Γ. Δαρδαμενέλης σε GRTimes.gr: Η διοίκηση της Καλαμαριάς αποτελεί πρόκληση

Είναι ένας από τους νεότερους δημάρχους της χώρας. Μόλις 39 ετών. Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης στις εκλογές του περασμένου Μαΐου κατόρθωσε, αν και προέρχεται από το «γαλάζιο» στρατόπεδο -κάτι άλλωστε που δεν έκρυψε ποτέ- να κερδίσει τη μάχη μέσα στον «πράσινο» και δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Θεσσαλονίκης. Από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ο νέος δήμαρχος Καλαμαριάς. Σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις στο GRTimes.gr ο νεοεκλεγείς δήμαρχος μιλά για τα προβλήματα της περιοχής του, τον στόχο του να αναβαθμιστεί η Καλαμαριά ώστε να αποτελέσει τόπο προορισμού, το σχέδιό του για συμπόρευση στη διοίκηση του δήμου με αιρετούς άλλων παρατάξεων όχι όμως «παζάρια» όπως ξεκαθαρίζει, το εμβληματικό έργο με το οποίο θα ήθελε να ταυτίσει το όνομά του και τα… χόμπι του.

Κύριε Δαρδαμανέλη, τι βρίσκετε στο Δημαρχείο Καλαμαριάς; Την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνετε καθήκοντα. Που θα ρίξετε το βάρος σας; Ποιο είναι το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών;

Τα προβλήματα που περιμένουν λύση από εμάς είναι πολλά. Αυτά σε συνδυασμό με τη μεταβατική περίοδο χαλάρωσης μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα οδηγήσουν στην ανάληψη των καθηκόντων από τη διοίκηση μας σε μια στιγμή που όλα τα θέματα θα είναι στον αέρα. Με τη σύγχρονη Διοίκηση που  σχεδιάζουμε σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίζουμε πλέον τα προβλήματα σε λιγότερο χρόνο και με ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Εκεί όπου θα ρίξουμε το βάρος μας το πρώτο χρονικό διάστημα είναι τα εργαλεία διοίκησης, όπως η διοικητική μεταρρύθμιση των υπηρεσιών και η παθιασμένη διεκδίκηση χώρων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Αν θα έπρεπε, λοιπόν, να προτάξουμε κάποια θέματα, σίγουρα θα ήταν αυτά της καθημερινότητας. Η καθαριότητα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και η προσβασιμότητα στους δημόσιους χώρους απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, διαθέτοντας τεχνοκρατική αντίληψη και πολιτική βούληση για τομές, ρήξεις και κυρίως συνθέσεις, έχοντας πάθος και διάθεση για δουλειά, θα διοικήσουμε πραγματικά τον Δήμο με σύγχρονες και αξιοκρατικές μεθόδους. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ενεργοί δημότες με κοινές αξίες και νοοτροπία θα συμπορευτούν μαζί μας και  θα καταφέρουμε να έχουμε ορατά αποτελέσματα στα λιμνάζοντα προβλήματα της Καλαμαριάς πετυχαίνοντας τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση των  δημοτικών υπηρεσιών. Αυτό βέβαια, δεν αναιρεί την προσπάθεια για επίλυση θεμάτων, ώστε η Καλαμαριά να αναβαθμιστεί ως προορισμός και πόλος έλξης επισκεπτών.

 

Έχετε καταλήξει στα άτομα με τα οποία θα διοικήσετε το δήμο Καλαμαριάς; Η παράταξή σας εξέλεξε μόλις 10 συμβούλους σε σύνολο 41. Πως θα διοικήσετε; Θα απευθύνετε χείρα συνεργασίας και βοήθειας στην παράταξη του νυν δημάρχου;

