Σούπερ μάρκετ: Το GRTimes στην «καρδιά» των online παραγγελιών (VIDEO)

Σούπερ μάρκετ: Το GRTimes στην «καρδιά» των online παραγγελιών (VIDEO)
Στράτος Λούβαρης

Ώρα 9.30 το πρωί. Μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε lockdown, η τηλεργασία να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι περισσότεροι να «μένουνε σπίτι», ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν να φροντίζουν να μη λείπει τίποτα από κανένα τραπέζι σπιτιού, όπου και αν αυτό βρίσκεται.

Ο λόγος για τους εργαζομένους στα σούπερ μάρκετ, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά επί ποδός και δε σταματούν να προσφέρουν. Κάποιοι τους λένε «αφανείς ήρωες», αφού η πανδημία μπορεί να έφερε τα «πάνω κάτω» στην καθημερινότητα όλων, σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όμως η ανάγκη να υπάρχουν τα απαραίτητα αγαθά σε ένα νοικοκυριό ποτέ δεν έπαψε να υφίσταται, με αποτέλεσμα να είναι πιο αναγκαίοι από ποτέ.

Σήμερα, ιδιαίτερα από την έναρξη της πανδημίας και μετά, όλο και περισσότεροι είναι οι καταναλωτές που επιλέγουν να ψωνίσουν από το σούπερ μάρκετ μέσω διαδικτύου, όχι μόνο γιατί μειώνουν τις πιθανότητες να εκτεθούν στον ιό, αλλά γιατί τους «έχει λύσει τα χέρια». Έτσι, πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που έχουν εκπαιδευτεί για να φροντίζουν όλα να κυλούν γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια, για να μπορεί ο καθένας να έχει στην πόρτα του σπιτιού του ό,τι επιθυμεί, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί.

Πώς γίνεται όμως η προετοιμασία των παραγγελιών και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται έως ότου τα προϊόντα φτάσουν στην πόρτα μας; Τί επιλέγουν οι καταναλωτές; Ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης και ποια είναι τα «έξτρα» οφέλη; Έχουν αυξηθεί οι ηλεκτρονικές παραγγελίες σε σύγκριση με το πρώτο lockdown;

Το GRTimes.gr βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ακολουθώντας, όπως θα δείτε στο βίντεο, για μερικές ώρες τους εργαζομένους και «αποσπώντας» απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Λίγο πριν τις 10.00 οι παραγγελίες στο κατάστημα που βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει ήδη να φθάνουν και οι εξειδικευμένοι στην προετοιμασία των ηλεκτρονικών παραγγελιών εργαζόμενοι βρίσκονται από νωρίς με τα ειδικά μηχανήματα στα χέρια, γνωστά ως «scanner», τοποθετώντας το κάθε προϊόν με ιδιαίτερη προσοχή στο καρότσι και διαγράφοντάς το παράλληλα από τη λίστα τους.

«Η στροφή στις ηλεκτρονικές αγορές είναι μεγάλη και οι επισκέψεις στα καταστήματα αντικαθίσταται σιγά σιγά από τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, οι οποίες εκτελούνται από εμάς με τις ίδιες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής που έχουμε στο φυσικό δίκτυο καταστημάτων και μεταφέρονται στον πελάτη με τον πιο ασφαλή τρόπο» θα πει στο GRTimes.gr, ο Διευθυντής Πληροφορικής του «Μασούτη», Σάββας Τορτοπίδης, ο οποίος ανέλαβε να μας ξεναγήσει και να μας λύσει τις απορίες.

