Θεσσαλονίκη: Σε πλήρη εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Σε πλήρη εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Χρήστος Νανούσης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Νέο Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου καθημερινά εισέρχονται τα λεωφορεία ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων στον τερματικό σταθμό που βρίσκεται στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό έχει διακοπεί ώστε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος.

Οι εργασίες κρίθηκαν επιβεβλημένες καθώς το οδόστρωμα έχει «καθίσει» λόγω του καθημερινού φόρτου και του υπερβολικού βάρους των οχημάτων, ενώ υπήρξαν και φθορές που δεν επέτρεπαν την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων εντός του τερματικού σταθμού.

Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που κάποιο αστικό κόντεψε να υποστεί ζημιά λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος.

Πλέον, όλες οι γραμμές κάνουν στάση από την μπροστινή πλευρά του σταθμού και εισέρχονται εντός αυτού από την κεντρική είσοδο.

Σημαντικές αλλαγές στις θέσεις και στάσεις των γραμμών

Στο μεταξύ, μετά από μελέτη, ο ΟΣΕΘ υλοποιεί από 1η Μαρτίου σημαντικές αλλαγές στις θέσεις και στάσεις των γραμμών, αλλά και στη λειτουργία τους, εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Οι αλλαγές σχεδιάσθηκαν στο πλαίσιο της επέκτασης της ζώνης υλοποίησης των εργασιών οριστικής αποκατάστασης των έργων του Mετρό Θεσσαλονίκης.

«Ενημερώνουμε κατάλληλα το επιβατικό κοινό και χρειαζόμαστε την κατανόησή του, ενώ ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία» δήλωσε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.

Δείτε ΕΔΩ τις αλλαγές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΟΣΕΘ: Αλλαγές στις στάσεις των αστικών λεωφορείων στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΟΑΣΘ: Αίρεται η υποχρεωτική χρήσης μάσκας στα λεωφορεία (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top