«Οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα στους αποτυχημένους που τους κορόιδεψαν»

Βαγγέλης Στολάκης

Το σχέδιο που θα παρουσιάσουμε για την Μακεδονία και την Βόρεια Ελλάδα θα είναι τολμηρό, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο GRTimes.gr ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης και επαναλαμβάνει πως η ΝΔ θα εξετάσει όλα τα περιθώρια βελτιώσεων της Συμφωνίας των Πρεσπών κατά την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ, λέγοντας πως είναι πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο βέτο. Ο κ. Αυγενάκης υπόσχεται «εκπλήξεις» σε ό,τι αφορά τα ονόματα εκείνα που θα στελεχώσουν τα εθνικά ψηφοδέλτια της ΝΔ και σημειώνει πως η ανανέωση της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα είναι γεγονός. Τονίζει πως το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει μείωση φόρων, επιτίθεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας πως «έχει ταυτιστεί με τους φόρους» και δηλώνει βέβαιος για την νίκη του Νίκου Ταχιάου στο δήμο Θεσσαλονίκης.

 

Με ποιον τρόπο σκοπεύει η ΝΔ να αντιμετωπίσει το φαινόμενο Πολάκη; Οι απλές ανακοινώσεις δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Δεν είναι «φαινόμενο Πολάκη». Είναι «φαινόμενο Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ». Είναι αυτά που πιστεύουν πραγματικά και αναλαμβάνει κάποιος εργολαβία να τα πει και να τα εφαρμόσει. Εμείς δε ζητάμε -πλέον- την παραίτηση του κ. Πολάκη. Ζητάμε από τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές -σε όποια κάλπη κι αν προσέλθουν- να στείλουν μήνυμα απόρριψης στον κ. Πολάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ. Μήνυμα ισχυρό, που θα τους στείλει, επιτέλους στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, ζητάμε οι πολίτες να επιβραβεύσουν το ρεαλιστικό και καλά δουλεμένο πρόγραμμα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον καθαρό λόγο, την εντιμότητα και την αλήθεια που πρεσβεύουμε.

Στελέχη των ΑΝΕΛ που έκλεισαν την πόρτα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου και δεν ήταν προκλητικά απέναντι στη ΝΔ όλο το τελευταίο διάστημα, έχουν θέση στην Πειραιώς;

Όποιος επί τέσσερα συναπτά χρόνια στήριζε τις καταστροφικές επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-προθύμων, όποιος συνέβαλε στον τραυματισμό των θεσμών και της Δημοκρατίας, όποιος συνέβαλλε στη συνολική παρακμή που διακατέχει την ελληνική κοινωνία, όποιος με τη συμμετοχή του συνέβαλε σε εθνικές ήττες και οπισθοχωρήσεις, δεν έχει θέση στην παράταξή μας και δεν του το συγχωρούμε. Αντίθετα οι πολίτες που εξαπατημένοι εμπιστεύτηκαν τον κ. Τσίπρα και τους συνοδοιπόρους του, που έκαναν την αυτοκριτική τους, έχουν και θέση και ρόλο στη ΝΔ. Άνθρωποι που πιθανόν ήταν απέναντί μας, που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την πολιτική, άνθρωποι που ανήκαν στην πολιτική μας οικογένεια – θυμωμένοι δικαίως ή αδίκως- και που σήμερα γυρνούν στη ΝΔ, τους καλωσορίζουμε. Δίνουμε τα χέρια για ένα αγώνα σκληρό, αλλά αισιόδοξο, για το καλό της πατρίδα μας.

