Ξεκινά σήμερα νέος κύκλος Πολιτικών Ακαδημιών της ΝΔ

Ξεκινά σήμερα νέος κύκλος Πολιτικών Ακαδημιών της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά έναν νέο κύκλο Πολιτικών Ακαδημιών με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης.

Η πρώτη αυτή Πολιτική Ακαδημία του νέου κύκλου απευθύνεται στα στελέχη του κόμματος από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τις Οργανώσεις Εξωτερικού και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, δια ζώσης, αλλά και υβριδικά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Στην έναρξη των εργασιών θα τοποθετηθούν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο υπεύθυνος Επιμόρφωσης Στελεχών Νίκος Λυσιγάκης και ο γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς Νίκος Θεοδωρόπουλος, ενώ για Οργανωτικά ζητήματα θα μιλήσει ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Η Πολιτική Ακαδημία θα έχει τέσσερις θεματικές ενότητες στις οποίες εισηγητές θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ & γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΔ Βασίλης Φεύγας, η σύμβουλος επικοινωνίας & αρθρογράφος του Liberal.gr Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Λέκτορας Ψηφιακής Επικοινωνίας & Ευφυών Σχέσεων, European Communication Institute Παναγιώτης Κακολύρης, το μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου 1974 και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΝΔ Ιωάννης Πολιτόπουλος και η σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας Δήμητρα Ψαχούλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ν. Τζανάκης: Έρχονται ακόμη πιο μεταδοτικά στελέχη του ιού (VIDEO)

Πέτρος Φιλιππίδης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό – Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας (VIDEO)

Τουρκία: «Κόβει» την Deutsche Welle και τη Voice of America το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο

Άδ. Γεωργιάδης για «Turkaegean»: Στην πολιτική όταν κάτι πάει στραβά, ευθύνεσαι δεν ευθύνεσαι οφείλεις να ζητάς συγγνώμη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top