Η Ελένη Γερασιμίδου στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Η Ελένη Γερασιμίδου στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου, φιλοξενείται στην εκπομπή «Μπλε Φεγγάρι» στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100.

Το «Μπλε Φεγγάρι» σε μια σειρά 12 εκπομπών, υποδέχεται σημαντικές προσωπικότητες που με τη διαδρομή τους έχουν ξεχωρίσει τόσο στον χώρο της πολιτικής και της οικονομίας, όσο και στον χώρο του πολιτισμού.

Η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά συζητά μαζί τους, αναδεικνύοντας σπάνιες πτυχές της ζωής τους, ενώ η επικαιρότητα αποτελεί πάντα την αφορμή για την κατάθεση των απόψεων τους.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης: 

Η παράσταση

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου βρίσκεται, αυτές τις μέρες, στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση «Πάτα το κουμπί» στο θέατρο Αμαλία για τρεις μοναδικές παραστάσεις την Παρασκευή (18/11), το Σάββατο (19/11) και την Κυριακή (19/11) στις 21:00.

Όλα συμβαίνουν σε μια ευρωπαϊκή χώρα… δεν έχει σημασία ποια. Άλλωστε κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα είναι συμπτωματική… Το ξεκαθαρίζουν εξ αρχής οι συντελεστές της παράστασης “ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ”.

Το έργο του Άγγελου Πυριόχου είναι μια πολιτική ιλαροτραγωδία.

Σε μια πρωτεύουσα που θα μπορούσε να είναι η Αθήνα αλλά δεν είναι. Μια οικογένεια με όλα τα προβλήματα που έχουν όλες οι ελληνικές οικογένειες, αλλά δεν είναι μόνο αυτές γιατί η κρίση είναι παγκόσμια, προσπαθεί να ζήσει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, με μια κόρη που φτιάχνει μολότοφ, έναν πατέρα που είναι φτυστός ο… το κρατάμε μυστικό και μια μάνα του σχοινιού και της εκκλησίας.

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο “φτυστός” μπαίνει στο σπίτι όταν λείπει ο σωσίας του; Αλλάζει συνειδήσεις η αλαζονεία της εξουσίας; Και ποιός θα πατήσει το κουμπί; Το Από Κοινού Θέατρο φέτος το καλοκαίρι υπόσχεται λυτρωτικό γέλιο με μια παράσταση σκηνοθετημένη από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Συντελεστές

Κείμενο: Άγγελος Πυριόχος
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Μπουγιούρης
Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου
Σκηνικά-Κοστούμια: Από Κοινού
Μουσική Επιμέλεια: Panos Tziniolis Sextet
Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας
Βοηθός σκηνοθέτη- γραφιστικά: Κωνσταντίνος Καραγάνης
Εκτέλεση κοστουμιών: Ελένη Κομνηνού
Hair stylist: Ζωή Σκανδάμη
Φωτογραφίες- video: Νίκος Μυτιληναίος

Πληροφορίες
Παρασκευή 18 , Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων
15 Ευρώ Κανονικό – 13 Ευρώ Μειωμένο (Άνεργοι , Φοιτητές , ΑμέΑ)

Θέατρο Αμαλία , Αμαλίας 71

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 842 509
Καθημερινά 10:30 – 14:30 & 17.30 – 21:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πάτα το κουμπί»: H πολιτική ιλαροτραγωδία του Άγγελου Πυριόχου στο Θέατρο Αμαλία

Η Κάτια Δανδουλάκη στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Πρεμιέρα κάνει απόψε το «Μπλε Φεγγάρι» στην TV100 (VIDEO)

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top