Το προσκλητήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη για διεύρυνση της ΝΔ σε ποιους απευθύνεται;

Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα, με δημοκρατικές και φιλελεύθερες αξίες που ταυτίζεται με τις ελπίδες, τα οράματα και τις προσδοκίες πολλών, και που απευθύνεται σε κάθε πολίτη. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο στις επόμενες εκλογές. Είναι μία μάχη για την ψυχή της Ελλάδος, για το μέλλον όπως το φανταζόμαστε, όπως το ονειρευόμαστε. Είναι μία μάχη για τη Δημοκρατία. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ήδη πείσει με τις πολιτικές τους προτάσεις τη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών. Και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε ακόμη περισσότερους πολίτες. Δείτε για παράδειγμα το ενδιαφέρον που υπάρχει για πρώτη φορά για το κυβερνητικό πρόγραμμα για την παιδεία και την υγεία, αλλά και του συνόλου των μεταρρυθμιστικών δράσεων που έχουμε προαναγγείλει.

Στην ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών είδαμε ορισμένες «εκπλήξεις». Να υποθέσουμε αντίστοιχες εκπλήξεις και στα ονόματα εκείνων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές; Η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι εθνική ψήφος;

Πιστεύουμε στην ανανέωση γι’ αυτό και δίνουμε λόγο, χώρο και δυναμική σε νέους αλλά και έμπειρους, ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Αέρας ανανέωσης παντού. Τα τελευταία τρία χρόνια, αναδιοργανώσαμε τις δομές του κόμματός μας, ανανεώσαμε το στελεχιακό μας δυναμικό, υλοποιήσαμε τρία τακτικά συνέδρια με επιτυχία και με συμμετοχή χιλιάδων συνέδρων και παρατηρητών απ΄ όλη την Ελλάδα. Ανοίξαμε τις πόρτες της ΝΔ στην κοινωνία.

Είναι εμφανές στα κεντρικά όργανα του κόμματός μας όπου πετύχαμε 68% ανανέωση στις Γραμματείες, 55% νέα πρόσωπα στη νέα Πολιτική Επιτροπή και 40% ανανέωση στις περιφερειακές οργανώσεις μας. Το ίδιο πράττουμε με τα ψηφοδέλτιά μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ και β’ βαθμού με πρόσωπα που εκφράζουν τη διεύρυνση, την ανανέωση και τη διάθεση για εποικοδομητική αλλαγή. Δείτε τους υποψηφίους που στηρίζουμε στις περιφέρειας της χώρας.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ευρωψηφοδέλτιο της παράταξής μας. Πρόσωπα νέα, εγνωσμένου κύρους που έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο και έχουν καταξιωθεί παρά τις δυσκολίες. Κάτι αντίστοιχο, να είστε σίγουρος θα συμβεί και στα εθνικά μας ψηφοδέλτια. Σε κάθε νομό η ανανέωση θα είναι αισθητή. Όσον αφορά τις επερχόμενες ευρωεκλογές, η ψήφος των Ελλήνων πολιτών θα αποτελέσει ένα τρανταχτό δημοψήφισμα, ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής προς την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Έχετε δηλώσει ως ΝΔ πως η ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ είναι ένα από τα διαπραγματευτικά χαρτιά της ΝΔ. Τι θα κάνετε; Θα ασκήσετε βέτο;

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ήταν απολύτως ξεκάθαρος στο θέμα αυτό και δεν πρόκειται να κάνει καμία υποχώρηση. Θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο για να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες των Πρεσπών. Και βέβαια για να μπει μία χώρα – εν προκειμένω τα Σκόπια- στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν 35 κεφάλαια που απαιτούν έγκριση. Στην αρχή για να ανοίξουν και στο τέλος για να κλείσουν τα κεφάλαια αυτά. Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα του βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων. Αν δεν ικανοποιηθούν οι ελληνικές θέσεις κανένα κεφάλαιο δεν θα ανοίγει και δεν θα κλείνει. Είμαστε απολύτως ξεκάθαροι σε αυτό. Πέραν – όμως – αυτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαβεβαιώσει ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις, ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, ώστε να κατοχυρωθούν τα μακεδονικά προϊόντα που κινδυνεύουν από αυτή τη συμφωνία και στην πλειονότητα τους είναι επί της ουσίας απροστάτευτα. Στη ΝΔ επεξεργαζόμαστε ένα τολμηρό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Μακεδονία και τη Βόρειο Ελλάδα το οποίο και θα παρουσιάσουμε πολύ σύντομα.

