Κούπκας: Οι μάσκες έπεσαν για την αντιπολίτευση

Κούπκας: Οι μάσκες έπεσαν για την αντιπολίτευση

Είμαστε σε μια περίοδο που όλοι πρέπει να φοράμε μάσκες, ωστόσο, η αντιπολίτευση με τη σημερινή της απουσία και στάση, αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο.

Αυτό σχολίασε χαρακτηριστικά για την επιλογή των δημοτικών παρατάξεων να μη συμμετέχουν στο σημερινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Κούπκας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η αντιπολίτευση μέχρι χθες ζητούσε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι με περιφορά, ωστόσο, σήμερα δεν συμμετέχουν καθώς… «ούτε αυτό τους βολεύει».

Συμπλήρωσε δε, αναφερόμενος στο θέμα αγοράς των 50 μεταχειρισμένων λεωφορείων από τη Λειψία της Γερμανίας, το οποίο βρίσκετε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης μαζί με την ανάπλαση της ΔΕΘ, ότι προσπάθησαν να τορπιλίσουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ το οποίο αγκάλιασε από τη πρώτη στιγμή όλη η πόλη. «Ότι και να κάνουν (σ.σ. αντιπολίτευση), τα λεωφορεία θα ενταχθούν στον στόλο του ΟΑΣΘ, θα είναι τα νεότερα και θα βοηθήσουν τους κατοίκους που τα χρησιμοποιούν καθημερινά» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης: Τζήκας: Αίτημα της ΔΕΘ-Helexpo η έκτακτη συνεδρίαση

Δρ. Τσαβλής: Αδιανόητο να ζητούνται συνεδριάσεις διά ζώσης εν τω μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού

«Είναι αδιανόητο να κάνουμε διά ζώσης συνεδριάσεις, όταν αυτές τις στιγμές βιώνουμε μια μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής, δίδοντας με τον τρόπο αυτό και τη δική του απάντηση στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη με τηλεδιάσκεψη.

«Εγώ προσωπικά μέχρι νεωτέρας δεν θα ορίσω συνεδρίαση διά ζώσης. Δεν θα βάλω κανέναν συνάδελφο σε κίνδυνο», τόνισε ο κ. Τσαβλής, επικαλούμενος την ιδιότητά του ως γιατρού αλλά και τις συστάσεις που έχει απευθύνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης επεσήμανε ότι, πριν τη σημερινή διαδικασία, είχε προγραμματιστεί χτες συνεδρίαση διά περιφοράς, υπό το σκεπτικό ότι είναι πολιτικά πιο διευρυμένη, αφού απαιτεί αυξημένη συμμετοχή 33 Δημοτικών Συμβούλων.

«Σήμερα επαναλαμβάνουμε τη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, γιατί έχουμε ημερομηνίες να τηρήσουμε. Δυστυχώς, οι παρατάξεις αυτές που χτες επιμόνως ζητούσαν να γίνει συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη σήμερα είναι και πάλι απούσες», σχολίασε ο κ Τσαβλής.

Δημοτικό Συμβούλιο: «Ανοιχτή συνεδρίαση» ζητούν 4 παρατάξεις

«Η έλλειψη απαρτίας στην απόπειρα της διοίκησης του Δήμου να αποφασίσει για δύο μεγάλα θέματα της πόλης (ΔΕΘ και λεωφορεία του ΟΑΣΘ) «δια περιφοράς» (χωρίς, δηλαδή, διαφάνεια και διάλογο), απέδειξε πόσο δικαιολογημένη ήταν η στάση της αντιπολίτευσης, που επέλεξε την αιτιολογημένη αποχή από αυτή την αντιδημοκρατική διαδικασία».

Τα παραπάνω τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι παρατάξεις, «Θεσσαλονίκη Μαζί», ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη, Οικολογία – Αλληλεγγύη, Η Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής, που ζητούν να διεξαχθεί ανοιχτή συνεδρίαση με την συμμετοχή φορέων της πόλης.