Λίγο αργότερα, αφήνοντας τα ράφια των συσκευασμένων προϊόντων, αφού πρώτα η υπάλληλος πήρε από εκεί όσα έγραφε η λίστα, κατευθυνθήκαμε στη μαναβική και το κρεοπωλείο. Παραλαμβάνοντας το κρέας που έχει φροντίσει να συσκευάσει ο εργαζόμενος πίσω από τον πάγκο, αρχικά το τοποθετεί στο καρότσι και έπειτα σε ελάχιστο χρόνο σε ειδικό δοχείο για να διατηρηθεί και να μεταφερθεί στον πελάτη σε άψογη κατάσταση.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο κ. Τορτοπίδης, οι καταναλωτές που παραγγέλνουν ηλεκτρονικά δεν έπαψαν να προτιμούν και να βάζουν στο ψηφιακό καλάθι φρέσκα προϊόντα, καθώς «μας εμπιστεύονται και γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα τα παραλάβουν σε εξαιρετική ποιότητα, όπως δηλαδή αν τα έπαιρναν από το φυσικό κατάστημα». Σημείωσε δε, πως οι προτιμήσεις σε προϊόντα δεν έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια του lockdown και ότι όλο και περισσότεροι προτιμούν τις ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Με μία γρήγορη ματιά στα καρότσια που γεμίζουν οι υπάλληλοι, εύκολα θα διαπιστώσει κανείς ότι δε λείπει τίποτα από όσα αγοράζει ένας καταναλωτής με τον «κλασικό τρόπο». Μακαρόνια, ρύζι, γάλα, εξάδες με εμφιαλωμένα νερά, λάδι, καφές, σκόνη πλυντηρίου, προϊόντα μαναβικής, κρεατικά και αλλαντικά, είναι μόνο μερικά από αυτά που επιλέγονται σήμερα με ηλεκτρονικό τρόπο και ο καθένας μπορεί να παραλάβει στο σπίτι του.

Όπως θα μας ενημερώσει ο κ. Τορτοπίδης, οι πελάτες που ήρθαν κατά το πρώτο lockdown, όχι μόνο έμειναν, αλλά αυξήθηκαν σημαντικά. Σε αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, η σταθερή ποιότητα και η ευκολία που προσφέρει η υπηρεσία αλλά και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης, αφού, υπό κανονικές συνθήκες, οι παραγγελίες ετοιμάζονται, τοποθετούνται στο όχημα μεταφοράς και φτάνουν στην πόρτα του καταναλωτή μέσα σε δύο ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το πρώτο εξάμηνο του 2020, οι online παραγγελίες στα σούπερ μάρκετ αυξήθηκαν κατά 150%, όπως επισημαίνεται σε μελέτη της Ira, μία τάση που φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στην αγορά, καθώς παρουσιάζει ιδιαίτερη αύξηση.

Ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι καταναλωτές στον ψηφιακό τρόπο παραγγελίας είναι, ότι στην αλυσίδα «Μασούτης» τον μήνα Οκτώβριο – κατά τον οποίο δεν ήταν σε ισχύ αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας – καταγράφηκαν πολλές περισσότερες παραγγελίες από τον Απρίλιο που υπήρχε ο περιορισμός κυκλοφορίας. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι σε λιγότερο από δέκα λεπτά μπορεί ο καθένας να έχει τοποθετήσει στο καλάθι του τα αγαθά και να ολοκληρώσει την παραγγελία του, είτε μέσω υπολογιστή είτε από την εφαρμογή που «τρέχει» σε κινητές συσκευές. Μάλιστα, με το πλήθος δυνατοτήτων που προσφέρονται, όπως είναι για παράδειγμα το ιστορικό προηγούμενων παραγγελιών και η αναζήτηση συγκεκριμένων προϊόντων, η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο γρήγορη.

Χάρη στην ευκολία χρήσης που προσφέρει η online υπηρεσία ακόμα και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή μη εξοικειωμένοι με την τεχνολογία επιλέγουν να παραγγείλουν ηλεκτρονικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι ο γηραιότερος πελάτης του eshop.masoutis είναι άνδρας 89 ετών, χωρίς να αποτελεί τη μοναδική περίπτωση ηλικιωμένου.

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες

Μπορεί οι online παραγγελίες να κερδίζουν συνεχώς έδαφος, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που επιλέγουν να δώσουν τηλεφωνικά τη δική τους λίστα προϊόντων και στη συνέχεια να παραλάβουν κατ’ οίκον τα ψώνια τους.

Περίπου στις 11.00, το GRTimes.gr βρέθηκε στην «καρδιά» της εξυπηρέτησης πελατών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ούτως ώστε να δει από κοντά πως πραγματοποιείται η συγκεκριμένη διαδικασία.

