Ν. Παπαθανάσης: Αν είχαμε ακούσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα είχαμε μνημόνια (VIDEO)

Ν. Παπαθανάσης: Αν είχαμε ακούσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα είχαμε μνημόνια (VIDEO)

Στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την επιστροφή στην ανάπτυξη, στο νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας που επιδιώκει ο πρωθυπουργός, στη σημασία των ιδιωτικών στρατηγικών επενδύσεων για την οικονομία, αλλά και στο πώς κατάφερε η Ελλάδα να αποτελέσει το καλό παράδειγμα μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του GRtimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Σε μια εκ βαθέων συζήτηση μιλά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος –όπως τονίζει ο κ. Παπαθανάσης- ήταν «σπουδαίος άνδρας με μεγάλη σοφία» και «αν η Ελλάδα τον είχε ακούσει δεν θα είχαμε περάσει μνημόνια», τα οποία «πλήρωσαν κυρίως οι ευάλωτοι και ασθενέστεροι οικονομικά πολίτες».

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλά ακόμη για την περίοδο επανεκκίνησης της οικονομίας μετά την άρση του lockdown και εξηγεί πώς ο ίδιος πήρε τη… μεζούρα και βγήκε στα εστιατόρια και μπαρ για να μετρήσει τις αποστάσεις των τραπεζιών, να τραβήξει φωτογραφίες και να τις δείξει στους επιστήμονες όταν συζητούσαν μέσω τηλεδιασκέψεων τον τρόπο με τον οποίο θα άνοιγε η εστίαση.

«Η επανεκκίνηση είχε σχεδιαστεί προσεκτικά για να μην υπάρχει αστοχία και πισωγύρισμα. Και πήγε καλά», σημειώνει ο κ. Παπαθανάσης προσθέτοντας ωστόσο ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίση η οποία δεν έχει τελειώσει». Πλην όμως, διαβεβαιώνει πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν «συνεκτικό πρόγραμμα με Plan B και Plan C, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε στην απέναντι όχθη». Καθοριστικό ρόλο για την επιστροφή στην ανάπτυξη, προσθέτει, θα διαδραματίσουν οι ιδιωτικές και στρατηγικές επενδύσεις ΣΔΙΤ» που συνιστούν τη «δύναμη ανάπτυξης της χώρας».

Μιλά ακόμη για τη στενή και αγαστή συνεργασία που έχει με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και για την επιτάχυνση των διαδικασιών που υπηρετούν τον στόχο τον οποίο έχει θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν είναι άλλος από το να γίνει η Ελλάδα μια φιλική προς την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις χώρα.

Ο κ. Παπαθανάσης δεν απογοητεύεται από τα στοιχεία εξαμήνου για την ύφεση. Αντίθετα, θεωρεί πως η ελληνική οικονομία επέδειξε καλύτερες αντοχές σε σχέση με βιομηχανικές δυνάμεις της ΕΕ, ενώ υπογραμμίζει πως η ύφεση διαμορφώθηκε σε χαμηλότερο επίπεδα σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Στόχος της κυβέρνησης, όπως λέει, είναι το 2020 να κλείσει με την χαμηλότερη ύφεση και διαβεβαιώνει πως το 2021 θα είναι χρονιά «μεγάλης επιτάχυνσης», καθώς παρότι ο κορωνοϊός «φρέναρε» την οικονομία οι επενδυτές δεν σταμάτησαν να ενδιαφέρονται για τη χώρα μας.

Η βιομηχανία σε πρώτο πλάνο

Παράλληλα η κυβέρνηση δίνει έμφαση σε ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης που θα στηρίζεται στη μεταποίηση, καθώς η κρίση ανέδειξε τη σημασία της βιομηχανίας η οποία επλήγη λιγότερο σε σχέση με τον τουρισμό. Ο πρωθυπουργός έχει θέσει τον πήχη για τη συμβολή της βιομηχανίας στο ΑΕΠ στο 12% σε τέσσερα χρόνια και σε 15% (σ.σ. που είναι σήμερα ο ευρωπαϊκός μέσος όρος) σε μια δεκαετία από 9,5% που είναι σήμερα. Σύμφωνα με τον κ. Παπαπαθανάση, η αύξηση αυτή θα οδηγήσει σε 600.000 νέες θέσεις εργασίας.
Ο αναπληρωτής υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης τονίζει και τη σημασία του Ταμείου Ανάκαμψης το οποίο «θα στοχεύει στην επόμενη μέρα» κα θα έχει στο επίκεντρο την κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Και ξεκαθαρίζει πως «θα μοιραστούν χρήματα δεξιά και αριστερά» αλόγιστα και χωρίς πρόγραμμα.

