Ν. Παπαθανάσης: Αν είχαμε ακούσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα είχαμε μνημόνια (VIDEO)

Ν. Παπαθανάσης: Αν είχαμε ακούσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα είχαμε μνημόνια (VIDEO)

Στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την επιστροφή στην ανάπτυξη, στο νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας που επιδιώκει ο πρωθυπουργός, στη σημασία των ιδιωτικών στρατηγικών επενδύσεων για την οικονομία, αλλά και στο πώς κατάφερε η Ελλάδα να αποτελέσει το καλό παράδειγμα μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του GRtimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Σε μια εκ βαθέων συζήτηση μιλά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος –όπως τονίζει ο κ. Παπαθανάσης- ήταν «σπουδαίος άνδρας με μεγάλη σοφία» και «αν η Ελλάδα τον είχε ακούσει δεν θα είχαμε περάσει μνημόνια», τα οποία «πλήρωσαν κυρίως οι ευάλωτοι και ασθενέστεροι οικονομικά πολίτες».

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλά ακόμη για την περίοδο επανεκκίνησης της οικονομίας μετά την άρση του lockdown και εξηγεί πώς ο ίδιος πήρε τη… μεζούρα και βγήκε στα εστιατόρια και μπαρ για να μετρήσει τις αποστάσεις των τραπεζιών, να τραβήξει φωτογραφίες και να τις δείξει στους επιστήμονες όταν συζητούσαν μέσω τηλεδιασκέψεων τον τρόπο με τον οποίο θα άνοιγε η εστίαση.

«Η επανεκκίνηση είχε σχεδιαστεί προσεκτικά για να μην υπάρχει αστοχία και πισωγύρισμα. Και πήγε καλά», σημειώνει ο κ. Παπαθανάσης προσθέτοντας ωστόσο ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίση η οποία δεν έχει τελειώσει». Πλην όμως, διαβεβαιώνει πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν «συνεκτικό πρόγραμμα με Plan B και Plan C, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε στην απέναντι όχθη». Καθοριστικό ρόλο για την επιστροφή στην ανάπτυξη, προσθέτει, θα διαδραματίσουν οι ιδιωτικές και στρατηγικές επενδύσεις ΣΔΙΤ» που συνιστούν τη «δύναμη ανάπτυξης της χώρας».

Μιλά ακόμη για τη στενή και αγαστή συνεργασία που έχει με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και για την επιτάχυνση των διαδικασιών που υπηρετούν τον στόχο τον οποίο έχει θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν είναι άλλος από το να γίνει η Ελλάδα μια φιλική προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις χώρα.

Ο κ. Παπαθανάσης δεν απογοητεύεται από τα στοιχεία εξαμήνου για την ύφεση. Αντίθετα, θεωρεί πως η ελληνική οικονομία επέδειξε καλύτερες αντοχές σε σχέση με βιομηχανικές δυνάμεις της ΕΕ, ενώ υπογραμμίζει πως η ύφεση διαμορφώθηκε σε χαμηλότερο επίπεδα σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Στόχος της κυβέρνησης, όπως λέει, είναι το 2020 να κλείσει με την χαμηλότερη ύφεση και διαβεβαιώνει πως το 2021 θα είναι χρονιά «μεγάλης επιτάχυνσης», καθώς παρότι ο κορωνοϊός «φρέναρε» την οικονομία οι επενδυτές δεν σταμάτησαν να ενδιαφέρονται για τη χώρα μας.

Η βιομηχανία σε πρώτο πλάνο

Παράλληλα η κυβέρνηση δίνει έμφαση σε ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης που θα στηρίζεται στη μεταποίηση, καθώς η κρίση ανέδειξε τη σημασία της βιομηχανίας η οποία επλήγη λιγότερο σε σχέση με τον τουρισμό. Ο πρωθυπουργός έχει θέσει τον πήχη για τη συμβολή της βιομηχανίας στο ΑΕΠ στο 12% σε τέσσερα χρόνια και σε 15% (σ.σ. που είναι σήμερα ο ευρωπαϊκός μέσος όρος) σε μια δεκαετία από 9,5% που είναι σήμερα. Σύμφωνα με τον κ. Παπαπαθανάση, η αύξηση αυτή θα οδηγήσει σε 600.000 νέες θέσεις εργασίας.
Ο αναπληρωτής υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης τονίζει και τη σημασία του Ταμείου Ανάκαμψης το οποίο «θα στοχεύει στην επόμενη μέρα» κα θα έχει στο επίκεντρο την κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Και ξεκαθαρίζει πως «θα μοιραστούν χρήματα δεξιά και αριστερά» αλόγιστα και χωρίς πρόγραμμα.