«Eshop Μασούτης, καλημέρα σας» θα ακούσουμε πολύ γρήγορα να λέει ο Κώστας, σηκώνοντας μία από τις τηλεφωνικές γραμμές που χτυπούν. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα τον δούμε να προσθέτει το ένα προϊόν μετά το άλλο στο ψηφιακό καλάθι του πελάτη.

Λόγω της αυστηρής τήρησης προσωπικών δεδομένων που ακολουθεί η εταιρεία, έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε μόνο όσα λέει ο εξειδικευμένος υπάλληλος. Ωστόσο, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι ο πελάτης που επικοινωνεί τηλεφωνικά ρωτά για το αν υπάρχει το συγκεκριμένο προϊόν σε προσφορά. Ο Κώστας τον ενημερώνει αμέσως και στη συνέχεια του λέει για τις διαθέσιμες ώρες παράδοσης την ημέρα που ζήτησε, αλλά και για το συνολικό κόστος της παραγγελίας.

Στο ίδιο μοτίβο είναι και οι υπόλοιπες κλήσεις που δέχεται η εξυπηρέτηση πελατών με το προσωπικό να προσφέρει τη βοήθειά του σε ό,τι ζητούν οι πελάτες.

Πέρα από τη διανομή κατ’ οίκον, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα να κάνει κάποιος ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά την παραγγελία του και να την παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημα μόλις είναι έτοιμη. Έτσι, ο χρόνος που θα χρειαστεί να περιμένει, μόλις μπει στο σούπερ μάρκετ, δε θα ξεπερνά τα πέντε λεπτά.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22:1025/01

ΗΠΑ: Έσπασε το «φράγμα» των 25 εκατ. κρουσμάτων SARS-CoV-2 Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:0525/01

Παράταση για τις αιτήσεις επιστροφής ή διαγραφής ΕΦΚ στο κρασί Αγροτικά

22:0025/01

Οι περιφερειακές εξελίξεις στο επίκεντρο για Δένδια-Ιρλανδό ΥΠΕΞ Πολιτική

21:5525/01

Συνάντηση Δένδια-Σχοινά στις Βρυξέλλες Διεθνή ,Πολιτική

21:5025/01

Δ. Παπαστεργίου: Η αλλαγή του εκλογικού νόμου, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της Αυτοδιο... Τοπική Αυτοδιοίκηση

21:4125/01

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Απειλούσε τη ζωή μου, αν μιλούσα» Κοινωνία

21:4025/01

Ινδία – Κορωνοϊός: Ανακοινώθηκαν 13.203 κρούσματα και 131 θανατοι Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3525/01

Βουλή: Ψηφίστηκε επί της αρχής η δωρεά Ιδρύματος Λάτση για τα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματά»... Βουλή

21:3025/01

Ρωσία: Έρχονται νέες διαδηλώσεις για τον Ναβάλνι Διεθνή

21:2225/01

Επίθεση αγνώστων σε υποκατάστημα Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:2025/01

Υπεγράφη η ΚΥΑ για τον κανονισμό διαβατηρίου ιπποειδών από Λιβανό – Σκυλακάκη Αγροτικά ,Πολιτική

21:1525/01

Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε δικηγορικό γραφείο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:1025/01

Σχεδόν μισό εκατ. άνθρωποι σκοτώθηκαν λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων Κοινωνία ,Περιβάλλον

21:0625/01

ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσοχοΐδη: Επιτρέπετε σε ακροδεξιούς να κινούνται ανεξέλεγκτα στη Β. Ελλάδα Κόμματα ,Πολιτική

21:0025/01

Κίνα: 124 κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:5825/01

Ιταλία: Παραιτείται ο Τζουζέπε Κόντε Διεθνή

20:5425/01

ΝΔ για ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ: «Κακός σύμβουλος η αντιπολιτευτική φτώχεια» Κόμματα ,Πολιτική

20:5025/01

Κ. Χατζηδάκης προς ΕΣΕΕ: Στήριξη στην αγορά εργασίας μετά την πανδημία του κορωνοϊού Πολιτική

