«Πυρά» κατά Ζέρβα για τα έργα στη Θεσσαλονίκη

«Πυρά» κατά Ζέρβα για τα έργα στη Θεσσαλονίκη

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Κριτική για την πορεία των έργων στη Θεσσαλονίκη άσκησε η αντιπολίτευση στην διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιείται με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του δημάρχου στην διάρκεια της οποίας, ενημέρωσε, μεταξύ άλλων το σώμα για τη συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τα θέματα για τα έργα της πόλης που συζητήθηκαν.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνη» Βασίλης Γάκης, στάθηκε στις καθυστερήσεις σε παραδόσεις έργων από πλευράς της δημοτικής αρχής αναφερόμενος, μεταξύ άλλων και στη διαμόρφωση της πλατείας και της παιδικής χαράς στη Ροτόντα.

«Για έργα που δεν προχωρούν στην πόλη» έκανε λόγο και ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός. «Είναι χαρά ο δήμαρχος να μιλάει με τον πρωθυπουργό, να εγκρίνονται έργα, όμως θα ήταν μεγαλύτερη χαρά να πραγματοποιούνται τα έργα αυτά. Γιατί μας τα υποσχέθηκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αρχαία του σταθμού της Βενιζέλου, κάνοντας λόγο για «έγκλημα απέναντι στη Θεσσαλονίκη, στην ιστορία και τον πολιτισμό που θα φέρει και την υπογραφή του δημάρχου» (δείτε περισσότερα εδώ).

(σ.σ. φωτογραφία αρχείου)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