Θεσσαλονίκη: Με ένα κλικ… «Βελτιώνω την πόλη μου»

Θεσσαλονίκη: Με ένα κλικ… «Βελτιώνω την πόλη μου»

Η τεχνολογία εξελίσσεται, προχωρά, γίνεται σύμμαχος των πολιτών αλλά και των διοικήσεων, «λύνει χέρια», εφόσον χρησιμοποιείται σωστά, και φέρνει σημαντικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς. Μια τέτοια ψηφιακή υπηρεσία είναι και το «Βελτιώνω την πόλη μου» του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία ήρθε το 2015 και μέσα από αναβαθμίσεις και μεγάλη προσπάθεια, σήμερα, όχι μόνο έχει παραμείνει και θεωρείται αναγκαία αλλά και αξιοποιείται στο έπακρο για τη βελτίωση της ζωής των δημοτών.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Αυτό είναι άλλωστε κάτι, το οποίο αποδεικνύεται από τα συγκεντρωτικά στοιχεία που εξασφάλισε και παρουσιάζει το GRTimes.gr και όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 60.000 αιτήματα – αναφορές πολιτών τα οποία καθημερινά αυξάνονται, εξετάζονται και επιλύονται.

Τι είναι το «Βελτιώνω την Πόλη μου»

Το «Βελτιώνω την Πόλη μου» είναι η πλατφόρμα διαχείρισης καθημερινών προβλημάτων του πολίτη, η οποία παρέχει λειτουργίες υποβολής, διαχείρισης και ανάλυσης των αιτημάτων του, παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης του αιτήματός του και τον ενημερώνει για κάθε αλλαγή στην κατάσταση που αφορά στην πρόοδο επίλυσής του. Επιπλέον, οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ένα αίτημα, προκειμένου να αναδείξουν τη σημαντικότητά του και έτσι να δοθεί προτεραιότητα στην αντιμετώπισή του.

Μάλιστα, μέσα από την ανανεωμένη εφαρμογή της υπηρεσίας για κινητές συσκευές και τάμπλετ, έγινε ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία να υποβάλει ο κάθε δημότης αιτήματα για τα προβλήματα που εντοπίζει, με τη δυνατότητα να επισυνάψει και εικόνες, έτσι ώστε να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις αρμόδιες υπηρεσίες να κινηθούν προς την επίλυσή τους, και σε περίπτωση που το επιθυμεί, αυτό να γίνει ανώνυμα χωρίς να προσθέσει κανένα προσωπικό του στοιχείο.

Αβαρλής: Αναβάθμιση και βελτίωση της πλατφόρμας – «Να συμμετέχουν οι δημότες στην προσπάθεια» 

Όπως αναφέρει μιλώντας στο GRTimes.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Αβαρλής, η πλατφόρμα διαχείρισης καθημερινών προβλημάτων του πολίτη, είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμη και αποτελεσματική, αφού μέσα από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών έχουν καταφέρει να «κλείσουν» αρκετές παρατηρήσεις που έγιναν από τους συμπολίτες, ή να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες προς την επίλυσή τους. Επιπλέον, πριν από λίγο διάστημα, έγινε και η νέα αναβάθμιση της εφαρμογής, η οποία έκανε το πρόγραμμα πιο ευέλικτο και πιο γρήγορο στη  χρήση και ανάρτηση των αιτημάτων.

Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα προς τους δημότες να μη διστάζουν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα που συνεχώς βελτιώνεται, επισημαίνοντας ότι, πλέον, υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης χωρίς εγγραφή του χρήστη και συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων – για όσους δίστασαν λόγω αυτού μέχρι πρότινος. «Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουν οι δημότες στην προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση της πόλης και των καθημερινών ζητημάτων. Πλέον μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ακόμα και από το κινητό, μπορούν να αναρτούν τα προβλήματα που εντοπίζουν επισυνάπτοντας αν θέλουν και φωτογραφίες, συμβάλλοντας έτσι την επίλυσή τους», σημείωσε, προσθέτοντας πως επιθυμία της Δημοτικής Αρχής είναι να συμμετέχουν ακόμη περισσότεροι πολίτες, ώστε να γίνονται γνωστά τα προβλήματα σε όλες τις γειτονιές.