Παράλληλα, επισημαίνουν πως «για τους παραπάνω λόγους, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου που υπογράφουν παρακάτω, αρνούνται να αποδεχθούν τη νέα πρόταση της διοίκησης για τηλεδιάσκεψη σήμερα Πέμπτη 6/8, που κάνει μεν αναγκαστικά ένα βήμα πίσω, αλλά συνεχίζει να διατηρεί τη συζήτηση σε ένα στενό πλαίσιο, χωρίς επαρκή συμμετοχή κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, με τους δημοτικούς συμβούλους σε απόσταση, χωρίς ευρεία δημοσιογραφική κάλυψη, ερήμην ουσιαστικά της πόλης.

Είναι στο χέρι της διοίκησης και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να συγκαλέσουν μια ανοιχτή και ζωντανή συνεδρίαση, με τη συμμετοχή όλων των φορέων της πόλης που σχετίζονται με τα θέματα της Η.Δ. αλλά και αυτών που έχουν ήδη διατυπώσει εύλογες αντιρρήσεις και επιφυλάξεις (ΑΠΘ, τμήμα Αρχιτεκτόνων κ.α).

Η συνεδρίαση αυτή προτείνουμε να γίνει στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία μετά το Δεκαπενταύγουστο, π.χ. την Πέμπτη 20/8 ή την Δευτέρα 24/8 ή άλλη που θα θεωρηθεί πιο κατάλληλη και από πλευράς υγειονομικής προστασίας των συμμετεχόντων.

Θα διασωθεί έτσι η δυνατότητα να συζητηθούν τα δύο αυτά κρίσιμα θέματα όπως τους αξίζει: ενώπιον της πόλης, σε μια ζωντανή, ανοιχτή συνεδρίαση, με πλήρη τηλεοπτική κάλυψη ώστε να ενημερωθούν ουσιαστικά όσοι πολίτες ενδιαφέρονται. Και, το κυριότερο, θα διασωθεί η χαμένη τιμή του δημοτικού συμβουλίου και θα αποτραπεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια απαξίωσής του.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Κατερίνα Νοτοπούλου (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ)

Σπύρος Βούγιας (ΠΟΛΗχρωμη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Μιχάλης Τρεμόπουλος (ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ)

Αντώνης Γαζάκης ( Η ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ)».

Αποχή και για την Λαϊκή Συσπείρωση

Από την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης απέχει και η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.

Με ανακοίνωσή της εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά της διοίκησης Ζέρβα, την οποία κατηγορεί ότι προσπαθεί να περάσει «εν κρυπτώ», τη παράδοση αστικών συγκοινωνιών και ΔΕΘ στη κερδοσκοπία μεγαλοεπιχειρηματιών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, απέτυχε στη πρώτη προσπάθεια της, εν μέσω θέρους, με συνεδρίαση δια περιφοράς, να περάσει «εν κρυπτώ», τη παράδοση αστικών συγκοινωνιών και ΔΕΘ στη κερδοσκοπία μεγαλοεπιχειρηματιών.

Δεν το βάζει κάτω. Συγκαλεί 2η συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, για σήμερα 6/8/2020. Πάλι χωρίς δημοσιότητα, χωρίς παρουσία φορέων με τεκμηριωμένες ενστάσεις.

Με στρατιωτική πειθαρχία στις διαταγές κυβέρνησης και Συνδέσμων Βιομηχάνων και μεγαλεμπόρων, μετατρέπει το δήμο σε παραμάγαζο τους και «διεκπεραιωτή». Με το ψευτο – σύνθημα «έργα και όχι λόγια», στιγματίζει το δημοτικό συμβούλιο σαν άχρηστο «καφενείο», συζητά τον περιορισμό ή διακοπή της τηλεοπτικής μετάδοσης των συνεδριάσεων του. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο λαός όσα συμβαίνουν στη πλάτη του και με τα λεφτά του.

Επιβεβαιώνει πανηγυρικά τη θέση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ότι η λεγόμενη «αυτοδιοίκηση» δεν είναι παρά τοπικό μακρύ χέρι κάθε κυβέρνησης, τροχονόμος κερδοσκοπικών συμφερόντων. Το ανέκδοτο περί «ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών» εκθέτει όσους το αναμασούν.

Η πολιτική έχει συνέχεια, κάθε κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της προηγούμενης.

