Στέγη, δουλειά και ένα καλύτερο «αύριο» περιμένει τον Θύμιο-Υπέβαλλε μήνυση κατά όσων του επιτέθηκαν

Στέγη, δουλειά και ένα καλύτερο «αύριο» περιμένει τον Θύμιο-Υπέβαλλε μήνυση κατά όσων του επιτέθηκαν

Ρεπορτάζ: Κώστας Κεχαγιάς

Ένα σπίτι, μία εργασία για να εξασφαλίζει τα προς το ζην και μία αξιοπρεπή ζωή θα έχει από αύριο ο Θύμιος Μπουγάς, ο 39χρονος που αγνοούνταν επί 49 ημέρες, έπειτα από τις αήθεις επιθέσεις που δέχθηκε από αγνώστους.

«Ήδη βρήκαμε ένα σπίτι εδώ, στον Πύργο και αύριο ο Θύμιος θα έχει το κλειδί στο χέρι του. Το εξοπλίζουμε, ώστε να υπάρχουν σε αυτό έπιπλα, ψυγείο και μία τηλεόραση.

Επιπλέον, του βγάλαμε ταυτότητα και ΑΦΜ γιατί δεν τα διέθετε έως τώρα και σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, θα απασχοληθεί στον δήμο. Ένα εστιατόριο στην περιοχή θα αναλάβει τη σίτισή του, ενώ γιατροί από την Αθήνα μας υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν την περίθαλψή του», δήλωσε στο GRTimes ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μετά τη συνάντησή του με τον 39χρονο στο δημαρχείο της περιοχής.

«Το μόνο που μου είπε ο Θύμιος, είναι ότι θέλει μία δουλειά», συμπλήρωσε, τονίζοντας παράλληλα ότι «θέλουμε να επανέλθει ένας άνθρωπος, ο οποίος ζούσε … αόρατος. Έχει διάθεση να επανέλθει κι αυτή είναι η ευχή μας».

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνακόπουλος, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την ασφάλεια του Θύμιου από εδώ και στο εξής.

«Δεν κινδυνεύει από κάποιον, οι συμπολίτες του τον έχουν αγκαλιάσει σφιχτά. Τον αγαπάνε πλέον όλοι».

Όπως επιπλέον γνωστοποιεί ο κ. Αντωνακόπουλος, «ο Θύμιος υπέβαλλε μήνυση κατά των ατόμων που του επιτέθηκαν στο παρελθόν και πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θύμιος Μπουγάς: Δεν ήξερε ότι τον ψάχνανε – Κάθε βράδυ έβγαινε στον Πύργο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top