Είναι νωρίς, φυσικά, να μιλάμε για άτομα στη διοίκηση του Δήμου. Με το Νόμο «Κλεισθένη» που προκρίθηκε ένα αναλογικότερο εκλογικό σύστημα  επιβάλλονται οι συνεργασίες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων. Ωστόσο, αυτού του είδους η λογική είναι πέρα από την πολιτική κουλτούρα της χώρας. Αυτό αποδεικνύεται και από τις εμπειρίες που έχω με την ενασχόλησή μου με το Τεχνικό Επιμελητήριο, όπου και εκεί πολλές φορές δεν οδηγηθήκαμε σε σταθερές διοικήσεις ή σε προγραμματικές συγκλίσεις, που θα απέδιδαν θετικό πρόσημο. Θεωρούμε δηλαδή ότι το εκλογικό σύστημα θα πρέπει να οδηγεί σε ενισχυμένες εκλογικά παρατάξεις οι οποίες θα μπορούν να διοικούν το Δήμο και να μην είναι έρμαια διαφόρων παράταιρων συμπράξεων. Βέβαια, το παρόν εκλογικό σύστημα του «Κλεισθένη» δεν είναι κάτι που εμείς επιλέξαμε κι έτσι θα προσαρμοστούμε σε ότι αυτό προβλέπει. Οι τροποποιήσεις του θεσμικού πλαισίου που διαφαίνονται είναι θετικές, ωστόσο ως πρόσωπο και ως παράταξη επιθυμούμε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση του λαού και του δημοτικού συμβουλίου. Στο θέμα των συνεργασιών, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητά μου είναι εξ’ αρχής ταυτισμένη με τη σύνθεση απόψεων και με τη λογική των συνεργασιών βάσει προγραμματικών συγκλίσεων, για το καλό της Καλαμαριάς. Αυτό το έχουμε κάνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μετεκλογικά. Ήδη έχουμε κάνει επαφές και απευθύναμε αιτήματα συμπόρευσης και συνεργασίας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν μας ενδιαφέρουν οποιουδήποτε είδους «παζάρια». Άλλωστε, το δημοτικό μας συμβούλιο πορεύτηκε πάντα πολιτισμένα και δεν νομίζω ότι κάποιος αιρετός θα προτάξει το προσωπικό ή παραταξιακό του όφελος έναντι της πληρωμής της μισθοδοσίας των υπαλλήλων, της κανονικής λειτουργίας του Δήμου ή της βελτίωσης της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

 

Είστε ένας από τους νεότερους δημάρχους της χώρας. Την ώρα που οι νέοι γυρνούν την πλάτη στην πολιτική και τους πολιτικούς εσείς διεκδικήσατε δημαρχιακό θώκο και τα καταφέρατε. Τι απαντάτε σε όλους εκείνους που κατακρίνουν τους πολιτικούς;

Το νεαρό της ηλικίας, με εφοδιάζει με χαρακτηριστικά όπως το πάθος, η όρεξη και η αντοχή για δουλειά που θα με βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου. Αυτό φαίνεται κι από τις πρώτες μετεκλογικές μέρες, τις οποίες ακούραστα αξιοποιώ στο έπακρο εργαζόμενος όλη την ημέρα για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και οργάνωση μου. Ωστόσο από μόνη της η νεότητα χωρίς το συνδυασμό άλλων χαρακτηριστικών, θα μπορούσε αντί για εφόδιο να αποβεί βαρίδιο. Άλλωστε τα εννιά χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και τα πάνω από δέκα χρόνια που ασχολούμαι με το ελεύθερο επάγγελμα ως πολιτικός μηχανικός με γεμίζουν  σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι οι κινήσεις μου θα είναι μεστές και ώριμες. Άλλωστε στόχος μας είναι η εφαρμογή του προγράμματος μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ώστε σε τέσσερα χρόνια να μπορούμε να ξανακοιτάμε τους Καλαμαριώτες στα μάτια. Οι νέοι όχι άδικα πολλές φορές έχουν νιώσει προδοσία, αδιαφορία κι αυτό καλούμαστε να ανατρέψουμε με την μετριοπαθή, σοβαρή στάση μας και την ουσιαστική δουλειά μας που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους.  Η λύση στα προβλήματά μας και κυρίως της νεολαίας σαφώς και δεν είναι η αποχή από την πολιτική ζωή του τόπου. Το αντίθετο, οι αλλαγές επιτυγχάνονται μόνο με την πολιτικοποίηση ανεξαρτήτως κομμάτων, καθώς και με την ενεργή συμμετοχή στα κοινά και στις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά αυτό απαιτεί πρώτιστα αλλαγή των φορέων που ασκούν διοίκηση και μετά κατανόηση από τους νέους.

