Μικροί και μεγάλοι στήριξαν το Ογκολογικό του Ιπποκρατείου στην εκδήλωση των ΝΕΜΕΣΙΣ, ΕΣΠΕΕΘ και GRTimes (ΦΩΤΟ)

Μικροί και μεγάλοι στήριξαν το Ογκολογικό του Ιπποκρατείου στην εκδήλωση των ΝΕΜΕΣΙΣ, ΕΣΠΕΕΘ και GRTimes (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Κώστας Κεχαγιάς

Με ενθουσιασμό και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατρικού και ψυχαγωγικού εξοπλισμού στην ογκολογική μονάδα Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, που διοργάνωσαν οι ΝΕΜΕΣΙΣ, ΕΣΠΕΕΘ (Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης) και GRTimes.

Υπενθυμίζουμε ότι τα χρήματα θα συγκεντρωθούν μέσω πώλησης αντιτύπων του εξαιρετικού βιβλίου της προέδρου του ΝΕΜΕΣΙΣ, Ελένης Παπαστεργίου, με τίτλο «Το Μαγικό Φτερό της Νέμεσης!», ενώ η εκδήλωση της παρουσίας του βιβλίου συνέβη σήμερα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Οικογένειας.

Στην εκδήλωση, πέρα από τη συγγραφέα και διευθύντρια του ΝΕΜΕΣΙΣ, Ελένη Παπαστεργίου, το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλωνο πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΘ, Αθανάσιος Σαρρής, ο ταμίας, Στέργιος Όρκας, η διευθύντρια του GRTimes, Μαρία Σαμολαδά και η υπεύθυνη του τμήματος marketing του GRTimes, Φαίη Αυλογιάρη.

Επιπλέον, τα φώτα στράφηκαν και στον χρυσαετό που αναφέρεται στο βιβλίο, που πήρε σάρκα και οστά!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μάλιστα, αρκετοί ήταν και οι μικροί φίλοι που διάβαζαν με ενδιαφέρον το βιβλίο:

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το παιδικό βιβλίο της Ελένης Παπαστεργίου σε εικονογράφηση Γιώργου Οικονόμου έχει τίτλο «Το Μαγικό Φτερό της Νέμεσης!» και βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις που θα γίνουν στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού και ψυχαγωγικού εξοπλισμού στην ογκολογική μονάδα Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. To κόστος του βιβλίου είναι 7 ευρώ, ενώ στα 10 ευρώ ανέρχεται το κόστος για την αγορά δύο βιβλίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ε. Παπαστεργίου για την εκδήλωση στήριξης του Ογκολογικού Παίδων Ιπποκρατείου από Νέμεσις, ΕΣΠΕΕΘ και GRTimes (HXHTIKO)

Εκδήλωση με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για την ογκολογική Παίδων του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης από το ΝΕΜΕΣΙΣ, την ΕΣΠΕΕΘ και το GRTimes!

Θεσσαλονίκη: ΝΕΜΕΣΙΣ, ΕΣΠΕΕΘ και GRTimes μοίρασαν πασχαλιάτικα δώρα στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top