Ερωτηθείς σχετικά με το πότε παρατηρούνται οι περισσότερες αναφορές, ο κ. Αβαρλής επισημαίνει πως υπάρχει αύξηση συνήθως τους χειμερινούς μήνες και την περίοδο των Χριστουγέννων για θέματα που αφορούν κυρίως στη διαχείριση – συγκομιδή απορριμμάτων στον αστικό ιστό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020, όπως αποτυπώνεται από τα στοιχεία της εφαρμογής «Βελτιώνω την Πόλη μου» του δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν μειωθεί τα παράπονα των πολιτών και ρόλο σε αυτό «έπαιξε» πιθανότατα και το διάστημα της καραντίνας.

Επιπλέον, διαδικτυακό κάλεσμα προς τους δημότες για τη χρήση της πλατφόρμας «Βελτιώνω την πόλη μου», απεύθυνε πριν από λίγο διάστημα και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. «Βλέπεις προβλήματα στη γειτονιά σου ή στην πόλη ευρύτερα; Θέλεις να συμβάλεις στην άμεση αντιμετώπισή τους; Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου και χρησιμοποίησε την εφαρμογή του Δήμου Θεσσαλονίκης «ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ». Ενημέρωσε τους αρμόδιους, βάλε ένα χεράκι να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη καλύτερη!», έγραψε ο ίδιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τι αφορούν οι περισσότερες αιτήσεις – αναφορές; Αναλυτικά στοιχεία πέντε χρόνων

Όπως φαίνεται και από τον πίνακα, η Διεύθυνση Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων βρίσκεται στην πρώτη θέση, αφού έχει δεχθεί μέσα από το «Βελτιώνω την πόλη μου» 46.703 αιτήματα μέσα σε πέντε χρόνια. Από αυτά, την πρώτη θέση κατέχουν οι περισυλλογές ογκωδών αντικειμένων από όλες τις δημοτικές κοινότητες, ακολουθούν οι αναφορές για εγκαταλελειμμένα οχήματα, για θέσεις – οριοθέτηση κάδων – τοποθέτηση νέων κάδων αλλά και οι επισκευές κάδων και καλαθιών για σκουπίδια.

Ακόμα μια Διεύθυνση με πολύ υψηλό φόρτο, είναι αυτή της Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων, καθώς, όπως καταγράφεται στον πίνακα, έχει δεχθεί περισσότερα από 12.000 αιτήματα και αναφορές. Τα  περισσότερα από αυτά,  έχουν να κάνουν με τον ηλεκτροφωτισμό και τις καμένες λάμπες, για φθορές σε οδοστρώματα – πεζοδρόμια, για κολωνάκια – προστατευτικές μπάρες, θέματα οδοσήμανσης – πινακίδες, χαλασμένους σηματοδότες κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

Αιτήσεις και αναφορές που ξεπερνούν τις 3.000 έχει δεχθεί η  Διεύθυνση Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος για ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με δενδροφυτεύσεις – κλαδεύσεις – φυτώρια – κοπή δένδρων, συντήρηση πάρκων και νησίδων πρασίνου, αδέσποτα ζώα και τον Ζωολογικό Κήπο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε παρακάτω στους πίνακες που ακολουθούν, αναλυτικά τα στοιχεία:

Τι μπορούν να κοινοποιούν οι δημότες

Περισυλλογές ογκωδών αντικειμένων, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια, παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, παράνομα σταθμευμένα οχήματα, λακκούβες – επικίνδυνες φθορές οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα τα οποία μπορούν να κοινοποιούν οι δημότες, αρκεί αυτά να βρίσκονται  στη δικαιοδοσία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Έτσι, με τη δυνατότητα αυτή αντικαθίσταται ουσιαστικά η συνήθως χρονοβόρα τηλεφωνική επικοινωνία.

