«Πράσινο φως» από τον Δήμο: Παραχωρούνται 50 λεωφορεία στον ΟΑΣΘ

«Πράσινο φως» από τον Δήμο: Παραχωρούνται 50 λεωφορεία στον ΟΑΣΘ
Στράτος Λούβαρης

Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία η ανάπλαση της ΔΕΘ και η αγορά 50 μεταχειρισμένων λεωφορείων από τη Λειψία της Γερμανίας σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μέσω τηλεδιάσκεψης και την αποχή αρκετών παρατάξεων της αντιπολίτευσης από τη διαδικασία, που ζητούσαν ζητούσαν να γίνει δια ζώσης η συζήτηση.

Για την ανάπλαση της ΔΕΘ επικυρώθηκε η γνωμοδότηση των αρμόδιων δημοτικών τεχνικών υπηρεσιών επί ενστάσεων αναφορικά με το Πολεοδομικό Σχέδιο Εφαρμογής, που αποτελεί τον υποκείμενο σχεδιασμό του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το νέο εκθεσιακό κέντρο της πόλης.

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο πρόκειται να συνεδριάσει το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων για το θέμα του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου, ενώ ακολούθως θα προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός για την έναρξη του έργου ανάπλασης που θα δώσει σε χρήση επιπλέον 70 στρέμματα κοινόχρηστου χώρου και πρασίνου και 2100 υπόγειες θέσεις στάθμευσης.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της  ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας, η διοίκηση ζήτησε την έκτακτη συνεδρίαση καθώς ήταν μέγιστη ανάγκη, λόγω των ασφυκτικών χρονικών πλαισίων που πρέπει να τηρηθούν, ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που αφορούν στο σχέδιο ανάπλασης.

«Η ανάπλαση όσον αφορά στην προετοιμασία είναι σε εξέλιξη. Είχαμε βάλει ως στόχο τον περασμένο Απρίλιο να προκηρύξουμε τον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό. Επειδή όμως καθυστερήσαμε λόγω του κορωνοϊού, προσπαθούμε με τη δουλειά μας να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. Με βάση τις προθεσμίες που μας είχε δώσει το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ζητήσαμε από τον Δήμαρχο να γίνει μια έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, εν όψει της συνεδρίασης του Κεντρικό Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο», εξήγησε ο κ. Τζήκας.

«Είχαμε βάλει στόχο να κηρύξουμε τον διεθνή αρχιτεκτονικό τον Απρίλιο. Επειδή καθυστερήσαμε λόγω κορωνοϊού προσπαθούμε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο», είπε ο κ. Τζήκας ενημερώνοντας το Σώμα για τις βελτιώσεις στο Ειδικό Χωρικό Σχέδιο, για τους ελεύθερους δημόσιους χώρους και το πράσινο.

Στο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης ο Χαρδαλιάς

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, στα γραφεία της HELEXPO στην Αθήνα βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και με αφορμή την τηλεδιάσκεψη που ήταν σε εξέλιξη, παρουσία του κ. Τζήκα και του διευθύνοντα συμβούλου, Κυριάκου Ποζρικίδη, θέλησε να χαιρετήσει τους δημοτικούς συμβούλους.

Απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος τον καλησπέρισε και σχολίασε πως «όλοι είναι επί το έργον», είπε πως «σήμερα η μέρα είναι δύσκολη, καθώς θα έχουμε τον ίδιο αριθμό (σ.σ. κρουσμάτων) με χθες» και πως στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται να υπάρχει αυξημένο φορτίο κορωνοϊού, ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν ελεγχόμενα (δείτε όσα είπε αναλυτικά εδώ).

