Σούπερ μάρκετ: Το GRTimes στην «καρδιά» των online παραγγελιών (VIDEO)

Σούπερ μάρκετ: Το GRTimes στην «καρδιά» των online παραγγελιών (VIDEO)
Στράτος Λούβαρης

Ώρα 9.30 το πρωί. Μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε lockdown, η τηλεργασία να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι περισσότεροι να «μένουνε σπίτι», ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν να φροντίζουν να μη λείπει τίποτα από κανένα τραπέζι σπιτιού, όπου και αν αυτό βρίσκεται.

Ο λόγος για τους εργαζομένους στα σούπερ μάρκετ, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά επί ποδός και δε σταματούν να προσφέρουν. Κάποιοι τους λένε «αφανείς ήρωες», αφού η πανδημία μπορεί να έφερε τα «πάνω κάτω» στην καθημερινότητα όλων, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όμως η ανάγκη να υπάρχουν τα απαραίτητα αγαθά σε ένα νοικοκυριό ποτέ δεν έπαψε να υφίσταται, με αποτέλεσμα να είναι πιο αναγκαίοι από ποτέ.

Σήμερα, ιδιαίτερα από την έναρξη της πανδημίας και μετά, όλο και περισσότεροι είναι οι καταναλωτές που επιλέγουν να ψωνίσουν από το σούπερ μάρκετ μέσω διαδικτύου, όχι μόνο γιατί μειώνουν τις πιθανότητες να εκτεθούν στον ιό, αλλά γιατί τους «έχει λύσει τα χέρια». Έτσι, πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που έχουν εκπαιδευτεί για να φροντίζουν όλα να κυλούν γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια, για να μπορεί ο καθένας να έχει στην πόρτα του σπιτιού του ό,τι επιθυμεί, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί.

Πώς γίνεται όμως η προετοιμασία των παραγγελιών και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται έως ότου τα προϊόντα φτάσουν στην πόρτα μας; Τί επιλέγουν οι καταναλωτές; Ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης και ποια είναι τα «έξτρα» οφέλη; Έχουν αυξηθεί οι ηλεκτρονικές παραγγελίες σε σύγκριση με το πρώτο lockdown;

Το GRTimes.gr βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ακολουθώντας, όπως θα δείτε στο βίντεο, για μερικές ώρες τους εργαζομένους και «αποσπώντας» απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Λίγο πριν τις 10.00 οι παραγγελίες στο κατάστημα που βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει ήδη να φθάνουν και οι εξειδικευμένοι στην προετοιμασία των ηλεκτρονικών παραγγελιών εργαζόμενοι βρίσκονται από νωρίς με τα ειδικά μηχανήματα στα χέρια, γνωστά ως «scanner», τοποθετώντας το κάθε προϊόν με ιδιαίτερη προσοχή στο καρότσι και διαγράφοντάς το παράλληλα από τη λίστα τους.

«Η στροφή στις ηλεκτρονικές αγορές είναι μεγάλη και οι επισκέψεις στα καταστήματα αντικαθίσταται σιγά σιγά από τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, οι οποίες εκτελούνται από εμάς με τις ίδιες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής που έχουμε στο φυσικό δίκτυο καταστημάτων και μεταφέρονται στον πελάτη με τον πιο ασφαλή τρόπο» θα πει στο GRTimes.gr, ο Διευθυντής Πληροφορικής του «Μασούτη», Σάββας Τορτοπίδης, ο οποίος ανέλαβε να μας ξεναγήσει και να μας λύσει τις απορίες.

Λίγο αργότερα, αφήνοντας τα ράφια των συσκευασμένων προϊόντων, αφού πρώτα η υπάλληλος πήρε από εκεί όσα έγραφε η λίστα, κατευθυνθήκαμε στη μαναβική και το κρεοπωλείο. Παραλαμβάνοντας το κρέας που έχει φροντίσει να συσκευάσει ο εργαζόμενος πίσω από τον πάγκο, αρχικά το τοποθετεί στο καρότσι και έπειτα σε ελάχιστο χρόνο σε ειδικό δοχείο για να διατηρηθεί και να μεταφερθεί στον πελάτη σε άψογη κατάσταση.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο κ. Τορτοπίδης, οι καταναλωτές που παραγγέλνουν ηλεκτρονικά δεν έπαψαν να προτιμούν και να βάζουν στο ψηφιακό καλάθι φρέσκα προϊόντα, καθώς «μας εμπιστεύονται και γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα τα παραλάβουν σε εξαιρετική ποιότητα, όπως δηλαδή αν τα έπαιρναν από το φυσικό κατάστημα». Σημείωσε δε, πως οι προτιμήσεις σε προϊόντα δεν έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια του lockdown και ότι όλο και περισσότεροι προτιμούν τις ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Με μία γρήγορη ματιά στα καρότσια που γεμίζουν οι υπάλληλοι, εύκολα θα διαπιστώσει κανείς ότι δε λείπει τίποτα από όσα αγοράζει ένας καταναλωτής με τον «κλασικό τρόπο». Μακαρόνια, ρύζι, γάλα, εξάδες με εμφιαλωμένα νερά, λάδι, καφές, σκόνη πλυντηρίου, προϊόντα μαναβικής, κρεατικά και αλλαντικά, είναι μόνο μερικά από αυτά που επιλέγονται σήμερα με ηλεκτρονικό τρόπο και ο καθένας μπορεί να παραλάβει στο σπίτι του.