Πότε εκτιμάτε πως θα «στηθούν» εθνικές κάλπες;

Για εμάς κάλπες είτε έτσι, είτε αλλιώς θα στηθούν στις 26 Μαΐου. Βρισκόμαστε 80 ημέρες πριν από τις εκλογές. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Στις 26 Μαΐου -το επαναλαμβάνω- ό,τι και να γίνει, κάλπες θα στηθούν. Και οι πολίτες, εφόσον οι εθνικές εκλογές δεν συμπέσουν με τις Ευρωεκλογές, θα στείλουν μήνυμα στις Ευρωεκλογές στους αποτυχημένους που τους κορόιδεψαν. Που φόρτωσαν τους πολίτες με φόρους, που τους ταπείνωσαν με την εθνική ήττα των Πρεσπών. Γιατί, υπό αυτές τις άθλιες συνθήκες, οι Ευρωεκλογές μετατρέπονται -έτσι και αλλιώς- σε Εθνικές Εκλογές, σε ένα βροντερό δημοψήφισμα. Αυτές που θα σημάνουν τον τυπικό επίλογο μιας ήδη τελειωμένης κυβέρνησης.

 

Μετά από δέκα περίπου χρόνια κρίσης, η ΝΔ προτείνει στο πρόγραμμα της μείωση φόρων. Πόσο ρεαλιστική είναι η πρόταση του κόμματός σας και σε τι χρονικό διάστημα από την ανάληψη της εξουσίας θα το κάνετε;

Ένα πράγμα που θα θυμούνται οι Έλληνες πολίτες από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τσάκισε τη μεσαία τάξη, τιμώρησε την επιχειρηματική επιτυχία και οποιοσδήποτε μπορεί να έχει κάποια συμπληρωματικά εισοδήματα γιατί απλά δούλευε πολύ, τιμωρήθηκε ακόμα πιο αυστηρά.

Ο κ. Τσίπρας ταυτίστηκε με τους φόρους.

Η πρόταση της ΝΔ για μείωση της φορολογίας είναι απολύτως ρεαλιστική και συνοδεύεται και από ένα υπεύθυνο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα κρατικών μεταρρυθμίσεων, κινήτρων για τις επενδύσεις και βέβαια με εμπιστοσύνη στην αγορά και σταθερότητα στο πολιτικό περιβάλλον.

Θα φροντίσουμε άμεσα να υπάρξει ελάφρυνση των φορολογικών επιβαρύνσεων, από τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης, ενώ σε διάστημα διετίας θα επιδιώξουμε μειώσεις σε φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και του φόρου εισοδήματος για τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων. Όποιος κι αν είναι ο δημοσιονομικός χώρος που θα έχουμε, το 80% θα κατευθυνθεί σε τέτοιου είδους μειώσεις.

Τι θα κάνει η ΝΔ τις 100 πρώτες μέρες που θα γίνει κυβέρνηση;

 

Δεν είναι θέμα 100 ημερών. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Άμεση προτεραιότητα της ΝΔ την επόμενη μέρα των εκλογών είναι η εφαρμογή του προγράμματός μας μέχρι κεραίας. Επαναλαμβάνω, ότι από τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης, όπως έχει δεσμευτεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αρχίσουμε να μειώνουμε τους φόρους.

Άμεσος στόχος είναι να στηρίξουμε με πολιτικές εκείνους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Η κοινωνική διάσταση του προγράμματός μας αποτυπώνεται σε ένα μεγάλο εύρος πολιτικών, από τις μητέρες μέχρι την υγεία, την παιδεία, τους νέους γονείς, τους ανέργους κ.α.. Η ΝΔ είναι άλλωστε ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα και η κοινωνική πολιτική στην οποία δίνουμε προτεραιότητα αφορά τους πολλούς και όχι τους λίγους, όπως λειτουργεί η κυβέρνηση Τσίπρα.