20:4025/01

Συνάντηση Δένδια με τον επίτροπο για θέματα Γειτονίας και Διεύρυνσης Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:3725/01

Σαρηγιάννης: Στο 4,6% ο βαθμός θετικότητας σήμερα – Αν δεν πέσει, να κλείσει η χώρα Ελλάδα ,Επιστήμη ,Επιχειρήσεις

20:3325/01

Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μήτρογλου Αθλητισμός

20:3025/01

Ισραήλ: Απαγορεύονται όλες οι πτήσεις από και προς το εξωτερικό Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:2025/01

Γερμανία: 217 θάνατοι λόγω Covid-19 σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:1225/01

Πάτρα: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 27χρονος που πυροβολήθηκε Κοινωνία

20:1025/01

Ισπανία: 85χρονη γιαγιά επέστρεψε στο γηροκομείο, εννέα μέρες μετά την «κηδεία της» Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:0925/01

Ζέρβας: Δεν θέλουμε η Θεσσαλονίκη να γίνει ένα απέραντο τραπεζοκάθισμα Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

20:0025/01

Γαλλία: «Ανησυχητική» η κατάσταση – Εξετάζεται ένα τρίτο lockdown Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:5825/01

Επίδομα θέρμανσης: Την Παρασκευή οι πληρωμές – Αναλυτικά τα ποσά ανά περιοχή Κοινωνία ,Οικονομία ,Σημαντικά

19:5025/01

Βουλγαρία: Υποχρεωτικό τεστ για όλους όσοι εισέρχονται στη χώρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:4725/01

Ζέρβας για Αριστοτέλους: Να αποτυπωθούν οι φιλοδοξίες του 21ου αιώνα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:4425/01

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος Αθλητισμός

19:4025/01

Επιστήμονες εκπέμπουν SOS για το λιώσιμο πάγων Περιβάλλον

19:3225/01

Πάμε στοίχημα: Με το combo της Τότεναμ και ειδικό στην Ισπανία Αθλητισμός

19:3025/01

Μεξικό: 19 πτώματα εντοπίστηκαν μέσα σε καμένο φορτηγό στην Ταμαουλίπας Διεθνή

19:2325/01

ΟΛΘ: Παραίτηση Wenzel, δίχως εκπρόσωπο η Terminal Link Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

19:2025/01

Διάλογος Αυγενάκη με ερασιτεχνικά σωματεία και φορείς Αθλητισμός

19:1825/01

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για Rafale: «Οι Ίκαροι μας κυριαρχούν και θα κυριαρχούν στους αιθέρες» Ελλάδα ,Επικαιρότητα

19:1525/01

Λήξη συναγερμού στην Σκουφά: Τι περιείχε το ύποπτο δέμα Κοινωνία

19:1225/01

Σάλο έχουν προκαλέσει δηλώσεις υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ για την υπόθεση Μπεκατώρου Ελλάδα ,Κοινωνία

19:1025/01

Ζέρβας: Έκκληση για τήρηση των μέτρων – «Ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει» Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

19:1025/01

Με την ΠτΔ θα συναντηθεί αύριο ο πρωθυπουργός Πολιτική

19:0025/01

Η Τουρκία παρέλαβε 6,5 εκατ. δόσεις του εμβολίου της Sinovac Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:5725/01

Δ. Θεσσαλονίκης: Κοινή επιστολή 20 δημοτικών συμβούλων για τη ΔΕΠΘΕ Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:5525/01

Πυροβολισμοί στην Πάτρα – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Κοινωνία

18:5025/01

Εξιτήριο για τον 27χρονο που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα Κοινωνία

18:4825/01

Πάνω από 16.000 άτομα εμβολιάζονται καθημερινά στην Ελλάδα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:3225/01

Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στον Άγιο Διονύσιο – Κλειστή η Σκουφά Κοινωνία

18:3025/01

Μακρόν: Γίνονται κινήσεις για τον καλύτερο έλεγχο της πανδημίας Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:2625/01

Μητσοτάκης – Παρλί: Στόχος η περιφρούρηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της σ... Διεθνή ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

18:2025/01

Θεοδωρίδου: Χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες ο εμβολιασμός για πάνω από 70.000 άτομα Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2025/01

Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Ανοιχτή πρόσκληση για καλλιτέχνες Αθλητισμός ,Δήμοι

18:1025/01

Κικίλιας – Πατούλης: Σχέδιο για συμμετοχή ιδιωτών γιατρών στους εμβολιασμούς Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0025/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση για τους εμβολιασμούς Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:5625/01

Χάρτης κρουσμάτων: Αύξηση στην Αττική, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:5025/01

Έρευνα: Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι Διεθνή

17:4625/01

ΕΔΑΘΕΣΣ: Τροφοδότηση της νέας Πρότυπης και Καινοτόμου Επιχειρηματικής Μονάδας Αλουμινίο... Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

17:4025/01

ΣΥΡΙΖA: Πλαστή εικόνα ότι πανδημία – εμβολιασμοί είναι υπό έλεγχο Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:3725/01

Κορωνοϊός: 436 κρούσματα σήμερα, 286 διασωληνωμένοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:3025/01

Κορωνοϊός: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

17:2725/01

Διαδικτυακή εκδήλωση από το Δίκτυο Σύγχρονοι Δημοκράτες Ελλάδα

17:2025/01

Πεντάγωνο: Έπεσαν οι υπογραφές για τα Rafale Πολιτική

17:1625/01

Γηροκομείο Αμαρουσίου: Ανησυχία για διασπορά του νέου στελέχους κορωνοϊού Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

17:1025/01

Ανακαλύφθηκε ασυνήθιστο αστρικό σύστημα με έξι ήλιους και έξι εκλείψεις Επιστήμη

17:0025/01

Συντάξεις: Παράταση στην καταβολή αναπηρικών – Ποιοι έχουν προτεραιότητα Κοινωνία ,Οικονομία

16:5025/01

Κορωνοϊός: Ταξιδιωτικές απαγορεύσεις με εντολή Μπάιντεν Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:4025/01

Την προσεχή Πέμπτη το σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο Αθλητισμός ,Πολιτική

16:3425/01

Σεισμική δόνηση στη Ζάκυνθο Κοινωνία

16:3225/01

Θεσ/νίκη – Κορωνοϊός: Τουλάχιστον 10 κρούσματα στο Στρατόπεδο Νταλίπη Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

16:3025/01

ΗΠΑ: Ο Μπέρνι Σάντερς διασκεδάζει με την εμφάνισή του στην ορκωμοσία Διεθνή

16:2325/01

Μητσοτάκης στο World Economic Forum: Ακούμε τους ειδικούς – Παίρνουμε νωρίς αποφά... Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

16:2025/01

ΠΚΜ: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτ... Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

16:1525/01

Νέος πρόεδρος του ΕΚΕΤΑ ο δρ. Δημήτριος Τζοβάρας Επιστήμη ,Θεσσαλονίκη ,Τεχνολογία

16:1025/01

Συνάντηση Καλαφάτη με την Elizabeth K. Lee Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

16:0725/01

Σεξουαλική παρενόχληση δημοσιογράφων από γιατρό – Τι αποκαλύπτεται στο GRtimes Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Υγεία

16:0025/01

Διερευνητικές: Τα θέματα που έθεσε η Τουρκία – Στην Αθήνα ο επόμενος γύρος Πολιτική ,Σημαντικά

15:5025/01

Γεωργιάδης για συνωστισμό: Έχουμε σχέδιο εάν χρειαστεί Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:4025/01

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται κουτάλα – Απαγορεύεται η επαφή με τρόφιμα Κοινωνία

15:4025/01

Οι τράπεζες έριξαν το ΧΑ στις 756 μονάδες Οικονομία

15:3025/01

Τρίμηνη παράταση καταβολής για Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και επίδομα στέγασης Κοινωνία ,Πολιτική

15:2025/01

Κέρκυρα: Πτώσεις δέντρων λόγω κακοκαιρίας Κοινωνία

15:1725/01

Στο Πεντάγωνο η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας για την υπογραφή προμήθειας των Rafale Πολιτική

15:1125/01

Μητσοτάκης: Οι τομείς του Περιβάλλοντος και της Ενέργειας βασικοί πυλώνες ανάπτυξης για... Θέματα GR Times ,Πολιτική