Η ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών (με πρώτο βήμα την δημοτικοποίηση τους) αποφασίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νομοθετήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και η παράδοση του φιλέτου της ΔΕΘ στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Ολοκληρώνονται επί ΝΔ

Έπονται η παράδοση της ανακύκλωσης, του απαράδεκτου χαρατσιού της στάθμευσης, της παραγωγής ενέργειας, και άλλων δημόσιων χώρων και λειτουργιών.

Αυτές είναι οι προτεραιότητες της δημαρχίας μιας πόλης που κλονίζεται από νέα κρούσματα κορωνοϊού, η δημόσια υγεία συνεχίζει στα ίδια χάλια, δύο από τα νοσοκομεία της (Λοιμωδών – ΠΑΝΑΓΙΑ) παραμένουν κλειστά, κοντοζυγώνει η σχολική χρονιά με εκρηκτικές ανάγκες των σχολείων, μαθητών, καθηγητών, χιλιάδες άνεργοι – υποαπασχολούμενοι, αυτοαπασχολούμενοι φορτώνονται δημοτικά τέλη αντί να απαλλαγούν

Ευχόμαστε όταν έρθει ο κ. Μητσοτάκης τον Σεπτέμβριο, στη Θεσσαλονίκη για να θριαμβολογήσει για τα δώρα που του προσφέρει ο δήμος Θεσσαλονίκης (αστικές συγκοινωνίες – ΔΕΘ) να μη βρει άδεια πόλη.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ πάντως, μαζί με τα εργατικά σωματεία, τους φορείς της πόλης, έχουν αποδείξει σε δυσκολότερες συνθήκες, πως μπορεί και θα βρίσκεται στους δρόμους. Για τα ευρωπαϊκά, αναπτυξιακά «πακέτα» παραπέρα πλουτισμού των πλουσίων και παραπέρα φτωχοποίησης των φτωχών. Μέσα σ’ αυτά και για την αστική συγκοινωνία και τη ΔΕΘ.

Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με μια διατεταγμένη ψήφο στο δημοτικό συμβούλιο «καθάρισαν».

Οι «αποφάσεις» αυτές δεν νομιμοποιούνται από το λαό. Ούτε από τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που θα απέχει και σήμερα (6/8/2020) από μια ακόμα συνεδρίαση – παρωδία του δημοτικού συμβουλίου.

(σ.σ. φωτογραφία αρχείου)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10:1522/09

Από αύριο η πληρωμή των συντάξεων Κοινωνία ,Οικονομία ,Σημαντικά

10:0022/09

Περίεργες… κινήσεις του Oruc Reis στο λιμάνι της Αττάλειας Βαλκάνια ,Σημαντικά

09:5322/09

Έκτακτες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:4922/09

Δε θα πέσουν εύκολα Αθλητισμός

09:4522/09

Θεσ/νίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες στην περιφερειακή Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3022/09

Θεσ/νίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:2822/09

Καρδίτσα: Απεγκλωβίστηκαν οι πρώτοι κάτοικοι από την Οξυά (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

09:1522/09

Κρούσμα του Ιού δυτικού Νείλου στα Φλογητά Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κοινωνία

09:0022/09

Κορωνοϊός: Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά – Η λίστα του υπ. Παιδείας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:4522/09

Αττική: Πιο κοντά στο… σχέδιο Μαδρίτης Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

08:3022/09

Εργασίες συντήρησης στην ΕΟ Θεσσαλονίκης- Σερρών Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:1522/09

Σύψας: Ένα βήμα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας η Αττική Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Υγεία

08:0022/09

Στην Καρδίτσα σήμερα ο πρωθυπουργός Δήμοι ,Κοινωνία ,Περιφέρειες

07:4522/09

Π. Χρηστίδης: Θα είμαστε πάλι πρωταγωνιστές- Είναι στο DNA μας (VIDEO) SamTimes ,Πολιτική ,Σημαντικά

07:3022/09

Μασούτης: Επέκταση με 4 καταστήματα στην Πάτρα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:1522/09

Ο «στόχος-παιχνίδι» για την καταπολέμηση του ντόπινγκ Αθλητισμός ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:0522/09

Διακοπή νερού στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:0022/09

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

23:5921/09

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη Ελλάδα

23:5021/09

Ολλανδία: «Αρνητικό» ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού Διεθνή