Όπως το ταγκό…

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρεται και στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν η ΝΔ και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις επενδύσεις και την οικονομία. «Η επιτυχία των επενδύσεων είναι σαν το ταγκό», λέει χαρακτηριστικά ο Ν. Παπαθανάσης υπογραμμίζοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε ενιαία στρατηγική σε αυτό το ζήτημα, καθώς κάποια μέλη της –από ιδεοληψία έναντι της επιχειρηματικότητας- δεν ήθελαν τις ιδιωτικές επενδύσεις. Επίσης, στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως «τα λεφτά φυτρώνουν κάπου», ενώ «εμείς έχουμε έναν δημοσιονομικό χώρο και δουλεύουμε μεθοδικά πάνω σε αυτόν για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».
Αναφερόμενος στις αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση κατά την περίοδο του κορωνοϊού σημειώνει πως «δεν βάλαμε στη ‘’ζυγαριά’’ την υγεία και την οικονομία», ωστόσο υπογραμμίζει πως ήδη πολλές προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ –όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ και των ασφαλιστικών εισφορών- υλοποιήθηκαν νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, ενώ τους τελευταίους μήνες δόθηκε προτεραιότητα στην προστασία των ευάλωτων ομάδων και στη στήριξη των επαγγελματιών και επιχειρήσεων για να μη γίνουν απολύσεις.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη των κρουσμάτων ο κ. Παπαθανάσης επισημαίνει πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο για γενικό lockdown αλλά μόνο για τοπικούς περιορισμούς, τονίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση επιδιώκει μέσω της τήρησης των μέτρων από τους πολίτες να έχει υπό έλεγχο τον αριθμό των κρουσμάτων και να υπάρχει δυνατότητα ιχνηλάτησης.

Μιλά ακόμη για το άνοιγμα των σχολείων και τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται για τη χρήση της μάσκας από τους μαθητές και τονίζει πως τέτοιες ακραίες φωνές πρέπει «να τις αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και διάλογο».

Από την Αεροναυπηγική στην πολιτική

Ο κ. Παπαθανάσης αναφέρεται επίσης στα τρία του παιδιά, στις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Αεροναυπηγική και στα χρόνια που εργαζόταν στον Καναδά. Αποκαλύπτει γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα και δηλώνει πως δεν είναι σίγουρος αν έχει «το μικρόβιο» της πολιτικής.
Μέσα από την συζήτηση ξεδιπλώνονται οι κοινωνικές ευαισθησίες του τεχνοκράτη υπουργού ο οποίος πιστεύει στις ικανότητες των γυναικών, στην κατάργηση των διακρίσεων, στον σεβασμό στη διαφορετικότητα και στην ανάγκη στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. «Δεν μπορεί να υπάρχει κοινωνία που δεν έχει να δώσει ένα ευρώ στο παιδί για να μπει στο τραμ», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Δίπλα σε δυο πρωθυπουργούς

Η πορεία του Νίκου Παπαθανάσης στη Νέα Δημοκρατία είναι μακρά ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν ότι, μεταξύ άλλων, εργάστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ότι σημερινός πρωθυπουργός – ο οποίος είναι «πανέξυπνο μυαλό, μεθοδικός, ξέρει να ακούει και μπορεί να παίρνει τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή»- τον ήθελε μαζί του όταν διεκδικούσε στις εσωκομματικές εκλογές την ηγεσία του κόμματος . Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2016 του ανέθεσε τη γενική διεύθυνση του κόμματος για να προχωρήσει στην εξυγίανση των οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο κ. Παπαθανάσης ασχολήθηκε ακόμη και με το ζήτημα της μετεγκατάστασης των γραφείων του κόμματος στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:2022/09