Όπως το ταγκό…

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρεται και στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν η ΝΔ και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις επενδύσεις και την οικονομία. «Η επιτυχία των επενδύσεων είναι σαν το ταγκό», λέει χαρακτηριστικά ο Ν. Παπαθανάσης υπογραμμίζοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε ενιαία στρατηγική σε αυτό το ζήτημα, καθώς κάποια μέλη της –από ιδεοληψία έναντι της επιχειρηματικότητας- δεν ήθελαν τις ιδιωτικές επενδύσεις. Επίσης, στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως «τα λεφτά φυτρώνουν κάπου», ενώ «εμείς έχουμε έναν δημοσιονομικό χώρο και δουλεύουμε μεθοδικά πάνω σε αυτόν για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».
Αναφερόμενος στις αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση κατά την περίοδο του κορωνοϊού σημειώνει πως «δεν βάλαμε στη ‘’ζυγαριά’’ την υγεία και την οικονομία», ωστόσο υπογραμμίζει πως ήδη πολλές προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ –όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ και των ασφαλιστικών εισφορών- υλοποιήθηκαν νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, ενώ τους τελευταίους μήνες δόθηκε προτεραιότητα στην προστασία των ευάλωτων ομάδων και στη στήριξη των επαγγελματιών και επιχειρήσεων για να μη γίνουν απολύσεις.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη των κρουσμάτων ο κ. Παπαθανάσης επισημαίνει πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο για γενικό lockdown αλλά μόνο για τοπικούς περιορισμούς, τονίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση επιδιώκει μέσω της τήρησης των μέτρων από τους πολίτες να έχει υπό έλεγχο τον αριθμό των κρουσμάτων και να υπάρχει δυνατότητα ιχνηλάτησης.

Μιλά ακόμη για το άνοιγμα των σχολείων και τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται για τη χρήση της μάσκας από τους μαθητές και τονίζει πως τέτοιες ακραίες φωνές πρέπει «να τις αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και διάλογο».

Από την Αεροναυπηγική στην πολιτική

Ο κ. Παπαθανάσης αναφέρεται επίσης στα τρία του παιδιά, στις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Αεροναυπηγική και στα χρόνια που εργαζόταν στον Καναδά. Αποκαλύπτει γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα και δηλώνει πως δεν είναι σίγουρος αν έχει «το μικρόβιο» της πολιτικής.
Μέσα από την συζήτηση ξεδιπλώνονται οι κοινωνικές ευαισθησίες του τεχνοκράτη υπουργού ο οποίος πιστεύει στις ικανότητες των γυναικών, στην κατάργηση των διακρίσεων, στον σεβασμό στη διαφορετικότητα και στην ανάγκη στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. «Δεν μπορεί να υπάρχει κοινωνία που δεν έχει να δώσει ένα ευρώ στο παιδί για να μπει στο τραμ», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Δίπλα σε δυο πρωθυπουργούς

Η πορεία του Νίκου Παπαθανάσης στη Νέα Δημοκρατία είναι μακρά ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν ότι, μεταξύ άλλων, εργάστηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ότι σημερινός πρωθυπουργός – ο οποίος είναι «πανέξυπνο μυαλό, μεθοδικός, ξέρει να ακούει και μπορεί να παίρνει τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή»- τον ήθελε μαζί του όταν διεκδικούσε στις εσωκομματικές εκλογές την ηγεσία του κόμματος . Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2016 του ανέθεσε τη γενική διεύθυνση του κόμματος για να προχωρήσει στην εξυγίανση των οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο κ. Παπαθανάσης ασχολήθηκε ακόμη και με το ζήτημα της μετεγκατάστασης των γραφείων του κόμματος στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

