Στη φυλακή 55χρονη για απάτη με διορισμούς στην Εφορία

Στη φυλακή 55χρονη για απάτη με διορισμούς στην Εφορία

Ποινή κάθειρξης 6ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε μια 55χρονη που παρίστανε τη διευθύντρια του ΣΔΟΕ και υποσχόταν, με το αζημίωτο, διορισμούς στην Εφορία.

Μετά την καταδίκη της, η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή της να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής.

Κρίθηκε ένοχη για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε 18 περιπτώσεις, κατά το διάστημα 2020 – 2021. Το ύψος της απάτης ανέχεται σε 184.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 55χρονη εντόπιζε τα θύματα μέσα από ευκαιριακές γνωριμίες. Επικαλούμενη «υψηλές» διασυνδέσεις
υποσχόταν διορισμούς και ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά για διαδικαστικά έξοδα και προσωπική αμοιβή.

Εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους προσέγγιζε και τους γονείς τους, ενώ σε μία μόνο περίπτωση φέρεται να απέσπασε από ένα θύμα 60.000 ευρώ. Κατά την απολογία της, η ίδια ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε δανεικά και ότι σε κάποιες περιπτώσεις επέστρεφε τα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακουργηματική δίωξη στον 62χρονο που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε IX και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Μελισσοχώρι: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα των διδύμων – Φίλος του 62χρονου μιλά στο GRTimes

Σοκάρει η θεία της μητέρας των διδύμων-«Την βασάνιζε & κινδύνευε η ζωή της», λέει στο GRTimes

Θεσσαλονίκη: Φρουρούμενος νοσηλεύεται o 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε IX και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top