Χαροπαλεύει ο 11χρονος που χτυπήθηκε από ΙΧ οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι Ελλάδα

20:1122/09

Φωτιά στην Κερατέα Ελλάδα ,Κοινωνία

20:1022/09

Αντιπαράθεση Πέτσα – ΣΥΡΙΖΑ για τις καταστροφές στην Καρδίτσα Βουλή ,Πολιτική

20:0022/09

Mίλησαν για Τουρκία – Σύνοδο Κορυφής Μητσοτάκης και Αναστασιάδης Πολιτική

19:5022/09

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα Ελλάδα

19:4022/09

Μητσοτάκης από Καρδίτσα: Όπου υπάρχει πρόβλημα είμαστε εδώ να το λύσουμε Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

19:3022/09

Στη Γαλλία 169 αιτούντες άσυλο Διεθνή ,Κοινωνία

19:2022/09

Στις Βρυξέλλες ο Μ. Βαρβιτσιώτης Πολιτική

19:0522/09

Κορωνοϊός: Ματαιώνεται η τελετή απονομής των Νόμπελ Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:0022/09

Ήρθαν στα χέρια σε αστικό για μη χρήση μάσκας (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:5022/09

Μαγιορκίνης: Οι άνω των 65 να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:4422/09

ΥΠΕΞ: Αρχίζουν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας Πολιτική ,Σημαντικά

18:4022/09

Θεσ/νίκη: Έσπασε την καραντίνα και πήγε σε υπηρεσία του Ευόσμου Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

18:3622/09

Κορωνοϊός: Που εντοπίζονται τα 346 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3522/09

«Ιανός»: Στηρίζουν την Καρδίτσα οι ΠΑΟΚτσήδες των Μουδανιών Αθλητισμός ,Β.Ελλάδα

18:3022/09

Νέα Navtex από την Τουρκία – Ζητά την αποστρατιωτικοποίηση της Λήμνου! Διεθνή ,Σημαντικά

18:2622/09

Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται οι υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:2022/09

Στις Βρυξέλλες την Τετάρτη ο Ν. Αναστασιάδης Διεθνή

18:1122/09

ΙΕΛΚΑ: Αύξηση 3,2% στην απασχόληση στα σούπερ μάρκετ Ελλάδα ,Οικονομία ,Σημαντικά

18:0622/09

Αναβάλλεται η Σύνοδος Κορυφής λόγω κρούσματος κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:0022/09

Live η ενημέρωση για τον κορωνοϊό Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:5022/09

«Ιανός»: Δύο μέτρα νερό και λάσπη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας! Ελλάδα

17:4922/09

Κορωνοϊός: 346 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:4022/09

ΣΤΑΣΥ: Οργανωμένο σχέδιο βανδαλισμού βαγονιών οδηγεί σε έλλειψη συρμών Ελλάδα

17:3522/09

Αρχαία Βενιζέλου: Αύριο στο ΚΑΣ η μελέτη απόσπασης Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:3522/09

Κορωνοϊός – Γρεβενά: Θετικά τρία άτομα που συμμετείχαν σε πάρτι Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3422/09

Χαρδαλιάς: Δεν φίλησα το χέρι του παπά, έκλινα στο ράσο του Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:3022/09

Καρδίτσα: Ένταση και αποδοκιμασίες στην επίσκεψη Μητσοτάκη (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2022/09

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε παιδιά ΑμεΑ (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι

17:1022/09

Δήμος Λαγκαδά: Συγκέντρωση τροφίμων για Καρδίτσα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:0022/09

ΕΛΑΣ: Αυτό είναι το νέο μήνυμα που θα ακούγεται από τα περιπολικά στην Αττική Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:5022/09

Παρουσίαση έκθεσης του Πάνου Τσαγκάρη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

16:4522/09

Ο Ερντογάν δηλώνει έτοιμος για ελληνοτουρκικό διάλογο Διεθνή ,Πολιτική ,Σημαντικά

16:4022/09

Πόσα πρόστιμα «έπεσαν» για μη χρήση μάσκας Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:3322/09