Προχωρά η αγορά των 50 λεωφορείων από Γερμανία

Όσο για τα 50 μεταχειρισμένα λεωφορεία από τη Λειψία της Γερμανίας, τα οποία θα αποκτήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης έναντι 11.000 ευρώ, επιπλέον ΦΠΑ 24% έκαστο, θα τα παραχωρήσει στον ΟΑΣΘ για την αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών. Στη σύμβαση του χρησιδανείου μεταξύ δήμου και Οργανισμού περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- ο όρος ότι ο κόστος μεταφοράς και ταξινόμησης των λεωφορείων θα βαρύνει τον ΟΑΣΘ, που επίσης θα αναλάβει τις δαπάνες για τον τεχνικό έλεγχο και τις όποιες ενδεχόμενες προσθήκες απαιτηθούν. Η παραχώρηση των οχημάτων θα διαρκέσει 32 μήνες.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, μίλησε για εξαιρετικά κρίσιμη και απαραίτητη βοήθεια από τον δήμο Θεσσαλονίκης προς τον Οργανισμό αναφορικά με τις αστικές συγκοινωνίες που «καλύπτει περίπου το 12% του απαιτούμενου στόλου για το πολεοδομικό συγκρότημα».

Όπως είπε ο κ. Σκόδρας, τον Σεπτέμβριο αναμένονται επιπλέον 80 λεωφορεία να κυκλοφορούν στους δρόμους, εκ των οποίων τα είκοσι θα προέλθουν από την αγορά του δήμου και ο αριθμός του στόλου θα φτάσει τα 300-320.

Γάκης: Απαραίτητη η ανάπλαση, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της ΔΕΘ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», ο Βασίλης Γάκης, σχολίασε πως η ανάπλαση της ΔΕΘ ξεκίνησε να συζητείται το 1990 με κορύφωση στις αρχές του 21ου αιώνα και δεν πρέπει να εμφανίζεται ως «επίτευγμα της νέας διοίκησης». Ο ίδιος συμφώνησε πως είναι απαραίτητη η ανάπλαση, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της ΔΕΘ ώστε να προσφερθεί στις επόμενες γενιές ένα νέο εκθεσιακό κέντρο, ενώ για την αγορά των 50 λεωφορείων εξέφρασε τις απορίες του, εάν πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις για να χρησιμοποιηθούν στους δρόμους της πόλης.

«Είναι ευθύνη όλων στη τοπική κοινωνία να προσφέρουμε στις επόμενες γενιές μια καινούργια ΔΕΘ», σημείωσε.

Κουριανίδης: Με ασάφειες η ανάπλαση της ΔΕΘ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννης Κουριαννίδης, τόνισε πως ήταν χρέος όλων να συμμετέχουν στη συζήτηση για δύο πολύ σοβαρά θέματα της πόλης και άσκησε δριμεία κριτική σε όσους επέλεξαν να απέχουν από τη σημερινή συνεδρίαση.

Αναφερόμενος στην ανάπλαση της ΔΕΘ, τόνισε ότι θα πρέπει να διακρίνεται από συγκεκριμένες τοποθετήσεις και διατάξεις και ότι υπάρχουν πάρα πολλές ασάφειες και αοριστίες. «Το μόνο σαφές είναι τα 32 μέτρα του ξενοδοχείου», σημείωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων, τα οποία όπως τόνισε και πάλι είναι ασαφείς.

Τέλος, σημείωσε πως «δεν μπορούμε να ψηφίσουμε θετικά, δεν είμαστε κατά της ανάπλασης φυσικά, είναι κάτι που συζητάμε και μελετάμε», γι’ αυτό ψήφισαν λευκό.