Με τον τρόπο αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου καταφέρνουν να έχουν μια άμεση, επικαιροποιημένη και ακριβέστερη εικόνα των προβλημάτων, ενώ και οι δημότες που συμμετέχουν και βλέπουν να διορθώνονται τα θέματα που θέτουν, γίνονται πιο ενεργά μέλη της τοπικής κοινότητας και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μετατρέπεται σε μια συλλογική προσπάθεια.

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση της πλειονότητας των εισερχόμενων αιτημάτων, είναι η Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Απορριμμάτων, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας, ενώ ακολουθούν η Διεύθυνση Κατασκευών, Δημοτικών Προσόδων και η Δημοτική Αστυνομία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12:3504/12

Τροχαίο με εκτροπή αυτοκινήτου στο Δερβένι Θεσσαλονίκη

12:3004/12

Ρουβίκωνας: Επίθεση σε εφορίες της Αττικής με μπογιές Ελλάδα ,Κορωνοϊός

12:2604/12

«Σανίδα σωτηρίας» των ΕΛΠΕ, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

12:1904/12

Εξαδάκτυλος και Παγώνη στο GRTimes.gr για το εξώδικο Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:1504/12

Παρουσία Ν. Παναγιωτόπουλο και Κ. Φλώρου η άσκηση «Μέδουσα» Κοινωνία ,Πολιτική

12:1204/12

Σεισμός στη Σάμο – Κατεδαφίζεται το κτήριο της τραγωδίας Ελλάδα

12:0104/12

Στ. Πέτσας: Κυρώσεις και εμπάργκο όπλων θα ζητήσει ο πρωθυπουργός Πολιτική

12:0004/12

Νέα navtex από την Τουρκία για άσκηση μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου Ελλάδα

11:5004/12

Έκρηξη στο Βελιγράδι – Πληροφορίες για έναν νεκρό Διεθνή

11:4504/12

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα στον Κ12 Θεσσαλονίκη

11:3004/12

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή του δυστυχήματος στο Τρίερ Διεθνή ,Χωρίς κατηγορία

11:2704/12

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε νοσοκομεία (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

11:1704/12

Οι περιπτεριούχοι ζητούν μείωση 50% στα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Οικονομία

11:1704/12

ΝΔ: Η υπεύθυνη αντιπολίτευση στα καλύτερά της Πολιτική

11:1504/12

Σαρλ Μισέλ: Εξετάζουμε κυρώσεις κατά της Τουρκίας (VIDEO) Διεθνή

11:0304/12

Κορωνοϊός-Πολεμικό Ναυτικό: Κρούσματα σε ελληνική φρεγάτα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

11:0004/12

Μ. Λαζανάς για νεκρούς Covid: Σαν να πέφτει κάθε μέρα αεροπλάνο και να σκοτώνονται όλοι Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:4704/12

Πέτσας: Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό για την κατάληψη του City Plaza; Πολιτική ,Σημαντικά

10:4504/12

Κορωνοϊός: Παγκόσμιο ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων στις ΗΠΑ! Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:3904/12

Θεσσαλονίκη: Στολίζονται τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

10:3104/12

Συνάντηση Αναστασιάδη – Δένδια στη Λευκωσία Διεθνή ,Πολιτική

10:3004/12

Κορωνοϊός: Τι ισχύει για τη μεταθανάτια μετάδοση του ιού Ελλάδα ,Κορωνοϊός

10:2504/12

Παγώνη: Εξώδικο στον Εξαδάκτυλο για όσα είπε για τους γιατρούς του ΕΣΥ Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:1504/12