15:1025/01

ΑΠΘ: Ολοκληρώθηκε ο αποκλεισμός του ΕΛΚΕ από φοιτητές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Παιδεία

15:0025/01

Ανακοίνωσε δημιουργία κέντρου για την κλιματική αλλαγή η Λαγκάρντ Διεθνή

14:5025/01

Παράταση καταβολής ΦΠΑ για αλκοολούχα Οικονομία

14:4825/01

Ταραντίλης: Η διαδικασία εμβολιασμού γίνεται βάσει των επιβεβαιωμένων παραδόσεων Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:4025/01

«Παπαγεωργίου»: Διαδικτυακά μαθήματα προετοιμασίας μητρότητας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Υγεία

14:3625/01

Επιμελητήριο Πιερίας: Οι επιχειρήσεις στο επίκεντρο έρευνας Επιχειρήσεις

14:3025/01

Μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο το δίκτυο αποχέτευσης της ΕΥΑΘ Δήμοι ,Κοινωνία

14:2025/01

Ηλιόπουλος: Όμηρος του Σαμαρά ο Μητσοτάκης Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:1025/01

Το κόσμημα περιμένει τον τουρισμό για να λάμψει ξανά Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

14:0525/01

Ολοκληρώθηκαν οι διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας Πολιτική ,Σημαντικά

14:0025/01

Μπάιντεν και Μακρόν ενισχύουν τις διμερείς τους σχέσεις Διεθνή

13:5825/01

Προφυλακίστηκε ο πυρομανής της Ν. Ευκαρπίας Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:5125/01

Δερπάνης: Εξετάσεις και πιστοποίηση στα… χρόνια του κορωνοϊού (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

13:5125/01

Σωματείο BARECA: Να ανοίξει άμεσα η εστίαση Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:5025/01

Δ. Βοΐου για διόδια Σιάτιστας: Το πιο ακριβό χιλιόμετρο στην Ευρώπη Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

13:4525/01

Θεσ/νίκη: Έφτυσε αστυνομικούς αντιστεκόμενος τη σύλληψη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:3025/01

Διαδικτυακές βραβεύσεις της Αγοράς από MEGA Brokers Επιχειρήσεις

13:1525/01

Βιασμός 11χρονης: Την Πέμπτη η απολογία του προπονητή Κοινωνία

13:1425/01

Συναγερμός στη Βουλή: Βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:1125/01

Βασιλειάδης: Το νομοσχέδιο Κεραμέως με τα… μάτια των φοιτητών (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Παιδεία

13:0025/01

Τι άλλο μπορεί να δικαιολογήσει ο κορωνοιός; Άποψη ,Άρθρα

12:4925/01

Ταραντίλης: Καμία συζήτηση δεν αφορά την εθνική κυριαρχία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Πολιτική

12:4525/01

Μαρούσι: Συναγερμός σε γηροκομείο με δεκάδες κρούσματα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:4025/01

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια σε δικηγορικό γραφείο (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3025/01

Δ. Θεσσαλονίκης: Μεταφορά ευάλωτων πολιτών σε εμβολιαστικά κέντρα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:3025/01

Δείτε LIVE την ενημέρωση από τον Χρ. Ταραντίλη Πολιτική

12:2425/01

Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων της Blink στα Praktiker Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

12:1525/01

Ρωσία και σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας στο τραπέζι για τους Ευρωπαίους ΥΠΕΞ Διεθνή ,Κορωνοϊός

12:1125/01

Τηλεφωνική συνομιλία πρωθυπουργού με τη Λιθουανή ομόλογό του Πολιτική

12:0625/01

ΜΒΠ: Σειρά δράσεων ενάντια στο ν/σ του ΥΠΠΟ ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Επιστήμη

12:0525/01

Πιερρακάκης: Δεν θα μπει «κόφτης» στα SMS Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

12:0025/01

Θεσ/νίκη: Συνελήφθη για εμπόριο κάνναβης και κοκαΐνης Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

11:5525/01

UNICERT COLLEGE: Ο νέος εκπαιδευτικός φορέας Παιδεία

11:4125/01

ΑΠΘ – Θεσσαλονίκη: Φοιτητές απέκλεισαν το κτίριο του ΕΛΚΕ (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:3725/01