Να είστε σίγουροι όμως, ότι η παραγωγικότητα των πρώτων 100 ημερών της Κυβέρνησης της ΝΔ, θα παραμείνει ίδια σε όλη την κυβερνητική περίοδο. Την επομένη των εκλογών σηκώνουμε τα μανίκια γιατί μας περιμένει πολλή δουλειά!

Σας προβληματίζουν οι πολλές υποψηφιότητες για το δήμο Θεσσαλονίκης, ειδικά εκείνες που προέρχονται από τον χώρο σας; Θα έχουν κομματικές κυρώσεις, και τι είδους, εκείνα τα στελέχη σας που θα βρεθούν απέναντι από τον Νίκο Ταχιάο;

Παρακολουθούμε στενά και με πολλή προσοχή συνολικά την πορεία των αυτοδιοικητικών εκλογών όχι μόνο στους μεγάλους δήμους όπως η Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.

Εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την ενότητα και τη συσπείρωση της Παράταξής μας, πολύ περισσότερο δε, στις περιπτώσεις που έχουμε, σε επίπεδο δήμων, άνω του ενός συνδυασμού που προέρχεται ή που στηρίζεται από μέλη της πολιτικής μας οικογένειας.

Ο Νίκος Ταχιάος είναι πολύ γνωστό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Τον στηρίζουμε, τον εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε όχι μόνο ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος, αλλά θα είναι ένας εξαιρετικός δήμαρχος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

08:4525/06

Παγίδες θανάτου στις παραλίες από νομοθεσία – «ναυάγιο» και απερισκεψία Ελλάδα ,Σημαντικά

08:4125/06

Βενιζέλος: «Η δικαιοσύνη ήταν το θύμα της απελθούσας κυβέρνησης» Πολιτική

08:3425/06

Υποψήφιος οδηγός πάτησε τον εξεταστή! Ελλάδα

08:2825/06

Τζόνσον: Brexit τον Οκτώβριο με ή χωρίς συμφωνία ΕΕ

08:1625/06

MVP στο NBA ο Γιάννης! (VIDEO) Αθλητισμός ,Σημαντικά

08:1325/06

Ποια είναι η Μαρία Ευθυμίου ; Η στήλη της Στύλου

08:0825/06

Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

08:0225/06

Φάνης Παπάς: Το διακύβευμα των εκλογών του Ιουλίου είναι η πολιτική αλλαγή Σημαντικά ,Συνεντέυξεις ,Συνέντευξεις

08:0025/06

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ: Ενδεχόμενο μπλακ άουτ «είναι μέσα στο πρόγραμμα» Ελλάδα

07:5225/06

Βόμβες του Β΄ ΠΠ ανάγκασαν 2.500 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους Διεθνή ,ΕΕ

07:4425/06

Μ. Σχοινάς : Η επιλογή της ευρωπαϊκής Ελλάδας δικαιώθηκε ιστορικά Πολιτική

07:3725/06

Ενδιαφέρον για την ενέργεια στη Βόρεια Μακεδονία Ενέργεια ,Σημαντικά

07:3025/06

ΕΒΖ: Σήμερα η δίκη για το σκάνδαλο των 52 εκατ. ευρώ Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

07:2425/06

Από σήμερα η πληρωμή των συντάξεων-Δείτε αναλυτικά Οικονομία

07:1725/06

Σήμερα καταβάλλονται τα προνοιακά επιδόματα Οικονομία

07:1025/06

Σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση της ΠΝΟ Ελλάδα

07:0325/06

Νεφώσεις με τοπικές βροχές Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3025/06

Σεμινάριο με θέμα «Η ανάδειξη του μέντορα γονέα-δασκάλου» στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

