Β. Πατουλίδου: Δεν είναι λίγες οι φορές που ούρλιαξα «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο»

Βαγγέλης Στολάκης

Έχει συνδέσει το όνομά της με δάκρυα χαράς που έφερε η νίκη της το 1992 σε όλους τους Έλληνες, τότε που εκατομμύρια μάτια από όλο τον κόσμο την έβλεπαν να τερματίζει πρώτη και να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε λίγες ημέρες η χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου δίνει ακόμα μια μάχη, έναν αγώνα που η ίδια θεωρεί εξίσου σημαντικό. Διεκδικεί την ψήφο των Θεσσαλονικέων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες πριν «στηθούν» κάλπες, μιλά στο GRTimes.gr για το έργο που ολοκληρώθηκε την περασμένη πενταετία. Κάνοντας τον απολογισμό της αναφέρει πως η Αντιπεριφέρειά της διαχειρίστηκε ένα μικρό ΕΣΠΑ ύψους 85.000.000 ευρώ. Μιλά για τα έργα υποδομής που φέρνουν την υπογραφή της και το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών. Παραδέχεται πως δέχτηκε προτάσεις για να είναι υποψήφια βουλευτής ή ευρωβουλευτής αλλά και υποψήφια στο δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο η ίδια επιμένει στην Περιφέρεια. Βαθμολογεί το έργο της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σχολιάζει ότι η μάχη του σταυρού δεν την φοβίζει και αποκαλύπτει πόσες φορές από το 1992 μέχρι σήμερα χρειάστηκε να φωνάξει: «για την Ελλάδα ρε γαμώτο».

Κυρία Πατουλίδου, ποιο είναι το διακύβευμα των επικείμενων περιφερειακών εκλογών;

Τον Απρίλιο του 2014, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά μου ως Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Την αποδέχτηκα με μεγάλη τιμή. Σε μια περίοδο έντονων πολιτικών και κομματικών συγκρούσεων, στάθηκα στο πλευρό του, γιατί πίστεψα στο πρόγραμμα και τη δυναμική του ψηφοδελτίου της Αλληλεγγύης. Δώσαμε όλοι μαζί την μάχη, για τη Θεσσαλονίκη, για την Κεντρική Μακεδονία. Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, παρά τα όσα προβλήματα έφερε στην πράξη ο νόμος του Καλλικράτη, μπορεί να σηκώσει το βάρος της υλοποίησης μεγάλων έργων. Και αυτό έγινε. Η ομάδα της Αλληλεγγύης κατέγραψε τεράστιο έργο, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Καλλιεργήσαμε ευρύτερες συναινέσεις, επενδύσαμε στο διάλογο με όλους τους τοπικούς φορείς. Σχεδιάσαμε ενιαία και στοχευμένα, γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα, τις ανάγκες, αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Η πρωτιές ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο. Αναδειχθήκαμε πρώτη Περιφέρεια της χώρας σε εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και τροφίμων. Πρώτη σε αύξηση συνολικά των εξαγωγών τα τελευταία οχτώ χρόνια. Για τρίτη συνεχή χρονιά, πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα σε αφίξεις τουριστών. Η Κεντρική Μακεδονία κερδίζει χρόνο με το χρόνο, το στοίχημα της καθιέρωσης του δωδεκάμηνου τουρισμού. Για πέμπτη συνεχή χρονιά, είμαστε η πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα και μία από τις πρώτες Περιφέρειες σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, σε απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων και υλοποίηση έργων.

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει, ότι το έργο μας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έκανε  καλύτερη την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής για όλους τους συμπολίτες μας και άνοιξε δρόμους για να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα.

Είμαι βέβαιη ότι στις 26 Μαΐου, η Αλληλεγγύη θα κερδίσει και θα της δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει και να κερδίσει νέες πρωτιές  για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Είστε αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης. Σε ποια προβλήματα δώσατε λύση και ποια είναι εκείνα που σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε την επόμενη τετραετία;

Ίσως πολλοί συμπολίτες μας δε γνωρίζουν ότι η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, λόγω ακριβώς της δυνατότητας που της δίνεται από το νόμο να ασκεί μητροπολιτική διοίκηση, διαχειρίζεται ένα «μικρό» ΕΣΠΑ, τη Στρατηγική της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης. Εξασφαλίσαμε 85 περίπου εκατ. ευρώ, προκειμένου να διατεθούν για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος σε δήμους που ανήκουν στα αυτοδιοικητικά της όρια. Για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας. Για την ανάδειξη της περιοχής σε τουριστικό προορισμό με βάση τον πολιτισμό και τον επανακαθορισμό της ταυτότητα της. Για να αντιμετωπίσει τις άμεσες συνέπειες της κρίσης και να ενισχυθεί η κοινωνική οικονομία.

