Ορφ. Γεωργίου: Η μοναδική πραγματική προοπτική για την ανάπτυξη της χώρας μας είναι η απελευθέρωση των υγιών δυνάμεών της

Ορφ. Γεωργίου: Η μοναδική πραγματική προοπτική για την ανάπτυξη της χώρας μας είναι η απελευθέρωση των υγιών δυνάμεών της

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια είχε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, στο πλαίσιο ενός κύκλου επαφών που πραγματοποιεί με παραγωγικούς φορείς της οικονομίας.

Η πορεία της οικονομίας, η νεανική επιχειρηματικότητα και οι προοπτικές της κατά την περίοδο μετά την πανδημία αποτέλεσαν τους κεντρικούς άξονες της συζήτησης. Επιχειρήθηκε ακόμη μία από κοινού καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ευκαιρίες και τις προοπτικές που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των κονδυλίων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης Ιωάννης Φυτόπουλος, ο υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων & Παραγωγικών Τομέων Γεώργιος Καψιώχας, ο υπεύθυνος Νεανικής Επιχειρηματικότητας & Καταπολέμησης της Ανεργίας Χαρίλαος Τσίρας και ο αν. υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων & Παραγωγικών Τομέων Δημήτρης Δημητρουλόπουλος.

Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ μετέφεραν αναλυτικά στον κ. Κόλλια τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των νέων οικονομολόγων και επιχειρηματιών και άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις και τα σχέδιά του για έναν από τους πιο παραγωγικούς κλάδους της χώρας. Τόσο ο πρόεδρος του ΟΕΕ όσο και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ συμφώνησαν ότι υπάρχει ανοδική πορεία της οικονομίας χάρη σε ένα πλέγμα στοχευμένων ρυθμίσεων, όπως η μείωση των φορολογικών συντελεστών, και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας από την ελληνική οικονομία.

Ο κ. Κόλλιας, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για την εκλογή του, υπογράμμισε την αναγκαιότητα της ενασχόλησης νεότερων ανθρώπων με τα ζητήματα του κλάδου. Οι νέοι συνάδελφοι μας, τόνισε ο πρόεδρος του ΟΕΕ, θα συμβάλλουν με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και παρεμβατικότητα στην επίλυση θεσμικών και καθημερινών θεμάτων των οικονομολόγων και επιχειρηματιών.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε ότι τα, φιλικά προς τη νεανική επιχειρηματικότητα, μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσουν κίνητρα και ζωτικό χώρο στο πλέον καταρτισμένο και παραγωγικό τμήμα της κοινωνίας μας, τη νεολαία. «Η μοναδική πραγματική προοπτική για την ανάπτυξη της χώρας μας είναι η απελευθέρωση των υγιών δυνάμεών της. Και αυτό, αποτελεί μονόδρομο», κατέληξε ο Ορφέας Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν ο Τραμπ προσπάθησε να αρπάξει το τιμόνι της λιμουζίνας για να πάει στον όχλο που διαδήλωνε έξω από το Καπιτώλιο

Θεσσαλονίκη: Στα «δίχτυα» της ΕΛΑΣ εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες – Πάνω από 75.000 ευρώ η λεία τους 

Ο Θ. Καράογλου στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ στο Μπέρμινγχαμ

ΕΛΑΣ: Προκήρυξη για πρόσληψη 38 ατόμων για εποχικό προσωπικό (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top