Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας της Νέας Δημοκρατίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Ελένη Μητσάλη 

Στόχος της πολιτικής Ακαδημίας της Νέας Δημοκρατίας είναι να ενημερώσει τα στελέχη του κόμματος για το Κυβερνητικό έργο, τον απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης, αλλά και τους στόχους της επόμενης τετραετίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «οι εξαγωγές μας σήμερα αγγίζουν το 40% του ΑΕΠ, ενώ πριν από μια δεκαετία ήτανε στο 20%. Είχαμε την μεγαλύτερη αύξηση εγγράφων επιχειρήσεων τα τελευταία 10 χρόνια».

«Οι συστάσεις επιχειρήσεων ήταν υπερτριπλάσιες από αυτές των διαγραφών. Η ανεργία έχει μειωθεί στα χαμηλότερα σημεία που ήταν το 2010. Τα οφέλη από την θετική πορεία της οικονομίας μας διαφαίνονται σε ολόκληρη την κοινωνίας μας», τόνισε.

Στην συνέχεια εισαγωγικές τοποθετήσεις έκαναν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Θα ακολουθήσουν θεματικές εισηγήσεις από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για Θέματα Μακεδονίας- Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου Νίκη Δανδόλου.

Επιπρόσθετα, στις σημερινές εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας συμμετάσχουν μέλη και στελέχη του κόμματος από την Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τη Θεσσαλία.

Χαιρετισμούς απηύθηναν στην αρχή της εκδήλωσης οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κούβελας, αλλά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Nα σημειωθεί ότι οι εργασίες της πολιτικής Ακαδημίας της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησαν στις 11:00 το πρωί και υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν στις 17:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ND Academy: Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη

ND Academy: Ολοκληρώθηκε η Πολιτική Ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top