Μπουτάρης για 192 συμβασιούχους: Να αποφασίσει η επόμενη διοίκηση  

Δήμοι, Σημαντικά   | 15/04/2019 | 17:25

Το θέμα των 192 συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας επανήλθε στο δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σε συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης.

Για παράνομη νομιμοποίηση που περιέχει ποινικές ευθύνες μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση. «Παρακαλώ να αναλογιστείτε όλοι τις ευθύνες σας και ως προς την επόμενη διοίκηση, αλλά και προς τους εργαζόμενους. Έχουμε προεκλογική περίοδο, και ο καθένας κοιτά ν’ αρπάξει ψήφους αυτή τη στιγμή. Αυτή η απόφαση φέρει ποινικές ευθύνες, εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω μία τέτοια απόφαση, παράνομης νομιμοποίησης. Έχουμε δύο αποφάσεις του ΣτΕ». Με τον τρόπο αυτόν ο δήμαρχος δηλώνει την πρόθεσή του να μην αποσύρει την έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τους 192 συμβασιούχους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουτάρης είπε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την Έκθεση που κατέθεσαν οι υπηρεσίες του δήμου (διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών) ως προς τις υπάρχουσες ανάγκες υπαλλήλων στον τομέα της καθαριότητας. «Δεν τεκμηριώνει επαρκώς τις ανάγκες. Η καθαριότητα έχει 192 άτομα οι οποίοι αυτή τη στιγμή δουλεύουν και πληρώνονται έως το Πάσχα του 2020, όπου καλύπτουν ανάγκες της καθαριότητας. Η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκηθεί, θα εκδικαστεί στις 25 Νοεμβρίου», εξήγησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 1/4, είχε αποφασιστεί να μην ασκηθεί έφεση καθότι οι 192 εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, με την απαίτηση όμως οι τεχνικές υπηρεσίες να καταθέσουν τις τεχνικές εκθέσεις που θα «εξασφαλίζουν του ότι είμαστε καλυμμένοι. Το αργότερο πρέπει να έχουμε την απόφαση αυτή το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα», είχε δηλώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στην εισήγησή του ο εντεταλμένος σύμβουλος καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης, απαντώντας στον δήμαρχο είπε πως το δικαστήριο όρισε δικάσιμο στις 1/4 κι αρχές του ’19 υπήρχε νέα αίτηση για να επανεξαταστεί το θέμα άρα «δεν υπάρχει ζήτημα… προεκλογικού αγώνα». Όπως είπε, λόγω αυξημένων εκδηλώσεων, προσέλευσης τουριστών στην πόλη κ.ο.κ., οι ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας είναι ολοένα κι αυξανόμενες. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε περίπου 100 τόνους σκουπιδιών με τα οποία επιβαρύνεται ο κεντρικός δήμος από τους περιφερειακούς. Μάλιστα, έθεσε ακόμη ένα ζήτημα που… «ξέβρασε» η οικονομική κρίση. Πολίτες που ανακαινίζουν ή αλλάζουν με κάποιον τρόπο τους χώρους τους, βγάζουν ογκώδη στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, στη συνέχεια προβαίνουν σε καταγγελίες κι έτσι ο δήμος αναγκάζεται να μαζέψει αυτού του είδους τα απορρίμματα, με τις ανάγκες της Διεύθυνσης να αυξάνονται συνεχώς. «Στον τομέα καθαριότητας, ανακύκλωσης κι διαχείρισης αστικών απορριμάτων απασχολούνται 1.198 και πάλι στους τομείς ανακύκλωσης και αστικών απορριμμάτων λειτουργούμε κάτω από τα όρια ασφαλείας». Ο κ. Ζαχαριάδης είπε χαρακτηριστικά πως η απόφαση αυτή το μόνο που θα κάνει είναι να μειώσει κι άλλο το ήδη μειωμένο προσωπικό.

