Ζέρβας: Να δείξουμε όλοι μαζί ξανά τη μοναδική αίσθηση ευθύνης διαθέτουμε

Ζέρβας: Να δείξουμε όλοι μαζί ξανά τη μοναδική αίσθηση ευθύνης διαθέτουμε
Στράτος Λούβαρης

Από την εξέλιξη της πανδημίας και τα καινούργια δεδομένα στα οποία έχει έρθει η Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την κεντρική του τοποθέτησή στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιείται με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα προς τους Θεσσαλονικείς.

«Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή της εξέλιξης της πανδημία και όλοι οφείλουμε να ακολουθήσουμε νέες οδηγίες και κανόνες. Αναγνωρίζω ότι οι περισσότεροι έχουν κουραστεί, όλοι βλέπουν την κόπωση στην οποία έχει έρθει η κοινωνία μας. Ακόμα περισσότεροι έχουν δει τα εισοδήματά τους να μειώνονται, μαγαζιά να υπολειτουργούν και τον τρόπο ζωής τους να αλλάζει και δε ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτό, ήδη μπαίνουμε στον δέκατο μήνα από την αρχή της πανδημίας», ανέφερε ξεκινώντας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Αναγνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι ευχάριστο για κανέναν, οι επιλογές που υπάρχουν όμως είναι δεδομένες», πρόσθεσε.

Ο ίδιος ζήτησε στη συνέχεια από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου και απευθυνόμενους προς τους πολίτες «να δείξουμε όλοι μαζί ξανά αυτή τη μοναδική αίσθηση ευθύνης που ξέρω ότι διαθέτουμε. Αυτή που επιδείξαμε και στο πρώτο κρίσιμο κύμα της πανδημίας. Αυτό το πλεόνασμα σοβαρότητας και υπευθυνότητας, επιμονής και υπομονής ώστε στο τέλος αυτής της παγκόσμια περιπέτειας να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στους δρόμους της πόλης μας», τόνισε.

Μιλώντας για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ο κ. Ζέρβας σημείωσε πως προφανώς για κάθε τόπο και περιοχή δε τα λαμβάνει ο δήμαρχος, η δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά είναι αποφάσεις των επιστημόνων, των λοιμωξιολόγων και των υγειονομικών Αρχών και ο δήμος εφαρμόζει τις οδηγίες, εφαρμόζει τους κανόνες και στο βαθμό που μπορεί με ιδία μέσα, προβαίνει σε ελέγχους και με καμπάνιες ενημερωτικές ευαισθητοποιεί τους πολίτες. «Δε θα δείτε ούτε πλειοδοσία σε μέτρα ούτε αυτοσχέδιες πρωτοβουλίες ούτε όμως αδιαφορία και εφησυχασμό», τόνισε, προσθέτοντας πως «συντεταγμένα και οργανωμένα έτσι όπως αρμόζει σε «έξυπνες» πόλης και υπεύθυνους πολίτες πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», επισήμανε ενώ όπως είπε στη συνέχεια, «τα αποτελέσματα τα οποία έχουμε σήμερα είναι πραγματικά δύσκολα».

Επιπλέον, ο κ. Ζέρβας έκανε αναφορά στα όσα έχει κάνει ο δήμος στον τομέα της πανδημίας. «Γνωρίζουμε πολύ καλά το πρόβλημα που υπάρχει στο κυκλοφοριακό. Αγοράσαμε 50 λεωφορεία για να ενισχύσουμε τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης και τα παραδώσαμε στον ΟΑΣΘ. Με δικές μας πιέσεις και πρωτοβουλίες ο ΟΑΣΘ αυτή τη στιγμή έχει προμηθευτεί πάνω από 100 λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ, έχει μισθώσει έναν μεγάλο αριθμό λεωφορείων και αυτή τη στιγμή έχει προσθέσει 54 νέα οχήματα τα οποία τα βλέπουμε όλοι στους δρόμους, περίπου 25% παραπάνω από αυτά τα κυκλοφορούσαν και αν προσθέσουμε τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ περίπου 80% παραπάνω από αυτά που κυκλοφορήσανε», ενώ πρόσθεσε πως σήμερα ταξινομήθηκαν τα πρώτα τέσσερα από τα 50 λεωφορεία που έχει προμηθευτεί ο δήμος Θεσσαλονίκης τη Λειψία και ότι έτσι, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει ένας συνολικός αριθμός 70 νέων οχημάτων τα οποία είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτά που κυκλοφορούσαν μέχρι σήμερα. «Ελπίζω και πιέζω ώστε το πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης μας στο τέλος του χρόνου να έχει περισσότερα από 500 οχήματα στους δρόμους, τον αριθμό δηλαδή που χρειάζεται για να είναι οι συγκοινωνίες και η κυκλοφορία αυτή που αξίζει στην πόλη», επισήμανε.