Όπως θα μας ενημερώσει ο κ. Τορτοπίδης, οι πελάτες που ήρθαν κατά το πρώτο lockdown, όχι μόνο έμειναν, αλλά αυξήθηκαν σημαντικά. Σε αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, η σταθερή ποιότητα και η ευκολία που προσφέρει η υπηρεσία αλλά και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης, αφού, υπό κανονικές συνθήκες, οι παραγγελίες ετοιμάζονται, τοποθετούνται στο όχημα μεταφοράς και φτάνουν στην πόρτα του καταναλωτή μέσα σε δύο ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το πρώτο εξάμηνο του 2020, οι online παραγγελίες στα σούπερ μάρκετ αυξήθηκαν κατά 150%, όπως επισημαίνεται σε μελέτη της Ira, μία τάση που φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στην αγορά, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερη αύξηση.

Ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι καταναλωτές στον ψηφιακό τρόπο παραγγελίας είναι, ότι στην αλυσίδα «Μασούτης» τον μήνα Οκτώβριο – κατά τον οποίο δεν ήταν σε ισχύ αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας – καταγράφηκαν πολλές περισσότερες παραγγελίες από τον Απρίλιο που υπήρχε ο περιορισμός κυκλοφορίας. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι σε λιγότερο από δέκα λεπτά μπορεί ο καθένας να έχει τοποθετήσει στο καλάθι του τα αγαθά και να ολοκληρώσει την παραγγελία του, είτε μέσω υπολογιστή είτε από την εφαρμογή που «τρέχει» σε κινητές συσκευές. Μάλιστα, με το πλήθος δυνατοτήτων που προσφέρονται, όπως είναι για παράδειγμα το ιστορικό προηγούμενων παραγγελιών και η αναζήτηση συγκεκριμένων προϊόντων, η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο γρήγορη.

Χάρη στην ευκολία χρήσης που προσφέρει η online υπηρεσία ακόμα και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή μη εξοικειωμένοι με την τεχνολογία επιλέγουν να παραγγείλουν ηλεκτρονικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι ο γηραιότερος πελάτης του eshop.masoutis είναι άνδρας 89 ετών, χωρίς να αποτελεί τη μοναδική περίπτωση ηλικιωμένου.

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες

Μπορεί οι online παραγγελίες να κερδίζουν συνεχώς έδαφος, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που επιλέγουν να δώσουν τηλεφωνικά τη δική τους λίστα προϊόντων και στη συνέχεια να παραλάβουν κατ’ οίκον τα ψώνια τους.

Περίπου στις 11.00, το GRTimes.gr βρέθηκε στην «καρδιά» της εξυπηρέτησης πελατών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ούτως ώστε να δει από κοντά πως πραγματοποιείται η συγκεκριμένη διαδικασία.

«Eshop Μασούτης, καλημέρα σας» θα ακούσουμε πολύ γρήγορα να λέει ο Κώστας, σηκώνοντας μία από τις τηλεφωνικές γραμμές που χτυπούν. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα τον δούμε να προσθέτει το ένα προϊόν μετά το άλλο στο ψηφιακό καλάθι του πελάτη.

Λόγω της αυστηρής τήρησης προσωπικών δεδομένων που ακολουθεί η εταιρεία, έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε μόνο όσα λέει ο εξειδικευμένος υπάλληλος. Ωστόσο, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι ο πελάτης που επικοινωνεί τηλεφωνικά ρωτά για το αν υπάρχει το συγκεκριμένο προϊόν σε προσφορά. Ο Κώστας τον ενημερώνει αμέσως και στη συνέχεια του λέει για τις διαθέσιμες ώρες παράδοσης την ημέρα που ζήτησε, αλλά και για το συνολικό κόστος της παραγγελίας.