Στην Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου, την παρούσα χρονική περίοδο υπηρετούν στο σύνολο της 1.198 εργαζόμενοι με σχέση εργασίας : 313 μόνιμοι, 464 αορίστου χρόνου και 420 έκτακτοι. «Ο αριθμός των υπαλλήλων βαίνει σταδιακά μειούμενος λόγω συνταξιοδοτήσεων, ενώ θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και η ύπαρξη διαφόρων κωλυμάτων παροχής εργασίας – κυρίως λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, – όπως αυτές καταγράφονται από τις βεβαιώσεις του γιατρού εργασίας – καθώς μέρος του εν λόγω προσωπικού είναι καταπονημένο, έχει πάνω από είκοσι πέντε έτη συνεχούς υπηρεσίας σε ανθυγιεινό εργασιακό περιβάλλον», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

Σύμφωνα με την Έκθεση, «Το μόνιμο και το με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, επιστημονικό, διοικητικό, εργατοτεχνικό και ανειδίκευτο προσωπικό της υπηρεσίας μας δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι όλο και αυξημένες ανάγκες καθαριότητας σε όλη την διοικητική περιφέρεια του δεύτερου μεγαλύτερου – από άποψη πληθυσμού – Δήμου της χώρας. Οι σύγχρονες και πιεστικές ανάγκες επιβάλλουν να δομηθεί μία σύγχρονη υπηρεσία με δυνατότητα καταγραφής μελέτης και αξιοποίησης με επιστημονικό τρόπο των δεδομένων που συλλέγει και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με την απασχόληση προσωπικού όπως ΠΕ, ΤΕ, αλλά και ΔΕ, σε όλες τις εμπλεκόμενες οργανικές μονάδες (τμήματα) της Δ/νσης, έτσι ώστε η διαχείριση των αποβλήτων στο δήμο μας να λαμβάνει υπ΄ όψην το περιβάλλον να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξή του, και παράλληλα να έχουμε δραστική μείωση του κόστους διαχείρισης».

«Το μόνο παράνομο που γράφτηκε, ήταν η προσπάθεια «πλαστογράφησης» που έγινε στην απόφαση του Συμβουλίου στις 1/4″, είπε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Είπε μάλιστα πως το θέμα πρέπει να τελειώνει σήμερα και να μην απασχολήσει ξανά το δημοτικό συμβούλιο.

«Δεν σέβονται τις οικογένειες των εργαζομένων κι επίτηδες καθυστερούν την απόφαση. Δεν δεχόμαστε να μην σέβονται τους εργαζόμενους. Εγώ και η παράταξη μου ψηφίζουμε να μην φύγει κανείς σήμερα από εδώ εάν δεν παρθεί οριστική συζήτηση», είπε ο Μάκης Στεργίου επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών.

Οι 192 είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία του δήμου και αυτό «το τεκμηριώνει η εισήγηση» των υπηρεσιών του δήμου, υποστήριξε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλης Κωνσταντινίδης. Σύμφωνα με την εκτίμηση του κου Κωνσταντινίδη, σε περίπτωση μονιμοποίησης των 192 δεν υφίσταται θέμα επιβάρυνσης του δήμου, δεδομένου ότι «αν δεν πάρεις αυτούς θα πάρεις άλλους. Δεν είναι κάτι έκτακτο», και ταυτόχρονα δεν υφίσταται θέμα ποινικών ευθυνών, συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Εντάξει» Σωκράτης Δημητριάδης τόνισε πως είναι πρωτοφανής και σκόπιμη η ανακολουθία του Δημάρχου ο οποίος «ενώ δηλώνει αυτός αλλά και ο Αντιδήμαρχος του κ. Παππάς και ο εντεταλμένος του κ. Ζαχαριάδης ότι οι 192 καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, από την άλλη ο κ. Μπουτάρης προσχηματικά ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να μετακυλίσει τέτοιες ευθύνες στην επόμενη διοίκηση, ξεχνώντας τα θέματα που έχει ήδη μετακυλίσει τον τελευταίο δίμηνο με σημαντικές αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις για τον Δήμο μας. Το οξύμωρο δε, είναι ότι και ο προηγούμενος υπεύθυνος ο κ. Ψαρράς επιβεβαιώνει τις ανάγκες του κυρίου Παππά και Ζαχαριάδη».

«Όλο αυτό δεν θα συνέβαινε αν δεν ήμασταν σε προεκλογική περίοδο και αν κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν ήταν υπέρ της ιδιωτικοποίησης και κάποιοι άλλοι που δεν ξέρω τι θα κάνουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Επειδή είμαστε παραμονές εκλογών έγιναν τρικλοποδιές και αλληλοκαλύψεις πραγμάτων. Η δική μας παράταξη θα είναι με την καθαριότητα στο δήμο και όχι στους ιδιώτες», ανέφερε η Ρία Καλφακάκου.