Τσαβλής: Γιατί δεν έγινε δια ζώσης συνεδρίαση

Του λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να γίνει δια περιφοράς το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο χθες, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αποχής των παρατάξεων, εξήγησε ο Δρόσος Τσαβλής.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, λόγω κορωνοιού και την αύξηση κρουσμάτων που υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσε να γίνει σε καμία περίπτωση η δια ζώσης συνεδρίαση. «Είναι αδιανόητο να κάνουμε εμείς δια ζώσης συνεδριάσεις και αυτό είναι η απάντηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που το ζητά επιμόνως. Εγώ προσωπικά και ως γιατρός δεν πρόκειται να το κάνω αυτό, δεν θα βάλω κανένα συνάδερφο σε κίνδυνο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης επεσήμανε ότι, πριν τη σημερινή διαδικασία, είχε προγραμματιστεί χτες συνεδρίαση διά περιφοράς, υπό το σκεπτικό ότι είναι πολιτικά πιο διευρυμένη, αφού απαιτεί αυξημένη συμμετοχή 33 Δημοτικών Συμβούλων.

«Σήμερα επαναλαμβάνουμε τη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, γιατί έχουμε ημερομηνίες να τηρήσουμε. Δυστυχώς, οι παρατάξεις αυτές που χτες επιμόνως ζητούσαν να γίνει συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη σήμερα είναι και πάλι απούσες», σχολίασε ο κ Τσαβλής.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Πυρά» αντιδημάρχων προς αντιπολίτευση

Αποχή από την αντιπολίτευση

«Η έλλειψη απαρτίας στην απόπειρα της διοίκησης του Δήμου να αποφασίσει για δύο μεγάλα θέματα της πόλης (ΔΕΘ και λεωφορεία του ΟΑΣΘ) «δια περιφοράς» (χωρίς, δηλαδή, διαφάνεια και διάλογο), απέδειξε πόσο δικαιολογημένη ήταν η στάση της αντιπολίτευσης, που επέλεξε την αιτιολογημένη αποχή από αυτή την αντιδημοκρατική διαδικασία».

Τα παραπάνω τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι παρατάξεις, «Θεσσαλονίκη Μαζί», ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη, Οικολογία – Αλληλεγγύη, Η Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής, που ζητούν να διεξαχθεί ανοιχτή συνεδρίαση με την συμμετοχή φορέων της πόλης.

Παράλληλα, επισημαίνουν πως «για τους παραπάνω λόγους, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου που υπογράφουν παρακάτω, αρνούνται να αποδεχθούν τη νέα πρόταση της διοίκησης για τηλεδιάσκεψη σήμερα Πέμπτη 6/8, που κάνει μεν αναγκαστικά ένα βήμα πίσω, αλλά συνεχίζει να διατηρεί τη συζήτηση σε ένα στενό πλαίσιο, χωρίς επαρκή συμμετοχή κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, με τους δημοτικούς συμβούλους σε απόσταση, χωρίς ευρεία δημοσιογραφική κάλυψη, ερήμην ουσιαστικά της πόλης.

Είναι στο χέρι της διοίκησης και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να συγκαλέσουν μια ανοιχτή και ζωντανή συνεδρίαση, με τη συμμετοχή όλων των φορέων της πόλης που σχετίζονται με τα θέματα της Η.Δ. αλλά και αυτών που έχουν ήδη διατυπώσει εύλογες αντιρρήσεις και επιφυλάξεις (ΑΠΘ, τμήμα Αρχιτεκτόνων κ.α).

Η συνεδρίαση αυτή προτείνουμε να γίνει στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία μετά το Δεκαπενταύγουστο, π.χ. την Πέμπτη 20/8 ή την Δευτέρα 24/8 ή άλλη που θα θεωρηθεί πιο κατάλληλη και από πλευράς υγειονομικής προστασίας των συμμετεχόντων.

Θα διασωθεί έτσι η δυνατότητα να συζητηθούν τα δύο αυτά κρίσιμα θέματα όπως τους αξίζει: ενώπιον της πόλης, σε μια ζωντανή, ανοιχτή συνεδρίαση, με πλήρη τηλεοπτική κάλυψη ώστε να ενημερωθούν ουσιαστικά όσοι πολίτες ενδιαφέρονται. Και, το κυριότερο, θα διασωθεί η χαμένη τιμή του δημοτικού συμβουλίου και θα αποτραπεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια απαξίωσής του.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

Κατερίνα Νοτοπούλου (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ)

Σπύρος Βούγιας (ΠΟΛΗχρωμη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Μιχάλης Τρεμόπουλος (ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ)

Αντώνης Γαζάκης ( Η ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ)».

