Χ.Γιαννούλης: Οι πολίτες θέλουν προοδευτική διοίκηση στην Περιφέρεια

Περιφέρειες   | 20/05/2019 | 17:50

Η καταπολέμηση της ανεργίας, η στήριξη των ευάλωτων ομάδων, η δημιουργία μιας Περιφέρειας που στέκεται δίπλα στον πολίτη και νοιάζεται για το περιβάλλον, είναι οι προτεραιότητες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη, όπως διατυπώνονται στη συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής.

“Αρχίσαμε καταγράφοντας με αλήθειες την πραγματικότητα στην υλοποίηση έργων και στη διάθεση κονδυλίων στο σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας. Με βάση αυτή την πραγματικότητα σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μία Περιφέρεια με τους νέους, για τους νέους, που στέκεται δίπλα στον πολίτη, με κοινωνικό πρόσημο, που νοιάζεται ουσιαστικά για το περιβάλλον. Καλώ τους πολίτες να τα μελετήσουν στο koitamemprosta.gr. Μα πάνω απ’ όλα: στον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, άλλα άνθρωποι της κοινωνίας που γνωρίζουν τα προβλήματα και θέλουν να προφέρουν στον τόπο τους.” δηλώνει ο Χρήστος Γιαννούλης απαντώντας στην ερώτηση γιατί να προτιμήσει ένας ψηφοφόρος το συνδυασμό “Κοιτάμε Μπροστά” για την Κεντρική Μακεδονία.

Σε ότι αφορά την κριτική που ασκεί στον Απόστολο Τζιτζικώστα για χαμηλή απορρόφηση των κονδυλίων ΕΣΠΑ και οικειοποίηση του κυβερνητικού έργου, ο Χρήστος Γιαννούλης τονίζει: “Παρουσιάσαμε την αλήθεια με επίσημα στοιχεία. Αυτό κάναμε. Είναι υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους πολίτες πριν από την 26η Μαΐου. Δυστυχώς πολλά ΜΜΕ, στην προσπάθειά τους να ευνοήσουν την παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας, δεν αισθάνονται την ίδια υποχρέωση, αφήνοντας τους πολίτες στην άγνοια. Μόλις ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ 2014-2020, από τον προϋπολογισμό των 123 εκατομμυρίων ευρώ για την Έρευνα και την Καινοτομία στην Κεντρική Μακεδονία έχουν διατεθεί μόλις 6,9 εκατομμύρια. Ανάλογη είναι η εικόνα και σε άλλους κρίσιμους τομείς όπως η Ανταγωνιστικότητα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ή η Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης.”

Σχετικά με την άρνηση του Απόστολου Τζιτζικώστα να προσέλθει σε διάλογο με τους συνυποψηφίους του ο επικεφαλής της παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά” για την Κεντρική Μακεδονία, δηλώνει: “Ο κύριος Τζιτζικώστας στην αρχή εμφανίστηκε απαξιωτικός προς τους ανθυποψηφίους του, αλλά πλέον μοιάζει φοβικός. Δεν αρνήθηκε τον διάλογο μόνο με τους επικεφαλής των υπόλοιπων συνδυασμών, αλλά αρνείται να μιλήσει ακόμη και σε μέσα ενημέρωσης τα οποία δεν θεωρεί «ασφαλή» περιβάλλοντα για τον ίδιο. Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει απαντήσεις ούτε για τις παραλείψεις του ούτε ακόμα και για τις επίσημες καταγγελίες εναντίον του για απευθείας αναθέσεις με το σύστημα Ψωμιάδη.”

Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» για την Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη:

Συνέντευξη στη Μαρούλα Πλήκα

* Μια εβδομάδα απομένει για τις περιφερειακές εκλογές και καλείστε να ανατρέψετε τα προγνωστικά, ειδικά όταν πολλοί στοιχηματίζουν ότι δεν θα έχουμε δεύτερο γύρο για την ΠΚΜ…

Οι πολίτες στην Κεντρική Μακεδονία θέλουν αλλαγή στην Περιφέρεια με προοδευτική κατεύθυνση και κοινωνικό πρόσημο. Αυτό διαπιστώνω από όλες τις επαφές μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Εξάλλου πολιτική δεν γίνεται με στοιχήματα. Αν τα στοιχήματα επιβεβαιώνονταν, τότε στις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά και του Σεπτεμβρίου του 2015, θα είχαμε κυβέρνηση Ν.Δ. και στο δημοψήφισμα θα είχε βγει το «Ναι» με 65%.