Κανένας δήμος από μόνος του δε μπορούσε να εφαρμόσει αυτό το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα. Με διάλογο και υποδειγματικές συνεργασίες με τους δημάρχους και φορείς του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, βάλαμε τα θεμέλια για να αλλάξει ή όψη υποβιβασμένων και εγκαταλελειμμένων περιοχών. Για αυτό και η Επιστημονική Επιτροπή του θεσμού BRAVO μας βράβευσε με το βραβείο «Bravo Governance» για τη Στρατηγική Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης αναγνωρίζοντας το έργου που επιτελείται και των προσπαθειών που καταβάλλονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την αναγέννηση της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Έχοντας βαθιές ρίζες στον αθλητισμό, ως Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης αξιοποίησα με τη στήριξη άξιων υπηρεσιακών υπαλλήλων και συνεργατών κονδύλι ύψους 3,3 εκατομ. ευρώ που αφορούσε την συντήρηση και αναβάθμιση υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων μόνο όμως για τους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης. Χωρίς να χάσουμε ούτε μέρα, σήμερα πέντε χρόνια μετά, έχω υπογράψει προγραμματικές συμβάσεις και με τους δεκατέσσερις δήμους, με αποτέλεσμα δεκάδες γυμναστήρια και γήπεδα να έχουν ολοκληρώσει της υλικοτεχνικές τους υποδομές για να δέχονται με ασφάλεια και αναβαθμισμένες υπηρεσίες τα παιδιά μας που θέλουν να αθληθούν.

Όσον αφορά την ερώτησή σας για εκείνα τα προβλήματα που σκοπεύω να αντιμετωπίσω την επόμενη τετραετία, θα πρέπει να σας επισημάνω ότι λόγω αλλαγής του εκλογικού νόμου, δεν είμαι υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης, αλλά υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος που για να εκλεγώ στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα χρειαστώ το σταυρό προτίμησης των συμπολιτών μας. Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, που εύχομαι να ανανεώσει τη θητεία του στις ερχόμενες εκλογές, θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιον θα ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Την Βούλα Πατουλίδου τη γνωρίζετε. Αγωνίστηκα και αγωνίζομαι. Παλεύω και ελπίζω να προσφέρω από όποιο μετερίζι στην Θεσσαλονίκη.

Γιατί επιμένετε στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν… μεταπηδήσατε στην κεντρική πολιτική σκηνή; Είμαι βέβαιος ότι δεχτήκατε αρκετές προτάσεις.

Ναι, δέχτηκα προτάσεις και για το κοινοβούλιο και για την ευρωβουλή και για το δήμο Θεσσαλονίκης. Και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ξεκινήσαμε έναν όμορφο και δύσκολο αγώνα το 2014, για τη Θεσσαλονίκη, για την Μακεδονία. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας. Δεν αφήνεις εύκολα αυτό το μεγάλο σχολείο που λέγεται αυτοδιοίκηση. Η εμπειρία και η γνώση που σου προσφέρει είναι ανεκτίμητη!

Με άριστα το 10 τι βαθμό βάζετε στο έργο της διοίκησης Τζιτζικώστα; Που υστερήσατε και γιατί;

Θυμάμαι από το Πανεπιστήμιο που ο βαθμός πτυχίου συνοδευόταν από τους χαρακτηρισμούς, καλώς, λίαν καλώς και άριστα. Το λίαν καλώς, πιστεύω ότι ήδη το πετύχαμε! Όσα έργα και υποδομές καθυστέρησαν να ολοκληρωθούν υπήρχαν λόγοι που ξεπερνούσαν τις δυνάμεις μας. Στην αυτοδιοίκηση βιώνεις πρωτόγνωρες καταστάσεις αντιπαλότητας και διχογνωμίας υπηρεσιών. θα σας αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: η καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων στο μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη. Ένα έργο με υπερτοπική σημασία και αξία, μπλόκαρε στο Υπουργείο Πολιτισμού. Να σας υπενθυμίσω ότι ο Περιφερειάρχης Αποστολος Τζιτζικώστας αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη διότι κινδύνευαν 2.5 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε η Περιφέρεια από ευρωπαϊκά κονδύλια για την ολοκλήρωση του έργου.

