Μπουτάρης για 192 συμβασιούχους: Να αποφασίσει η επόμενη διοίκηση  

Δήμοι, Σημαντικά   | 15/04/2019 | 17:25

Το θέμα των 192 συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας επανήλθε στο δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σε συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης.

Για παράνομη νομιμοποίηση που περιέχει ποινικές ευθύνες μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση. «Παρακαλώ να αναλογιστείτε όλοι τις ευθύνες σας και ως προς την επόμενη διοίκηση, αλλά και προς τους εργαζόμενους. Έχουμε προεκλογική περίοδο, και ο καθένας κοιτά ν’ αρπάξει ψήφους αυτή τη στιγμή. Αυτή η απόφαση φέρει ποινικές ευθύνες, εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω μία τέτοια απόφαση, παράνομης νομιμοποίησης. Έχουμε δύο αποφάσεις του ΣτΕ». Με τον τρόπο αυτόν ο δήμαρχος δηλώνει την πρόθεσή του να μην αποσύρει την έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τους 192 συμβασιούχους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπουτάρης είπε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την Έκθεση που κατέθεσαν οι υπηρεσίες του δήμου (διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών) ως προς τις υπάρχουσες ανάγκες υπαλλήλων στον τομέα της καθαριότητας. «Δεν τεκμηριώνει επαρκώς τις ανάγκες. Η καθαριότητα έχει 192 άτομα οι οποίοι αυτή τη στιγμή δουλεύουν και πληρώνονται έως το Πάσχα του 2020, όπου καλύπτουν ανάγκες της καθαριότητας. Η εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκηθεί, θα εκδικαστεί στις 25 Νοεμβρίου», εξήγησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 1/4, είχε αποφασιστεί να μην ασκηθεί έφεση καθότι οι 192 εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, με την απαίτηση όμως οι τεχνικές υπηρεσίες να καταθέσουν τις τεχνικές εκθέσεις που θα «εξασφαλίζουν του ότι είμαστε καλυμμένοι. Το αργότερο πρέπει να έχουμε την απόφαση αυτή το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα», είχε δηλώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στην εισήγησή του ο εντεταλμένος σύμβουλος καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης, απαντώντας στον δήμαρχο είπε πως το δικαστήριο όρισε δικάσιμο στις 1/4 κι αρχές του ’19 υπήρχε νέα αίτηση για να επανεξαταστεί το θέμα άρα «δεν υπάρχει ζήτημα… προεκλογικού αγώνα». Όπως είπε, λόγω αυξημένων εκδηλώσεων, προσέλευσης τουριστών στην πόλη κ.ο.κ., οι ανάγκες στον τομέα της καθαριότητας είναι ολοένα κι αυξανόμενες. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε περίπου 100 τόνους σκουπιδιών με τα οποία επιβαρύνεται ο κεντρικός δήμος από τους περιφερειακούς. Μάλιστα, έθεσε ακόμη ένα ζήτημα που… «ξέβρασε» η οικονομική κρίση. Πολίτες που ανακαινίζουν ή αλλάζουν με κάποιον τρόπο τους χώρους τους, βγάζουν ογκώδη στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, στη συνέχεια προβαίνουν σε καταγγελίες κι έτσι ο δήμος αναγκάζεται να μαζέψει αυτού του είδους τα απορρίμματα, με τις ανάγκες της Διεύθυνσης να αυξάνονται συνεχώς. «Στον τομέα καθαριότητας, ανακύκλωσης κι διαχείρισης αστικών απορριμάτων απασχολούνται 1.198 και πάλι στους τομείς ανακύκλωσης και αστικών απορριμμάτων λειτουργούμε κάτω από τα όρια ασφαλείας». Ο κ. Ζαχαριάδης είπε χαρακτηριστικά πως η απόφαση αυτή το μόνο που θα κάνει είναι να μειώσει κι άλλο το ήδη μειωμένο προσωπικό.