23:4821/09

Παραιτήθηκε σύσσωμο το ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Πολιτισμός

23:4021/09

Λίβανος: Ρεκόρ κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3921/09

Θεσ/νικη: Μαθήτρια τραυματίστηκε σε υπό κατάληψη γυμνάσιο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

23:3021/09

Ανδρουλάκης για Τουρκία: Να περιφρουρήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα Πολιτική

23:2021/09

Κυανοβακτήρια η αιτία θανάτου ελεφάντων Κοινωνία ,Περιβάλλον

23:1021/09

Ρωσία: Το Ανώτατο δικαστήριο κατήργησε το κόμμα του Ναβάλνι Διεθνή

23:0021/09

Στον Άρειο Πάγο η συζήτηση για την αποφυλάκιση του Κορκονέα Ελλάδα ,Κοινωνία

22:5021/09

Σ. Σιμόπουλος: Το μετρό πρέπει να πάει δυτικά Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

22:4321/09

Ιγν. Καϊτεζίδης: Πυρ και μανία με Κεραμέως – Ζαχαράκη Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

22:4021/09

ΠΑΜΘ: Τελικό απολογιστικό συνέδριο I-SEE Οικονομία

22:3821/09

Ερντογάν: Όσοι αγνοούσαν την Τουρκία τώρα ζητούν διάλογο Διεθνή ,Σημαντικά

22:3521/09

Κατάθεση τροπολογίας υπ. Εργασίας για εξ αποστάσεως εργασία Βουλή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

22:3021/09

Αναβολή Olympic Day Run και Διεθνούς Νυκτερινού Ημιμαραθώνιου Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:2021/09

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:1221/09

Φερέιρα: Την εμπειρία η Κράσνονταρ, τη δίψα για την πρόκριση εμείς (VIDEO) Αθλητισμός

22:1021/09

Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων στο βιβλιοπωλείο Κεντρί Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

22:1021/09

Παραστάσεις Φεστιβάλ Καλοκαιριού διαδικτυακά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

22:0921/09

Δωρεά αντιδραστηρίων για τεστ COVID-19 στο Νοσ. Πολυγύρου Β.Ελλάδα ,Κορωνοϊός

22:0021/09

Κικίλιας: Έχουμε 99 κενές κλίνες ΜΕΘ στην Αττική (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:5021/09

Κορωνοϊός: Διαδοχικά «λουκέτα» σε σχολεία – Αναλυτικά η λίστα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:4021/09

Η τροχιά του μεσογειακού κυκλώνα “Ιανός” από δορυφόρο (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

21:3121/09

Άρης: Τέλος ο Ένινγκ, ανέλαβε και επίσημα ο Μάντζιος Αθλητισμός

21:3021/09

Σύψας: Είμαστε πολύ κοντά στο lockdown στην Αττική Κορωνοϊός

21:2021/09

Αμερικανική αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας Ελλάδα ,Πολιτική

21:2021/09

Δημοψήφισμα στην Ιταλία: «Ναι» στη μείωση βουλευτών και γερουσιαστών Διεθνή

21:0021/09

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ: Παράταση υποβολής αίτησης Οικονομία

20:5021/09

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι κοντά στα σχολεία στη μάχη κατά του κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:4521/09

«Επιθετική ομάδα η Κράσνονταρ, από τους καλύτερους παίκτες ο Μπεργκ» Αθλητισμός

20:4021/09

Ινδία: Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Μουμπάι – Οκτώ νεκροί Διεθνή

20:3621/09

Γιορτή στα σπίτια: Νέο άλμπουμ από τον Σταμάτη Κραουνάκη (VIDEO) Ελλάδα

20:3021/09

«Ιανός» – Καρδίτσα: Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης Ευδοκίας Ελλάδα

20:2021/09

ΣΥΡΙΖΑ: Απονομή δικαιοσύνης για τον Ζακ Κωστόπουλο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

20:1721/09

Κορωνοϊός: Ακόμη δύο νεκροί στη χώρα μας – Κατέληξε 25χρονος Κορωνοϊός ,Σημαντικά