 

Σας αγχώνει η διαχείριση και η διοίκηση ενός δήμου σαν αυτόν της Καλαμαριάς; Τι δεν θα κάνετε στη θητεία σας από όσα έκανε ο προκάτοχος σας;

Καθόλου φυσικά δεν με αγχώνει η διοίκηση του Δήμου μας, αλλά σίγουρα αποτελεί μια πρόκληση. Κι αυτό γιατί εγώ προσωπικά, αλλά και οι συνεργάτες μου ήμασταν εξ αρχής έτοιμοι και αποφασισμένοι να αναλάβουμε τη διοίκηση. Το προεκλογικό πρόγραμμα που παρουσιάσαμε και το οποίο έπεισε τους συνδημότες μας να υπερψηφίσουν την παράταξή μας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά διαθέτοντας τεχνοκρατική αντίληψη και πολιτική βούληση για τομές στον τρόπο λειτουργίας, ρήξεις με καθετί πελατειακό  και κυρίως συνθέσεις με όλους όσοι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, έχοντας πάθος και διάθεση για νέα μονοπάτια, θα διοικήσουμε πραγματικά τον Δήμο με σύγχρονες και αξιοκρατικές μεθόδους. Έτσι θα γίνουν ορατά τα σημάδια βελτίωσης στα λιμνάζοντα προβλήματα όπως η καθαριότητα, οι παιδικοί σταθμοί, η εκμετάλλευση ελεύθερων χώρων και ο εκσυγχρονισμός των δημοτικών υπηρεσιών. Επιγραμματικά θα αναφέρω την εντατικοποίηση στην διεκδίκηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και την τακτική επαφή με τους δημότες της Καλαμαριάς, ως κάποιες από τις βασικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Καλαμαριάς. Με αυτόν τον τρόπο πορευτήκαμε προεκλογικά και το ίδιο θα πράξουμε και τώρα, λέγοντας δηλαδή τι θα κάνουμε εμείς κι όχι ασχολούμενοι με το τι δεν έπραξαν οι παλαιότερες διοικήσεις.

 

Ποιο είναι το οραματικό σας έργο για την Καλαμαριά. Με ποιο έργο θέλετε να συνδέσετε το όνομά σας;

Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των μεγαλεπήβολων και των μεγάλων λόγων. Πρώτιστο μέλημα μας θα είναι το μεγάλο στοίχημα της καθημερινότητας της Καλαμαριάς. Άλλωστε όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν κάποιος από τους σοφούς συνδημότες μας σε ένα ΚΑΠΗ: «Γιάννη, κανένας δεν θα προσέξει έναν δρόμο που θα κάνεις, αλλά όλοι θα θυμούνται ένα ποτήρι νερό που θα τους δώσεις». Ωστόσο αν θα πρέπει να αναφέρω ένα μεγάλο έργο με το οποίο θα ήθελα να συνδεθεί το όνομά μου, αυτό είναι η αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου που θα επιφέρει την οικονομική ανάταση του τόπου. Κι όταν λέω παραλιακό μέτωπο εννοώ όλο το παραλιακό μέτωπο  που περικλείει τη Ν. Κρήνη, την Αρετσού, το Καραμπουρνάκι, τη μαρίνα, την πλάζ, το στρατόπεδο Κόδρα και την Σοφούλη.