Στο ίδιο μοτίβο είναι και οι υπόλοιπες κλήσεις που δέχεται η εξυπηρέτηση πελατών με το προσωπικό να προσφέρει τη βοήθειά του σε ό,τι ζητούν οι πελάτες.

Πέρα από τη διανομή κατ’ οίκον, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα να κάνει κάποιος ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά την παραγγελία του και να την παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημα μόλις είναι έτοιμη. Έτσι, ο χρόνος που θα χρειαστεί να περιμένει, μόλις μπει στο σούπερ μάρκετ, δε θα ξεπερνά τα πέντε λεπτά.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18:2023/11

ΚΚΕ για εισαγγελική έρευνα μετά το Πολυτεχνείο: Βαρύτατα εκτεθειμένη η κυβέρνηση Κόμματα

18:1723/11

“Έπεσε” το site του ΕΟΔΥ λίγο πριν την ανακοίνωση των κρουσμάτων (ΦΩΤΟ) Επικαιρότητα ,Κορωνοϊός ,Τεχνολογία

18:1023/11

ΕΚΠΑ-κορωνοϊός: Πώς εντοπίζεται το ιικό φορτίο στα λύματα Ελλάδα ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

18:1023/11

Η UNICEF θα διανείμει 2 δισ. δόσεις εμβολίων στις φτωχές χώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:0923/11

Β. Κικίλιας: Αυτονόητο ότι το άνοιγμα δεν θα έρθει τέλος του μηνός Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0023/11

Δείτε LIVE την ενημέρωση για τον κορωνοϊό Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:5023/11

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 49χρονου για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα Θεσσαλονίκη

17:4023/11

ΣΥΡΙΖΑ: Ζούμε την επίταξη του δημοσίου προς όφελος ιδιωτών Πολιτική

17:4023/11

Κορωνοϊός: 1.388 νέα κρούσματα – Νέα αύξηση σε διασωληνωμένους Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

17:3023/11

ΠΟΦΕΕ: Είμαστε οι νοσηλευτές της οικονομίας- Πεθαίνουν συνάδελφοι Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:2023/11

Έρευνα για τις νεκρές πτεροφάλαινες Διεθνή

17:1023/11

Γιαμαρέλλου: Συνεχίζω και κοινωνώ κανονικά Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

17:0023/11

Παρέμβαση δημάρχου Θέρμης στη ΔΕΔΔΗΕ Δήμοι

16:5023/11

Λαμπρούλης: Να απαλλαγώ από αντιπρόεδρος της Βουλής και να συνδράμω ως γιατρός Βουλή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4023/11

Ν. Κεραμέως: Ο πρωθυπουργός και οι ειδικοί θα αποφασίσουν για τα σχολεία Ελλάδα ,Παιδεία ,Πολιτική

16:3523/11

Κορωνοϊός: Σε προληπτική καραντίνα Θεοχάρης – Κόνσολας Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:3423/11

Πράσινο φως για τους διαγωνισμούς της ΛΑΡΚΟ Επιχειρήσεις

16:3023/11

Δωρεά υπερηχοκαρδιογράφου από την ΕΚΕ στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

16:2523/11

Θεσσαλονίκη: «Βροχή» τα πρόστιμα σε λαϊκές αγορές για μη χρήση μάσκας Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:2023/11

Λάρισα: Συνελήφθη 33χρονος για πορνογραφία ανηλίκου Ελλάδα ,Κοινωνία

16:1023/11

Η Lidl Ελλάς κάνει και φέτος τις γιορτές ξεχωριστές Επιχειρήσεις

16:0723/11

Θεσσαλονίκη: Εφημερία με γεμάτες ΜΕΘ – Μειώνεται ο μέσος όρος ηλικίας (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

16:0423/11

Επίσκεψη Κοντοζαμάνη στη νέα ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Νίκαιας (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:0423/11

Πολυτεχνείο: Εισαγγελική έρευνα για τις εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα25 Πολιτική ,Σημαντικά

16:0023/11

Απεργία στα ΜΜΜ: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη Κοινωνία

16:0023/11

Enterprise Greece: Έως 30/11 οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα εξωστρέφειας Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Τεχνολογία

15:5023/11

Θεσ/νίκη: Έκλεψαν κινητό από 28χρονο στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκη

15:4623/11

Νέα Μαγνησία: Λήξη συναγερμού στην Πυροσβεστική Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:4023/11