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Άννα Αγγελίδου τόνισε πως η μελέτη δεν αναφέρει πόσα άτομα χρειάζονται «με συγκεκριμένα νούμερα. Υπάρχει μία γενικότητα πως αυξήθηκαν οι ανάγκες. Για να πει το Δ.Σ. πως παραιτείται από την έφεση πρέπει να υπάρχει αιτιολογημένη Έκθεση που αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει. 3.200.000 ευρώ είναι το κόστος των 192 εργαζομένων για ένα χρόνο. Οι εργαζόμενοι έχουν πάρει αναβολή μέχρι τον Νοέμβριο, οι εργαζόμενοι θα μπούνε σε περιπέτειες με την πληρωμή τους. Πρέπει την απόφαση λοιπόν να την πάρει η επόμενη διοίκηση».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

03:3022/04

Δείτε πόσα χρήματα δίνει ο Κάρολος σε Μαρκλ και Μίντλετον, για ρούχα Διεθνή

03:0022/04

GNTM 2: Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα και τι θα γίνει με την επιτροπή Media

02:3022/04

Έτσι θα νικήσετε την επιθυμία για τσιγάρο Διάφορα

02:0022/04

Έμφραγμα: Η τροφή που μειώνει κατά 82% τον κίνδυνο Υγεία

01:3022/04

Πώς να ψήσεις το τέλειο τοστ χωρίς τοστιέρα Διάφορα

01:0022/04

SOS συμβουλές από γιατρούς για τα ατυχήματα του Πάσχα Υγεία

00:3022/04

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να ζητήσετε συγνώμη Διάφορα

23:5421/04

Τουρκία: Άγρια επίθεση στον αρχηγό της αντιπολίτευσης στην Άγκυρα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Διεθνή

23:4921/04

Το σχόλιο της Ρωσίας για την συντριπτική ήττα Ποροσένκο στην Ουκρανία Διεθνή

23:3321/04

Επιστρέφουν από τη Μ. Δευτέρα οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες αλλά και η αφρικανική σκόνη Ελλάδα

22:5921/04

Φ. Γεννηματά: Ιδεολογικός αχταρμάς οδηγεί τη χώρα προς τα πίσω Πολιτική

22:5121/04

Τραγικό δυστύχημα στα Ν.Βρασνά – Νεκρό προσφυγόπουλο 4 ετών που καταπλακώθηκε από... Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

22:2421/04

Super League: Η Βαθμολογία και τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής Αθλητισμός

22:2121/04

Βόρεια Μακεδονία- Εκλογές: Μικρό προβάδισμα Πεντάροφσκι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα Διεθνή ,Σημαντικά

22:1421/04

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Αθλητισμός

22:1121/04

Τζακ Ποτ στο Τζόκερ Αθλητισμός

22:0621/04

Αναμονή στο Λευκό Πύργο για τους πανηγυρισμούς (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αθλητισμός

21:5621/04

Τζιτζικώστας για ΠΑΟΚ: Ιστορική μέρα χαράς Αθλητισμός

21:4821/04

Βιεϊρίνια: «Τιμή μου που ακούστηκε το όνομα μου στην Τούμπα» Αθλητισμός

21:3821/04

ΠΑΟΚ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα! Αθλητισμός

21:1921/04

Ουκρανία: Ο κωμικός Βολοντίμιρ Ζελένσκι νέος πρόεδρος της χώρας Διεθνή

21:1621/04

ΑΣ ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα: «ΠΑΟΚ ανέστη!» Αθλητισμός

21:1421/04

Ορφανός για ΠΑΟΚ: «Σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα» Αθλητισμός

20:5321/04

Βόρεια Μακεδονία: Έκλεισαν οι κάλπες, υψηλά ποσοστά αποχής Βαλκάνια

20:3721/04

ΟΟΣΑ: Στα επίπεδα του 2013 οι μισθοί στην Ελλάδα -Μεγάλες οι απώλειες στα εισοδήματα Ειδήσεις ,Οικονομία

20:2821/04

Αλ. Τσίπρας: Θλίψη κι αποτροπιασμός για το τυφλό μίσος τρομοκρατικών επιθέσεων Πολιτική

20:2421/04

Ποτάμι: Αύριο η παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου Κόμματα

20:1921/04

Όλγα Γεροβασίλη: Τα μνημόνια τελείωσαν με την κοινωνία όρθια Πολιτική

19:4421/04

Πρ. Παυλόπουλος: Έκφραση ακραίας βαρβαρότητας οι ειδεχθείς βομβιστικές επιθέσεις Πολιτική