Στην Δ/νση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου, την παρούσα χρονική περίοδο υπηρετούν στο σύνολο της 1.198 εργαζόμενοι με σχέση εργασίας : 313 μόνιμοι, 464 αορίστου χρόνου και 420 έκτακτοι. «Ο αριθμός των υπαλλήλων βαίνει σταδιακά μειούμενος λόγω συνταξιοδοτήσεων, ενώ θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και η ύπαρξη διαφόρων κωλυμάτων παροχής εργασίας – κυρίως λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, – όπως αυτές καταγράφονται από τις βεβαιώσεις του γιατρού εργασίας – καθώς μέρος του εν λόγω προσωπικού είναι καταπονημένο, έχει πάνω από είκοσι πέντε έτη συνεχούς υπηρεσίας σε ανθυγιεινό εργασιακό περιβάλλον», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

Σύμφωνα με την Έκθεση, «Το μόνιμο και το με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, επιστημονικό, διοικητικό, εργατοτεχνικό και ανειδίκευτο προσωπικό της υπηρεσίας μας δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι όλο και αυξημένες ανάγκες καθαριότητας σε όλη την διοικητική περιφέρεια του δεύτερου μεγαλύτερου – από άποψη πληθυσμού – Δήμου της χώρας. Οι σύγχρονες και πιεστικές ανάγκες επιβάλλουν να δομηθεί μία σύγχρονη υπηρεσία με δυνατότητα καταγραφής μελέτης και αξιοποίησης με επιστημονικό τρόπο των δεδομένων που συλλέγει και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με την απασχόληση προσωπικού όπως ΠΕ, ΤΕ, αλλά και ΔΕ, σε όλες τις εμπλεκόμενες οργανικές μονάδες (τμήματα) της Δ/νσης, έτσι ώστε η διαχείριση των αποβλήτων στο δήμο μας να λαμβάνει υπ΄ όψην το περιβάλλον να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξή του, και παράλληλα να έχουμε δραστική μείωση του κόστους διαχείρισης».

«Το μόνο παράνομο που γράφτηκε, ήταν η προσπάθεια «πλαστογράφησης» που έγινε στην απόφαση του Συμβουλίου στις 1/4″, είπε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Είπε μάλιστα πως το θέμα πρέπει να τελειώνει σήμερα και να μην απασχολήσει ξανά το δημοτικό συμβούλιο.

«Δεν σέβονται τις οικογένειες των εργαζομένων κι επίτηδες καθυστερούν την απόφαση. Δεν δεχόμαστε να μην σέβονται τους εργαζόμενους. Εγώ και η παράταξη μου ψηφίζουμε να μην φύγει κανείς σήμερα από εδώ εάν δεν παρθεί οριστική συζήτηση», είπε ο Μάκης Στεργίου επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών.

Οι 192 είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία του δήμου και αυτό «το τεκμηριώνει η εισήγηση» των υπηρεσιών του δήμου, υποστήριξε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλης Κωνσταντινίδης. Σύμφωνα με την εκτίμηση του κου Κωνσταντινίδη, σε περίπτωση μονιμοποίησης των 192 δεν υφίσταται θέμα επιβάρυνσης του δήμου, δεδομένου ότι «αν δεν πάρεις αυτούς θα πάρεις άλλους. Δεν είναι κάτι έκτακτο», και ταυτόχρονα δεν υφίσταται θέμα ποινικών ευθυνών, συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Εντάξει» Σωκράτης Δημητριάδης τόνισε πως είναι πρωτοφανής και σκόπιμη η ανακολουθία του Δημάρχου ο οποίος «ενώ δηλώνει αυτός αλλά και ο Αντιδήμαρχος του κ. Παππάς και ο εντεταλμένος του κ. Ζαχαριάδης ότι οι 192 καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, από την άλλη ο κ. Μπουτάρης προσχηματικά ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να μετακυλίσει τέτοιες ευθύνες στην επόμενη διοίκηση, ξεχνώντας τα θέματα που έχει ήδη μετακυλίσει τον τελευταίο δίμηνο με σημαντικές αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις για τον Δήμο μας. Το οξύμωρο δε, είναι ότι και ο προηγούμενος υπεύθυνος ο κ. Ψαρράς επιβεβαιώνει τις ανάγκες του κυρίου Παππά και Ζαχαριάδη».

«Όλο αυτό δεν θα συνέβαινε αν δεν ήμασταν σε προεκλογική περίοδο και αν κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν ήταν υπέρ της ιδιωτικοποίησης και κάποιοι άλλοι που δεν ξέρω τι θα κάνουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Επειδή είμαστε παραμονές εκλογών έγιναν τρικλοποδιές και αλληλοκαλύψεις πραγμάτων. Η δική μας παράταξη θα είναι με την καθαριότητα στο δήμο και όχι στους ιδιώτες», ανέφερε η Ρία Καλφακάκου.

