Πλησιάζουμε στις εκλογές και αυτό δεν το λέει μόνο ο χρόνος που περνάει, αλλά και οι κινήσεις των υποψηφίων. Φυσικά αναφέρομαι στις αυτοδιοικητικές και τις ζυμώσεις που γίνονται κατά πρώτο λόγο σε όλους τους δήμους κατά δεύτερο στις περιφέρειες.

 • Την εαρινή του αντεπίθεση έχει ξεκινήσει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και αυτό νομίζω γίνεται αντιληπτό από όλους.

 

 • Ο Δήμαρχος είναι συνεχώς έξω στους δρόμους της πόλης και μιλά με τους πολίτες, ακούει και επικοινωνεί, κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων δεν μπορούσε να γίνει το προηγούμενο διάστημα.

 

 • Τώρα με αιχμή τις ασφαλτοστρώσεις, την καθαριότητα και όχι μόνο, ο Ζέρβας βρίσκεται καθημερινά έξω, δίπλα στον πολίτη και αυτό μόνο θετικά μπορεί να φέρει για τον ίδιο. Άλλωστε είναι πολύ σημαντική η άμεση επικοινωνία με τον πολίτη και εκεί σκοπεύει να δώσει βαρύτητα το επόμενο διάστημα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 

 • Και να μην ξεχάσω βέβαια να σημειώσω, ότι ήδη έχει το πλάνο του για τις εκλογές, στις οποίες σχεδιάζει να πάει με ένα σχήμα το οποίο θα παρουσιαστεί τον προσεχή Σεπτέμβρη.

 

 • Εκεί πάντως που έχει γίνει για τα καλά ο «χαμός» είναι στον δήμο Καλαμαριάς, όπου φαίνεται ότι οι δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα πως χάθηκε ο δήμος μετά από δεκαετίες κυριαρχίας τους.

 

 • Έτσι μέρα με την μέρα γίνονται και περισσότεροι όσοι από τον συγκεκριμένο χώρο αναζητούν να «επαναπατρίσουν» τον δήμο Καλαμαριάς στον «πράσινο» χώρο.

 

 • Τελευταίος ο Ματθαίος Αμπατζίδης, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος κάνοντας κάλεσμα στις «προοδευτικές δυνάμεις» οι οποίες έχουν πολλές επιλογές τελικά.

 

 • Άλλωστε υπάρχει ο πρώην δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης ο οποίος θέλει να αναλάβει ένα ενωτικό ρόλο με τον εαυτό του σε πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι το οποίο δεν συζητά καν ο Χρήστος Βάρδας ο οποίος αφού εμφάνισε τις πρώτες 100 υπογραφές διαθέτει σύμφωνα με το περιβάλλον του πολλές περισσότερες τις οποίες και θα εμφανίσει την ώρα που θα κρίνει.

 

 • Για να επανέλθουμε στον Αμπατζίδη αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρξε αντιδήμαρχος του Μπακογλίδη, ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια, χωρίς να εκλεγεί.

 

 • Πάντως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο νυν επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Χρήστος Παπαστεργίου βρέθηκε στο πλευρό του Βάρδα με ότι σημαίνει αυτό.

 

 • Τελικά όλα για τον Δαρδαμανέλη δουλεύουν ο οποίος θα τα δώσει όλα για την επανεκλογή του, την ώρα που η στήριξη στον σχεδιασμό του νυν δημάρχου από την κυβέρνηση θα είναι αμέριστη μιας και θεωρείται κρίσιμο να παραμείνει ο δήμος σε «γαλάζια» χέρια.

 

Γράφει ο “Αθηναίος”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιλάμε παρά… πολιτικά-Εκπλήξεις ο Ανδρουλάκης, αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετρήσεις παντού

Μιλάμε παρά… πολιτικά

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top