Αποχή και για την Λαϊκή Συσπείρωση

Από την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης απέχει και η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.

Με ανακοίνωσή της εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά της διοίκησης Ζέρβα, την οποία κατηγορεί ότι προσπαθεί να περάσει «εν κρυπτώ», τη παράδοση αστικών συγκοινωνιών και ΔΕΘ στη κερδοσκοπία μεγαλοεπιχειρηματιών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, απέτυχε στη πρώτη προσπάθεια της, εν μέσω θέρους, με συνεδρίαση δια περιφοράς, να περάσει «εν κρυπτώ», τη παράδοση αστικών συγκοινωνιών και ΔΕΘ στη κερδοσκοπία μεγαλοεπιχειρηματιών.

Δεν το βάζει κάτω. Συγκαλεί 2η συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, για σήμερα 6/8/2020. Πάλι χωρίς δημοσιότητα, χωρίς παρουσία φορέων με τεκμηριωμένες ενστάσεις.

Με στρατιωτική πειθαρχία στις διαταγές κυβέρνησης και Συνδέσμων Βιομηχάνων και μεγαλεμπόρων, μετατρέπει το δήμο σε παραμάγαζο τους και «διεκπεραιωτή». Με το ψευτο – σύνθημα «έργα και όχι λόγια», στιγματίζει το δημοτικό συμβούλιο σαν άχρηστο «καφενείο», συζητά τον περιορισμό ή διακοπή της τηλεοπτικής μετάδοσης των συνεδριάσεων του. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο λαός όσα συμβαίνουν στη πλάτη του και με τα λεφτά του.

Επιβεβαιώνει πανηγυρικά τη θέση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ότι η λεγόμενη «αυτοδιοίκηση» δεν είναι παρά τοπικό μακρύ χέρι κάθε κυβέρνησης, τροχονόμος κερδοσκοπικών συμφερόντων. Το ανέκδοτο περί «ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών» εκθέτει όσους το αναμασούν.

Η πολιτική έχει συνέχεια, κάθε κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της προηγούμενης.

Η ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών (με πρώτο βήμα την δημοτικοποίηση τους) αποφασίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νομοθετήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και η παράδοση του φιλέτου της ΔΕΘ στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Ολοκληρώνονται επί ΝΔ

Έπονται η παράδοση της ανακύκλωσης, του απαράδεκτου χαρατσιού της στάθμευσης, της παραγωγής ενέργειας, και άλλων δημόσιων χώρων και λειτουργιών.

Αυτές είναι οι προτεραιότητες της δημαρχίας μιας πόλης που κλονίζεται από νέα κρούσματα κορωνοϊού, η δημόσια υγεία συνεχίζει στα ίδια χάλια, δύο από τα νοσοκομεία της (Λοιμωδών – ΠΑΝΑΓΙΑ) παραμένουν κλειστά, κοντοζυγώνει η σχολική χρονιά με εκρηκτικές ανάγκες των σχολείων, μαθητών, καθηγητών, χιλιάδες άνεργοι – υποαπασχολούμενοι, αυτοαπασχολούμενοι φορτώνονται δημοτικά τέλη αντί να απαλλαγούν

Ευχόμαστε όταν έρθει ο κ. Μητσοτάκης τον Σεπτέμβριο, στη Θεσσαλονίκη για να θριαμβολογήσει για τα δώρα που του προσφέρει ο δήμος Θεσσαλονίκης (αστικές συγκοινωνίες – ΔΕΘ) να μη βρει άδεια πόλη.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ πάντως, μαζί με τα εργατικά σωματεία, τους φορείς της πόλης, έχουν αποδείξει σε δυσκολότερες συνθήκες, πως μπορεί και θα βρίσκεται στους δρόμους. Για τα ευρωπαϊκά, αναπτυξιακά «πακέτα» παραπέρα πλουτισμού των πλουσίων και παραπέρα φτωχοποίησης των φτωχών. Μέσα σ’ αυτά και για την αστική συγκοινωνία και τη ΔΕΘ.

Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με μια διατεταγμένη ψήφο στο δημοτικό συμβούλιο «καθάρισαν».

Οι «αποφάσεις» αυτές δεν νομιμοποιούνται από το λαό. Ούτε από τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που θα απέχει και σήμερα (6/8/2020) από μια ακόμα συνεδρίαση – παρωδία του δημοτικού συμβουλίου.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

09:2018/09

Χαρδαλιάς για Ιανό: Κρίσιμο το επόμενο 9ωρο – Είμαστε σε επιφυλακή Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

09:1518/09

«Ιανός»: Έχει «μάτι» 50 χιλιομέτρων! Δείτε LIVE την πορεία του Κοινωνία ,Σημαντικά

09:0018/09

«Ιανός»: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη δυτική Ελλάδα Ελλάδα ,Κοινωνία

08:4518/09

Σεισμική δόνηση στα Κύθηρα Κοινωνία

08:3018/09

Ινδία-Covid-19: Πάνω από 96.400 νέα κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:1518/09

Δύο συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

08:0018/09

Ιθάκη: Αγκυροβολημένο ιστιοφόρο παρασύρθηκε από τους ανέμους Κοινωνία

07:4518/09

Σε εξέλιξη η επέλαση του «Ιανού»- Δείτε LIVE την πορεία του Κοινωνία

07:2018/09

Γ. Φουντούλης: Κοντεύει να πνιγεί η Νάουσα στα αποθέματα κρασιού Αγροτική Οικονομία ,Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times

07:1518/09

Διακοπές ρεύματος σε Θεσσαλονίκη, Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:0018/09

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 18/09 Ελλάδα ,Σημαντικά

23:5917/09

Έρευνα: Δεν ήταν όλοι οι Βίκινγκ Σκανδιναβοί Διεθνή

23:5517/09

«Έσπασε» το ρεκόρ του Μπούμπκα μετά από 26 χρόνια Αθλητισμός

23:5017/09

Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ για τους 51 συλληφθέντες αντεξουσιαστές Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

23:4017/09

Κορωνοϊός – Ρωσία: Ο αριθμός των νεκρών ξεπέρασε τους 19.000 Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:3017/09

Ουκρανία-Κορωνοϊός: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2017/09

Νέα καταγγελία κατά του Τραμπ για σεξουαλική επίθεση Διεθνή

23:1817/09

Κορωνοϊός: Άλλοι τρεις νεκροί – Συνολικά 328 στη χώρα μας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

23:1017/09

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης Ελλάδα

23:0517/09

Επικοινωνία του Σ. Μισέλ με Ερντογάν και Φατάχ Αλ-Σίσι Διεθνή

23:0517/09

Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Άρη (2-1) από την Κόλος Αθλητισμός ,Θέματα GR Times

23:0017/09

Κύπρος: Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού Διεθνή

22:5017/09

Πρώτη διεθνής πτήση στην Ουχάν από τον Ιανουάριο Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4017/09

Δ. Ωραιοκάστρου: Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη Δήμοι ,Κοινωνία

22:3017/09

Σέρρες: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο Αφγανός που φέρεται να αποπλάνησε ανήλικο Β.Ελλάδα

22:2017/09

Χαρδαλιάς για «Ιανό»: Είμαστε σε συναγερμό, έρχεται δύσκολο 24ωρο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

22:1017/09

Κακοκαιρία Ιανός: Αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε στην Κεφαλονιά Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