Παρέμβαση Τζόνσον στις συνομιλίες για το Brexit Διεθνή

15:3723/11

Γ.Γ Υπηρεσιών Υγείας: Αρχίζουμε να βλέπουμε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

15:3023/11

Στοίχημα: Κρίσταλ Πάλας με κάλυψη και γκολ στο 1.87 Αθλητισμός

15:2623/11

ΟΑΣΘ: Πρώτο θύμα του covid, 62χρονος υπάλληλος Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:2023/11

Bloomberg: Ο Άντονι Μπλίνκεν θα είναι ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μπάιντεν Οικονομία

15:1223/11

Πρόσθετα δρομολόγια για ’57’ – Υπηρεσιακό Παπανικολάου Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:1023/11

Έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο Σύρος τζιχαντιστής Ελλάδα

15:0323/11

EMA: Πότε θα αδειοδοτηθούν τα πρώτα εμβόλια Κορωνοϊός ,Σημαντικά

15:0023/11

ΕΑΕ: Να αναλάβει ο ΕΟΠΥΥ το κόστος των τεστ COVID-19 των καρκινοπαθών Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5323/11

Θεσ/νίκη: Πρόστιμα 70.000 ευρώ για μη τήρηση μέτρων από τη δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

14:5023/11

Θεσσαλονίκη: Επικοινωνία της ΠτΔ με διοικητές νοσοκομείων Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:4623/11

Θεσσαλονίκη: Στα… χαρτιά η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

14:4023/11

Ρόδος: Ένας νεκρός σε ναυάγιο ταχύπλοου που μετέφερε αλλοδαπούς Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3023/11

Κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Το τελικό ξεκαθάρισμα» του Γιάννη Μπελενιώτη Κοινωνία ,Πολιτισμός

14:2323/11

Τραγωδία στην Καλλικράτεια: Νεκρός 29χρονος σε τροχαίο Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

14:2023/11

Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ενισχύει το ΕΣΥ Ελλάδα ,Πολιτική ,Υγεία

14:1523/11

Σαρρής: Ο covid δεν επηρέασε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ΕΔ (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:1023/11

Έφυγε από τη ζωή ο εθελοντής διασώστης Σάκης Σωτηράκης Κοινωνία

14:0823/11

Ξεπέρασαν τα 1.000 τα απολύτως νόμιμα σωματεία στο μητρώο της ΓΓΑ Αθλητισμός ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:0323/11

Αίτημα να μην επιστραφούν οι Επιστρεπτέες 4&5 Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

14:0023/11

ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα μετρά 100 νεκρούς τη μέρα και ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:5123/11

Μέρισμα 42,1 εκατ. στο ελληνικό δημόσιο από την ΕΕΣΥΠ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

13:4523/11

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Κίσσαβο (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

13:4023/11

Σιούλης: Περιμένουμε μεγάλο αριθμό θανάτων τις επόμενες μέρες (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3023/11

Ο… πελάτης ήταν αστυνομικός- Στη «φάκα» διακινητής ναρκωτικών Κοινωνία

13:2123/11

Πέτσας: Η Τουρκία υπονομεύει την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1723/11

Πέτσας: Κρατική στήριξη 120 εκατ. ευρώ στην Aegean Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:1423/11

Πέτσας-Κορωνοϊός: Μόνο 8 ιδιώτες γιατροί ανταποκρίθηκαν στην έκκληση Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:1223/11

Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Φωτιά στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:0823/11

Koντοζαμάνης: Προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:0623/11

Πέτσας: Αυξημένοι θάνατοι και διασωληνωμένοι τις επόμενες ημέρες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:0023/11

Με τα τρίποντα στη Βιτόρια Αθλητισμός

12:5923/11

Μπιτζάνη: Οι κλίνες ΜΕΘ που αδειάζουν γεμίζουν αμέσως (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:4523/11

Νέοι κορωνοϊοί σε νυχτερίδες φυλαγμένες σε καταψύκτες εργαστηρίων Διεθνή ,Επιστήμη ,Κορωνοϊός

12:4123/11

Στεφανής: Εντός της εβδομάδας έτοιμη η κινητή μονάδα στο 424 ΓΣΝΕ (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

12:3223/11

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο Πανόραμα Θεσσαλονίκη

12:3223/11

ΣΕΠΕΕ: Οι μεγάλοι της ένδυσης το 2019- πρώτη η ΒSB Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

12:3023/11

LIVE η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Στ. Πέτσα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:2423/11