00:0402/12

Θεσ/νίκη: Ξεκίνησε σταδιακά η επιστροφή των δέκα νοσηλευτριών Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

23:5901/12

Γαλλία-Κορωνοϊός: Κάτω από τα 10 χιλιάδες κρούσματα για τρίτη ημέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5501/12

Σεισμική δόνηση ανοιχτά της Σάμου Κοινωνία

23:5001/12

Δ. Δέλτα: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής στις προτεραιότητες του Γ. Ιωαννίδη Δήμοι

23:4501/12

Βραζιλία – Κορωνοϊός: Προκαλούν σοκ οι αριθμοί της πανδημίας Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4001/12

Δυσκολία συμμετοχής μαθητών διαπολιτισμικών σχολείων στην τηλεκπαίδευση Παιδεία

23:3201/12

ΚΕΔΕ: Ενστάσεις για το ν/χ ανακύκλωσης Τοπική Αυτοδιοίκηση

23:3001/12

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Η αναισθησία του δεν καλύπτεται από τα κανάλια Κόμματα ,Πολιτική

23:2501/12

Μαραντόνα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ποδοσφαιρικού θρύλου Αθλητισμός

23:2001/12

Τζιτζικώστας: Κατά την άποψή μου η καραντίνα θα περάσει και τη 14η Δεκεμβρίου Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Περιφέρειες

23:1801/12

Στην Εύα Γκαρθία Σάενθ το βραβείο Premio Planeta de Novela Πολιτισμός

23:1001/12

Κορωνοϊός: Ρεκόρ ελέγχων από τη Δημοτική Αστυνομία Τρικκαίων τον Νοέμβριο Δήμοι

23:0801/12

Ουκρανία: Επίθεση σε δημοσιογράφο on camera (VIDEO) Χωρίς κατηγορία

23:0001/12

Διάκριση φοιτητών του ΑΠΘ σε διαγωνισμό απαγγελίας Ελληνικής-Ρωσικής Ποίησης Θεσσαλονίκη

22:5601/12

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για παράνομους αλλοδαπούς Θεσσαλονίκη

22:5001/12

Έφυγε από τη ζωή η επιζώσα του Άουσβιτς, Εσθήρ Κοέν Ελλάδα ,Κοινωνία

22:4201/12

Συμμετοχή Κ. Μητσοτάκη στο 31ο Greek Economic Summit Πολιτική

22:4001/12

Sputnik-V: Ξεκίνησαν στην Ινδία οι κλινικές δοκιμές του ρωσικού εμβολίου Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:3501/12

Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο φτάνουν στο Καστελόριζο Έλληνες στρατιώτες (VIDEO) Ειδήσεις ,Ελλάδα

22:3401/12

Αρνητική στον κορωνοϊό η Μαρίνα Πατούλη Κορωνοϊός

22:3001/12

“Στολίστηκε” η περιοχή γύρω από την Μαρίνα Φλοίσβου (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Ελλάδα

22:2001/12

Συμμετοχή Λ. Αυγενάκη στην άτυπη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού ΕΕ Αθλητισμός ,ΕΕ ,Πολιτική

22:2001/12

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βρούτσης επιχειρεί να εξαπατήσει τους συνταξιούχους Κόμματα ,Πολιτική

22:1601/12

Κλήρωση Τζόκερ (1/12): Οι τυχεροί αριθμοί για τα 2.400.000 ευρώ Αθλητισμός

22:1001/12

Τ. Γαϊτάνης: Τέτοιες επιθέσεις δεν μας εκφοβίζουν Πολιτική

22:0001/12

Συνάντηση Μ.Χρυσοχοΐδη με τον Δήμαρχο Αγ. Βαρβάρας Πολιτική

21:5001/12

Ευρωβουλευτής συμμετείχε σε κορωνο-πάρτι με «σεξ και ναρκωτικά» Διεθνή

21:4001/12

Περιφέρεια Αττικής: Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κοινωνία

21:3001/12

Μ. Βαρβιτσιώτης: Να χτίσουμε το μέλλον της Ευρώπης με σεβασμό στις αξίες της Πολιτική

