Παραμένει κρατούμενος ο μοναχός που έδειρε άλλον μοναχό στο Άγιον Όρος

Παραμένει κρατούμενος ο μοναχός που έδειρε άλλον μοναχό στο Άγιον Όρος

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού μοναχού από άλλον μοναχό στο Άγιον Όρος.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του ενώ το δικαστήριο διατήρησε την κράτησή του μέχρι αύριο που όρισε τη νέα δικάσιμο.

Ο κατηγορούμενος Ρουμάνος μοναχός που ζει σε μοναστήρι της Καρδίτσας ανέφερε ότι επισκέφτηκε το Άγιον Όρος για λίγες ημέρες. “Συγγνώμη” ήταν η πρώτη λέξη που είπε όταν βρέθηκε ενώπιον των δικαστών και της εισαγγελέως ενώ ερωτηθείς για τον 53χρονο Λευκορώσο παθόντα απάντησε: “Τον γνωρίζω χρόνια. Αυτός ξεκίνησε και με χτύπησε. Είχαμε πιει κρασί”.

Όταν η πρόεδρος της έδρας του ανακοίνωσε τη διατήρηση της κράτησης, αυτός έδειξε ότι πονάει στο πρόσωπό του, και τότε του είπε: ” Να ζητήσετε να εξεταστείτε από γιατρό. Να απευθυνθείτε στον εισαγγελέα υπηρεσίας να δώσει εντολή για να σας παράσχουν οι Πρώτες Βοήθειες”.

Ο 35χρονος Ρουμάνος μοναχός κατηγορείται πως χτύπησε τον 53χρονο Λευκορώσο μοναχό, ύστερα από διαπληκτισμό μετά την κατανάλωση αλκοόλ  στο Άγιον Όρος. Το περιστατικό έγινε στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής στον αρσανά της Ιεράς Μονής Χαλανδαρίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 35χρονος χτύπησε με πόδια και χέρια, καθώς και με ένα πλαστικό μπουκάλι τον 53χρονο ακόμη κι ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καρυών, για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, και στη συνέχεια σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγγελούδης για το βανδαλισμό του εκλογικού κέντρου του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του Κ. Ζέρβα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top