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Άννα Αγγελίδου τόνισε πως η μελέτη δεν αναφέρει πόσα άτομα χρειάζονται «με συγκεκριμένα νούμερα. Υπάρχει μία γενικότητα πως αυξήθηκαν οι ανάγκες. Για να πει το Δ.Σ. πως παραιτείται από την έφεση πρέπει να υπάρχει αιτιολογημένη Έκθεση που αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει. 3.200.000 ευρώ είναι το κόστος των 192 εργαζομένων για ένα χρόνο. Οι εργαζόμενοι έχουν πάρει αναβολή μέχρι τον Νοέμβριο, οι εργαζόμενοι θα μπούνε σε περιπέτειες με την πληρωμή τους. Πρέπει την απόφαση λοιπόν να την πάρει η επόμενη διοίκηση».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

03:0026/06

Μνημόνιο επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ Νευροχειρουργικής Κλινικής και Ινστιτούτου Μό... Υγεία

02:3026/06

Ταινίες που πρέπει να δεις έστω μια φορά στη ζωή σου (VIDEO) Διάφορα

02:0026/06

Δίδυμοι Πύργοι: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες μετά την καταστροφή (ΦΩΤΟ) Διεθνή ,Χωρίς κατηγορία

01:3026/06

Επικίνδυνος μύθος η αντίληψη πως η πολλή καθαριότητα βλάπτει Υγεία

01:0026/06

Οι υπερτροφές που χρειάζονται όλα τα παιδιά Υγεία

00:3026/06

«Ξεθάβουν» δεινόσαυρο 68 εκατομμυρίων ετών (VIDEO) Διάφορα

00:0026/06

Χαρακόπουλος: Οι αγρότες κλείνουν την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ Κόμματα ,Πολιτική

23:5025/06

Το Instagram δεν κατασκοπεύει τους χρήστες του για να τους στέλνει διαφημίσεις Τεχνολογία

23:4025/06

Ξεπέρασε τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα – Άστατος ο καιρός την Τετάρτη Περιβάλλον

23:3125/06

Δικάζεται 76χρονος για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια Ελλάδα ,Κοινωνία

23:3025/06

Σκουρλέτης: H ΝΔ δεν θέλει debate για να μη φωτιστούν οι αθέατες πλευρές του προγράμματ... Κόμματα ,Πολιτική

23:1725/06

Τέσσερις παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο Ελλάδα

23:0725/06

Κλειστή την Τετάρτη και την Πέμπτη η εθνική οδός στο ύψος του Πλαταμώνα Ελλάδα

22:5725/06

Παρίσταναν τους λογιστές και εξαπατούσαν ηλικιωμένους Ελλάδα ,Κοινωνία

22:4725/06

Μητσοτάκης: Ο επόμενος πρωθυπουργός να λάβει ισχυρή εντολή για να αλλάξει τη χώρα Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

22:3625/06

Νέα πρόκληση από την Τουρκία: Ο Τσίπρας «να αφήσει τις κούφιες δηλώσεις» Διεθνή

22:1125/06

Θεσσαλονίκη: Πτώση δέντρου στη Λ. Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:5725/06

Πυρκαγιά από πτώση κεραυνού στο Σέιχ-Σου Θεσσαλονίκη

21:5725/06

ARD: Υπόδειγμα προσφυγικού καταυλισμού η Λέρος Ελλάδα

21:4725/06

Εσπερίδα για την εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στη Γεωργία και στην Κτηνοτροφία στο ... Οικονομία

21:3725/06

Θεσσαλονίκη: Πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:3225/06

Οργώνει την Περιφέρεια ο Σάββας Αναστασιάδης (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

21:2225/06

Τεράστιο νέφος καπνού κοντά στο Γιβραλτάρ – Έπειτα από πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημ... Διεθνή

21:1125/06

Μαγκριώτης: Η ακύρωση του debate δείχνει την έλλειψη σεβασμού στην δημοκρατική αρχή Κόμματα ,Πολιτική

21:0525/06

Φυλακές Κορυδαλλού: Τάβλα με καρφιά και αυτοσχέδια όπλα στην συμπλοκή των κρατουμένων (... Ελλάδα ,Κοινωνία