22:0017/09

Ζάεφ: Διακυβερνητική διάσκεψη ανάμεσα σε Ελλάδα και Β. Μακεδονία Πολιτική

21:5017/09

Κατασκευάζονται 13 νέα κέντρα Πολιτικής Προστασίας Ελλάδα ,Πολιτική

21:4017/09

Πρόβλημα στη λειτουργία του Facebook και Instagram Τεχνολογία

21:3017/09

Καλίν: Θα πάρει χρόνο η αποκλιμάκωση Ελλάδας-Τουρκίας Διεθνή ,Πολιτική

21:2017/09

Επίσκεψη Β. Κοντοζαμάνη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Κορωνοϊός ,Υγεία

21:1017/09

Συναγερμός σε εταιρεία στο Κορωπί – Κρούσματα σε εργαζόμενους Ελλάδα ,Κορωνοϊός

21:0017/09

«Ιανός»: Το Ιόνιο στο επίκεντρο της κακοκαιρίας – Δείτε LIVE την εξέλιξη του κυκλώνα Ελλάδα ,Σημαντικά

20:5717/09

Δ.Κουτσούμπας: Τα μέτρα ανακούφισης έχουν αντιλαϊκό πρόσημο Θέματα GR Times ,Κόμματα

20:5017/09

Στασινός: Αναγκαία η παράταση στις δηλώσεις αυθαιρέτων Ελλάδα ,Πολιτική

20:4017/09

Ναβάλνι: Σε ξενοδοχείο η δηλητηρίαση του Διεθνή

20:3017/09

Κορωνοϊός: Η Ιρλανδία επιβάλλει καραντίνα στους ταξιδιώτες από Ελλάδα Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:2017/09

Κικίλιας: Χειροτερεύουν τα πράγματα στην Αττική, θα χρειαστούν μέτρα Κορωνοϊός ,Υγεία

20:1017/09

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 16,9% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

20:0017/09

Ξενογιαννακοπούλου: Η κυβέρνηση της ΝΔ θεσμοθετεί την απλήρωτη εργασία (VIDEO) Χωρίς κατηγορία

19:5017/09

ΠΟΥ: «Ανησυχητικό» το επίπεδο της μετάδοσης Covid-19 στην Ευρώπη Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:4817/09

Κακοκαιρία «Ιανός»: Νέες ανακοινώσεις Χαρδαλιά Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4017/09

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη με Μέρκελ και Κόντε Διεθνή

19:3017/09

Θεσ/νικη: Σε εξέλιξη πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

19:3017/09

ΝΔ: Να διαγραφεί ο Α. Λιάκος Πολιτική

19:2317/09

Αντιεξουσιαστές κρέμασαν πανό στην Καμάρα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:2017/09

Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου στην Οκλαχόμα Διεθνή

19:1617/09

Σε πλήρη εξέλιξη ο «Ιανός» στο Κατάκολο Ελλάδα

19:1017/09

Oxfam: Αγορά του 50% των εμβολίων κορωνοϊού από πλούσιες χώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:0717/09

Έκτακτα μέτρα από τον δήμο Αθηναίων για τον «Ιανό» Ελλάδα

19:0517/09

Ο ΔΣΘ τιμά τον Ευρωπαίο επίτροπο Μ. Σχοινά (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0017/09

ΕΦΚΑ: Παράταση των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων Κοινωνία

18:5717/09

Χάρτης κορωνοϊού: Ετοιμάζεται για νέα μέτρα η Αττική Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:5017/09

