Οικονόμου για Γεραπετρίτη: Ικανοποιητικές οι απαντήσεις που έδωσε – Δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας

Οικονόμου για Γεραπετρίτη: Ικανοποιητικές οι απαντήσεις που έδωσε – Δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μετά από ερώτηση με αφορμή όσα είπε ο κ. Φουρθιώτης και αν ο Γιώργος Γεραπετρίτης εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού απάντησε πως «προφανώς και εξακολουθεί».

Και πρόσθεσε: «Η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη είναι απολύτως σαφής, δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στη δικαιοσύνη, την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, την καταστροφολογία, τώρα υιοθετεί και τον εν λόγω κύριο. Η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά, αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί και το τι μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα».

Σχετικά με καταγγελίες εκπαιδευτικών στα σχολεία ότι δεν είχαν την δυνατότητα να γίνει τηλεκπαίδευση, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι 46.0000 τάξεις λειτουργούν κανονικά και αυτό είναι η καλύτερη απάντηση.

«Υπήρξαν και θα υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ανταποκρίθηκαν και γι’αυτό τους ευχαριστούμε», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να κηρυχθεί η αυριανή ημέρα αργία, απάντησε πως «όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε, ανάλογα με τις προγνώσεις θα αξιολογηθεί από την Πολιτική Προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της».

Δήλωσε επίσης ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε το εθνικό δίκτυο και οι βασικές οδικές αρτηρίες να παραμείνουν ανοικτές και πως με βάση την εξέλιξη του φαινομένου η κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις σε όλα τα μέτωπα.

Επιπρόσθετα δήλωσε μετά από σχετική ερώτηση ότι οι θέσεις του πρωθυπουργού για το χρόνο και τον τρόπο που θα γίνουν οι εκλογές είναι γνωστές. «Θα γίνουν το 2023 με το ισχύον εκλογικό σύστημα», ανέφερε.

Τέλος για την πανδημία και τα μέτρα ανέφερε ότι η κυβέρνηση περιμένει τις εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ. Οικονόμου – Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ανάπτυξη

Γεραπετρίτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας» 

ΣΥΡΙΖΑ: Ερωτήματα προς την κυβέρνηση μετά την ανάρτηση Φουρθιώτη στο Facebook

Γ. Οικονόμου: Επενδύουμε σήμερα στο αύριο της χώρας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top