06:0025/06

Πως να αντιμετωπίσετε τα εγκαύματα από τον ήλιο Υγεία

05:3025/06

Art Project – Μια «θάλασσα» από τέχνες στη Θεσσαλονίκη Πολιτισμός

05:0025/06

Υπάρχουν καλές και κακές θερμίδες; Υγεία

04:3025/06

Μέχρι τι ώρα μπορούμε να τρώμε βραδινό φαγητό Υγεία

04:0025/06

Όσα περισσότερα χρήματα έχει το χαμένο πορτοφόλι, τόσο πιο εύκολα το επιστρέφεις Διάφορα

03:3025/06

Ποια είναι τα πιο μολυσμένα φρούτα και λαχανικά για το 2019 Υγεία

03:0025/06

Έρευνα – Ποια είναι η καλύτερη ώρα ύπνου Υγεία

02:3025/06

10 μύθοι που καταρρίπτονται για τα τρόφιμα Υγεία

02:0025/06

Συμμετοχή του Perrotis College στο πρώτο φεστιβάλ Εκπαίδευσης στη Λάρισα Παιδεία

01:3025/06

Μαθητές δημοτικού «τραγούδησαν» στη νοηματική για τον κωφό συμμαθητή τους Ελλάδα

01:0025/06

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Δήμοι

00:3025/06

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Πανόραμα υπέρ του Παιδικού Χωριού Φιλύρου Δήμοι

23:5724/06

Μακρόν και Τραμπ θα συζητήσουν το θέμα του Ιράν στο περιθώριο των G20 Διεθνή

23:4624/06

Κοινή άσκηση Σέρβων, Ρώσων και Λευκορώσων καταδρομέων Διεθνή

23:3724/06

Taxisnet: Τσουχτερά πρόστιμα για τους «ξεχασιάρηδες» Οικονομία

23:2724/06

Βρετανία: Ισόβια για τον άνδρα που έσπρωξε 91χρονο στις γραμμές του μετρό Διεθνή

23:1724/06

Ν. Παππάς: Η Ν.Δ. δεν προτίθεται να κάνει καμία μείωση φόρου Πολιτική

23:1024/06

Καλλιμάρμαρο: Ο Μίκης Θεοδωράκης στη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

22:5824/06

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία, Αργολίδα Περιβάλλον

22:4924/06

ΔΕΠΑ: Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρατήριο Φυσικού Αερίου Κίνησης στα Ιωάννινα Ενέργεια

22:4024/06

Στο «σκοτάδι» μεγάλο μέρος της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη

22:2224/06

Αχτσιόγλου: Η ΝΔ αρνείται κάθετα τη διεξαγωγή νιτμπέιτ Πολιτική

22:1424/06

Δ. Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι να δυναμώσουν το ΚΚΕ Πολιτική

21:5924/06

Ουρουγουάη: Ο «βασιλιάς της κοκαΐνης» της Ιταλίας απέδρασε από τη φυλακή Διεθνή

21:4824/06

Nέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά Κοινωνία

21:3224/06

Μαγκριώτης: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους Πολιτική

21:2424/06

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψουμε να μπει η χώρα σε περιπέτειες Πολιτική

21:1324/06

Τροχαίο δυστύχημα στη Σιθωνία (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

21:0424/06

Τσίπρας: Πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες για τη μείωση φόρων και την επιστροφή στην... Πολιτική ,Σημαντικά

20:5024/06

«Κλείνει» ο Λυκαβηττός λόγω κινδύνου πυρκαγιάς Κοινωνία

20:3924/06

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα 10,5 μονάδων για τη ΝΔ Πολιτική ,Σημαντικά

20:3424/06

Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: Συγκλονισμένος ο 40χρονος αστυνομικός που επέζησε (VIDEO) Κοινωνία

20:2224/06

Έκτακτα μέτρα για τον καύσωνα και τους ισχυρούς ανέμους ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων Κοινωνία