Στο πάνελ του «Thessaloniki Helexpo Forum» αύριο ο Σχοινάς Θεσσαλονίκη

18:4017/09

Επίσκεψη Στεφανή στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Πολιτική

18:3317/09

Κορωνοϊός: 359 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:3017/09

Μάικ Ράιαν: Χρειάζονται «μηνύματα με συνοχή» Διεθνή ,Κορωνοϊός

18:2017/09

Πάνω από 40.000 έλεγχοι λόγω κορωνοϊού Κοινωνία ,Κορωνοϊός

18:1617/09

Μητσοτάκης: Επενδύστε στο μέλλον της Ελλάδας Οικονομία ,Πολιτική

18:1017/09

Brexit: Ο Μπαρνιέ θεωρεί εφικτή μια συμφωνία Διεθνή

18:0517/09

«Helexpo Forum»: Προσαρμογή και στήριξη της εργασίας στα νέα δεδομένα Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

17:5717/09

«Success story» η προώθηση της ψηφιακής διακυβέρνησης εν μέσω της πανδημίας Θεσσαλονίκη

17:5017/09

Έκτακτα μέτρα σε αυτοκινητόδρομους λόγω καιρικών φαινομένων Κοινωνία

17:4517/09

Σαράντα Γερμανοί tour operators, βλέπουν Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

17:4317/09

Συντάξεις Οκτωβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής Οικονομία

17:4017/09

Οι βραβευμένοι φωτορεπόρτερ μοιράζονται τις ιστορίες τους Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

17:2917/09

Κακοκαιρία «Ιανός» : Έφτασε στο Ιόνιο – Δείτε LIVE την εξέλιξη του κυκλώνα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

17:2917/09

Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο της Γλυφάδας Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:2917/09

Κυκλοφοριακά προβλήματα στη Θεσ/νίκη – Κλειστή η 26ης Οκτωβρίου Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:2017/09

Παρουσία εκπροσώπων μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας η ομιλία της Φ. Γεννηματά Επιχειρήσεις

17:1017/09

Ερντογάν: Ανίκανος φιλόδοξος ο Μακρόν Διεθνή

16:5817/09

Σε επιφυλακή ενόψει «Ιανού» οι δήμοι της Αττικής Ελλάδα

16:5017/09

Πατέρας χτύπησε διευθύντρια σχολείου λόγω μάσκας Κορωνοϊός ,Παιδεία

16:4317/09

Κορωνοϊός: Στους 324 οι νεκροί – Κατέληξε 81χρονος στον Ευαγγελισμό Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

16:4017/09

Αναστασιάδης: Δεν προχωράμε σε διαπραγματεύσεις υπό απειλές Διεθνή

16:3017/09

Στ. Καλαφάτης: Ιταμή πρόκληση η μετατροπή της Αγ. Σοφίας σε τζαμί Πολιτική

16:2017/09

ΠΚΜ: Εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας Κοινωνία ,Περιφέρειες

16:1917/09

Για κακούργημα διώκονται 51 αντιεξουσιαστές Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:1017/09

Γιόχανσον: Δεν θα πρέπει να υπάρξουν άλλες Μόριες Διεθνή

16:0017/09

Γεννηματά: Ολοφάνερη η αποτυχία της κυβέρνησης στην πανδημία Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:5617/09

Αυγενάκης: Αύριο ξεκινά μία πιο φωτεινή ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό (VIDEO) Αθλητισμός ,Πολιτική

15:5017/09

Ορκίστηκε Ελληνίδα η Βικτόρια Χίσλοπ (VIDEO) Ελλάδα

15:4717/09

Πεύκα: Χτύπησαν οπαδό του Άρη Θεσσαλονίκη

15:4417/09

Κουναλάκης: Κρατάμε «ζωντανό» το ενδιαφέρον των Γερμανών επενδυτών (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:4017/09

Στοίχημα: Combo με 1.78 στο Ηράκλειο και 2.10 στη Σουηδία Αθλητισμός

15:3617/09

Οι υβριδικές εκθέσεις είναι το μέλλον στον κλάδο Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:3017/09

Η ΕΚΤ διευκολύνει τις τράπεζες για τον υπολογισμό του συντελεστή μόχλευσης Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

15:2717/09

Τον ΟΛΘ επισκέφθηκε ο Γεν. Γραμματέας Λιμένων Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη ,Ναυτιλία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