Συνάντηση Καββαθά με βιοτέχνες και επαγγελματίες Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

16:3122/09

Παραιτήθηκε από τον Άρη και πλαισιώνει τον Τζιτζικώστα ο Χαριστέας Αθλητισμός

16:3022/09

Στρατιωτική Δικαιοσύνη: Καταγγελία για φωτογραφική διάταξη Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:2222/09

Τον ΟΛΘ επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ρ.Α.Λ. Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

16:2022/09

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το επεισόδιο στη Νικόπολη Θεσ/νίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:2022/09

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο με θύμα 40χρονο Ελλάδα ,Κοινωνία

16:1022/09

Ηλεκτρονικά η εγγραφή των νέων φοιτητών στα πανεπιστήμια Ελλάδα ,Πολιτική

16:0622/09

Τι λέει ο Χαρδαλιάς για το περιστατικό με τον ιερέα Πολιτική

16:0022/09

Έρχονται 800 νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων στον Έβρο (VIDEO) Χωρίς κατηγορία

15:5022/09

Εντός Οκτωβρίου η ρύθμιση της εξ αποστάσεως εργασίας Βουλή ,Πολιτική

15:4222/09

Διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:4122/09

ΠΕΔ-ΚΜ: Ζητά επέκταση των σχολικών γευμάτων Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

15:4022/09

Τουρκία: Βγήκε από το λιμάνι το Oruc Reis Διεθνή

15:3422/09

Πυρκαγιά στην Κάρπαθο Ελλάδα ,Κοινωνία

15:2022/09

Βρέθηκε ο αγνοούμενος 16χρονος από τη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:1022/09

Βορίδης: Κρίσιμη παρέμβαση στο Συμβούλιο Υπουργών ΕΕ Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Πολιτική

15:0022/09

Έδεσαν, χτύπησαν και λήστεψαν επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0022/09

Έκρυβαν αρχαία νομίσματα στο σπίτι τους (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:0022/09

Ζορπίδης: Xιλιάδες εξαιρούνται από τα 150 εκ. της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

14:5822/09

Μητοτάκης: Αποζημιώσεις εξπρές για τους πληγέντες (ΦΩΤΟ) Κοινωνία ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:5022/09

Δήμος Θεσσαλονίκης: Αθωώθηκαν ορκωτοί λογιστές που «δεν είδαν» υπεξαίρεση Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:4322/09

Σε λειτουργία ξανά σιντριβάνια της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:4022/09

Λακασάς: Η 4η βιομηχανική επανάσταση και ο… Προμηθέας (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:4022/09

Προγνωστικά στοίχημα: Με το 1.97 στη Ρωσία και το combo της Σλάβια Πράγας Αθλητισμός

14:3022/09

Δ. Καλαμαριάς: Συγκεντρώνει τρόφιμα για τους πληγέντες της Καρδίτσας Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:2022/09

Κορωνοϊός: Περιοριστικά μέτρα στο Άγιο Όρος Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

14:1022/09

Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που είναι σε αναστολή λειτουργίας Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

14:0422/09

Συκιές: 271 μαθητές με αυλή… εργοτάξιο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

14:0022/09

Παράταση για τις ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες έως 50 ευρώ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

13:4822/09

Θεσ/νίκη: Διαμαρτυρία για μετάθεση γιατρού της Γερακαρούς στο ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:4522/09

«Φάουλ» από τον Χαρδαλιά: Φίλησε το χέρι ιερέα (VIDEO) Κορωνοϊός ,Παραπολιτικά

13:3922/09

Η Κρασνόνταρ, ο ΠΑΟΚ και ο… πεναλτάκιας διαιτητής Αθλητισμός

13:3122/09

Κορωνοϊός: Αυτόφωρο για τους αρνητές της μάσκας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:3022/09

Σύλληψη γυναίκας για εμπρησμό από αμέλεια στη Θεσσαλία Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1522/09

ΠτΔ: Να αγωνιστούμε για την επανένωση της Κύπρου Κοινωνία

13:0422/09

Καϊτεζίδης: Με… παράγκες η μεταρρύθμιση της Κεραμέως (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