21:1301/12

Θεσ/νίκη: 19η νύχτα με απαγόρευση κυκλοφορίας (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:1001/12

Νεκρή σε τροχαίο 15χρονη στην Κέρκυρα Κοινωνία

21:1001/12

Σερβία-Covid-19: Σχεδόν 8.000 νέα κρούσματα μέσα σε μια μέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:0401/12

Λ. Μενδώνη: Ο πολιτισμός πρέπει να μπει στο επίκεντρο των συζητήσεων της Ευρώπης Πολιτική ,Πολιτισμός

21:0001/12

Γ. Λαγός: Διεκδικεί αποζημίωση 100.000 ευρώ από την Σακελλαροπούλου Πολιτική

20:5001/12

Σ. Τσιόδρας: Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ Υγεία

20:4001/12

Τσαλικάκης: Δεν υπάρχει εφησυχασμός παρά τη μείωση εισαγωγών ασθενών με covid Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:3001/12

Κορωνοϊός: «Έφυγε» 50χρονος αστυνομικός από την Κομοτηνή Σημαντικά

20:2901/12

Ν. Δένδιας: Έμπρακτη προσήλωση στις αρχές του ΝΑΤΟ Διεθνή

20:2001/12

ΥπΑΑΤ: «Πακέτο» 15 εκατ. ευρώ για προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα Αγροτικά ,Πολιτική

20:1301/12

Θετικός στον κορωνοϊό ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης Κορωνοϊός ,Περιφέρειες ,Σημαντικά

20:1001/12

Μητέρα κρατούσε έγκλειστο τον γιο της για σχεδόν 30 χρόνια Διεθνή

20:0001/12

Κορωνοϊός-Γερμανία: Αυστηρότερα τα μέτρα από τα μεσάνυχτα Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:5001/12

Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS μας θυμίζει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας Περιφέρειες

19:4001/12

Το ΚΙΝΑΛ για την ομηρία Ελλήνων ναυτεργατών Κόμματα ,Ναυτιλία ,Πολιτική

19:3501/12

Επίθεση με μπογιές στο γραφείο Γκιουλέκα και στην Αρχή Διαφάνειας (VIDEO/ΦΩΤΟ) Επικαιρότητα ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

19:3001/12

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Aνοιχτές διαδικτυακές εκδηλώσεις για δημιουργία 3 νοσοκομείων Ελλάδα

19:2301/12

McCarry: Γιατί το αμερικανικό DFC επενδύει στην Ελλάδα Διεθνή ,Ελλάδα ,Οικονομία

19:2001/12

Κορωνοϊός: Ενίσχυση 20 εκ. ευρώ στους αλιείς Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:1401/12

Γερμανία-Τριρ: Και βρέφος στους 4 νεκρούς – 15 τραυματίες Διεθνή ,Σημαντικά

19:1201/12

Νέα άνοδος κρουσμάτων σε Θεσσαλονίκη – Αττική – Πού εντοπίζονται τα 2.199 Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:1001/12

Μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων παγκοσμίως το ΟΠΑ Παιδεία

19:0501/12

Νοσοκομείο Καρδίτσας: Ουδέποτε ασθενής καθυστέρησε να μπει στη ΜΕΘ Κορωνοϊός ,Υγεία

19:0001/12

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Μακρόν ενόψει της Συνόδου Κορυφής Διεθνή ,Πολιτική ,Σημαντικά

18:5801/12

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο «Παπαγεωργίου» Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

18:5001/12

Covid-19: Πάνω από 173.000 νεκροί στη Βραζιλία Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:5001/12

Δ. Θέρμης: Σύστημα αυτόματης θερμομέτρησης εισερχομένων στα δημοτικά κτήρια Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

18:4901/12

Στο Τζάνειο εισήχθη ο μητροπολίτης Πειραιώς των Παλαιοημερολογίτων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:4101/12

Κορωνοϊός: Σοκ με 111 νεκρούς – 2.199 νέα κρούσματα – 596 Διασωληνωμένοι Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:4001/12

Δήμος Ωραιοκάστρου: Μόνο με email οι αιτήσεις συμμετοχής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμοι

18:3001/12

Περιφερειακά θέματα στο επίκεντρο για Δένδια – Γάλλο πρέσβη Πολιτική

18:2001/12

ΥΠΟΙΚ: 448.203 επιχειρήσεις συμμετείχαν στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 Οικονομία

18:1601/12

Ανοίγει ο δρόμος για το πλαφόν στις τιμές των τεστ κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1001/12

ΕΟΔΥ για Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Παγκόσμια Αλληλεγγύη, Κοινή Ευθύνη Υγεία

18:0601/12

Στη φάκα διακινητές ναρκωτικών που δρούσαν στη Μακεδονία Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

18:0001/12

Γ. Στουρνάρας: Η ύφεση στην Ελλάδα θα ξεπεράσει το 7,9% Οικονομία

17:5401/12

Τρίερ: Γερμανός 51 ετών ο δράστης της επίθεσης σε πεζούς Διεθνή ,Σημαντικά

17:5201/12

Επίθεση Τσαβούσογλου στις ΗΠΑ μετά της επικρίσεις του Πομπέο Διεθνή

17:5001/12

Έντονη κριτική Πομπέο για υπονόμευση συνοχής του ΝΑΤΟ από την Τουρκία Διεθνή

17:4201/12

Τώρα: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:4001/12

Στοίχημα προγνωστικά: Με το combo του Ολυμπιακού και Αταλάντα στο 2.05 Αθλητισμός

17:4001/12

Στήριξη Ζέρβα στο έργο ανάπλασης της ΔΕΘ Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

17:3001/12

Νεκρός ο 47χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κατερίνη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

17:2001/12

Ληγμένη από το 2016 η άδεια οπλοφορίας του Σφακιανάκη Ελλάδα ,Χωρίς κατηγορία

17:1601/12

ΟΛΘ: Προειδοποιητική αποχή των μεταφορέων την ερχόμενη Τρίτη Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

17:1001/12

Θ. Καράογλου: Η Π.Ε. Δράμας δεν είναι η μόνη της στη δοκιμασία της πανδημίας Β.Ελλάδα ,Πολιτική

17:0201/12

Το σχόλιο Μητσοτάκη για την Aston Martin του Αντιδημάρχου Αθηναίων Δήμοι ,Ελλάδα ,Παραπολιτικά

17:0001/12

Κυπριακό: Συνάντηση Αναστασιάδη με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Διεθνή ,Χωρίς κατηγορία

16:5401/12

Πάϊατ: Ισχυρή η Ελλάδα, κτίζει διεθνείς συμμαχίες Διεθνή ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:5001/12

Η «πανδημία», αναδείχτηκε λέξη της χρονιάς! Διεθνή ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

16:4001/12

Διαδικτυακό συνέδριο για την αντιμετώπιση του άγχους Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

16:3001/12

ΠΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση Βραζιλία και Μεξικό Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Χωρίς κατηγορία

16:2401/12

Γερμανία: Η στιγμή σύλληψης του οδηγού που έπεσε στο πλήθος (VIDEO) Διεθνή

16:2001/12

Μήνυμα Δ. Χανίων για την επέτειο της Ένωσης της Κρήτης Ελλάδα ,Περιφέρειες

16:1601/12

Τι συζήτησε ο Κοντοζαμάνης στο Νοσοκομείο Κατερίνης Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:1001/12

ΠΚΜ: Ενισχύει δομές υγείας της Ημαθίας και νοσοκομεία σε Βέροια-Νάουσα Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:0001/12

Στο σκαμνί κατηγορούμενοι για τηλεφωνικές απάτες Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

15:5501/12

Δ. Θεσσαλονίκης: Σε πλήρη ετοιμότητα για τον χειμώνα (VIDEO) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:5301/12

Σ. Χανδακά: Διαδικτυακά το CoMuseum από 2-4/12 (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Πολιτισμός

15:5001/12

Παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση στον δήμο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκη

15:4001/12

Κλήση Κικίλια, Χαρδαλιά, Αρκουμανέα, Τσιόδρα στη Βουλή ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:3701/12

Σχοινάς: Koντά σε reset η σχέση Ευρώπης- Τουρκίας Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Οικονομία