20:1021/09

Ναβάλνι: Ζητά τα ρούχα που φορούσε στις 20/8 ως «αποδεικτικά στοιχεία» Διεθνή

20:0021/09

«Ιανός»: Ενίσχυση 27,9 εκατ. σε πληγέντες δήμους και περιφέρειες Ελλάδα ,Πολιτική

19:5621/09

Θεσ/νικη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:4421/09

Θεσσαλονίκη: Πορεία μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2921/09

Κορωνοϊός: Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στην Πέλλα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:2221/09

Που εντοπίζονται τα 453 νέα κρούσματα Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:2021/09

Μελετημένο το πεδίο μάχης αρχαίων Ελλήνων με Πέρσες Κοινωνία

19:1821/09

ΕΔΟΚ: Άλλο το κρέας και άλλο οι vegan απομιμήσεις Ελλάδα ,Οικονομία

19:1321/09

Διαψεύδει τα περί φωτιάς σε αστικό ο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη

19:1021/09

Απ. Τζιτζικώστας: Η Κεντρική Μακεδονία είναι ένας τόπος τουρισμού Περιφέρειες ,Τουρισμός

19:0921/09

Ωραιόκαστρο: Νεκρός από φωτιά σε χωράφι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0421/09

Κορωνοϊός: 453 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

19:0021/09

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Δ. Ε. Απολλωνίων Λευκάδας και δήμου Σοφάδων Καρδίτσας Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5821/09

O Xρήστος Σταϊκούρας στο Digital Hub της Pfizer Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

18:5021/09

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον ΟΣΕΘ Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:4021/09

ΕΚΤ: Στους μεγάλους κερδισμένους η Ελλάδα από τις αγορές ομολόγων Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

18:3421/09

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις πλατείες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:3021/09

Χιλιάδες νήπια σε δομές εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας Κοινωνία ,Παιδεία ,Περιφέρειες

18:2021/09

Απρόθυμο το Βερολίνο για την επιβολή κυρώσεων στη Τουρκία Διεθνή

18:1721/09

Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι στη χώρα μας -Στους 342 οι νεκροί Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:1021/09

Δραματική δήλωση νοσηλεύτριας: Πλέον όσοι μπαίνουν στις ΜΕΘ, δεν βγαίνουν Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:0621/09

Σ/Ν για τον έλεγχο της ποιότητας των τηλεοπτικών προγραμμάτων Media ,Βουλή

18:0021/09

Στο Άγιο Όρος ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Διεθνή

17:5021/09

Εκατοντάδες συλλήψεις διαδηλωτών στο Μινσκ Διεθνή

17:4521/09

Περιοριστικά μέτρα: Τι ισχύει για την οργανωμένη άθληση ανά περιοχή Αθλητισμός ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:4021/09

Β.Μακεδονία: Ζητά το αυτοκέφαλο της Εκκλησίας από τον Βαρθολομαίο Διεθνή

17:4021/09

«Ιανός»: Έκκληση για βοήθεια στην Καρδίτσα από τον Κώστα Κρομμύδα Ελλάδα

17:3021/09

Λινού: Είμαστε σε επικίνδυνη καμπή Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:2021/09

Μηταράκης: Oι εμπρηστές της Μόριας θα απελαθούν Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

17:1821/09

«Ιανός»: Δραματική η κατάσταση σε Κεφαλονιά – Ιθάκη Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:1121/09

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Υμηττό Αττικής Ελλάδα

17:1021/09

Πάνω από 6 εκατομμύρια οι επισκέψεις στο gov.gr Οικονομία ,Τεχνολογία

17:0021/09

Αποκλεισμός λωρίδας κυκλοφορίας στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών Κοινωνία ,Περιφέρειες

16:5021/09

Εκπρόσωποι Ε.Ε.Α: Παρόντες στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

16:4921/09

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στο δημαρχείο της Αθήνας Ελλάδα ,Κορωνοϊός

16:4021/09

Πάνω από 45.000 έλεγχοι για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού Κοινωνία

16:3721/09

Στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας ο Τσίπρας Κοινωνία ,Πολιτική

16:3021/09

Βραζιλία-Covid-19: Πάνω από 16.300 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:2321/09

Απρόοπτο με την πτήση του ΠΑΟΚ για το Κράσνονταρ Αθλητισμός

16:2021/09

Συνάντηση Μ. Βορίδη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