Διαμαρτυρία για την επίσκεψη Πομπέο στη Θεσ/νίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Διαμαρτυρία για την επίσκεψη Πομπέο στη Θεσ/νίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, μέλη κομμωτών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι, εργατικά σωμάτια και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, δηλώνουν πως ο Μάικ Πομπέο είναι ανεπιθύμητος.

Νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Βενιζέλου ενώ η πορεία που ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά, αναμένεται να κινηθεί προς το Αμερικανική Πρεσβεία.

Σε λίγη ώρα, αναμένεται να ξεκινήσει και δεύτερη πορεία από το Άγαλμα Βενιζέλου προς τον ίδιο προορισμό, από την Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης και το ΠΑΜΕ.

UPD: 19:27

Σημειώνεται επίσης πως η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, σωματεία και φοιτητικοί σύλλογοι ξεκίνησαν δεύτερη πορεία από το άγαλμα Βενιζέλου επί της οδού Εγνατίας με κατεύθυνση ανατολικά και μέσω της Αγίας Σοφίας θα περάσουν στην οδό Τσιμισκή και από κει μπροστά από το αμερικανικό προξενείο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