15:3101/12

Δέδες: Τι δείχνει η μείωση στην καταγραφή ασθενών με HIV (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Υγεία

15:3001/12

Καράογλου: Η Δράμα δεν είναι μόνη της στη δοκιμασία της πανδημίας Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:2901/12

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Πληροφορίες για δύο νεκρούς (VIDEO) Διεθνή

15:2001/12

EMΑ: Αρχές του 2021 οι πρώτοι εμβολιασμοί Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:1301/12

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε να στολίζεται για τα Χριστούγεννα (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:1201/12

Τορτοπίδης: Έκρηξη e-πωλήσεων στον «Μασούτη» (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:1001/12

Ακόμα και σε ολικό lockdown η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών Ενέργεια

15:0001/12

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός, οι άλλες νίκες του στη Γαλλία Αθλητισμός

14:5001/12

Πωλητές λαϊκών αγορών: Δραματική η κατάσταση που βιώνουμε Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:4001/12

Για να εξασφαλίσει την 3η θέση ο Ολυμπιακός Αθλητισμός

14:3801/12

Χωρίς θέρμανση και τρόφιμα το «Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο- Κίνδυνος να κλείσει Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

14:2601/12

Η 12η «Zootechnia» μεταφέρεται για το Σεπτέμβριο του 2021 Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

14:2501/12

Θεσσαλονίκη: Φαγητό σε γιατρούς και νοσηλευτές πρόσφερε η Λέσχη Αρχιμαγείρων (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:2401/12

Τσανικίδης: Οριακή η κατάσταση στο νοσοκομείο Κατερίνης (ΗΧΗΤΙΚΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:2001/12

Προειδοποιεί η Άγκελα Μέρκελ για τρίτο κύμα Διεθνή ,Κορωνοϊός

14:1001/12

ΠΚΜ: Να μην παραλείπεται ο εμβολιασμός παιδιών – ενηλίκων Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:0001/12

Γεωργιάδης: Θα ήθελα να ανοίξω σήμερα τα εποχικά καταστήματα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:4501/12

ΠΚΜ: Συστάσεις για τον εμβολιασμό παιδιών-ενηλίκων Κοινωνία ,Περιφέρειες ,Υγεία

13:3001/12

Κορωνοϊός: Τα έγγραφα από τη Γουχάν που «καίνε» την Κίνα Διεθνή ,Κορωνοϊός

13:2301/12

Μετρό: «Αρπαξε» covid και ο γερανός στην «Αγία Σοφία» Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παραπολιτικά

13:1901/12

Κ. Μακεδονία: 596 παραβάσεις σε τροχονομικούς ελέγχους το τελευταίο 24ωρο Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

13:0201/12

ΝΔ: «Ψηφιακό βήμα» στους πολίτες με LIVE συζητήσεις Οικονομία ,Πολιτική

13:0001/12

Εθελοντές και ο «φερετζές του νεοφιλελευθερισμού» Άρθρα

12:5801/12

Κορωνοϊός-Θεσσαλονίκη: Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης π. Λουκάς Λαλόπουλος Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:5001/12

Κάηκε ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί – Μαρτυρία (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:4501/12

Κορωνοϊός: 1.638 παραβάσεις για μέτρα χθες σε όλη την Ελλάδα Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:4401/12

Λαμία: Δύο ακόμα θάνατοι από κορωνοϊό Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:4001/12

ΕΛΤΑ: Έναρξη του προγράμματος μετασχηματισμού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

12:3601/12

Σε ΜΕΘ στο «Ευαγγελισμός» ο Γ. Πλακιωτάκης Κορωνοϊός ,Σημαντικά

12:3001/12

Αίτημα κατέθεσαν Pfizer και BioNTech στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων Κορωνοϊός ,Σημαντικά ,Υγεία

12:1501/12

Συμμετοχή Μητσοτάκη σε τηλεδιάσκεψη προετοιμασίας της Συνόδου Κορυφής Πολιτική

12:1501/12

Λινού: Δύσκολο να μιλάμε για μείωση κρουσμάτων με τόσα λίγα τεστ Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:1401/12

ΟΛΘ: Μεταφορείς ετοιμάζονται να μπλοκάρουν την ‘Πύλη 16’ Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