20:5125/06

Ο Τραμπ διόρισε νέα εκπρόσωπο Λευκού Οίκου Διεθνή

20:3925/06

Παράσυρση ποδηλάτη από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:3025/06

Ιερώνυμος: «Μακριά από τον δρόμο των εξαρτήσεων» Ελλάδα

20:2025/06

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Ούτε δεμένος δεν θα έρθει σε ντιμπέιτ μαζί μου Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

19:5925/06

Νέα NAVTEX στην κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία – Με πραγματικά πυρά Διεθνή ,Σημαντικά

19:5725/06

Ο Στόλτενμπεργκ ελπίζει ότι η Β. Μακεδονία θα γίνει πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ ως τα τέλη το... Διεθνή

19:4125/06

ΚΙΝΑΛ: Δεκατρείς βασικές δεσμεύσεις για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

19:3325/06

Μεξικό: Οι μετανάστες που διασχίζουν τα σύνορα με τις ΗΠΑ δεν θα συλλαμβάνονται Διεθνή

19:1625/06

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Δερβένι Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0825/06

Τροχαίο σε μονάδα του Στρατού Ξηράς στο Λαγκαδά Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5625/06

Ο Τραμπ απειλεί το Ιράν: Θα απαντήσουμε με συντριπτική ισχύ! Διεθνή

18:3925/06

Ωραιόκαστρο: Αγιασμός για να σωθεί το δάσος από το φλοιοφάγο έντομο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

18:2425/06

Υπ. Υγείας: Μέτρα για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από τα ναρκωτικά Υγεία

18:1025/06

Το ΣτΕ έκρινε μη νόμιμο σχέδιο διατάγματος για αναβάθμιση της Αστυνομικής Ακαδημίας Κοινωνία

17:5425/06

Ηλικιωμένος ξεψύχησε μετά από ένταση σε τροχαίο ατύχημα Κοινωνία

17:5425/06

Διακομιδή βρέφους με πρόβλημα υγείας, από την Κατερίνη στη Θεσσαλονίκη Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4725/06

Στα «κόκκινα» οι (κομματικές) μηχανές της Θεσσαλονίκης Πολιτική ,Σημαντικά

17:4025/06

Έλενα Ράπτη: Mε την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο 8ο Αθλητικό και Πολιτιστικό Camp του... Πολιτική

17:2925/06

Κουτσούμπας: Τώρα φτιάχνουν τον Γ. Βαρουφάκη ως κόμμα μιας χρήσης Πολιτική

17:2725/06

Πυρκαγιά σε σπίτι στο Παγγαίο Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1225/06

Μπάρκας – Η ΝΔ δεν άλλαξε ξαφνικά προβιά – ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από το Μ... Κόμματα ,Πολιτική

17:1125/06

Μείωση ποινής για τον πατέρα που σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρονη Στέλλα Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0725/06

Συνάντηση Μαγκριώτη με εργαζόμενους του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου και της Εγνατίας ΑΕ (Φ... Κόμματα ,Πολιτική

17:0625/06

Πρωτογενές πλεόνασμα 916 εκατ. ευρώ το πρώτο πεντάμηνο του 2019 Ειδήσεις ,Οικονομία

17:0225/06

Ελεύθερος ο Έλληνας ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0125/06

Μίχαλος: Σημαντικά περιθώρια περαιτέρως ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας Οικονομία

16:5925/06

Περιοδεία Τάσιου στον Δήμο Κασσάνδρας (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

16:5325/06

Σάπικα – Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα στη Νέα Δημοκρατία Κόμματα ,Πολιτική

16:4925/06

ΥΠΕΝ: Εγκύκλιος για συνεργασία Δασικής και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις πυρκαγιές Κοινωνία

16:4725/06

Στις 23 Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας Διεθνή

16:3725/06

Καταδικάστηκαν δύο για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου – Με ανασταλτικό χαρακτή... Χωρίς κατηγορία

16:3725/06

Αλληλοκατηγορίες μεταξύ κατηγορουμένων στη δίκη της ΧΑ Ελλάδα ,Κοινωνία

16:3125/06

H Domino’s απέσυρε τη διαφήμιση #erxetai_pizza λόγω… αντιδράσεων Κοινωνία

16:2925/06

Κ.Μητσοτάκης: Εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία (VIDEO) Πολιτική ,Σημαντικά