Αναφερθείς στου ποδηλατοδρόμους, είπε ότι δημιουργήθηκαν για να ενισχυθεί η εναλλακτική μετακίνηση και να ενισχυθεί όποιος δεν έχει όχημα και διστάζει να χρησιμοποιήσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Για το επιχειρείν και τα μαγαζιά της πόλης, σημείωσε πως η διοίκηση του δήμου διέθεσε με οργανωμένο τρόπο περισσότερο χώρο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων με τρόπο όμως, όπως είπε ο κ. Ζέρβας που διασφαλίζει το δικαίωμα στην κινητικότητα αλλά και τη βιωσιμότητα των καταστημάτων. «Προφανώς κανένας από εμάς δε θέλει μια «νεκρή πόλη», μια πόλη με ουρές ανέργων», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε πως ο δήμος διέθεσε στον ΕΟΔΥ κτήρια και χώρους για τη διενέργεια ελέγχων κορωνοιού.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στους ελέγχους που διενεργεί η Δημοτική Αστυνομία και στη συνεργασία με την ΕΛΑΣ για τον καλύτερο συντονισμό των ελέγχων, στις παρεμβάσεις που έγιναν σε περιοχές όπου παρατηρούνταν συνωστισμός και συναθροίσεις κατά τις βραδινές ώρες, στις διαρκείς απολυμάνσεις που διενεργούνται, τονίζοντας ότι  ήδη σε αυτή τη φάση έχουν γίνει απολυμάνσεις σε 48 σχολεία.

Επιπλέον, σημείωσε ότι η δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου, με αποτέλεσμα μια σειρά δικαιολογητικών και διαδικασιών πλέον να διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά από το σπίτι και να μη χρειάζεται η αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών στα γκισέ των δημοτικών υπηρεσιών.

Μειώνονται κατά 12,5% τα δημοτικά τέλη

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρουσίασε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για νέα μείωση στα δημοτικά τέλη κατά 12,5%. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ζέρβας, οι νέες μειώσεις στα δημοτικά τέλη αποτελούν προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, η οποία τηρείται στο ακέραιο.

«Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη πέρυσι κατά 12,5% και το ίδιο εισηγούμαστε και φέτος. Προωθούμε δηλαδή μια αθροιστική μείωση τελών σε 14 μήνες διοίκησης κατά 25%», σημείωσε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας ότι «αν η μείωση των δημοτικών τελών πέρυσι ήταν πολιτική επιλογή, φέτος λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας είναι επιβεβλημένη απόφαση». Μάλιστα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ότι οι μειώσεις στα δημοτικά τέλη προωθούνται χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στην καθαριότητα ή στον ηλεκτροφωτισμό.

«Γνωρίζω ότι ο τζίρος των μαγαζιών μειώθηκε, ο τουρισμός υπέστη πλήγμα, τα εισοδήματα των εργαζομένων βαίνουν μειούμενα. Σε αυτή τη συνθήκη δεν μένουμε απαθείς. Είμαστε εδώ, για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την κοινωνία και την οικονομία της πόλης», παρατήρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας: «Δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε την Πολιτεία και ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, εάν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, θα χρειαστούμε ένα σχέδιο Μάρσαλ, ένα σχέδιο ανάκαμψης».