Με τον «Κλεισθένη» και εσείς, οι αντιπεριφερειάρχες, πλέον διεκδικείτε τον σταυρό. «Βλέπετε» έλλειψη ενημέρωσης του κόσμου; Σας αγχώνει αυτή η αλλαγή του νόμου;

Δυστυχώς οι πολίτες δεν είναι ενημερωμένοι για πολλές εκλογικές διαδικασίες. Δε φταίνε φυσικά οι ίδιοι. Περιμέναμε τις απαραίτητες διορθώσεις στο νόμο του Καλλικράτη με το νόμο Κλεισθένη. Κρίμα που αναλώθηκε η κυβέρνηση σε διαδικασίες που αφορούν ουσιαστικά μόνο την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Είναι όμως πλέον νόμος και με βάση αυτόν προχωράμε. Η μάχη του σταυρού δε με φοβίζει. Με τρομάζει η αυριανή μέρα μετά τις εκλογές. Αλίμονο αν τοπική αυτοδιοίκηση ακολουθήσει τους χρόνους της κεντρικής διοίκησης στη λήψη αποφάσεων. Ελπίζω οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις που θα εκλεγούν να δείξουν την απαραίτητη ωριμότητα και διάθεση συνεργασιών για να προχωρήσουμε στην εφαρμογή αναπτυξιακών προϋπολογισμών τόσο στις περιφέρειες όσο και στους δήμους.

Πόσες φορές από το 1992 χρειάστηκε η Βούλα Πατουλίδου να ξανά πει «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο»;

Κάθε φορά που οι γείτονές μας μας απειλούν, κάθε φορά που παραποιούν την ιστορία μας, κάθε φορά που ανθελληνικές φωνές προσπαθούν να επιβάλλουν τις πολιτικές τους, ουρλιάζω για αυτό το γαμώτο. Και προφανώς δεν είναι λίγες αυτές οι φορές.

Το σλόγκαν του κ. Τζιτζικώστα στις εκλογές της Κυριακής είναι «Δυναμώνουμε την Μακεδονία». Με ποιον τρόπο;

Πέντε χρόνια τώρα αυτός είναι ο στόχος μας. Με το έργο μας που ‘ήδη έχω αναφέρει, με την πολιτική της αντίστασης σε κάθε τι που πληγώνει το συναίσθημα της αγάπης για τον τόπο μας, την Μακεδονία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

01:3027/06

Χωρίς βασικά Ιατρικά Μηχανήματα το Νοσοκομείο Νίκαιας Υγεία

01:0027/06

Γαλλικό και με τρία αστέρια Michelin το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο Διεθνή

00:3027/06

Πακιστάν: Άγριος καυγάς δημοσιογράφου – πολιτικού on air (VIDEO) Διεθνή

00:0027/06

Χαρακόπουλος: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ Κόμματα ,Πολιτική

23:5026/06

Κυψέλη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά γύρω από σχολικό συγκρότημα Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4826/06

Εύβοια: Φωτιά στην Κάρυστο Ελλάδα ,Κοινωνία

23:4026/06

Κουτσούμπας: Στις εκλογές αυτό που κρίνεται είναι πόσο πιο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ Κόμματα ,Πολιτική

23:3026/06

Ηράκλειο: Σύλληψη τεσσάρων «πορτοφολάδων» Ελλάδα ,Κοινωνία

23:2026/06

Ερντογάν: Tα γεωτρύπανά μας στη Μεσόγειο έχουν ήδη ξεκινήσει Διεθνή

23:1026/06

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή τεσσάρων ατόμων στην οδό Γιαννιτσών – Δύο τραυματίες Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:5626/06

Σε Λευκοχώρι, Λαγυνά και Αγ. Βασίλειο περιόδευσε ο Σ. Αναστασιάδης Κόμματα ,Πολιτική

