνικές Εκλογές, σε ένα βροντερό δημοψήφισμα. Αυτές που θα σημάνουν τον τυπικό επίλογο μιας ήδη τελειωμένης κυβέρνησης.

 

Μετά από δέκα περίπου χρόνια κρίσης, η ΝΔ προτείνει στο πρόγραμμα της μείωση φόρων. Πόσο ρεαλιστική είναι η πρόταση του κόμματός σας και σε τι χρονικό διάστημα από την ανάληψη της εξουσίας θα το κάνετε;

Ένα πράγμα που θα θυμούνται οι Έλληνες πολίτες από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τσάκισε τη μεσαία τάξη, τιμώρησε την επιχειρηματική επιτυχία και οποιοσδήποτε μπορεί να έχει κάποια συμπληρωματικά εισοδήματα γιατί απλά δούλευε πολύ, τιμωρήθηκε ακόμα πιο αυστηρά.

Ο κ. Τσίπρας ταυτίστηκε με τους φόρους.

Η πρόταση της ΝΔ για μείωση της φορολογίας είναι απολύτως ρεαλιστική και συνοδεύεται και από ένα υπεύθυνο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα κρατικών μεταρρυθμίσεων, κινήτρων για τις επενδύσεις και βέβαια με εμπιστοσύνη στην αγορά και σταθερότητα στο πολιτικό περιβάλλον.

Θα φροντίσουμε άμεσα να υπάρξει ελάφρυνση των φορολογικών επιβαρύνσεων, από τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης, ενώ σε διάστημα διετίας θα επιδιώξουμε μειώσεις σε φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και του φόρου εισοδήματος για τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων. Όποιος κι αν είναι ο δημοσιονομικός χώρος που θα έχουμε, το 80% θα κατευθυνθεί σε τέτοιου είδους μειώσεις.

Τι θα κάνει η ΝΔ τις 100 πρώτες μέρες που θα γίνει κυβέρνηση;

 

Δεν είναι θέμα 100 ημερών. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Άμεση προτεραιότητα της ΝΔ την επόμενη μέρα των εκλογών είναι η εφαρμογή του προγράμματός μας μέχρι κεραίας. Επαναλαμβάνω, ότι από τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης, όπως έχει δεσμευτεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αρχίσουμε να μειώνουμε τους φόρους.

Άμεσος στόχος είναι να στηρίξουμε με πολιτικές εκείνους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Η κοινωνική διάσταση του προγράμματός μας αποτυπώνεται σε ένα μεγάλο εύρος πολιτικών, από τις μητέρες μέχρι την υγεία, την παιδεία, τους νέους γονείς, τους ανέργους κ.α.. Η ΝΔ είναι άλλωστε ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα και η κοινωνική πολιτική στην οποία δίνουμε προτεραιότητα αφορά τους πολλούς και όχι τους λίγους, όπως λειτουργεί η κυβέρνηση Τσίπρα.

Να είστε σίγουροι όμως, ότι η παραγωγικότητα των πρώτων 100 ημερών της Κυβέρνησης της ΝΔ, θα παραμείνει ίδια σε όλη την κυβερνητική περίοδο. Την επομένη των εκλογών σηκώνουμε τα μανίκια γιατί μας περιμένει πολλή δουλειά!

Σας προβληματίζουν οι πολλές υποψηφιότητες για το δήμο Θεσσαλονίκης, ειδικά εκείνες που προέρχονται από τον χώρο σας; Θα έχουν κομματικές κυρώσεις, και τι είδους, εκείνα τα στελέχη σας που θα βρεθούν απέναντι από τον Νίκο Ταχιάο;

Παρακολουθούμε στενά και με πολλή προσοχή συνολικά την πορεία των αυτοδιοικητικών εκλογών όχι μόνο στους μεγάλους δήμους όπως η Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.

Εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την ενότητα και τη συσπείρωση της Παράταξής μας, πολύ περισσότερο δε, στις περιπτώσεις που έχουμε, σε επίπεδο δήμων, άνω του ενός συνδυασμού που προέρχεται ή που στηρίζεται από μέλη της πολιτικής μας οικογένειας.