 

Τι δεν ξέρουν οι πολίτες για τον Γιάννη Δαρδαμανέλη; Ποια είναι τα χόμπι του, τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο του; 

Ερώτηση που πονάει θα έλεγα μιας και πλέον δεν υπάρχει χρόνος ούτε για τα απαραίτητα, αφού οι απαιτήσεις στον δήμο είναι τεράστιες, ενώ παράλληλα οφείλω να κλείσω και τις επαγγελματικές μου εκκρεμότητες ως μηχανικός. Αν ανατρέξω στο παρελθόν θα σκεφθώ όμορφες στιγμές στη θάλασσα ως λάτρης του ψαρέματος με κάθε μέσο και κυρίως του ψαροντούφεκου. Πολύ μου αρέσει επίσης η μουσική, αλλά ευτυχώς αρκούμαι στο να τραγουδώ στο μπάνιο. Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με χόμπυ ως συλλέκτης νομισμάτων, γραμματοσήμων και άλλων πραγμάτων, αλλά και με πιο δημιουργικές ασχολίες όπως ο μοντελισμός και τα πάζλ με τη μικρή μου κόρη, την Αργυρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

06:0018/08

H καλή καρδιακή υγεία στα 50, μειώνει τον κίνδυνο άνοιας Υγεία

05:3018/08

Νέα μελέτη εξετάζει τις επιπτώσεις της κατανάλωσης βρώσιμης μαριχουάνας στην υγεία Υγεία

05:0018/08

Ανακαλύφθηκαν άγνωστα σκίτσα κάτω από διάσημο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι Πολιτισμός

04:3018/08

Homo sapiens – προϊστορικές αρκούδες: Η σκληρή μάχη για τα σπήλαια Επιστήμη

04:0018/08

Τα πρώτα «κάθετα δάση» στην Αφρική, θα φιλοξενήσει Aίγυπτος Περιβάλλον

03:0018/08

Facebook: Νέα συσκευή για streaming από smart tv Τεχνολογία

02:0018/08

Η Mattel φέρνει τη Barbie στυλ Star Wars Lifestyle

01:3018/08

Γερμανικός «ύμνος» στη χωριάτικη σαλάτα Lifestyle

01:0018/08

Τομ Χανκς: Συμβουλεύομαι τον Τομ Φορντ Lifestyle

00:3018/08

Η απώλεια ακοής συνδέεται με την άνοια Υγεία

00:0118/08

Επέστρεψε στην Κρήτη για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ) Πολιτική

23:5517/08

Reuters: Νέα παράταση από τις ΗΠΑ στη Huawei Διεθνή

23:4817/08

Ε.Λέκκας: Άμεση αναγκαιότητα τα αντιπλημμυρικά έργα Ελλάδα ,Σημαντικά

23:3917/08

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο δημιουργός του Ρότζερ Ράμπιτ Διεθνή

23:3117/08

Επεισόδιο στο Θριάσιο, όταν γιατρός ζήτησε από αστυνομικούς να μην οπλοφορούν μέσα στο ... Ελλάδα ,Κοινωνία

23:2017/08

Αφγανιστάν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από έκρηξη βόμβας σε γαμήλια τελετή Διεθνή

23:0817/08

Ίλον Μασκ: Nα βομβαρδιστεί με πυρηνικά ο Άρης για να γίνει κατοικήσιμος Διεθνή

22:5817/08

Αλεξανδρούπολη: Διάσωση 27 προσφύγων-μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο Ελλάδα ,Κοινωνία

22:5317/08

Καβάλα: Σύλληψη 25χρονου για ναρκωτικά Ελλάδα ,Κοινωνία

22:5017/08

Τράπεζα Σπόρων Αιγαίου: Ανάχωμα στον διατροφικό εκβιασμό που θα δεχθούν τα παιδιά μας σ... Αγροτικά ,Ελλάδα

22:3617/08

Τζακ ποτ στην αποψινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ – Οι τυχεροί αριθμοί Αθλητισμός

22:3217/08

Ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του ισραηλινού εδάφους Διεθνή

22:2517/08

Με τον «αέρα» φαβορί πέρασε και την Τουρκία η Ελλάδα με 84-70 Αθλητισμός

22:1817/08

Αυξάνονται οι τουρίστες που κάνουν διακοπές στην Αθήνα Οικονομία ,Τουρισμός

22:1517/08

Επιδημία ιλαράς στο Κονγκό, έχει προκαλέσει 2.700 θανάτους μέσα σε 7 μήνες Διεθνή