EEΘ: Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμούς- επιχειρηματικότητας Θεσσαλονίκη ,Οικονομία ,Παιδεία

12:1523/11

Κορωνοϊός: Οι 11 περιοχές που θα γίνουν σήμερα δωρεάν rapid tests του ΕΟΔΥ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:1423/11

ΣΒΕ: Κατάρτιση εργαζομένων επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

12:0523/11

Ε.Ο Θεσ/νίκης-Σερρών: Το ατύχημα έφερε διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπές Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

12:0123/11

Σαρηγιάννης: Τον Ιανουάριο το 3ο κύμα της πανδημίας (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0023/11

Μάνη: Κάηκε ζωντανή, ενώ προσπαθούσε να κάψει χόρτα Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0023/11

«Όρθιος, σε δημόσια θέα» της Χρύσας Παπαδοπούλου Πολιτισμός

11:5223/11

Ακάρ: Η Ελλάδα παραβιάζει το αποστρατικοποιημένο καθεστώς των νησιών στο Αιγαίο Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

11:4523/11

Θρήνος στις Σέρρες για τον θάνατο 25χρονου από κορωνοϊό Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:4323/11

Θεσ/νίκη: Στο 424 ΓΣΝΕ ο Υφ. Άμυνας- Επιθεώρηση στην κινητή μονάδα Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

11:3023/11

Τέλη κυκλοφορίας: Έρχεται η ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων Ελλάδα ,Κοινωνία

11:1523/11

Ηράκλειο: Πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα σκυλί Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0023/11

Χανιά: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη Ελλάδα

10:5623/11

Ιερώνυμος: Παραμένει σε σταθερή κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:4923/11

Κορωνοϊός: Παίρνει εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:4523/11

Ο ΠΟΥ συνεχίζει την έρευνα για την προέλευση του κορωνοϊού Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:3023/11

Αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο της Ζαΐμη στα Εξάρχεια Ελλάδα ,Κοινωνία

10:2423/11

Κορωνοϊός: 1.004 ασθενείς κατέληξαν τον Νοέμβριο Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:2323/11

Γεωργιάδης: Δύσκολα θα ανοίξει η εστίαση- Μας κυβερνά ο ιός Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1523/11

Κορωνοϊός-Γερμανία: Στα 10.864 τα νέα κρούσματα – 90 θάνατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Χωρίς κατηγορία

10:0723/11

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο μετά τον κόμβο Πυλαίας-Πανοράματος Θεσσαλονίκη

10:0023/11

Interview: Το 64,2% θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

09:5123/11

Εξετράπη φορτηγό που μετέφερε ζώα στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Σερρών Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

09:4523/11

Σοκ στη Μάνη: Σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους Ελλάδα

09:3023/11

Σύψας: Ξεχνάμε οριστικά το 30 Νοεμβρίου για άρση lockdown (VIDEO) Ελλάδα ,Κορωνοϊός

09:2123/11

Κορωνοϊός: Αποτελεσματικό κατά 70% το εμβόλιο της Οξφόρδης Διεθνή ,Κοινωνία ,Υγεία

09:1523/11

Οικονομία: Σήμερα η παρουσίαση του Σχεδίου Ανάπτυξης Ελλάδα ,Οικονομία

09:0023/11

Τουχτίδης: Το 50% των διασωληνωμένων δεν επιβιώνει Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4523/11

Παγώνη: Απέχουμε πολύ από τον στόχο των 500 κρουσμάτων Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

08:3023/11

Επιστρεπτέα προκαταβολή 4: Από σήμερα οι πληρωμές Οικονομία ,Πολιτική

08:1523/11

Θεσ/νίκη: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε IX στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκη

08:0023/11

Ανησυχεί η Μέρκελ για την παροχή εμβολίου στις φτωχότερες χώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

07:4523/11

«Αgora East»: Με την «Ergon» για ψώνια με θέα στα ηλιοβασιλέματα του Θερμαϊκού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:3123/11

Πολύωρη διακοπή ρεύματος στις Συκιές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3023/11

Πιερία: «Φρένο» στην έκτακτη ενίσχυση των τουριστικών λεωφορείων Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

07:1523/11

Διατροφή και παιδί: Μερικές ιδέες για υγιεινά πρωινά στο σπίτι Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

07:0523/11

Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:0323/11

Ανακατασκευή οδοστρώματος στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανίων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:0123/11

Την Πέμπτη έτοιμο το κινητό νοσοκομείο στο 424 ΓΣΝΕ (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:0023/11

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 23 Νοεμβρίου Κοινωνία ,Σημαντικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