19:2921/04

«Πασχαλιάτικο» προεκλογικό σποτ από το Ποτάμι (VIDEO) Κόμματα

19:2721/04

Πρόστιμα-μαμούθ στους πυροπαθείς στο Μάτι – Φτάνουν ως και τα 400.000 ευρώ Ελλάδα ,Κοινωνία

19:2321/04

Θρίλερ στην Κύπρο: Εξαήμερη κράτηση στον 35χρονο υπολοχαγό για το φόνο και δεύτερης γυν... Διεθνή ,Σημαντικά

19:1621/04

Αρκαδία: Τραυματισμός Γερμανού αναρριχητή Ελλάδα

19:0821/04

Πρώην πρόεδροι δικηγόρων: Βάναυσος θρυμματισμός του τεκμηρίου αθωότητας των δύο ποινικο... Κοινωνία

18:5921/04

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης-κυκλοφορίας εν όψει Πάσχα Ελλάδα

18:1521/04

Απίστευτο ρεκόρ από τον Ιωνικό Νίκαιας που «διέλυσε» τον Εθνικό 197-116 για την Α2 μπάσκετ Αθλητισμός

18:0921/04

Εξάρχεια: Επίθεση μοτοσικλετιστών σε πεζό, μέρα μεσημέρι (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0521/04

Κρήτη: 85χρονη πέθανε μέσα στο αεροπλάνο λίγο πριν την απογείωση Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0121/04

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Η Διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές Χωρίς κατηγορία

17:5621/04

Πρ. Παυλόπουλος: Αν χρειαστεί μπορούμε να επιβάλουμε τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου Πολιτική

17:5421/04

Τι λένε επιχειρηματίες σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής στο σουβλάκι Οικονομία

17:4821/04

Νεώριο Σύρου: Στο «φουλ» οι δουλειές στο ναυπηγείο Ναυτιλία ,Οικονομία

17:3221/04

Βανδαλισμοί οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το Ιβανώφειο (ΦΩΤΟ) Αθλητισμός

17:1721/04

Ξυλόκαστρο: Τρεις νεκροί πεζοπόροι σε φαράγγι – Τραυματίας ο τέταρτος Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1321/04

Παπαδημούλης, Μουζάλας, Καλπάκης αποδοκιμάστηκαν από πολίτες στη Δράμα Πολιτική

16:5921/04

Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας, στο πλευρό των θυμάτων της Σρι Λάνκα Διεθνή

16:5421/04

LIVE: Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια – Μαγικές σκηνές στην Τούμπα ... Αθλητισμός ,Σημαντικά

16:4221/04

Αγωγή κατά Παπακώστα προανήγγειλε ο συνήγορος Λυκουρέζου Κοινωνία

16:2821/04

Υπ. Εργασίας: Με τη ρύθμιση των 120 δόσεων θα μπορέσουν να συνταξιοδοτηθούν περίπου 80.... Ειδήσεις ,Οικονομία

16:1721/04

Λάρισα: Έκλεψαν 96 αρνιά και προσπάθησαν να τα πουλήσουν Κοινωνία

16:1221/04

Κοτζιάς: Μάχη ενάντια στους δήθεν υπερπατριώτες ακροδεξιούς Πολιτική

16:0021/04

Θεοδωράκης: Τιμή στους αγωνιστές κατά της Χούντας Κόμματα ,Πολιτική

15:5021/04

Αποτάχθηκαν οι Γερμανοί στρατιωτικοί που κατέβασαν την ελληνική σημαία Διεθνή

15:4021/04

Ζαρωτιάδης: Η συλλογική μνήμη μοναδικό αντίδοτο στη βία και στο μίσος Τοπική Αυτοδιοίκηση

15:3621/04

Σρι Λάνκα: Πάνω από 200 νεκροί- 7 οι συλληφθέντες Διεθνή ,Σημαντικά

15:2021/04

Βόρεια Μακεδονία: Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία Διεθνή

15:1021/04

Εμπρηστικές επιθέσεις σε Καρέα και Βύρωνα Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0721/04

Θεσσαλονίκη: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν τους πανηγυρισμούς (VIDEO) Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

15:0021/04

Αχτσιόγλου: Το έργο μας έχει σαφές ταξικό πρόσημο και μας δένει με την κοινωνία Κόμματα ,Πολιτική

14:5021/04

Μητσοτάκης: Φρίκη και οργή προκαλούν οι επιθέσεις στη Σρι Λάνκα Κόμματα ,Πολιτική