21:5717/08

Νέα πυρκαγιά στη Γκραν Κανάρια – Εκκενώνεται ορεινή περιοχή και πολυτελές ξενοδοχ... Διεθνή

21:5217/08

Οι φίλοι του Άρη αποχαιρέτησαν τον «Κουκ» (ΦΩΤΟ) Αθλητισμός

21:4517/08

Παππούς έγινε ο Γιώργος Παπανδρέου Ελλάδα

21:3817/08

Πυροσβεστική: 38 δασικές πυρκαγιές μέσα σε μια μέρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

21:2717/08

Αναζητούνται Μαρινάκης και Καμμένος στο πλαίσιο του Αυτοφώρου Ελλάδα ,Κοινωνία

21:1417/08

Σκέψεις για αλλαγές του Ποινικού Κώδικα, στην αντιμετώπιση του εμπρησμού Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0317/08

Ρωσία: Λιγοστοί διαδηλωτές υπέρ των ελεύθερων εκλογών μετά την απαγόρευση των κινητοποι... Διεθνή

20:5917/08

Ιταλία: Αποστάσεις της επισκοπής της Σόρα από τις ξενοφοβικές δηλώσεις ιερέα Διεθνή

20:5217/08

Ακριβαίνουν τα ναυτιλιακά καύσιμα από το 2020 – Προβληματισμός για το κόστος Ναυτιλία ,Οικονομία

20:2917/08

Το μεγάλο λάθος των «τουριστών» με τα πλαστά χαρτονομίσματα στη Λάρισα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

20:2317/08

Tην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα καταβληθούν οι συντάξεις Οικονομία

20:1417/08

Κύκλωμα στην Κοζάνη είχε κλέψει 19 φορτηγάκια μέσα σε 8 χρόνια Ελλάδα ,Κοινωνία

20:0517/08

Μπακογιάννης: Πρώτη προτεραιότητά μου η καθημερινότητα του Αθηναίου Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

19:5617/08

Επιχείρηση της ΑΑΔΕ με κωδική ονομασία «Villa Juanita Dolores» – «Ξετρύπωσαν» αδή... Ειδήσεις ,Οικονομία ,Σημαντικά

19:4917/08

Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για πλήρη άρση των capital controls τον Σεπτέμβριο Ειδήσεις ,Οικονομία

19:3417/08

Εσπευσμένα στο Λουξεμβούργο για χειρουργική επέμβαση ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ Διεθνή

19:2917/08

ΣΥΡΙΖΑ: «Η συμφωνία των Πρεσπών στην πράξη – Επιβεβαίωση της ελληνικότητας της αρ... Πολιτική

19:2417/08

Μύκονος: Νεκρός από πνιγμό, 21χρονος χειριστής τζετ-σκι Ελλάδα ,Κοινωνία

19:1917/08

Πυρκαγιά στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

19:1317/08

Και δεύτερος κρατούμενος των φυλακών Κασσάνδρας αναζητείται Ελλάδα ,Κοινωνία

19:0517/08

Αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση της Σκιάθου Ελλάδα

18:5917/08

Μύκονος: Ο Κρητικός που έφερε «Marriott» και «Blue Marlin» Lifestyle ,Διάφορα

18:4317/08

Ιταλία: 27 ασυνόδευτα παιδιά από το σκάφος της Open Arms επετράπη να αποβιβασθούν στην ... Διεθνή

18:3817/08

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στις Ερυθρές Μάνδρας Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3617/08

Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στη Χαλκιδική (VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Σημαντικά

18:3217/08

Στόκας-Ψυχίδου: Φωτογραφίες από τη βάφτιση της 9χρονης κόρης τους! Ελλάδα

18:2617/08

Χάος στην Κωνσταντινούπολη από καταρρακτώδη βροχή – Πλημμύρες στο Μεγάλο Παζάρι (... Διεθνή

18:1717/08

Αχτσιόγλου: Κατά παραγγελία δημοσιεύματα «πλυντήρια» δεν μπορούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο Πολιτική