Τι είπε για τα φετινά 55α Δημήτρια

Θεατές από την Ευρώπη αλλά ακόμη και από την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ασία προσέλκυσαν τα φετινά 55α Δημήτρια, που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση διοργανώθηκαν ψηφιακά, όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα των Δημητρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, συγκέντρωσε μέχρι σήμερα 27.121 μεμονωμένους χρήστες, εκ των οποίων 5.854 ήταν από το εξωτερικό. «Το 90% ήταν από χώρες της Ευρώπης, ενώ είχαμε χρήστες από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Ασία. Κι αυτό το ονομάζω εξωστρέφεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βούλησή μας ήταν και παραμένει να στηρίξουμε τους ανθρώπους του πολιτισμού αλλά και να μη νεκρώσει η πολιτιστική κίνηση της πόλης λόγω της πανδημίας», επεσήμανε ο κ. Ζέρβας, υπογραμμίζοντας ότι από τα 160 άτομα που εργάστηκαν για τις παραγωγές των Δημητρίων μόνον τα 15 ήταν εκτός Θεσσαλονίκης.

Κριτική σε Ζέρβα 

Κριτική στον δήμαρχο ότι δεν απηύθυνε κάλεσμα στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ώστε να καταθέσουν προτάσεις και να συστρατευτούν όλοι από κοινού στη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό άσκησαν η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Γιώργος Ορφανός.

«Δεν πέρασε ούτε μήνας από τότε που η Θεσσαλονίκη παρουσιάζονταν ως πρότυπο διαχείρισης της πανδημίας και σπεύδατε να οικειοποιηθείτε την κατάσταση. Και φτάσαμε στο lockdown. Δεν είναι όλα επικοινωνία κ.Ζέρβα και δεν μπορείτε μόνος. Η υπεροψία είναι κακός σύμβουλος όταν έχετε να διαχειριστείτε το καλό της πόλης. Η αντιπολίτευση σας ζητά να συστρατευτούμε όλοι στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό», ανέφερε η κ. Νοτοπούλου.

Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός είπε πως «ο δήμαρχος δεν μας κάλεσε για να πούμε προτάσεις και να συστρατευτούμε όλοι μαζί στο θέμα του κορωνοϊού. Την ώρα που η πόλη καίγεται, εκείνος κοιτάει τον εαυτό του και πως θα στήσει ενιαία παράταξη. Δεν τον νοιάζει η πόλη αλλά πως ο ίδιος θα επωφεληθεί από την πόλη. Καλή δύναμη στη Θεσσαλονίκη εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Βασίλης Γάκης, εκ μέρους της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», υποστήριξε ότι «αυτές οι καταστάσεις είναι δύσκολες για την πόλη μας και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι στιγμή ενότητας, μέτρων, στρατηγικής και σοβαρότητας και όχι για να εντυπωσιάσουμε».

«Είναι μια δραματική ημέρα για την πόλη σήμερα και μία δραματική συνεδρίαση με την έννοια της έντασης και της ανησυχίας που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο Σπύρος Βούγιας. Πρόσθεσε, δε, πως «δεν μας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να συμμετάσχουμε και αυτό μπορεί να αποκατασταθεί τώρα. Ολοι έχουμε την ίδια αγωνία για το τι συμβαίνει στην πόλη μας».

Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο επικεφαλής, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο είπε πως τα λεωφορεία της Λειψίας «δεν είναι μια βοήθεια αλλά ήταν το πρώτο βήμα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ», ενώ μίλησε για «εγκληματική κυβερνητική ευθύνη» καθώς δεν αξιοποιήθηκε ο προηγούμενος χρόνος για να παρθούν μέτρα για το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

07:0504/12

Δράμα: «Ξαφνικά, από σήμερα, γινόμασταν τουριστική περιοχή!» Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

07:0004/12

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή Ελλάδα ,Σημαντικά

00:3104/12

Έχασε από την Ομόνοια (2-1) και είπε αντίο στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ (VIDEO) Αθλητισμός

23:5903/12

Κορωνοϊός: Πάνω από 1,5 εκατομμύριο οι νεκροί παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5003/12

Κύπρος-Κορωνοϊός: Δύο ακόμη θάνατοι και 348 κρούσματα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4503/12

Νοσηλεύτρια συγκλονίζει: Δεν μου νοίκιασαν σπίτι γιατί δουλεύω σε ΜΕΘ Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:4303/12

Καβάλα: Εννέα μετανάστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο Ελλάδα

23:4003/12

Τραμπ για υπουργό Δικαιοσύνης: Δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα Διεθνή

23:3503/12

Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Ημέρα πένθους κήρυξε ο Μακρόν Διεθνή ,ΕΕ

23:3003/12

Βέμπερ: Μην ξεγελιέστε από τον Ερντογάν! Διεθνή

23:2403/12

Λαμία: Θετική στον κορωνοϊό υπάλληλος γηροκομείου Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:2003/12

Βρετανία-Covid-19: Πάνω από 60.000 νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1003/12

Παναγιωτόπουλος: Αντιμετώπιση τουρκικών προκλήσεων με γνώμονα το διεθνές δίκαιο Πολιτική

23:0403/12

Κλήρωση Τζόκερ 3/12: Οι τυχεροί αριθμοί για τις 600.000 ευρώ Αθλητισμός

23:0003/12

Ιταλία: Μαύρο ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό Χωρίς κατηγορία

22:5403/12

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί την Τουρκία να αλλάξει στάση στην Αν. Μεσόγειο Διεθνή ,Σημαντικά

22:5003/12

Βορίδης: Να μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους την αντίληψη της πραγματικής παραγωγής Αγροτικά ,Πολιτική

22:4403/12

Κορωνοϊός – Ιταλία: Νέα περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε ο Κόντε Διεθνή ,ΕΕ ,Κορωνοϊός

22:4003/12

ΚΕΔΕ: Αυτονόητη υποχρέωσή μας, ο σεβασμός στους πολίτες με αναπηρία Τοπική Αυτοδιοίκηση

22:3603/12

Παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για ατμοσφαιρική ρύπανση ΕΕ ,Ελλάδα

22:3003/12

Δ. Θέρμης: Μείωση κατά 10% μεσοσταθμικά στα δημοτικά τέλη για το 2021 Δήμοι

22:2003/12

Αντίθετος ο Δ. Αριστοτέλη στην ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών στην τουριστική ζώνη της Ολυμ... Δήμοι

22:2003/12

Βραζιλία: Ξεπέρασαν τους 174.500 οι θάνατοι λόγω covid-19 Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:1003/12

Δ. Δέλτα: Δωρεά τροφίμων στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Δήμοι

22:0803/12

Lockdown – Θεσσαλονίκη: Συνεχείς οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. – Δείτε βίντεο Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

22:0003/12

Κορωνοϊός-Ιταλία: Οι αρχές σκληραίνουν τα μέτρα ενόψει των γιορτών Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:5003/12

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: «Παγωμένα» δημοτικά τέλη και το 2021 Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

21:4003/12

Κορωνοϊός-Ουγγαρία: Αριθμός ρεκόρ με 182 θανάτους μέσα σε μία ημέρα Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:3003/12

Γεννηματά: Χρειάζεται φρένο στη συντηρητική οπισθοδρόμηση Πολιτική

21:2003/12

Κορωνοϊός- ΗΠΑ: Περίπου 200.000 μολύνσεις σε ένα 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1303/12

Θεσ/νίκη: 21η νύχτα με απαγόρευση κυκλοφορίας (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:1003/12

ΠΚΜ: Πρωτοβουλία για στήριξη και ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Περιφέρειες

21:0003/12

ΕΟΔΥ: 25 κρούσματα κορωνοϊού σε 974 rapid test Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:5503/12

Βρετανία: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη σε μονάδα ανακύκλωσης νερού Διεθνή

20:4003/12

H ΠΚΜ στη διεθνή διαδικτυακή τουριστική έκθεση “WTM Virtual” Περιφέρειες

20:3003/12

Τρ. Πειραιώς: Νέα μονάδα Data Management Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

20:2503/12

Αυξάνεται η διάρκεια φοίτησης στη Σχολή Αστυφυλάκων Βουλή ,Παιδεία

20:2303/12

Κορωνοϊός: «Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων από τους λοιμωξιολόγους Κορωνοϊός ,Παιδεία ,Σημαντικά

20:2003/12

Μαραντόνα: Άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα ρημαγμένο σπίτι Αθλητισμός

20:1903/12

Γ. Κούτρας: Η δημόσια υγεία στη Θεσσαλονίκη δεν είναι θωρακισμένη (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

20:1003/12

Χρυσάφης: Πρόσβαση των ΑμεΑ παντού χωρίς περιορισμούς Δήμοι

20:0803/12

Lockdown: Ποιο SMS θα στέλνουμε για μετάβαση στα εποχικά καταστήματα Κοινωνία ,Κορωνοϊός

20:0003/12

Δεύτερος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα: Covid-19 & Καρκίνος Μαστού Υγεία

19:5003/12

Φον ντερ Λάιεν για νέα δομή: ΕΕ και Ελλάδα εργάζονται χέρι – χέρι ΕΕ ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:4003/12

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4: Εκταμίευση 276 εκ. ευρώ σε δικαιούχους Οικονομία

19:3003/12

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2030 Αθλητισμός

19:2003/12

Κίνηση αισιοδοξίας από την Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

19:0003/12

Η Ρώμη απαγορεύει τις άμαξες με τα άλογα από τους δρόμους της Διεθνή

18:5503/12

Κορωνοϊός: Πρώτη ξανά η Θεσσαλονίκη – Στο «κόκκινο» Λάρισα – Πιερία Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:5003/12

Δικτύωση και συνεργασία φορέων και εργοδοτών για την ένταξη στην απασχόληση γυναικών θυ... Κοινωνία

18:4003/12

Βλάσης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: Αποχαιρετούμε έναν μεγάλο φίλο της Ελλάδας Πολιτική

18:3803/12

Τσίπρας σε ΝΔ: Είστε κυβέρνηση Λουδοβίκου και Μαρίας Αντουανέτας (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:3103/12

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν 300 νέοι τάφοι για θύματα κορωνοϊού (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:3003/12

Καστοριά: Έκανε τα ψώνια του με κλεμμένη κάρτα Ελλάδα

18:2003/12

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με το «χέρι του Θεού»! Αθλητισμός

18:1403/12

Β. Κικίλιας: Να στηρίξουν όλοι την εθνική προσπάθεια Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

18:1003/12

Μπάιντεν: Eπιστρέφουμε στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν Διεθνή

18:0603/12

Γεωργιάδης: Διατίμηση και στις συνοδές υπηρεσίες και στις τιμές των τεστ κορωνοϊού Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:0303/12

Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ διασωληνωμένων – 1.882 νέα κρούσματα Κορωνοϊός

18:0003/12

Covid-19: Πάνω από 22.000 τα νέα κρούσματα στη Γερμανία ΕΕ ,Κορωνοϊός

17:5003/12

Συμμετοχή Δένδια στην 27η υπουργική σύνοδο του ΟΑΣΕ Πολιτική

17:4003/12

Μηταράκης: Συμπορευόμαστε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και την τοπική κοινωνία Διεθνή ,Πολιτική

17:3703/12

ΕΚΘ: Να καταβληθεί στο ακέραιο το Δώρο Χριστουγέννων Κοινωνία

17:3003/12

Επίσκεψη Τσίπρα στο ΠΙΚΠΑ Βούλας -Τον υποδέχθηκε η Δ. Μιχαηλίδου Κόμματα ,Πολιτική

17:2003/12

Κορωνοϊός: Πόσα πρόστιμα για μη τήρηση μέτρων Ελλάδα ,Κορωνοϊός

17:1603/12

Κορωνοϊός: Κλείνει η Παιδοψυχιατρική Κλινική του Παπανικολάου Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

17:1003/12

Χατζηδάκης: Τέλος στη «φάμπρικα» με τα ιδιωτικά εκκλησάκια σε περιοχές εκτός σχεδίου Πολιτική

17:0003/12

Φωτεινοί σηματοδότες με αντίστροφη μέτρηση στα Τρίκαλα Δήμοι

16:5003/12

Βαρβιτσιώτης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: «Ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας» Πολιτική

16:4003/12

Εντυπωσιάζουν τα χιλιάδες ψαρόνια στο Ναύπλιο Κοινωνία ,Περιβάλλον

16:3403/12

Τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς στη Βούλα Κοινωνία

16:3003/12

Κλοπή από τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό: Θέμα ημέρων η ταυτοποίηση Ελλάδα ,Κοινωνία

16:2003/12

Ισπανία-Covid-19: Όριο 10 ατόμων για τα πάρτι Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:1003/12

Νότης Σφακιανάκης: Όλα όσα είπε στην απολογία του Ελλάδα

16:0703/12

SOS εκπέμπουν οι ξενοδόχοι ορεινών περιοχών Ελλάδα ,Οικονομία ,Τουρισμός

16:0003/12

Επίδομα ΟΑΕΔ: Στήριξη ανέργων στον τουρισμό Κοινωνία ,Τουρισμός

15:5903/12

ΕΣΘ προς Δήμο Θεσσαλονίκης: Στολίστε την πόλη για τα Χριστούγεννα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:5803/12

Έκτακτο: Διακοπή ρεύματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:5003/12

ΥΠΑΑΤ: Στην τελική ευθεία το ν/σ για τις αθέμιτες πρακτικές Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Βουλή

15:4703/12

Aegean: Πάνω από 100 δρομολόγια εξωτερικού από 7 περιφερειακά hubs Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Τουρισμός

15:4003/12

Εβραίος εντατικολόγος: Πώς πρόσφερα φροντίδα σε νεοναζί Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:3103/12

ΠΕΧ:Ερμηνευτικό λεξικό του Χαλκιδικιώτικου ιδιώματος Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

15:3003/12

Την παραίτηση του προέδρου του ΕΣΡ ζητά και το ΜέΡΑ 25 Πολιτική

15:2003/12

Όλα τα προγράμματα της Αναπτυξιακής Τράπεζας στη νέα ιστοσελίδα Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

15:2003/12

Σχοινάς: Σεπτέμβριο του 2021 το νέο κέντρο υποδοχής στη Λέσβο Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

15:1703/12

Μεγάλη έκρηξη κοντά στο Μπρίστολ – Αναφορές για τραυματίες Διεθνή

15:1003/12

Κριτική για την κριτική Άποψη ,Άρθρα

15:0103/12

Καραμανλής και Σαμαράς για Ζισκάρ ντ’ Εστέν Πολιτική

15:0003/12

Τσιφλίκης: Η ζωή στην καραντίνα για άτομα με σύνδρομο Down (ΗΧΗΤΙΚΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:5203/12

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσιόλιας Επιχειρήσεις ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5003/12

Μουσικά «Ταξίδια» από τα ΚΔΑΠμεΑ Νεάπολης και Συκεών Δήμοι

14:4203/12

Γιαννάκος από Θεσ/νίκη: Δεν είχαν συνηθίσει να μπαινοβγαίνουν οι νεκροφόρες Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

14:4003/12

Θεοδωρικάκος: Φέτος θα περάσουμε Χριστούγεννα ελπίδας με ενότητα Χωρίς κατηγορία

14:3803/12

Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα το μήνυμα του πρωθυπουργού Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:3203/12

Εμπύρετος και με δύσπνοια στη ΜΕΘ ο Πλακιωτάκης Κορωνοϊός ,Πολιτική

14:3003/12

ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων Κοινωνία ,Οικονομία

14:2203/12

Θεσσαλονίκη: Προβληματίζουν οι ουρές έξω από τράπεζες (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

14:2003/12

Αλληλέγγυος στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό ο δ. Πυλαίας-Χορτιάτη Δήμοι ,Κοινωνία

14:1703/12

Χουρίδου: Ποιους ιούς μεταφέρει το.. βαλιτσάκι ομορφιάς (ΗΧΗΤΙΚΟ) Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

14:1003/12

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μαγιορκίνης είχε παραδεχθεί «διπλή καταγραφή κρουσμάτων» (VIDEO) Κορωνοϊός ,Πολιτική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