14:4021/04

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις ειδεχθείς επιθέσεις στη Σρι Λάνκα Πολιτική

14:3021/04

Κουτσούμπας: Πιο δυνατό ΚΚΕ για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση Κόμματα ,Πολιτική

14:1321/04

Σρι Λάνκα: Την όγδοη έκρηξη προκάλεσε καμικάζι – 160 οι νεκροί Διεθνή

14:1021/04

Γεωργούλης: Να βάλω ένα λιθαράκι για να δυναμώσει η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη Κόμματα ,Πολιτική

14:0021/04

Παυλόπουλος: Οι ηρωικοί πρόγονοί μας διδάσκουν να υπερασπιζόμαστε ενωμένοι την πατρίδα Κόμματα ,Πολιτική

13:5021/04

Χαρακόπουλος: Στα χαρτιά οι εξαγγελίες Τσίπρα για Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων ... Κόμματα ,Πολιτική

13:4021/04

Αμανατίδης: Φρένο στη νεοφιλελεύθερη επέλαση στην Ευρώπη Κόμματα ,Πολιτική

13:3021/04

Τρίκαλα: Νεκρός ανήλικος που έπεσε από τον 4ο όροφο Ελλάδα ,Κοινωνία

13:2021/04

Ευρωεκλογές: Ποιoς θα αξιοποιήσει τον κλονισμό από τον «πολιτικό σεισμό»; Άποψη ,Άρθρα

13:1321/04

Σρι Λάνκα: Και όγδοη έκρηξη στο Κολόμπο Διεθνή

13:1021/04

Θρίλερ στην Κύπρο: Ο 35χρονος ομολόγησε την δολοφονία και των δυο γυναικών Διεθνή ,Σημαντικά

13:0021/04

Η Τουρκία ενημέρωσε τον ΟΗΕ για γεωτρήσεις στην ΑΟΖ Διεθνή

12:5021/04

Μητσοτάκης: Χρέος μας είναι να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία μας απέναντι στις σύγχρονες απ... Κόμματα ,Πολιτική

12:4021/04

Κ. Γιουτίκας: Στηρίξτε μας, έχουμε έργο, έχουμε όραμα Περιφέρειες

12:2021/04

Νέα έκρηξη στη Σρι Λάνκα Διεθνή

12:1021/04

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την κυριακάτικη αργία Θεσσαλονίκη

12:0021/04

Ζαρωτιάδης: Θα τιμήσουμε τους Θεσσαλονικείς του αντιδικτατορικού αγώνα Τοπική Αυτοδιοίκηση

11:5021/04

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός σε παραλία Ελλάδα ,Κοινωνία

11:4021/04

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα να τεθούν στο περιθώριο οι νεοναζιστές Κόμματα ,Πολιτική

11:3021/04

Το pyroshow των οπαδών του ΠΑΟΚ από ψηλά (VIDEO) Αθλητισμός ,Θεσσαλονίκη

11:2221/04

Σρι Λάνκα: Πάνω από 150 νεκροί από τις εκρήξεις Διεθνή

11:1021/04

Ξυλόκαστρο: Τρεις νεκροί πεζοπόροι στο φαράγγι του Αγίου Λουκά Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0021/04

Το διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές (VIDEO) Κόμματα ,Πολιτική

10:5021/04

Γεωργιάδης: Οι εθνικές εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα εάν η διαφορά στις ευρωεκλογές εί... Κόμματα ,Πολιτική

10:4021/04

Γεννηματά: Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα Κόμματα ,Πολιτική

10:3021/04

Λαφαζάνης: Βατερλό για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ οι ευρωεκλογές Κόμματα ,Πολιτική

10:3021/04

Θεσσαλονίκη: Υψώθηκε σημαία του ΠΑΟΚ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκη

10:2021/04

Το 50% των απορριμμάτων των ελληνικών θαλασσών είναι κουτιά αλουμινίου, πλαστικά μπουκά... Περιβάλλον

10:1521/04

Το δ.σ. της Ενεργειακής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Ενέργεια

10:1021/04

Σρι Λάνκα: Στους 52 οι νεκροί από τις εκρήξεις Διεθνή

10:0021/04

Εισβολή Ρουβίκωνα σε κατάστημα ρούχων Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5021/04

Κύπρος: Ένα θρίλερ διαδραματίζεται αναζητώντας τη μικρή Σιέρα Διεθνή