Θεσσαλονίκη: Υβριδική και με πιστοποιητικό εμβολιασμού η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Υβριδική και με πιστοποιητικό εμβολιασμού η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (VIDEO)

Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα δημοτικοί σύμβουλοι, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης 

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο του GRTimes.gr, η είσοδος επιτρέπονται μόνο σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ για να μπει κάποιος στην αίθουσα που πραγματοποιείται το Δημοτικό Συμβούλιο απαιτείται η επίδειξη του πιστοποιητικού το οποίο ελέγχεται μέσω εφαρμογής στην υποδοχή, όπως ακριβώς ορίζουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι, η σημερινή συνεδρίαση είναι υβριδική, με 28 δημοτικούς συμβούλους, μαζί με τον πρόεδρο, τέσσερις διαμερισματικοί σύμβουλοι και 17 με τηλεδιάσκεψη. Όσοι δεν είναι παρόν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν εμβολιαστεί καθώς δικαίωμα να παρακολουθήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης έχουν όλοι, ακόμα και αν φοβούνται λόγω πανδημίας να προσέλθουν στην αίθουσα του δημαρχείου.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα η αντιπολίτευση ζητούσε συνεχώς τόσο να γίνουν οι συνεδριάσεις δια ζώσης, όσο και να μεταδίδονται από την δημοτική τηλεόραση.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