16:2825/06

MEGA BROKERS – Επαναπιστοποίηση του Δικτύου Πωλήσεων Αττικής (ΦΩΤΟ) Επιχειρήσεις

16:2325/06

Προϊόν μαύρης σοκολάτας ανακαλεί ο ΕΦΕΤ Ελλάδα ,Υγεία

16:2125/06

ΓΣΕΕ: Μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους σε συνθήκες καύσωνα Υγεία

16:1025/06

Εργοδότης έστειλε στο κρατητήριο υπάλληλό του – Την είχε να δουλεύει ανασφάλιστη Κοινωνία

16:0025/06

Λ.Κυρίζογλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την Κ.Ε.Δ.Ε (ΦΩΤΟ-VIDEO) Δήμοι ,Σημαντικά

15:5525/06

ΕΟΠΥΥ: Ποιοι δικαιούνται επίδομα για ιαματικά λουτρά Υγεία

15:4425/06

Κουμουτσάκος: Η Τουρκία θα βρει ενωμένο τον Ελληνισμό απέναντί της Πολιτική

15:3225/06

Χωρίς σκηνοθεσία ο Σωκράτης Φάμελλος Παραπολιτικά

15:2925/06

Παπάς – Ο τουρισμός είναι πυλώνας της τοπικής, περιφερειακής και εθνικής οικονομίας Κόμματα ,Πολιτική

15:2525/06

Τσίπρας: Αν η Τουρκία δεν σταματήσει τις γεωτρήσεις θα υπάρξει τίμημα Πολιτική ,Σημαντικά

15:1725/06

Μεγάλη φωτιά στα Ίσθμια Κορινθίας – Κοντά στα σπίτια οι φλόγες Κοινωνία

15:1325/06

Σε σοβαρή κατάσταση ο 48χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο στη Χαλκιδική Κοινωνία

15:1125/06

Αναστασιάδης – Υπάρχει ρεύμα και δυναμική υπέρ της Νέας Δημοκρατίας Κόμματα ,Πολιτική

15:0425/06

Kατηγορούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει απειλές και εκβιασμούς Κοινωνία

15:0325/06

Συνάντηση Σιμόπουλου με ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες (ΦΩΤΟ) Κόμματα ,Πολιτική

14:5625/06

«Φορολογήστε μας» λένε οι πλουσιότεροι Αμερικανοί με επιστολή τους! Διεθνή

14:5125/06

Βανδαλισμοί σε εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

14:4825/06

Μέσα σε 24 ώρες- Ένα ατύχημα και ένα δυστύχημα στον ίδιο δρόμο της Χαλκιδικής Β.Ελλάδα

14:4525/06

Πατουλίδου – Αναβαθμίζεται το δίκτυο παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης Περιφέρειες

14:4125/06

Αλ. Τσίπρας: «Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό» Ελλάδα

14:3425/06

Συνεργασία Δασικής – Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για πρόληψη των δασικών πυρκαγιών Περιβάλλον

14:2725/06

Θεσσαλονίκη – Πεζόδρομος η Αγ. Σοφίας από την Τσιμισκή έως τη Λ. Νίκης Θεσσαλονίκη

14:2225/06

Ξεπερνά το 50% η ανανέωση στα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ Πολιτική ,Σημαντικά

14:2125/06

Ολόγυμνος στο κέντρο της Λάρισας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα

14:1925/06

Προειδοποιεί η Ουάσινγκτον: Η Άγκυρα θα χάσει τα F-35 αν αγοράσει τους S-400 Διεθνή

14:1225/06

ΕΦΕΤ: Συμβουλές για τα τρόφιμα που καταναλώνονται εκτός σπιτιού Ελλάδα ,Υγεία

14:0425/06

Παυλίδου – Καμία απόλυση στο Δημόσιο, αλλά αξιολόγηση για πιο αποτελεσματικό κρατ... Κόμματα ,Πολιτική

13:5625/06

Χωρίς κόστος για τους καρκινοπαθείς γενετικές εξετάσεις μέσω του Δικτύου Ιατρικής Ακρίβ... Υγεία

13:4825/06

Ρουπακιώτης: Οι Έλληνες να προσέλθουν στις κάλπες Πολιτική

13:4025/06

Έγκλημα στη Ρόδο- Παραπέμπονται σε δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμεΑ Ελλάδα

