Κακοκαιρία-Αττική: STOP στις διανομές από την E-food λόγω “Ελπίδας”(ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία-Αττική: STOP στις διανομές από την E-food λόγω “Ελπίδας”(ΦΩΤΟ)

Η «Ελπίς» πλήττει μεγάλο μέρος τη χώρα μας, μεταξύ άλλων και την Αττική στην οποία εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα με την χιονόπτωση να είναι έντονη σε πολλά σημεία του νομού. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό οι διανομείς φαγητού βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι με ακραίες καιρικές συνθήκες. Τί αποφάσισε η Efood.

Μάλιστα, το GRTimes επικοινώνησε με την εταιρία διανομής φαγητού «Efood» η οποία επιβεβαίωσε πως από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (14/1) έχουν σταματήσει να εξυπηρετούν τους πελάτες τους σε ολόκληρο τον Νομό Αττικής, τουλάχιστον για σήμερα, ενώ για την αυριανή ημέρα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Ωστόσο, σχόλια διανομέων σε ομάδες που έχουν δημιουργήσει στο facebook, οι οποίοι εργάζονται στην Αττική, επισημαίνουν ότι σε κάποιες περιοχές όπως η Νίκαια αυτό δεν ισχύει και πως η λειτουργία delivery λειτουργεί κανονικά, ενώ άλλοι τονίζουν πως πρόκειται για την υπηρεσία delivery by Efood και όχι για την εφαρμογή της Efood.

«Απαιτούμε από το υπ. Εργασίας και την εταιρία την προστασία της ζωής μας»

Το Σωματείο Εργαζομένων Efood Αττικής από την περασμένη Πέμπτη (20/1) με ανακοίνωση του σχετικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν είχε ζητήσει τόσο από το υπουργείο Εργασίας όσο και από την ίδια την εταιρία την παύση λειτουργίας των υπηρεσιών διανομής φαγητού, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ίδια τους τη ζωή, ζητώντας μεταξύ άλλων και επιβολή συρρίκνωσης των γεωγραφικών ζωνών εξυπηρέτησης.

Επιπλέον στην ανακοίνωση τους, όπως ανέφεραν, απαιτούσαν την διενέργεια ελέγχων του ΣΕΠΕ σχετικά με την τήρηση των μέτρων υγιεινής αλλά και της ασφάλειας.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Τέλος, η εταιρία Efood εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Το efood ενημερώνει ότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης έχει ήδη πραγματοποιηθεί αναστολή της υπηρεσίας delivered by efood μέχρι βελτιστοποίησης του καιρού σε όλη την Αττική.

Έλεγχος για αναστολή λειτουργίας θα διεξαχθεί σε όλες τις περιοχές που το efood δραστηριοποιείται και υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, ακολουθώντας το μοντέλο που θα ισχύσει στην Αττική.

Καθώς η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα για το efood, η εταιρεία ζητάει από το κοινό να δείξει κατανόηση.

Μέσω της εφαρμογής θα μπορούν να ενημερωθούν οι χρήστες εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους μέσω της υπηρεσίας delivered by efood ή όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακοκαιρία Ελπίς – Αθήνα: 42 μεγάλα μηχανήματα του δήμου σαρώνουν όλους τους δρόμους

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αποσύρονται όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ

Κακοκαιρία «Ελπίς» – Αθήνα: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν διακοπές ρεύματος

Κακοκαιρία Ελπίς – Αττική Οδός: Αίτημα από την Πυροσβεστική να κλείσουν όλοι οι είσοδοι

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top