Κώτσης: Πρώιμη πρόσβαση στο «φάρμακο Τραμπ» επιδιώκει το «Παπαγεωργίου» (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:3025/01

«Ασφάλεια στο διαδίκτυο» – Σεμινάριο μέσω Webex για γονείς και εκπαιδευτικούς Δήμοι

11:2925/01

Ξεκίνησαν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας Διεθνή ,Ελλάδα ,Σημαντικά

11:1525/01

Θεσσαλονίκη: Παράσταση διαμαρτυρίας από νηπιαγωγούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:0025/01

Ρωσία: Το Κρεμλίνο κατηγορεί τις ΗΠΑ για «παρέμβαση» σε εσωτερικές υποθέσεις Διεθνή

10:5325/01

Διπλό κινήτρου στη Βραζιλία και ποιότητας στην Ιταλία Αθλητισμός

10:4625/01

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Πρόγνωση ΕΜΥ Κοινωνία ,Σημαντικά

10:4525/01

Pfizer: «Επιστρέφουν στα συμφωνηθέντα οι παραδόσεις εμβολίων στην Ιταλία» Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:4325/01

Μάρδας: Επιστροφή στο… σπίτι της Α’ Θεσσαλονίκης Κόμματα

10:3025/01

ΗΠΑ: Θάνατος ατόμου μετά τον εμβολιασμό για κορωνοϊό Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1525/01

Κύπρος – Κορωνοϊός: Σύσκεψη για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Υγεία

10:1525/01

Στην Αθήνα σήμερα η Γαλλίδα υπ. Άμυνας για την προμήθεια των 18 Rafale Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

10:0925/01

B.Α.Τ.: Κορυφαίος εργοδότης για το 2021 Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

10:0025/01

Ψηφιακοί Περίπατοι στην Πόλη από την Χ.Α.Ν.Θ. & ΕΛΛΕΤ/ΠΘ ΡΟΤΟΝΤΑ Θεσσαλονίκη

09:5725/01

Βιασμός 11χρονης: Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας Κοινωνία ,Σημαντικά

09:4525/01

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αρχίζουν σήμερα οι πληρωμές Κοινωνία ,Οικονομία

09:3025/01

ΑΠΘ: Αποκλεισμός του ΕΛΚΕ από φοιτητές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:2525/01

Σύψας: Επικίνδυνο να παραμείνει η αγορά ανοιχτή με τέτοιες εικόνες Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:1725/01

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο Κοινωνία ,Περιφέρειες

09:1625/01

Βιβλίο για τα συμπόσια στην αρχαία Αθήνα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Πολιτισμός

09:1525/01

Καρποί Macadamia: Ποια τα πολύτιμα διατροφικά τους οφέλη; Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

09:0725/01

Ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς αυταπάτες! Άποψη ,Άρθρα

09:0025/01

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Ν. Δένδιας Πολιτική

08:5825/01

Βιασμός 11χρονης: Στον Πειραιά ο προπονητής ιστιοπλοΐας Κοινωνία

08:4525/01

Γώγος: Ανησυχία για τις μεταλλάξεις – Αναγκαίος ο μαζικός εμβολιασμός Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3325/01

Τροχαίο ατύχημα στη Θεσ/νίκη – Σύγκρουση τριών οχημάτων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:3025/01

Τι αλλάζει από σήμερα στις μετακινήσεις με ταξί και οχήματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

08:1525/01

Το έργο της Έφης Συκιώτη στο GRTimes.gr Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Παιδεία

08:0025/01

Αψηφώντας τις απειλές Άρθρα

07:5025/01

Φιλοξενία – Εστίαση: Στον «πάγο» βασικοί κλάδοι του τουρισμού Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:4525/01

Θεσσαλονίκη: «Καμπάνα» 5.400 ευρώ και μία σύλληψη για κορωνοπάρτι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:4025/01

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Παιδεία

07:3025/01

ΟΑΣΘ: Πως θα πάρει ακόμη 270 λεωφορεία Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:1525/01

Επανέναρξη διερευνητικών επαφών με έντονες κόκκινες γραμμές Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