13:0322/09

Πέλλα: Εκτός σχολείου για δεύτερη εβδομάδα οι μαθητές Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Παιδεία

13:0022/09

Πάνω από 210.000 στρέμματα κάτω από το νερό στον θεσσαλικό κάμπο Ελλάδα ,Κοινωνία

12:4522/09

Τον έβγαλαν σηκωτό από λεωφορείο (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:3022/09

Μπακογιάννης: Στη διάθεση του κράτους ο μηχανισμός του δήμου Δήμοι ,Ελλάδα

12:2722/09

Κρούσμα κορωνοϊού στο υπουργείο Εργασίας Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:1622/09

Βριλήσσια: Κρούσμα σε μαθητή δημοτικού σχολείου Δήμοι ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:1522/09

Στο Άγιον Όρος ο Τσιόδρας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:0922/09

Κορωνοϊός: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων – Στους 349 οι νεκροί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:0022/09

Κορωνοϊός: Πάνω από 600 τεστ στο Καρά Τεπέ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

11:5422/09

Το 10ο συνέδριο Ευρωπαίων ενεργειακών διαχειριστών Ελλάδα ,Ενέργεια ,Οικονομία

11:4522/09

Πέτσας: Δεν έχουμε αποκλείσει τα τοπικά lockdown Κορωνοϊός ,Πολιτική

11:3322/09

ΕΝΦΙΑ: Την Παρασκευή τα εκκαθαριστικά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

11:3022/09

Συναντήσεις της ΠτΔ με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου Διεθνή ,Ελλάδα

11:1622/09

Καρδίτσα: Ξεκίνησε η σύσκεψη στο δημαρχείο υπό τον πρωθυπουργό Πολιτική

11:1522/09

«Ιανός» – Καρδίτσα: Συγκλονίζει ο αδελφός της αγνοούμενης (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0022/09

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη Μέρκελ, Μισέλ και Ερντογάν Διεθνή ,ΕΕ

10:5522/09

Θεσ/νίκη: Υπό κατάληψη πάνω από 30 σχολεία – Συζήτηση Κόπτση με μαθητές (ΦΩΤΟ-VID... Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4822/09

Συμφωνία με Royal Sugar για την παραλαβή τεύτλων Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Πολιτική

10:4522/09

Γώγος: Περιορισμένα lockdown σε δύσκολες περιοχές, όχι οριζόντια Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:4122/09

Βυθίστηκε ιστιοπλοϊκό με δύο επιβαίνοντες στον Πόρο Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3022/09

Μητσοτάκης για τα 75 χρόνια ΟΗΕ: Φάρος ελπίδας και συνεργασίας Πολιτική

10:2322/09

Έφτασε στην Καρδίτσα ο Κ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ) Πολιτική

10:1522/09

Από αύριο η πληρωμή των συντάξεων Κοινωνία ,Οικονομία

10:0022/09

Περίεργες… κινήσεις του Oruc Reis στο λιμάνι της Αττάλειας Βαλκάνια

09:5322/09

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:4922/09

Δε θα πέσουν εύκολα Αθλητισμός

09:4522/09

Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στην περιφερειακή Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3022/09

Θεσ/νίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:2822/09

Καρδίτσα: Απεγκλωβίστηκαν οι πρώτοι κάτοικοι από την Οξυά (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1522/09

Κρούσμα του Ιού δυτικού Νείλου στα Φλογητά Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

09:0022/09

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά – Η λίστα του υπ. Παιδείας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4522/09

Αττική: Πιο κοντά στο… σχέδιο Μαδρίτης Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3022/09

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης- Σερρών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:1522/09

Σύψας: Ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας η Αττική Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

08:0022/09

Στην Καρδίτσα σήμερα ο πρωθυπουργός Δήμοι ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:4522/09

Π. Χρηστίδης: Θα είμαστε πάλι πρωταγωνιστές- Είναι στο DNA μας (VIDEO) SamTimes ,Πολιτική ,Σημαντικά

07:3022/09

Μασούτης: Επέκταση με 4 καταστήματα στην Πάτρα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:1522/09

Ο «στόχος-παιχνίδι» για την καταπολέμηση του ντόπινγκ Αθλητισμός ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:0522/09

Διακοπή νερού στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0022/09

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