22:4826/06

Ποιος απουσίαζε από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά; Παραπολιτικά

22:3426/06

Θρηνεί η ελληνική πάλη: Πέθανε ο Μπάμπης Χολίδης Αθλητισμός

22:2126/06

Λευκός πύργος, τύμπανα, πυρσοί και… βροχή στην ομιλία της Γεννηματά (VIDEO-ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

21:5726/06

Νέα παράταση στον μειωμένο ΦΠΑ σε πέντε νησιά Οικονομία ,Σημαντικά

21:5126/06

Κ. Καραμανλής: Ορθώς η ΝΔ καταψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κόμματα ,Πολιτική

21:3326/06

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει μια μεγάλη εκλογική και πολιτική ανατροπή Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

21:0226/06

Μητσοτάκης: Υπέρ της επταήμερης λειτουργίας και όχι της επταήμερης εργασίας Κόμματα ,Πολιτική

20:5726/06

Όλα έτοιμα για την ομιλία Γεννηματά στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

20:5126/06

METRO AEBE: Σάρωσε τις διακρίσεις στα Super Market Awards Επιχειρήσεις

20:4726/06

ΣτΕ: «Πράσινο φως» για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή Ελλάδα

20:3526/06

Μοναδικό θέαμα στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

20:0826/06

Επίθεση Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου Ελλάδα

19:4426/06

Νέο μπαράζ παραβιάσεων από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο Ελλάδα

19:3626/06

Θάνατος λουόμενου στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2826/06

ΠΟΕΔΗΝ: Δεν υπάρχουν γιατροί στο νοσοκομείο Γουμένισσας -Διαψεύδει τις καταγγελίες η δι... Ελλάδα ,Υγεία

19:2026/06

Τσίπρας: Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι βαθιά αντικοινωνικό Κόμματα ,Πολιτική

19:1326/06

Βιέννη: Κατέρρευσαν όροφοι κτιρίων από έκρηξη – Υπάρχουν τραυματίες (VIDEO-ΦΩΤΟ) Διεθνή

19:0526/06

Στο «Ι. Βελλίδης» σε λίγο η ομιλία Κ. Καραμανλή (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

18:5626/06

Επίσκεψη Μπόλαρη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Σ.Μ.Α. Πολιτική

18:5526/06

Στα 358,948 δισ. ευρώ, αυξήθηκε το χρέος το 2018 Ειδήσεις ,Οικονομία

18:5526/06

Notre Dame: Πιθανόν σε αμέλεια να οφείλεται η πυρκαγιά Διεθνή

18:4726/06

Κακοποίηση σκυλιών σε χώρο του Δήμου Σπάρτης καταγγέλλουν οι ζωόφιλοι (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4426/06

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% ειδικά για τις εκλογές Επιχειρήσεις

18:3926/06

Μαγκριώτης: Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι η θετική δύναμη της σταθερότητας και της ομαλότητας Πολιτική

18:3626/06

Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Σε τραγική κατάσταση οι φυλακές Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3426/06

Στον στόλο της Αστυνομίας, 114 νέα οχήματα (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:3026/06

Με Τσίπρα οι υπογραφές για τους υδρογονάνθρακες στην Κρήτη Ενέργεια

18:2326/06

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.844.673 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Αθλητισμός

18:1626/06

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν την Τουρκία για κυρώσεις, αν αγοράσει τους S- 400 Διεθνή

18:1526/06

Γαλάζια Σημαία για 20η χρονιά στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:1026/06

ΟΛΘ: Μέρισμα 0,57 ευρώ ανά μετοχή Ναυτιλία ,Οικονομία

18:0926/06

Έλενα Ράπτη: Ισχυρή εντολή σημαίνει αυτοδυναμία, για να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες Πολιτική

18:0826/06

ΥΜΑ-Θ και Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενάντια στο σχολικό μπούλινγκ Πολιτισμός

18:0826/06

Τετ α τετ Αποστολάκη – Ακάρ για τα ελληνοτουρκικά Πολιτική

18:0626/06

Υπ. Οικονομίας: 210 επιχειρηματικά σχέδια στην εργαλειοθήκη «Ανταγωνιστικότητας» Ειδήσεις ,Οικονομία

18:0226/06

«Έπεσε» ο φράχτης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη

17:5726/06

Έπεσαν με το αυτοκίνητο σε πλαγιά 30 μέτρων και δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά Ελλάδα ,Κοινωνία

17:5326/06

Σταθάκης – Υπάρχει ένας μικρός εκβιασμός απέναντι στους ψηφοφόρους Κόμματα ,Πολιτική

17:4926/06

Βαρουφάκης: Χωρίς ρήξη με δανειστές δεν εφαρμόζονται τα προγράμματα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

17:3726/06

Άρειος Πάγος: 20 τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές Πολιτική

17:3326/06

Δ. Γαλαμάτης: Νικητής είναι αυτός που ψηφίζει SamTimes ,Σημαντικά

17:3026/06

«Εβδομάδα κόλασης» για την Ευρώπη – Γυμνός οδηγός εν μέσω καύσωνα (ΦΩΤΟ) Διεθνή

17:2326/06

«Πρεσβευτές» της Κρήτης Αμερικανοί μαθητές και καθηγητές του King Scholl των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

17:2226/06

Ίσως και την Παρασκευή, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

17:1826/06

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Αναγνωστόπουλος Πολιτική

17:1526/06

Αναστασιάδης – Η Χώρα χρειάζεται ισχυρή εντολή για να κυβερνηθεί την επόμενη μέρα Κόμματα ,Πολιτική

17:1526/06

Φ.Γεννηματά: Πρότεινε τη μείωση του ΦΠΑ των αγροτών στο 13% Πολιτική

17:1126/06

Μπαχτσελί: Θα συντρίψουμε όποιον ανακόψει την πορεία της Τουρκίας σε Μεσόγειο και Αιγαίο Διεθνή

17:0726/06

Μίνι – καζίνο, καφετέρια και μηχανουργεία εντός των φυλακών Κορυδαλλού Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0626/06

Στην πρώτη γενιά των «Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων» το ΑΠΘ Παιδεία

17:0126/06

Έκπτωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις εκλογές Ελλάδα

16:5326/06

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1333 δενδρύλλια – Τρεις συλλήψεις Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4926/06

Εντός Ιουλίου οι πρώτοι S-400 από τη Ρωσία στην Τουρκία Διεθνή

16:4426/06

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Κορακάκη, για το Χρυσό Μετάλλιο στο Μινσκ Αθλητισμός

16:4126/06

Χρ. Σπίρτζης: H Ελλάδα αποκτά επιτέλους Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Πολιτική

16:3726/06

ΚΙΝΑΛ: Ο κ. Κυρανάκης προωθεί μια Ακροδεξιά ατζέντα Πολιτική

16:3726/06

Σάπικα – Στη Δυτική Θεσσαλονίκη στρέφω το βλέμμα μου και τις δυνάμεις μου Κόμματα ,Πολιτική

16:3226/06

Γιατροί προς Υπουργείο Υγείας: Πάρτε μέτρα για τα περιστατικά βίας στα νοσοκομεία Ελλάδα ,Υγεία

16:2726/06

Συνεχίζεται η περιοδεία Τάσιου στο Δήμο Κασσάνδρας (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

16:2326/06

Η απάντηση του Σαουλίδη στον Τσίπρα Παραπολιτικά

16:2326/06

Ν. Φίλης: Υπήρξαν ψευδαισθήσεις για τον ρόλο του Καραμανλή Πολιτική

16:1826/06

Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε παραλία του Αλίμου Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0626/06

Βαθιά φτώχεια και ανεργία στην Τουρκία Βαλκάνια ,Σημαντικά

16:0226/06

Καταγγελία της ΕΚΠΟΙΖΩ για κέντρα αδυνατίσματος Ελλάδα ,Κοινωνία

15:4626/06

Ράπτη – Δε ξεχνάμε ότι οι ΑΝΕΛ δάνεισαν τους βουλευτές τους στο ΣΥΡΙΖΑ Κόμματα ,Πολιτική

15:3526/06

Μαγκριώτης – Το ΚΙΝΑΛ θέλει να είναι δύναμη σταθερότητας και ανάπτυξης Κόμματα ,Πολιτική

15:2926/06

Λήστεψαν ταχυδρόμο – Άρπαξαν τα χρήματα των συντάξεων Κοινωνία

15:1826/06

Δ. Βενιέρης: Δικαιώθηκε η «φωνή» της λογικής που υπηρετώ Συνεντέυξεις

15:1526/06

Παπάς – H Β’ Θεσσαλονίκης είναι μια μικρογραφία της χώρας μας Κόμματα ,Πολιτική

15:1026/06

Παυλίδου – Σκοπός μας είναι να κάνουμε καλά δημόσια πανεπιστήμια Κόμματα ,Πολιτική

15:0726/06

Τα ρομπότ θα πάρουν τη θέση 20 εκατ. εργαζομένων Διεθνή

15:0026/06

Ε. Μακρόν- Δεν υπογράφω το τελικό ανακοινωθέν της G20 αν δεν υπάρξει συμφωνία για το Κλίμα ΕΕ ,Περιβάλλον

14:5326/06

ΤΑΙΠΕΔ: Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης για το Νότιο Αφάντου στη Ρόδο Επιχειρήσεις

14:4926/06

«Χρυσή» η Κορακάκη στο Μινσκ Αθλητισμός

14:4526/06

Περί καπέλου…. Η στήλη της Στύλου

14:4526/06

«Πέρασε» το East Med Act- Αναμορφώνεται η γεωπολιτική στρατηγική των ΗΠΑ στη Μεσόγειο Διεθνή

14:3726/06

Με τον νέο Ποινικό Κώδικα η απόφαση για την υπόθεση Παπαγεωργίου Ελλάδα

14:3126/06

ΟΛΘ: Ερωτηματικά αφήνει η SEGT για το πρώην δ.σ. του Δημοσίου Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

14:2626/06

Νεκροί από τον καύσωνα- Σε «πορτοκαλί συναγερμό» η Γαλλία (VIDEO) Διεθνή ,ΕΕ

14:1726/06

Συνεδρίαση του ΕΣΕΠ για κυπριακή ΑΟΖ και ελληνοτουρκικές σχέσεις Πολιτική ,Σημαντικά

14:1226/06

Αχτσιόγλου: «Έχω σχέση με πολιτικό» (VIDEO) Παραπολιτικά

14:0326/06

Κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ζητούν πολιτικοί και ακαδημαϊκοί Ελλάδα ,Παιδεία

13:5226/06

Την Τρίτη η δίκη για την υπόθεση «Λάκκος Καρατζά» Θεσσαλονίκη

13:4526/06

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Ν. Κορέα για τη διεθνή έκθεση KOTFA 2019 (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

13:4526/06

Στη θάλασσα… φορτηγό – «Λύθηκε» το χειρόφρενο (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Σημαντικά

13:4426/06

Οι «Μύγες» κάθισαν στο σκαμνί τον Κ.Μητσοτάκη (VIDEO) Media

13:3926/06

Έπίσκεψη Μπόλαρη στην ΠΚΜ (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:3626/06

Πάτησε και άφησε για ώρες… γάτα κάτω από τη ρόδα του αυτοκινήτου του Ελλάδα

13:3526/06

Συνάντηση Τζαμπαζλή με Κυρίζογλου, Δεμουρτζίδη, Κούπκα (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

13:3226/06

Χαρακόπουλος – Χρέος μου η υπηρέτηση αρχών και αξιών Κόμματα ,Πολιτική

13:2426/06

Δυστύχημα στην Ξάνθη – Μία νεκρή σε τροχαίο Κοινωνία

13:1726/06

Καράογλου – Καταλύτης ανάπτυξης για τη χώρα ο πρωτογενής τομέας Κόμματα ,Πολιτική

13:1626/06

Συνεργασία Ελλάδας – Τουρκίας στη νανοτεχνολογία Σημαντικά ,Τεχνολογία

13:1126/06

Στη «Διαύγεια» η υπουργική απόφαση για τις συντάξεις χηρείας Οικονομία

13:1026/06

Ράπτη – Η απλή αναλογική οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακυβερνησία Κόμματα ,Πολιτική

13:0326/06

Η Φώφη Γεννηματά στο «νεκροταφείο δέντρων» στο Σέιχ Σου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

12:4626/06

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το «Yavuz» και το… χαιρέτησαν (ΦΩΤΟ) Βαλκάνια ,Διεθνή

12:3326/06

Τουρκία: Τουλάχιστον δέκα μετανάστες σκοτώθηκαν σε τροχαίο Βαλκάνια ,Διεθνή

12:2726/06

Κόστα Ρίκα- Ισχυρός σεισμός 6,2 βαθμών (VIDEO) Διεθνή

12:2326/06

«Ξέμεινε» από γιατρούς το Νοσοκομείο της Γουμένισσας Υγεία

12:1626/06

Ξυλοδαρμός γιατρού από τον σύντροφο εγκύου ασθενούς! Ελλάδα

12:1326/06

Νεκρός στο διαμέρισμά του – Γείτονας ειδοποίησε τις αρχές για τη δυσάρεστη μυρωδιά Ελλάδα

12:0826/06

Ύποπτη βαλίτσα έξω από το ΥΠΕΞ – Συναγερμός στην αστυνομία Ελλάδα ,Σημαντικά

11:5526/06

ΟΗΕ: Νέο ιστορικό υψηλό για την παραγωγή κοκαΐνης το 2017 Διεθνή

11:4426/06

Στο Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και στον «Φάρο του Κόσμου» η Σύνθια Σάπικα (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

11:2526/06

Eurobank – Νέα εποχή «Open Banking» για τις Ευρωπαϊκές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες Επιχειρήσεις

11:1926/06

Ο Αντετοκούνμπο σε προεκλογική «αφίσα» της Νοτοπούλου (ΦΩΤΟ) Παραπολιτικά

11:1726/06

«Αφόρητη» η κατάσταση στον ΕΦΚΑ – Πρόβλημα με την έκδοση των συντάξεων Υγεία

11:1026/06

Έξι χρόνια σε ντουλάπα για να… αποφύγει την σύλληψη! Ελλάδα

10:5326/06

Στη Δραπετσώνα σήμερα ομιλία του Αλέξη Τσίπρα Πολιτική

10:4726/06

Οι εξαγωγές του ελληνικού ενδύματος γράφουν αύξηση 30,7% Οικονομία

10:4626/06

Συνάντηση Παυλόπουλου με μέλη του «Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών» (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

10:4026/06

Γερμανικές και ελληνικές επιχειρήσεις ΑΠΕ σε 100 Β2Β συναντήσεις Ενέργεια

10:3926/06

Θεσσαλονίκη – Προσποιούνταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «άδειαζαν» σπίτια Κοινωνία

10:3126/06

Aισχρά συνθήματα στο γραφείο της Μπακογιάννη (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

10:2026/06

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα- Η 62χρονη πήγαινε στο τραπέζι του γάμου της κόρης της Ελλάδα ,Σημαντικά

10:0026/06

Ο νέος Ποινικός Κώδικας στέλνει τη 17 Νοέμβρη «σπίτι της» Ελλάδα ,Σημαντικά

09:5026/06

Αντιεξουσιαστές έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

09:3226/06

Σε ημιμαραθώνιο θα τρέξει ο Αλέξης και ο Κυριάκος… (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

09:1526/06

Στο λιμάνι η ομιλία Γεννηματά σήμερα Πολιτική

09:0526/06

Ομιλία Κώστα Καραμανλή – Μήνυμα συμπόρευσης από το Βελλίδειο Πολιτική ,Σημαντικά

08:5226/06

Αεροδρόμιο Μυκόνου-Επένδυση 25 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου το 2021 Επιχειρήσεις

08:4726/06

Γερμανόφωνος Τύπος-Το τέλος του «ερντογανισμού» Διεθνή ,ΕΕ

08:4526/06

Πατέρας και κόρη νεκροί στο ποτάμι – Φωτογραφία-σοκ από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού Διεθνή

08:3426/06

Δανία: Συμφωνία 4 κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης Διεθνή

08:2126/06

Ένας διαφορετικός Μητσοτάκης-Τα τατουάζ και η κρίση με τη Μαρέβα (VIDEO) Πολιτική

08:1126/06

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών προϊόντων (VIDEO-ΦΩΤΟ) Διεθνή ,ΕΕ

08:0026/06

Μετρό: Ανεβαίνει ο λογαριασμός; Προειδοποιεί ο ανάδοχος Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

07:5826/06

Eπιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη Ελλάδα