Τουρκική αντιπολίτευση: Δεν πήγαν στρατό οι γιοι του Ερντογάν Διεθνή

10:0004/12

Καπραβέλος: Κίνδυνος τα Χριστούγεννα να προκαλέσουν τρίτο κύμα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:5604/12

Νότια Αφρική: Έκρηξη σε διυλιστήριο – Επτά τραυματίες (VIDEO) Διεθνή

09:4504/12

Χωρίς πορείες η επέτειος Γρηγορόπουλου – 5.000 αστυνομικοί επί ποδός Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:3004/12

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 1,6 εκ. ευρώ σε 1.272 δικαιούχους για τον Ιανό Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

09:1504/12

Μέσω τάμπλετ το τελευταίο αντίο συγγενών στις ΜΕΘ Διεθνή ,Κορωνοϊός

09:1104/12

Με ποιο SMS θα ψωνίζουμε στα εποχικά καταστήματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:0004/12

Κορωνοϊός: Σε αστυνομικό κλοιό η Αγία Βαρβάρα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:5904/12

Θανατηφόρο τροχαίο στην ΠΕΟ Θεσσαλονίκης -Κιλκίς Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:4504/12

Παναγιωτόπουλος: Γιατί δεν πέφτουν τα κρούσματα κορωνοϊού Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

08:3004/12

ΗΠΑ: «Χαστούκι» σε Τουρκία για τους S-400 με νομοσχέδιο Διεθνή

08:1504/12

Στην Κύπρο σήμερα ο Ν. Δένδιας Πολιτική

08:0904/12

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακή κίνηση παρά το lockdown (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:0004/12

Ιχθυέλαιο: Ποια τα πολύτιμα οφέλη για την υγεία Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

07:4504/12

The MAnnequin Collection: Σε μετάξι η πρώτη συλλογή αξεσουάρ Lifestyle ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:3604/12

Θεσ/νίκη: 7 συλλήψεις και πρόστιμα για συνάθροιση σε σπίτι! Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

07:3004/12

Σάλος με την ιστοσελίδα πρωτοφανούς διαπόμπευσης γυναικών (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

07:1504/12

Fake news η αρχειοθέτηση της υπόθεσης Άλεξ Ελλάδα ,Σημαντικά

07:0504/12

Δράμα: «Ξαφνικά, από σήμερα, γινόμασταν τουριστική περιοχή!» Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

07:0004/12

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή Ελλάδα ,Σημαντικά

00:3104/12

Έχασε από την Ομόνοια (2-1) και είπε αντίο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ (VIDEO) Αθλητισμός

23:5903/12

Κορωνοϊός: Πάνω από 1,5 εκατομμύριο οι νεκροί παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5003/12

Κύπρος-Κορωνοϊός: Δύο ακόμη θάνατοι και 348 κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4503/12

Νοσηλεύτρια συγκλονίζει: Δεν μου νοίκιασαν σπίτι γιατί δουλεύω σε ΜΕΘ Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:4303/12

Καβάλα: Εννέα μετανάστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο Ελλάδα

23:4003/12

Τραμπ για υπουργό Δικαιοσύνης: Δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα Διεθνή

23:3503/12

Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Ημέρα πένθους κήρυξε ο Μακρόν Διεθνή ,ΕΕ

23:3003/12

Βέμπερ: Μην ξεγελιέστε από τον Ερντογάν! Διεθνή

23:2403/12

Λαμία: Θετική στον κορωνοϊό υπάλληλος γηροκομείου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:2003/12

Βρετανία-Covid-19: Πάνω από 60.000 νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1003/12

Παναγιωτόπουλος: Αντιμετώπιση τουρκικών προκλήσεων με γνώμονα το διεθνές δίκαιο Πολιτική

23:0403/12

Κλήρωση Τζόκερ 3/12: Οι τυχεροί αριθμοί για τις 600.000 ευρώ Αθλητισμός

23:0003/12

Ιταλία: Μαύρο ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό Χωρίς κατηγορία

22:5403/12

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί την Τουρκία να αλλάξει στάση στην Αν. Μεσόγειο Διεθνή ,Σημαντικά

22:5003/12

Βορίδης: Να μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους την αντίληψη της πραγματικής παραγωγής Αγροτικά ,Πολιτική

22:4403/12

Κορωνοϊός – Ιταλία: Νέα περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε ο Κόντε Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

22:4003/12

ΚΕΔΕ: Αυτονόητη υποχρέωσή μας, ο σεβασμός στους πολίτες με αναπηρία Τοπική Αυτοδιοίκηση

22:3603/12

Παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για ατμοσφαιρική ρύπανση ΕΕ ,Ελλάδα

22:3003/12

Δ. Θέρμης: Μείωση κατά 10% μεσοσταθμικά στα δημοτικά τέλη για το 2021 Δήμοι

22:2003/12

Αντίθετος ο Δ. Αριστοτέλη στην ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών στην τουριστική ζώνη της Ολυμ... Δήμοι

22:2003/12

Βραζιλία: Ξεπέρασαν τους 174.500 οι θάνατοι λόγω covid-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:1003/12

Δ. Δέλτα: Δωρεά τροφίμων στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Δήμοι

22:0803/12

Lockdown – Θεσσαλονίκη: Συνεχείς οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. – Δείτε βίντεο Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

22:0003/12

Κορωνοϊός-Ιταλία: Οι αρχές σκληραίνουν τα μέτρα ενόψει των γιορτών Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5003/12

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: «Παγωμένα» δημοτικά τέλη και το 2021 Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

21:4003/12

Κορωνοϊός-Ουγγαρία: Αριθμός ρεκόρ με 182 θανάτους μέσα σε μία ημέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3003/12

Γεννηματά: Χρειάζεται φρένο στη συντηρητική οπισθοδρόμηση Πολιτική

21:2003/12

Κορωνοϊός- ΗΠΑ: Περίπου 200.000 μολύνσεις σε ένα 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1303/12

Θεσ/νίκη: 21η νύχτα με απαγόρευση κυκλοφορίας (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

21:1003/12

ΠΚΜ: Πρωτοβουλία για στήριξη και ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Περιφέρειες

21:0003/12

ΕΟΔΥ: 25 κρούσματα κορωνοϊού σε 974 rapid test Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:5503/12

Βρετανία: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη σε μονάδα ανακύκλωσης νερού Διεθνή

20:4003/12

H ΠΚΜ στη διεθνή διαδικτυακή τουριστική έκθεση “WTM Virtual” Περιφέρειες

20:3003/12

Τρ. Πειραιώς: Νέα μονάδα Data Management Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

20:2503/12

Αυξάνεται η διάρκεια φοίτησης στη Σχολή Αστυφυλάκων Βουλή ,Παιδεία

20:2303/12

Κορωνοϊός: «Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων από τους λοιμωξιολόγους Κορωνοϊός ,Παιδεία ,Σημαντικά

20:2003/12

Μαραντόνα: Άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα ρημαγμένο σπίτι Αθλητισμός

20:1903/12

Γ. Κούτρας: Η δημόσια υγεία στη Θεσσαλονίκη δεν είναι θωρακισμένη (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

20:1003/12

Χρυσάφης: Πρόσβαση των ΑμεΑ παντού χωρίς περιορισμούς Δήμοι

20:0803/12

Lockdown: Ποιο SMS θα στέλνουμε για μετάβαση στα εποχικά καταστήματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:0003/12

Δεύτερος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα: Covid-19 & Καρκίνος Μαστού Υγεία

19:5003/12

Φον ντερ Λάιεν για νέα δομή: ΕΕ και Ελλάδα εργάζονται χέρι – χέρι ΕΕ ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4003/12

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Εκταμίευση 276 εκ. ευρώ σε δικαιούχους Οικονομία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