18:1317/08

Απέδρασε από τις φυλακές Κασσάνδρας, 35χρονος που είχε καταδικαστεί και για ανθρωποκτονία Ελλάδα ,Κοινωνία

18:0017/08

Πέθανε ο δημοσιογράφος και βιογράφος του Ωνάση Δημήτρης Λυμπερόπουλος Ελλάδα

17:5017/08

Χαμός από μπαλωθιές στα Χανιά (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

17:3817/08

Βλάβη άφησε ακινητοποιημένο επί 1,5 ώρα, τρένο της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη Ελλάδα

17:3417/08

Beach bar με… πλήρες μενού! (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

17:1617/08

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιές σε Μάνδρα Αττικής και Γιάννενα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:5217/08

Πυρκαγιά από κεραυνό, ξέσπασε στη Χαλκιδική – Ισχυρή καταιγίδα στη Σιθωνία Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Σημαντικά

16:4717/08

Σουδάν: Αισιοδοξία από την υπογραφή συμφωνίας για τη μετάβαση εξουσίας Διεθνή

16:3817/08

Φαγητό και νερό προσέφεραν οι πρόσκοποι στους πυροσβέστες στην Εύβοια (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

16:3317/08

Επιστροφή στο Γούντστοκ, 50 χρόνια μετά Διεθνή

16:1617/08

Τρίκαλα: 27χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 86χρονη που λήστεψε με συνεργό του Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:0017/08

Kακοκαιρία με 1.400 κεραυνούς ως τις 9 π.μ. Ελλάδα

15:5017/08

Σύλληψη αλλοδαπού που μετέφερε παράνομα 5 μετανάστες Θεσσαλονίκη

15:3917/08

Γαλλία: Σύλληψη υπεύθυνου για 12 πυρκαγιές Διεθνή

15:2417/08

Υπέρ των Led Zeppelin για το «Stairway to Heaven» Πολιτισμός

15:1117/08

Πρόβλεψη για καταιγίδες και πλημμύρες το φθινόπωρο Περιβάλλον

15:0017/08

Κρήτη: Φωτιά στη Βιάννο Ηρακλείου Ελλάδα

14:5417/08

Ευχαριστίες Χαρδαλιά σε Ιταλούς και Ισπανούς πιλότους Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

14:4717/08

Η Αθήνα στις 50 πιο φιλόξενες πόλεις του κόσμου Τουρισμός

14:3617/08

Τουρκία: Έκλεισαν 20 χρόνια από το σεισμό των 7,6 ρίχτερ Διεθνή

14:2017/08

Πέτσας: Βελτίωση υποδομών χρειάζεται η Σαμοθράκη Πολιτική

14:0017/08

A.Γεωργιάδης: Θα γίνει η επένδυση στην Αφάντου Πολιτική

13:4617/08

Στην ΤτΕ τα διαθέσιμα των φορέων Γενικής Κυβέρνησης Οικονομία

13:3017/08

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αποζημίωση επιβατών για το ’52’ Επικαιρότητα

13:3017/08

Κτηματολόγιο: Ως τέλος Σεπτεμβρίου η υποβολή δηλώσεων Ελλάδα

13:1617/08

Χονγκ Κονγκ: Νέο κύμα διαδηλώσεων το Σαββατοκύριακο Διεθνή

13:0117/08

Κορκίδης: Στη σκιά της διεθνούς ύφεσης η ελληνική οικονομία Οικονομία

12:4917/08

Απαγωγές και πειρατεία στον Κόλπο της Γουινέας Διεθνή

12:4217/08

Ξάνθη: Μετέφερε σε φορτηγό 12 μετανάστες Β.Ελλάδα

12:3317/08

Πιερρακάκης: Η ζωή των πολιτών θα γίνει απλούστερη Πολιτική

12:2217/08

ΚΚΕ: Το κυνήγι του κέρδους στην ακτοπλοία Πολιτική

12:1717/08

Σκιάθος: Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης Ελλάδα

12:1017/08

Τρίκαλα: 27χρονος ληστής επιχείρησε να βιάσει 86χρονη Κοινωνία