Ο Νίκος Ταχιάος είναι πολύ γνωστό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Τον στηρίζουμε, τον εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε όχι μόνο ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος, αλλά θα είναι ένας εξαιρετικός δήμαρχος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13:2021/04

Ευρωεκλογές: Ποιoς θα αξιοποιήσει τον κλονισμό από τον »πολιτικό σεισμό»; Άποψη ,Άρθρα

13:1321/04

Σρι Λάνκα: Και όγδοη έκρηξη στο Κολόμπο Διεθνή

13:1021/04

Θρίλερ στην Κύπρο: Ο 35χρονος ομολόγησε την δολοφονία και των δυο γυναικών Διεθνή

13:0021/04

Η Τουρκία ενημέρωσε τον ΟΗΕ για γεωτρήσεις στην ΑΟΖ Διεθνή

12:5021/04

Μητσοτάκης: Χρέος μας είναι να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία μας απέναντι στις σύγχρονες απ... Κόμματα ,Πολιτική

12:4021/04

Κ. Γιουτίκας: Στηρίξτε μας, έχουμε έργο, έχουμε όραμα Περιφέρειες

12:2021/04

Νέα έκρηξη στη Σρι Λάνκα Διεθνή

12:1021/04

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την κυριακάτικη αργία Θεσσαλονίκη

12:0021/04

Ζαρωτιάδης: Θα τιμήσουμε τους Θεσσαλονικείς του αντιδικτατορικού αγώνα Τοπική Αυτοδιοίκηση

11:5021/04

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός σε παραλία Ελλάδα ,Κοινωνία

11:4021/04

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα να τεθούν στο περιθώριο οι νεοναζιστές Κόμματα ,Πολιτική

11:3021/04

Το pyroshow των οπαδών του ΠΑΟΚ από ψηλά (VIDEO) Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

11:2221/04

Σρι Λάνκα: Πάνω από 150 νεκροί από τις εκρήξεις Διεθνή ,Σημαντικά

11:1021/04

Ξυλόκαστρο: Τρεις νεκροί πεζοπόροι στο φαράγγι του Αγίου Λουκά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

11:0021/04

Το διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές (VIDEO) Κόμματα ,Πολιτική

10:5021/04

Γεωργιάδης: Οι εθνικές εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα εάν η διαφορά στις ευρωεκλογές εί... Κόμματα ,Πολιτική

10:4021/04

Γεννηματά: Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα Κόμματα ,Πολιτική

10:3021/04

Λαφαζάνης: Βατερλό για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ οι ευρωεκλογές Κόμματα ,Πολιτική

10:3021/04

Θεσσαλονίκη: Υψώθηκε σημαία του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκη

10:2021/04

Το 50% των απορριμμάτων των ελληνικών θαλασσών είναι κουτιά αλουμινίου, πλαστικά μπουκά... Περιβάλλον

10:1521/04

Το δ.σ. της Ενεργειακής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Ενέργεια

10:1021/04

Σρι Λάνκα: Στους 52 οι νεκροί από τις εκρήξεις Διεθνή

10:0021/04

Εισβολή Ρουβίκωνα σε κατάστημα ρούχων Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5021/04

Κύπρος: Ένα θρίλερ διαδραματίζεται αναζητώντας τη μικρή Σιέρα Διεθνή

09:4021/04

Αυστραλία: Άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα – Νεκροί δύο διασώστες που πήγαν να τ... Διεθνή

09:3021/04

Προεδρικές εκλογές σήμερα στη Βόρεια Μακεδονία Διεθνή ,Σημαντικά

09:2021/04

Φωτιά σε ΙΧ τα ξημερώματα έξω από την Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:1021/04

Γεροβασίλη: Κρίσιμη η ψήφος και αναγκαία η συμμετοχή στις ευρωεκλογές Κόμματα ,Πολιτική

09:0021/04

Τζιτζικώστας: Οι συμπολίτες μας να ακούσουν το σημαντικό έργο που έγινε στην Κ. Μακεδονία Περιφέρειες

08:5021/04

Θεσσαλονίκη: Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Θεσσαλονίκη

08:4021/04

Εξάρχεια: Πεδίο μάχης για ακόμη ένα βράδυ Ελλάδα ,Κοινωνία

08:3021/04

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα ενόψει Πάσχα Ελλάδα ,Κοινωνία

08:2021/04

Σρι Λάνκα: Πολλαπλές εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία – Δεκάδες νεκροί (VIDEO) Διεθνή

08:1521/04

Ξυλόκαστρο: Νεκρό ένα άτομο στο φαράγγι του Αγίου Λουκά Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0021/04

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις Ελλάδα ,Περιβάλλον

07:4221/04

ΕΕ: Τα Στρουμφ στη μάχη για τον γαλάζιο πλανήτη Περιβάλλον

07:4021/04

Ε. Χατζηγεωργίου στο GrTimes: Ο Τσίπρας είναι εξαιρετικός φίλος, όπως είναι και ως πρωθ... SamTimes ,Σημαντικά

07:3021/04

«Δείξτε το μωρό»: Γιατί οι Βρετανοί είναι έξαλλοι με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μ... Διεθνή

07:0021/04

Αυτό είναι το πλεονέκτημα υγείας των vegan Διάφορα

06:3021/04

Σκύλο ή γάτα; Τι προτιμούν οι Έλληνες Διάφορα

06:0021/04

Να γιατί πρέπει να τρώμε αμύγδαλα καθημερινά Διάφορα

05:3021/04

O Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στον Τζίμι Φάλον: «Τι λες για ούζα;» Media