13:3225/06

Συνελήφθησαν για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη Κοινωνία

13:2525/06

ΙΣΘ – Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Υγεία

13:1525/06

Ανάρπαστος ο μπουφές των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Παραπολιτικά

13:1425/06

Δεμένα όλα τα πλοία την Τετάρτη Ελλάδα

13:1325/06

Εκτός λειτουργίας το τηλεφωνικό δίκτυο της Ολλανδίας επί 4 ώρες! Διεθνή

13:0625/06

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ενοχή των οκτώ πρότεινε ο εισαγγελέας Ελλάδα

12:5825/06

Συνάντηση Τζαμπαζλή με Βλαχογιάννη Παραπολιτικά

12:5425/06

Ερντογάν-Ο Τσίπρας λέει μόνος του κάποια πράγματα-Eμείς θα κάνουμε γεωτρήσεις Βαλκάνια ,Σημαντικά

12:5025/06

Ράπτη – Πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία για την αντιμετώπιση της Τουρκικής προκλητικό... Κόμματα ,Πολιτική

12:4525/06

Από το χειμώνα υποχρεωτική υποβολή οικονομικών στοιχείων από τις επιχειρήσεις στην ΤτΕ Οικονομία

12:3525/06

Μπήκαν τα ΜΑΤ στις φυλακές Κορυδαλλού- Συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Σημαντικά

12:3125/06

Στην Κύπρο για την κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια ο Αλ. Τσίπρας Πολιτική

12:2825/06

ΣΒΕ: Εκλέχθηκε το δ.σ. για την επόμενη τριετή θητεία Οικονομία

12:2425/06

Φοιτητές στελεχώνουν εθελοντικά Κέντρα Υγείας και Νοσοκομείο στη Χαλκιδική Β.Ελλάδα ,Υγεία

12:1725/06

Ο Σαουλίδης μοιράζει «Χαμόγελα» Κόμματα ,Πολιτική

12:1025/06

Καράογλου – Ζητούμε ισχυρή λαϊκή εντολή για να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση Κόμματα ,Πολιτική

12:0325/06

Συνήγορος του Καταναλωτή-Αποζημιώθηκε επιβάτης λόγω καθυστέρησης Ελλάδα

11:4725/06

Συγχαρητήρια από τον Παυλόπουλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο Ελλάδα

11:3425/06

Ο Τζιτζικώστας στο «Summer Fancy Food Show 2019» στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ) Περιφέρειες

11:3025/06

Η Φρίντα… «συνταξιοδοτήθηκε» (VIDEO) Διάφορα

11:1825/06

Δεν θα… ξαναπαρκάρει σε πεζοδρόμιο! (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη

11:1125/06

Τμήμα Υποδοχής Βρεφών «Μητέρα» – Η έλλειψη προσωπικού… βάζει «λουκέτο» Υγεία

10:4725/06

Τσακαλώτος: «Η λιτότητα δεν είναι φυσικό φαινόμενο» Κόμματα ,Πολιτική

10:4025/06

Εννέα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη Κοινωνία

10:3225/06

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομα εκδιδόμενες στη Θεσσαλονίκη Κοινωνία

10:2425/06

Στρατιωτικοί άνοιξαν πυρ εναντίον συγκεντρωμένων-Τραυματίστηκαν φοιτητές (VIDEO) Διεθνή

10:0925/06

Ενημέρωση για την επέκταση φυσικού αερίου στην Αγ. Τριάδα Δήμοι

10:0225/06

Ο μισός πληθυσμός της Γης πιστεύει ότι η χώρα όπου ζει… δεν είναι δημοκρατική! Διεθνή

09:5525/06

Δίκτυο εθελοντών από τον Δήμο Δέλτα Δήμοι

09:4825/06

ΕΒΖ: Αναβλήθηκε η δίκη για το σκάνδαλο των 52 εκατ. ευρώ Επιχειρήσεις

09:4425/06

Ράπτη – Οι ηγέτες του ΕΛΚ έχουν εκφράσει την πλήρη αλληλεγγύη τους προς την Κυπρι... Κόμματα ,Πολιτική

09:4325/06

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχουν υπουργοί έτοιμοι, ούτε έτοιμα κουστούμια Πολιτική ,Σημαντικά

09:2725/06

Ένας πνιγμός κάθε μέρα τον Ιούνιο – Ρεκόρ πνιγμών πέρυσι Ελλάδα ,Σημαντικά