20:1524/06

Στο νοσοκομείο άνδρας που παρασύρθηκε από ταξί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Κοινωνία

19:4924/06

Κ. Μητσοτάκης: Η μόνη σίγουρη λύση για να κυβερνηθεί η χώρα είναι η ισχυρή εντολή στη ΝΔ Πολιτική

19:4624/06

Υπόθεση Novartis: Ανασύρονται οι μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου, Αβραμόπουλου Κοινωνία

19:3824/06

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τον Λευκό Οίκο λόγω ύποπτου πακέτου Διεθνή

19:2924/06

Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος μελών διοίκησης της Εγνατίας Οδού A.E. Κοινωνία ,Σημαντικά

19:2224/06

Αναστάτωση στην εκκλησία των Αγίων Πάντων – Συγκέντρωση μελών του Ιερού Λόχου (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

19:0824/06

Ο δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τους αριστούχους μαθητές Κοινωνία

19:0324/06

Αυτές είναι οι ακατάλληλες για μπάνιο παραλίες εκτός Αττικής για το 2019 Ελλάδα

18:5624/06

Οι πιο βρώμικες παραλίες της Ελλάδας Κοινωνία

18:4824/06

ΔΕΗ: Κυνήγι οφειλετών για 1,05 δισ. ευρώ Κοινωνία ,Σημαντικά

18:4624/06

«Κόλαση» σε πόλη του Καζακστάν από εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών (VIDEO) Διεθνή

18:3524/06

Φωτιά ξέσπασε στον Ασπρόπυργο Αττικής Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3324/06

Πρωτοβουλίες ΕΝΠΕ –ΠΟΑΣΥ κατά της ενδοοικογενειακής βίας Ελλάδα ,Κοινωνία

18:2424/06

Παρευξείνια: Υπογράφηκε η σύμβαση με τη ΔΕΗ για τα 160 εκ. ευρώ Ενέργεια ,Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

18:2424/06

Σύγκρουση Eurofighter: Νεκρός ο ένας πιλότος – Video ντοκουμέντο από την πτώση Διεθνή

18:1724/06

ΕΥΑΘ: Έκτακτη γεν. συνέλευση στις 15 Ιουλίου Επιχειρήσεις

18:1424/06

Ανατροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό – Εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων Κοινωνία ,Σημαντικά

18:0324/06

Βέλγιο: Σύλληψη υπόπτου για πιθανή επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας Διεθνή

17:5924/06

Συναντήσεις Μαγκριώτη με Σαραντόπουλο, Ζιγκιρίδη, εργαζόμενους ΣΕΠΕ Κόμματα ,Πολιτική

17:5924/06

Αττική Οδός: Αυτή είναι η αλήθεια για τις αυξήσεις στα διόδια Επιχειρήσεις ,Οικονομία

17:4924/06

Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ για τις συλλογικές συμβάσεις Ελλάδα ,Ναυτιλία

17:3324/06

Αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή από την κατανομή διαφημιστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

17:3124/06

Θερμοκρασίες ρεκόρ από το 1947, πλήττουν πολλές χώρες της Ευρώπης Διεθνή

17:2224/06

Θεσσαλονίκη : Καθηγητής του ΑΠΘ εξελέγη πρόεδρος σε επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Γεωδαι... Ελλάδα ,Παιδεία

17:1924/06

Χρ. Σπίρτζης: Μονομερής ενέργεια με πολιτική σκοπιμότητα η αύξηση των διοδίων της Αττικ... Πολιτική

17:1524/06

Υπ. Παιδείας: Σε όλα τα ΕΠΑΛ εξοπλισμός Τηλεδιάσκεψης – Τηλεκπαίδευσης Παιδεία

17:1324/06

Υδρογονάθρακες : Την Πέμπτη οι υπογραφές για τις έρευνες στην Κρήτη Οικονομία

17:0524/06

Τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία Οδό – Προβλήματα στην κυκλοφορία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