05:0021/04

Συναγερμός από δερματολόγους: Προσοχή στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών χαμηλού κόστους Διάφορα

04:3021/04

Γεννήθηκε για να σώσει τον αδερφό της – Η συμβολή της κλινικής γενετικής Υγεία

04:0021/04

Τι αποκαλύπτει η Σάσα Σταμάτη για το άγχος της Lifestyle

03:3021/04

Οι Νεοζηλανδοί αγρότες μαζεύουν μήλα με τη χρήση ρομπότ Διεθνή

03:0021/04

Με νέα επιδημία χολέρας κινδυνεύει η Υεμένη Υγεία

02:3021/04

Η Adele παίρνει διαζύγιο Lifestyle

02:0021/04

Συλλαλητήριο για τις αυξήσεις στο σουβλάκι! Κοινωνία

01:3021/04

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

01:0021/04

Οι Νοτιοκορεάτες κατέρριψαν το ρεκόρ του YouTube Lifestyle

00:3021/04

Γερνάει επικίνδυνα η Ιαπωνία Διεθνή

00:0021/04

Tagesspiegel: Υπό την απειλή του φαινομένου του ντόμινο, στο θέμα των αποζημιώσεων Διεθνή

23:5020/04

Λονδίνο: Για έκτη μέρα οι οικολόγοι κατέκλυσαν τους δρόμους Διεθνή

23:4020/04

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Μηνάς Εφραίμογλου Ελλάδα ,Κοινωνία

23:3020/04

Λόττο: Χωρίς «μεγάλους» νικητές η αποψινή κλήρωση Κοινωνία

23:2020/04

Γερμανία: Γεννητούρια στο ζωολογικό κήπο του Βούπερταλ (ΦΩΤΟ) Διεθνή

23:0520/04

Πυροβόλησαν εξ επαφής σκυλί και το άφησαν να αιμορραγεί μέχρι να πεθάνει Ελλάδα ,Κοινωνία

22:5120/04

Σήκωσε το κύπελλο ο ΠΑΟΚ στο Βόλεϊ (VIDEO) Αθλητισμός

22:4420/04

Η κρισιμότητα των ευρωεκλογών κι η Νέα Ευρώπη Άποψη ,Άρθρα

22:2920/04

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο: Ενδείξεις για περισσότερα πτώματα στο φρεάτιο Διεθνή ,Σημαντικά

22:1520/04

Η νέα διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας Ελλάδα

22:0520/04

Μητσοτάκης: Από Κουρουμπλή, Κουντουρά και Κόκκαλη ένας Τζουμάκας δρόμος Κόμματα ,Πολιτική

21:5120/04

Πασχάλη Τουντούρη ψηφίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης! Παραπολιτικά

21:4720/04

EΛΓΕΚΑ: Αύξηση πωλήσεων αλλά και ζημίες το 2018 Επιχειρήσεις

21:3720/04

Ξυλόκαστρο: Επιχείρηση αναζήτησης πεζοπόρων Ελλάδα ,Κοινωνία

21:2520/04

Αφγανιστάν: Επίθεση στο υπουργείο Επικοινωνιών – Επτά νεκροί Διεθνή

21:1020/04

Δένδιας: Υπαρκτός ο κίνδυνος ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη Κόμματα ,Πολιτική

20:5020/04

Ρεκόρ ταξιδιών στο εξωτερικό το 2018 για τους Έλληνες Ελλάδα

20:4220/04

Τσίπρας: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ για συγκυβερνήσουν με τον Μαρινάκη (VI... Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:3020/04

ΚΚΕ – Γιαννιτσά: Επίθεση σε μαθήτρια, μέλος της ΚΝΕ Κόμματα ,Πολιτική

20:2020/04

Σύριγγα μέσα σε εκδοτικό μηχάνημα εισιτηρίων του ΟΑΣΘ! (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

20:1020/04

Θεσσαλονίκη: Μεταφέρθηκε για τις 4 Μαΐου ο Περίπατος των Ευχών Θεσσαλονίκη

20:0920/04

Πάτρα: Με… διαμαρτυρία περιμένουν τον Τσίπρα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

20:0020/04

Θεσσαλονίκη: Ο Α. Γεωργιάδης κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

19:5020/04

Γιαννούλης: Προτεραιότητα η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με τα χρηματοδοτικά εργαλεία ... Περιφέρειες

19:4020/04

Θρίλερ στην Κύπρο: Καθώς αναζητούσαν την 6χρονη, εντόπισαν και δεύτερη σορό Διεθνή

19:3020/04

Νέος Κόσμος: Ληστές χτυπούσαν επί ώρες ηλικιωμένη διότι δεν έβρισκαν χρήματα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά