Γ. Δαρδαμενέλης σε GRTimes.gr: Η διοίκηση της Καλαμαριάς αποτελεί πρόκληση

Γ. Δαρδαμενέλης σε GRTimes.gr: Η διοίκηση της Καλαμαριάς αποτελεί πρόκληση

Είναι ένας από τους νεότερους δημάρχους της χώρας. Μόλις 39 ετών. Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης στις εκλογές του περασμένου Μαΐου κατόρθωσε, αν και προέρχεται από το «γαλάζιο» στρατόπεδο -κάτι άλλωστε που δεν έκρυψε ποτέ- να κερδίσει τη μάχη μέσα στον «πράσινο» και δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Θεσσαλονίκης. Από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ο νέος δήμαρχος Καλαμαριάς. Σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις στο GRTimes.gr ο νεοεκλεγείς δήμαρχος μιλά για τα προβλήματα της περιοχής του, τον στόχο του να αναβαθμιστεί η Καλαμαριά ώστε να αποτελέσει τόπο προορισμού, το σχέδιό του για συμπόρευση στη διοίκηση του δήμου με αιρετούς άλλων παρατάξεων όχι όμως «παζάρια» όπως ξεκαθαρίζει, το εμβληματικό έργο με το οποίο θα ήθελε να ταυτίσει το όνομά του και τα… χόμπι του.

Κύριε Δαρδαμανέλη, τι βρίσκετε στο Δημαρχείο Καλαμαριάς; Την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνετε καθήκοντα. Που θα ρίξετε το βάρος σας; Ποιο είναι το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών;

Τα προβλήματα που περιμένουν λύση από εμάς είναι πολλά. Αυτά σε συνδυασμό με τη μεταβατική περίοδο χαλάρωσης μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα οδηγήσουν στην ανάληψη των καθηκόντων από τη διοίκηση μας σε μια στιγμή που όλα τα θέματα θα είναι στον αέρα. Με τη σύγχρονη Διοίκηση που  σχεδιάζουμε σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίζουμε πλέον τα προβλήματα σε λιγότερο χρόνο και με ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Εκεί όπου θα ρίξουμε το βάρος μας το πρώτο χρονικό διάστημα είναι τα εργαλεία διοίκησης, όπως η διοικητική μεταρρύθμιση των υπηρεσιών και η παθιασμένη διεκδίκηση χώρων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Αν θα έπρεπε, λοιπόν, να προτάξουμε κάποια θέματα, σίγουρα θα ήταν αυτά της καθημερινότητας. Η καθαριότητα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και η προσβασιμότητα στους δημόσιους χώρους απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, διαθέτοντας τεχνοκρατική αντίληψη και πολιτική βούληση για τομές, ρήξεις και κυρίως συνθέσεις, έχοντας πάθος και διάθεση για δουλειά, θα διοικήσουμε πραγματικά τον Δήμο με σύγχρονες και αξιοκρατικές μεθόδους. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ενεργοί δημότες με κοινές αξίες και νοοτροπία θα συμπορευτούν μαζί μας και  θα καταφέρουμε να έχουμε ορατά αποτελέσματα στα λιμνάζοντα προβλήματα της Καλαμαριάς πετυχαίνοντας τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση των  δημοτικών υπηρεσιών. Αυτό βέβαια, δεν αναιρεί την προσπάθεια για επίλυση θεμάτων, ώστε η Καλαμαριά να αναβαθμιστεί ως προορισμός και πόλος έλξης επισκεπτών.

 

Έχετε καταλήξει στα άτομα με τα οποία θα διοικήσετε το δήμο Καλαμαριάς; Η παράταξή σας εξέλεξε μόλις 10 συμβούλους σε σύνολο 41. Πως θα διοικήσετε; Θα απευθύνετε χείρα συνεργασίας και βοήθειας στην παράταξη του νυν δημάρχου;

Είναι νωρίς, φυσικά, να μιλάμε για άτομα στη διοίκηση του Δήμου. Με το Νόμο «Κλεισθένη» που προκρίθηκε ένα αναλογικότερο εκλογικό σύστημα  επιβάλλονται οι συνεργασίες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων. Ωστόσο, αυτού του είδους η λογική είναι πέρα από την πολιτική κουλτούρα της χώρας. Αυτό αποδεικνύεται και από τις εμπειρίες που έχω με την ενασχόλησή μου με το Τεχνικό Επιμελητήριο, όπου και εκεί πολλές φορές δεν οδηγηθήκαμε σε σταθερές διοικήσεις ή σε προγραμματικές συγκλίσεις, που θα απέδιδαν θετικό πρόσημο. Θεωρούμε δηλαδή ότι το εκλογικό σύστημα θα πρέπει να οδηγεί σε ενισχυμένες εκλογικά παρατάξεις οι οποίες θα μπορούν να διοικούν το Δήμο και να μην είναι έρμαια διαφόρων παράταιρων συμπράξεων. Βέβαια, το παρόν εκλογικό σύστημα του «Κλεισθένη» δεν είναι κάτι που εμείς επιλέξαμε κι έτσι θα προσαρμοστούμε σε ότι αυτό προβλέπει. Οι τροποποιήσεις του θεσμικού πλαισίου που διαφαίνονται είναι θετικές, ωστόσο ως πρόσωπο και ως παράταξη επιθυμούμε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση του λαού και του δημοτικού συμβουλίου. Στο θέμα των συνεργασιών, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητά μου είναι εξ’ αρχής ταυτισμένη με τη σύνθεση απόψεων και με τη λογική των συνεργασιών βάσει προγραμματικών συγκλίσεων, για το καλό της Καλαμαριάς. Αυτό το έχουμε κάνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μετεκλογικά. Ήδη έχουμε κάνει επαφές και απευθύναμε αιτήματα συμπόρευσης και συνεργασίας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν μας ενδιαφέρουν οποιουδήποτε είδους «παζάρια». Άλλωστε, το δημοτικό μας συμβούλιο πορεύτηκε πάντα πολιτισμένα και δεν νομίζω ότι κάποιος αιρετός θα προτάξει το προσωπικό ή παραταξιακό του όφελος έναντι της πληρωμής της μισθοδοσίας των υπαλλήλων, της κανονικής λειτουργίας του Δήμου ή της βελτίωσης της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

 

Είστε ένας από τους νεότερους δημάρχους της χώρας. Την ώρα που οι νέοι γυρνούν την πλάτη στην πολιτική και τους πολιτικούς εσείς διεκδικήσατε δημαρχιακό θώκο και τα καταφέρατε. Τι απαντάτε σε όλους εκείνους που κατακρίνουν τους πολιτικούς;

Το νεαρό της ηλικίας, με εφοδιάζει με χαρακτηριστικά όπως το πάθος, η όρεξη και η αντοχή για δουλειά που θα με βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου. Αυτό φαίνεται κι από τις πρώτες μετεκλογικές μέρες, τις οποίες ακούραστα αξιοποιώ στο έπακρο εργαζόμενος όλη την ημέρα για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και οργάνωση μου. Ωστόσο από μόνη της η νεότητα χωρίς το συνδυασμό άλλων χαρακτηριστικών, θα μπορούσε αντί για εφόδιο να αποβεί βαρίδιο. Άλλωστε τα εννιά χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και τα πάνω από δέκα χρόνια που ασχολούμαι με το ελεύθερο επάγγελμα ως πολιτικός μηχανικός με γεμίζουν  σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι οι κινήσεις μου θα είναι μεστές και ώριμες. Άλλωστε στόχος μας είναι η εφαρμογή του προγράμματος μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ώστε σε τέσσερα χρόνια να μπορούμε να ξανακοιτάμε τους Καλαμαριώτες στα μάτια. Οι νέοι όχι άδικα πολλές φορές έχουν νιώσει προδοσία, αδιαφορία κι αυτό καλούμαστε να ανατρέψουμε με την μετριοπαθή, σοβαρή στάση μας και την ουσιαστική δουλειά μας που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους.  Η λύση στα προβλήματά μας και κυρίως της νεολαίας σαφώς και δεν είναι η αποχή από την πολιτική ζωή του τόπου. Το αντίθετο, οι αλλαγές επιτυγχάνονται μόνο με την πολιτικοποίηση ανεξαρτήτως κομμάτων, καθώς και με την ενεργή συμμετοχή στα κοινά και στις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά αυτό απαιτεί πρώτιστα αλλαγή των φορέων που ασκούν διοίκηση και μετά κατανόηση από τους νέους.

 

Σας αγχώνει η διαχείριση και η διοίκηση ενός δήμου σαν αυτόν της Καλαμαριάς; Τι δεν θα κάνετε στη θητεία σας από όσα έκανε ο προκάτοχος σας;

Καθόλου φυσικά δεν με αγχώνει η διοίκηση του Δήμου μας, αλλά σίγουρα αποτελεί μια πρόκληση. Κι αυτό γιατί εγώ προσωπικά, αλλά και οι συνεργάτες μου ήμασταν εξ αρχής έτοιμοι και αποφασισμένοι να αναλάβουμε τη διοίκηση. Το προεκλογικό πρόγραμμα που παρουσιάσαμε και το οποίο έπεισε τους συνδημότες μας να υπερψηφίσουν την παράταξή μας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά διαθέτοντας τεχνοκρατική αντίληψη και πολιτική βούληση για τομές στον τρόπο λειτουργίας, ρήξεις με καθετί πελατειακό  και κυρίως συνθέσεις με όλους όσοι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, έχοντας πάθος και διάθεση για νέα μονοπάτια, θα διοικήσουμε πραγματικά τον Δήμο με σύγχρονες και αξιοκρατικές μεθόδους. Έτσι θα γίνουν ορατά τα σημάδια βελτίωσης στα λιμνάζοντα προβλήματα όπως η καθαριότητα, οι παιδικοί σταθμοί, η εκμετάλλευση ελεύθερων χώρων και ο εκσυγχρονισμός των δημοτικών υπηρεσιών. Επιγραμματικά θα αναφέρω την εντατικοποίηση στην διεκδίκηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και την τακτική επαφή με τους δημότες της Καλαμαριάς, ως κάποιες από τις βασικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Καλαμαριάς. Με αυτόν τον τρόπο πορευτήκαμε προεκλογικά και το ίδιο θα πράξουμε και τώρα, λέγοντας δηλαδή τι θα κάνουμε εμείς κι όχι ασχολούμενοι με το τι δεν έπραξαν οι παλαιότερες διοικήσεις.

 

Ποιο είναι το οραματικό σας έργο για την Καλαμαριά. Με ποιο έργο θέλετε να συνδέσετε το όνομά σας;

Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των μεγαλεπήβολων και των μεγάλων λόγων. Πρώτιστο μέλημα μας θα είναι το μεγάλο στοίχημα της καθημερινότητας της Καλαμαριάς. Άλλωστε όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν κάποιος από τους σοφούς συνδημότες μας σε ένα ΚΑΠΗ: «Γιάννη, κανένας δεν θα προσέξει έναν δρόμο που θα κάνεις, αλλά όλοι θα θυμούνται ένα ποτήρι νερό που θα τους δώσεις». Ωστόσο αν θα πρέπει να αναφέρω ένα μεγάλο έργο με το οποίο θα ήθελα να συνδεθεί το όνομά μου, αυτό είναι η αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου που θα επιφέρει την οικονομική ανάταση του τόπου. Κι όταν λέω παραλιακό μέτωπο εννοώ όλο το παραλιακό μέτωπο  που περικλείει τη Ν. Κρήνη, την Αρετσού, το Καραμπουρνάκι, τη μαρίνα, την πλάζ, το στρατόπεδο Κόδρα και την Σοφούλη.

 

Τι δεν ξέρουν οι πολίτες για τον Γιάννη Δαρδαμανέλη; Ποια είναι τα χόμπι του, τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο του; 

Ερώτηση που πονάει θα έλεγα μιας και πλέον δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τα απαραίτητα, αφού οι απαιτήσεις στον δήμο είναι τεράστιες, ενώ παράλληλα οφείλω να κλείσω και τις επαγγελματικές μου εκκρεμότητες ως μηχανικός. Αν ανατρέξω στο παρελθόν θα σκεφθώ όμορφες στιγμές στη θάλασσα ως λάτρης του ψαρέματος με κάθε μέσο και κυρίως του ψαροντούφεκου. Πολύ μου αρέσει επίσης η μουσική, αλλά ευτυχώς αρκούμαι στο να τραγουδώ στο μπάνιο. Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με χόμπυ ως συλλέκτης νομισμάτων, γραμματοσήμων και άλλων πραγμάτων, αλλά και με πιο δημιουργικές ασχολίες όπως ο μοντελισμός και τα πάζλ με τη μικρή μου κόρη, την Αργυρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

00:3012/11

Λουκρητία η Εταίρα / η Αγία στο Θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

00:2112/11

Βαρύ «κατηγορώ» Ορφανού σε Ζέρβα για τα τέλη Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

00:0012/11

Ουάσινγκτον και Λονδίνο ζητούν αποκλιμάκωση της βίας στο Χονγκ Κονγκ Διεθνή

23:5111/11

Τραγωδία στη Γαλλία: Πέθανε 15χρονη όταν σφήνωσε το κεφάλι της σε κάδο Διεθνή

23:4211/11

Άνδρας μαχαίρωσε και τραυμάτισε τρεις ηθοποιούς κατά τη διάρκεια παράστασης Διεθνή

23:3311/11

Μ. Χαρακόπουλος: Ώσμωση “μπαχαλάκηδων” με νέα γενιά τρομοκρατών! Πολιτική

23:2311/11

Ο Έβο Μοράλες ζήτησε άσυλο στο Μεξικό Διεθνή

22:5211/11

Η Samsung Κέρδισε 46 Innovation Awards στην CES 2020 Επιχειρήσεις

22:4311/11

Α. Γεωργιάδης: Κατάλληλες οι συνθήκες για εξαγωγές από την Ελλάδα στην Κίνα Πολιτική

22:3311/11

Κ.Καραμανλής: Σε 3-4 μήνες η οριστική συμφωνία Ελληνικού Δημοσίου και ΕΥΔΑΠ Πολιτική

22:2511/11

Ελευσίνα: Μισοβυθισμένο το ρυμουλκό που προκάλεσε θαλάσσια ρύπανση Ελλάδα

22:1611/11

Ικανοποίηση Αναστασιάδη για τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά Τουρκίας Διεθνή

22:1511/11

Hellenic Steel: Γεγονός η μεταβίβαση στην Jordan International Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

22:0811/11

Προανακριτική: Κάλεσμα Παπαγγελόπουλου στους βουλευτές της ΝΔ για λόγους εξαίρεσης Πολιτική

21:5111/11

Ικανοποίηση εκφράζει η οικογένεια Γρηγορόπουλου για την απόφαση του Αρ. Πάγου Ελλάδα

21:4211/11

Ν.Κοτζιάς: Τα τέσσερα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η Αριστερά Πολιτική

21:3011/11

Προεδρικό: “Κολλητάρια” Άδωνις – Τσίπρας! (ΦΩΤΟ) Πολιτική

21:2111/11

Στην Cosco στον Πειραιά Μητσοτάκης-Τζινπίνγκ (ΦΩΤΟ) Πολιτική ,Σημαντικά

21:1511/11

Πραγματοποιήθηκε το 17ο ετήσιο συνέδριο EKE του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητη... Επιχειρήσεις

21:0411/11

Βόλος: Έφτασαν οι πρώτοι πρόσφυγες από δομές των νησιών Ελλάδα ,Κοινωνία

20:5911/11

Εργαζόμενοι ΔΟΥ: Αντιδράσεις για το νέο σύστημα αξιολόγησης Ελλάδα ,Κοινωνία

20:5111/11

Ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι για τις παράνομες μεταφορές Πολιτική

20:4611/11

Πρ. Παυλόπουλος: Νέα πορεία συμπόρευσης Ελλάδας – Κίνας Πολιτική

20:4111/11

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τροποποίηση δρομολογίων λόγω της επίσκεψης του Κινέζου προέδρου Ελλάδα

20:3711/11

Έβρος: Σφραγίστηκε το διαβατήριο του φερόμενου τζιχαντιστή Ελλάδα ,Κοινωνία

20:2811/11

Ραγδαίες εξελίξεις στην Astra Airlines – Τι δήλωσε η εταιρεία Επιχειρήσεις ,Οικονομία ,Σημαντικά

20:2211/11

Η Θεσσαλονίκη στον μαγικό χάρτη των Χριστουγέννων Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

20:1111/11

Θεσσαλονίκη: Νέα κρούσματα ψώρας σε σχολεία Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

19:4611/11

Ναρκωτικά και… smart watch σε έκτακτη έρευνα στις φυλακές Κέρκυρας Ελλάδα ,Κοινωνία

19:3211/11

Συνεργασία Eurobank και Eurolife στο ψηφιακό Bankassurance Επιχειρήσεις

19:2611/11

Η Deloitte ανακοινώνει το 2ο Code School για Πληροφορικούς Επιχειρήσεις

19:1211/11

ΕΕ : Μέτρα κατά της Τουρκίας για παράνομες γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ Διεθνή

19:1211/11

ΕΣΘ: Όχι στη συγχώνευση της Α’ ΔΟΥ με τη ΔΟΥ Ιωνίας Οικονομία

19:0311/11

Τραγωδία στο Μάτι: Στις 21 Νοεμβρίου η Ολομέλεια Εφετών Ελλάδα ,Κοινωνία

18:5511/11

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Αυτοί είναι οι 3 κατηγορούμενοι Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:4511/11

Πέτσας: «Ανοικτά, ασφαλή και ελεύθερα πανεπιστήμια» Πολιτική

18:4211/11

Μεγάλη νίκη Τσιτσιπά στο ATP Finals επί του Μεντβέντεφ Αθλητισμός

18:3311/11

Ένταση στο ΥΜΑΘ στην πορεία για την ΑΣΟΕΕ (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:1611/11

Ξανά σε δίκη ο Κορκονέας για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου; Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0411/11

ΣΥΡΙΖΑ: Αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης Μητσοτάκη Πολιτική

17:5511/11

ΑΣΟΕΕ: Δύο αστυνομικοί τραυματίες και τρεις προσαγωγές στα επεισόδια Ελλάδα ,Κοινωνία

17:4511/11

Γ. Κρεμλής: Μετά από 3 μήνες σημαντική βελτίωση στο μεταναστευτικό Πολιτική

17:3011/11

Παρέμβαση εισαγγελέα για το «παιχνίδι του πνιγμού» Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2011/11

ΚΙΝΑΛ: Επιβεβλημένη η επέμβαση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ Πολιτική

17:1211/11

Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά στο Γκάζι Ελλάδα ,Κοινωνία

17:0511/11

Novartis: Να ανατεθεί η δικογραφία σε εφέτες, ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ελλάδα

16:5511/11

Cyber Insurance: Εργαλείο για Παραβιάσεις Ασφάλειας Επιχειρήσεις

16:4811/11

ΠΟΕΔΗΝ – Κέρκυρα: Πέρασαν χειροπέδες σε Νοσηλευτή Ελλάδα ,Υγεία

16:4111/11

Τι λέει η ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση δολοφονίας στην Καβάλα Ελλάδα ,Κοινωνία

16:3011/11

Βερολίνο: Ο Μπουρονίκος «ζωγραφίζει» την μετανάστευση Διεθνή ,Θέματα GR Times ,Συνεντέυξεις

16:2811/11

Σε δίκη ο Χριστόδουλος Ξηρός για φωτιά στη φυλακή Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

16:1611/11

Σ. Σιμόπουλος: Τελικά αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με την πολίτικη Πολιτική

15:5811/11

Καταγγέλλει η ΚΝΕ την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ Πολιτική

15:5611/11

Θρίλερ στον Έβρο: Τζιχαντιστής εγκλωβισμένος στη νεκρή ζώνη Ελλάδας-Τουρκίας (VIDEO) Ελλάδα

15:5311/11

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Εγκρίθηκε με ενστάσεις ο προϋπολογισμός Β.Ελλάδα ,Περιφέρειες

15:4911/11

Πορεία φοιτητών μετά την έφοδο της ΕΛΑΣ στην ΑΣΟΕΕ Ελλάδα ,Κοινωνία

15:3611/11

Πρόστιμα και για τους πεζούς προβλέπει ο Κ.Ο.Κ Ελλάδα

15:2911/11

Χ. Θεοχάρης: Το προσφυγικό δεν επηρεάζει τον τουρισμό Πολιτική

15:2211/11

Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη σε διαμέρισμα όπου ξέσπασε πυρκαγιά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

15:1911/11

Πρόστιμα για το παρεμπόριο σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Άργος, Αίγιο Ελλάδα ,Οικονομία

15:0611/11

Χρ. Γιαννούλης – Ζήτησε παρέμβαση Τζιτζικώστα για τις αντιδράσεις στο προσφυγικό Κοινωνία ,Περιφέρειες

15:0011/11

Κοινή Διακήρυξη μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Πολιτική

14:5511/11

Καταγγελίες για αναίτια χρήση βίας στην ΑΣΟΕΕ (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

14:5511/11

Μυτιλήνη: Ελπίζουμε σε πραγματική αποσυμφόρηση Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

14:4711/11

Τρίκαλα: Ετοιμάζεται ο Μύλος των Ξωτικών (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

14:3811/11

Α. Τζιτζικώστας: Έξυπνος και εξωστρεφής ο προϋπολογισμός Β.Ελλάδα ,Επικαιρότητα ,Περιφέρειες

14:3611/11

Μέλος του ΕΣΕΤΕΚ ο διευθυντής του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ ο Ε. Μπεκιάρης Τεχνολογία

14:2511/11

Θεσσαλονίκη: Πότε ξεκινάει η κατασκευή των στούντιο του Hollywood Θεσσαλονίκη ,Περιφέρειες

14:1211/11

Αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα: Δύο έτη φυλάκισης για όσους βρίζουν τα Θεία Ελλάδα

13:5811/11

«Κλειστό» γεύμα Μητσοτάκη – Σι Τζινπίνγκ (ΦΩΤΟ) Πολιτική

13:4711/11

Ορίστηκε συντονιστής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λίμνης Κορώνειας Ελλάδα ,Περιβάλλον

13:3611/11

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Στο αρχείο για Σαμαρά, λόγω έλλειψης χρημάτων Κόμματα ,Πολιτική

13:3011/11

Τσαβούσογλου: Το ΝΑΤΟ είναι απαραίτητο Διεθνή

13:2511/11

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται βροχές και καταιγίδες Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

13:1411/11

Ισπανία: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος των Ciudadanos Διεθνή

13:0211/11

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για την ψήφο των αποδήμων Πολιτική

12:5411/11

Σ. Αναστασιάδης: Κορυφαίας σημασίας το ζήτημα της ψήφου των αποδήμων Πολιτική

12:5011/11

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ (VIDEO-ΦΩΤΟ) Ελλάδα

12:4511/11

Σύλληψη διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

12:3611/11

Εργασίες συντήρησης 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας Περιφέρειες

12:2611/11

ΒΕΘ: Ικανοποίηση από το φορολογικό νομοσχέδιο Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

12:1511/11

Μνημόνιο συνεργασίας για Ελλάδα-Συρία Ελλάδα ,Ναυτιλία ,Τουρισμός

11:5011/11

Ιωάννινα: Κέντρο Σωματικής Αποτοξίνωσης Ελλάδα ,Υγεία

11:4011/11

Η Σοφία της ημέρας! Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11:3311/11

Στο Μαξίμου ο Κινέζος Πρόεδρος Ελλάδα ,Πολιτική

11:1711/11

Στοίχημα: Το αμφίσκορο και ένας άσος δώρο Αθλητισμός

11:1011/11

Τζιτζικώστας: Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΝΠΕ Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Περιφέρειες

11:0211/11

Με Παυλόπουλο ο Κινέζος Πρόεδρος Ελλάδα ,Πολιτική

10:5211/11

Δένδιας: Θα βελτιωθούν οι διαδικασίες για το άσυλο Ελλάδα ,Πολιτική

10:4211/11

Καλαμαριά: Συλλήψεις για κλοπές δικύκλων Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3311/11

Αυστραλία: Συναγερμός για καταστροφικές πυρκαγιές Διεθνή

10:2611/11

Δερβένι: Συλλήψεις για διακίνηση αλλοδαπών Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

10:1611/11

Τουρκία: Επαναπατρισμός για τους τζιχαντιστές Διεθνή

10:0811/11

Θεσσαλονίκη: 12 συλλήψεις στο κέντρο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:5911/11

Άνδρος: Νεκρός μοτοσυκλετιστής Ελλάδα ,Κοινωνία

09:5111/11

Θεσσαλονίκη: Αλληλεγγύη για πρόσφυγες από φοιτητές Θεσσαλονίκη ,Παιδεία

09:4311/11

Νίκι Χέιλι: Μου ζήτησαν να υπονομεύσω τον Τραμπ Διεθνή

09:3211/11

Αντιδρούν στο ν/σ οι παραγωγοί ενέργειας με φωτοβολταϊκά Ελλάδα ,Ενέργεια ,Περιβάλλον

09:2411/11

Στους +30 ο Αντετοκούνμπο – έσπασε μέχρι και πινακίδα! Αθλητισμός ,Διεθνή

09:1611/11

Χωρίς νερό στο Πανόραμα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:0811/11

Στη Θεσσαλονίκη η τίμια Κάρα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου Διάφορα ,Θεσσαλονίκη

08:5611/11

Καλαμαριά: Διαμαρτυρία για πρόσφυγες στο «Παναγία» Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:4611/11

Ψωμιάδης: Πάμπλουτοι οι ήρωες του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκη ,Παραπολιτικά

08:3811/11

Θεσσαλονίκη: Κλίμα Χριστουγέννων στο δημοτικό συμβούλιο Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

08:3011/11

Γ. Δαρδαμανέλης: Στόχος καθημερινότητα και μεγάλα project Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

08:2311/11

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη – Σι Τζινπίνγκ Ελλάδα ,Πολιτική

08:1511/11

Στη Ρώμη η Μέρκελ Διεθνή

08:0711/11

Γιάννης Ρίτσος: 29 χρόνια χωρίς την ποίησή του Διάφορα ,Ελλάδα

07:5811/11

Θεοδωρικάκος: Μέτρα για τους πολύτεκνους Ελλάδα ,Πολιτική

07:5011/11

Ζέιτενλικ: Εκδηλώσεις για τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου Διάφορα ,Θεσσαλονίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