16:5324/06

Επίδομα για ιαματικά λουτρά : Ποιοι οι δικαιούχοι, τα δικαιολογητικά Ελλάδα

16:4924/06

Γ. Κατρούγκαλος: Όσο η Άγκυρα επιμένει στις προκλήσεις χάνει, δεν κερδίζει Πολιτική

16:4124/06

Διακινητής αλλοδαπών ετών… 16 Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4024/06

Συνέντευξη τύπου για το συνέδριο ΝΑNOTEXNOLOGY 2019 Τεχνολογία

16:4024/06

Γαλαμάτης – Πάντα επιλέγω τους δύσκολους δρόμους Κόμματα ,Πολιτική

16:3724/06

Αλ. Τσίπρας: Μητσοτάκης, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ αποφεύγουν το ντιμπέιτ Πολιτική

16:3424/06

Φ. Γεννηματά: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στα ΕΛΤΑ, βολεύει πλήρως τη ΝΔ Πολιτική

16:3124/06

Από 1η Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας Ειδήσεις ,Οικονομία ,Σημαντικά

16:2924/06

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα Αttica Retail για εργοδότες Ειδήσεις ,Οικονομία

16:1924/06

Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για τις υπεραστικές οδικές μεταφορές Πολιτική

16:1524/06

Σε ποιες περιοχές είναι αύριο πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς Ελλάδα

16:0824/06

Nέος Ποινικός Κώδικας – Βαριές καμπάνες για τροχαίες παραβάσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:0724/06

Επίσκεψη Σταμάτη σε διμοιρία των ΜΑΤ στο Τουρκικό Προξενείο (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

16:0524/06

Ράπτη – Το κείμενο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την τουρκική προκλ... Κόμματα ,Πολιτική

16:0424/06

Τσαβούσογλου: Η Τουρκία εμμένει στους S-400, παρά τις αμερικανικές πιέσεις Διεθνή

16:0024/06

Συντριβή δύο μαχητικών Eurofighter στη Γερμανία Διεθνή

16:0024/06

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Ε. Ελευθεριάδης (ΦΩΤΟ – VIDEO) Δήμοι

15:5824/06

Επίσκεψη Σιμόπουλου στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Κόμματα ,Πολιτική

15:5524/06

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει τη Ν.Σάντα Κιλκίς Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

15:5124/06

Πρόεδρος ΕΚΘ για θάνατο Ροβέρτου Σπυρόπουλου: Οι εργαζόμενοι του οφείλουν πολλά Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

15:4224/06

Άγνωστοι βανδάλισαν το άγαλμα του Αριστοτέλη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

15:3424/06

Οργισμένη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα για τον κατηγορούμενο Καζαντζόγλου Ελλάδα ,Κοινωνία

15:3124/06

Σε εξέλιξη φωτιά στο Λάκκωμα Θεσσαλονίκη

15:2424/06

Θεσσαλονίκη – Καλλιεργούσαν σε δάσος 50 δενδρύλλια κάνναβης (VIDEO) Κοινωνία

15:2024/06

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στις Σέρρες Περιφέρειες

15:2024/06

Είμαστε αντίθετοι στο μπάχαλο που θέλει να επιβάλλει ο Τσίπρας Άρθρα

15:1724/06

Θεσσαλονίκη: Στα τέλη του 2019 αναμένεται να λειτουργήσει Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Ι... Υγεία

15:0424/06

Το πρόγραμμα της ΝΔ σε γραφή Braille παρέλαβε ο Κ. Μητσοτάκης Πολιτική

14:5924/06

Τουριστική ατραξιόν το Τσερνόμπιλ Διεθνή

14:5924/06

ΔΕΗ-Yπογραφή δανείου 160 εκατ. Ενέργεια

14:5224/06

Ιπποκράτειο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική, ο 48χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη