Ανακοινώνει τα ψηφοδέλτια ο Ανδρουλάκης – Ψάχνει για “ονόματα”

Ανακοινώνει τα ψηφοδέλτια ο Ανδρουλάκης – Ψάχνει για “ονόματα”

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανακοινωθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές.

  • Αυτό ήταν κάτι που το ζητούσαν απεγνωσμένα οι πολιτευτές κυρίως, καθώς θέλουν να βγουν δυνατά στις περιφέρειες και να έχουν το επίσημο χρίσμα του κόμματος σε κάθε ενέργεια τους.

 

  • Απ’ ότι μαθαίνω εδώ στην Θεσσαλονίκη ο Ανδρουλάκης αναζητά ένα δυνατό όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου και αναμένεται να ανακοινωθεί η συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

 

  • Εκείνο επίσης που μαθαίνω είναι ότι θα δούμε πολλούς “σαραντάρηδες” στην πρώτη γραμμή των εκλογών και δεν ξέρω πόσο αυτό θα επηρεάσει τις παλιές “καραβάνες” του Κινήματος.

 

 

  • Πάντως αυτό που περιμένουν πολλοί είναι αμέσως μετά τα ονόματα για τις βουλευτικές εκλογές να ασχοληθεί λίγο ο πρόεδρος Ανδρουλάκης με τις αυτοδιοικητικές όπου αναμένεται να πέσουν “κορμιά” ενώ καραδοκεί και ο ΣΥΡΙΖΑ για να συνεργαστεί ή να βρει άξιους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες από την μεγάλη του ΠΑΣΟΚ “δεξαμενή” στελεχών.

 

  • Όμως πρώτα είναι οι βουλευτικές εκλογές και μετά θα δούμε τι γίνεται σε δήμους και κοινότητες. Γιατί από εκκρεμότητες άλλο τίποτα και ας μην πω κάτι παραπάνω ούτε για Καλαμαριά, ούτε για Θεσσαλονίκη.

 

Γράφει ο “Αθηναίος”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top