* Γιατί ένας πολίτης να προτιμήσει τους «Κοιτάμε Μπροστά»; Τι καινούργιο φέρνουν;

Αρχίσαμε καταγράφοντας με αλήθειες την πραγματικότητα στην υλοποίηση έργων και στη διάθεση κονδυλίων στο σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας. Με βάση αυτή την πραγματικότητα σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μία Περιφέρεια με τους νέους, για τους νέους, που στέκεται δίπλα στον πολίτη, με κοινωνικό πρόσημο, που νοιάζεται ουσιαστικά για το περιβάλλον. Καλώ τους πολίτες να τα μελετήσουν στο koitamemprosta.gr. Μα πάνω απ’ όλα: στον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, άλλα άνθρωποι της κοινωνίας που γνωρίζουν τα προβλήματα και θέλουν να προφέρουν στον τόπο τους.

* Με το που ξεκινήσατε τον αγώνα σας ως υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, τα αντικυβερνητικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να διασπείρουν ότι αποκαλείτε «φασίστες» όλους όσοι διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στη συνέχεια προέβαλαν κάθε μικροεπεισόδιο με «νεομακεδονομάχους», παρουσιάζοντάς το μάλιστα ως γενικευμένη αντίδραση στο πρόσωπό σας. Στις περιοδείες που κάνατε βλέπετε να κυριαρχεί το λεγόμενο «Μακεδονικό» στις τοπικές κοινωνίες;

Ακροδεξιοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε αγαστή συνεργασία με μεγάλα μέσα ενημέρωσης, από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μας έχουν εξαπολύσει πόλεμο εναντίον μας, με διαστρέβλωση της πραγματικότητας, λάσπη, ύβρεις και απειλές. Έχω δηλώσει ότι δεν τους φοβάμαι. Πιστεύω ακόμη ότι ο δημοκρατικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας θα δώσει την απάντηση στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα με την ψήφο του στις 26 Μαΐου.

* Ασκείτε κριτική στον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον κατηγορείτε για χαμηλή απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και ότι οικειοποιείται το κυβερνητικό έργο στην ΠΚΜ. Στις δημοσκοπήσεις όμως η εικόνα που έχουν οι συμμετέχοντες είναι θετική. Πώς το εξηγείτε αυτό;

Παρουσιάσαμε την αλήθεια με επίσημα στοιχεία. Αυτό κάναμε. Είναι υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους πολίτες πριν από την 26η Μαΐου. Δυστυχώς πολλά ΜΜΕ, στην προσπάθειά τους να ευνοήσουν την παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας, δεν αισθάνονται την ίδια υποχρέωση, αφήνοντας τους πολίτες στην άγνοια. Μόλις ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ 2014-2020, από τον προϋπολογισμό των 123 εκατομμυρίων ευρώ για την Έρευνα και την Καινοτομία στην Κεντρική Μακεδονία έχουν διατεθεί μόλις 6,9 εκατομμύρια. Ανάλογη είναι η εικόνα και σε άλλους κρίσιμους τομείς όπως η Ανταγωνιστικότητα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ή η Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης.

* Την επομένη των εκλογών θα απαιτηθούν συνεργασίες. Υπάρχουν συνδυασμοί με τους οποίους εσείς μπορείτε να τα βρείτε σε προγραμματική βάση;

Στο πνεύμα του «Κλεισθένη» και της απλής αναλογικής, εμείς θα αναζητήσουμε προγραμματικές συγκλίσεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου. Στόχος μας είναι να δώσουμε προοδευτική κατεύθυνση και στην Κεντρική Μακεδονία, γι’ αυτό έχουμε προτίμηση στις προοδευτικές δυνάμεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις περιφερειακές εκλογές.

* Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές είχαμε το μοντέλο των μονολόγων. Δεν είδαμε δημόσιες συζητήσεις ανάμεσα στους υποψήφιους περιφερειάρχες, πολύ περισσότερο προγραμματικές αντιπαραθέσεις. Γιατί πιστεύετε ότι έγινε αυτό; Φταίει ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων ή κάτι άλλο;

Νομίζω ότι και εκείνοι που δεν με γνώριζαν έχουν καταλάβει ότι είμαι άνθρωπος του διαλόγου. Σταθερή επιλογή από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ήταν η αποτύπωση της αλήθειας για όσα έγιναν και για όσα δεν έγιναν στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς επίσης η συγκρότηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των πολιτών. Κάποιοι αρνήθηκαν τον διάλογο και περιορίστηκαν στα ακριβοπληρωμένα βίντεο που παρουσιάζουν έργα που δεν τους ανήκουν. Πιστεύω όμως ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν και αυτό θα φανεί στην ψήφο τους.

* Πώς σχολιάζετε την προεκλογική τακτική του Απόστολου Τζιτζικώστα να μην συζητήσει δημόσια με κανέναν ανθυποψήφιό του;

Στην αρχή εμφανίστηκε απαξιωτικός προς τους ανθυποψηφίους του, αλλά πλέον μοιάζει φοβικός. Δεν αρνήθηκε τον διάλογο μόνο με τους επικεφαλής των υπόλοιπων συνδυασμών, αλλά αρνείται να μιλήσει ακόμη και σε μέσα ενημέρωσης τα οποία δεν θεωρεί «ασφαλή» περιβάλλοντα για τον ίδιο. Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει απαντήσεις ούτε για τις παραλείψεις του ούτε ακόμα και για τις επίσημες καταγγελίες εναντίον του για απευθείας αναθέσεις με το σύστημα Ψωμιάδη.

* Αν εκλεγείτε περιφερειάρχης, ποια είναι τα θέματα που πρώτα θα προωθήσετε;

Δυστυχώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία και τη φτώχεια. Είναι προτεραιότητά μας η τόνωση της απασχόλησης και η δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικών υπηρεσιών για τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Παράλληλα θα προωθήσουμε με fast track διαδικασίες την υλοποίηση των έργων ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 που λιμνάζουν εδώ και πέντε χρόνια και κινδυνεύουν να χαθούν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20:1019/09

Προσκλητήριο Σταϊκούρα στους επενδυτές στο Λονδίνο Οικονομία

20:0019/09

Πάνω από 10.000 στρέμματα κάηκαν σε Ζάκυνθο και Λουτράκι από τις πρόσφατες πυρκαγιές Περιβάλλον

19:4819/09

Τουρκία: «Το οικόπεδο 7 της ΑΟΖ Κύπρου ανήκει και σε εμάς» Βαλκάνια

19:3719/09

Τσίπρας στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρείται κίνηση αντιπερισπασμού στην υπόθεση Novartis Πολιτική

19:2519/09

Τον «Ρασπούτιν» φέρεται να κατονόμασε ο Α. Λοβέρδος σε νέα κατάθεση Πολιτική

19:1619/09

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο Κοινωνία

19:0819/09

Εξαντλήθηκαν οι πόροι του «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ» για την Πελοπόννησο Οικονομία

19:0019/09

Λέσβος- Αίτημα για απομάκρυνση σωσιβίων υπό τον φόβο ρύπανσης των ακτών Κοινωνία

18:5119/09

Κοινή Διακήρυξη 32 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων για το κλίμα Διεθνή ,Σημαντικά

18:4119/09

Οι νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον Δήμο Θεσσαλονίκης Δήμοι

18:3519/09

Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία Περιβάλλον ,Σημαντικά

18:2319/09

Η Γερμανία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ελλάδα Οικονομία

18:2019/09

Καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού του ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

18:0819/09

Financial Times: Οι προοπτικές για την Ελλάδα είναι φωτεινές μετά τη νίκη της ΝΔ Οικονομία

18:0519/09

Ποδηλατοδρομία και πεζοπορία στον Άγιο Αθανάσιο Χαλκηδόνας για μια μέρα… χωρίς αυ... Β.Ελλάδα ,Ελλάδα

17:5219/09

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζερεφού για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής Πολιτική

17:4119/09

Κτηματολόγιο: Τελευταία ευκαιρία για δηλώσεις – Έρχονται πρόστιμα Κοινωνία

17:3419/09

DW: Το προσφυγικό πιέζει τη Μέρκελ Διεθνή

17:3119/09

Απογευματινός τρύγος στον αστικό αμπελώνα του δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ- VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:2719/09

Απομακρύνονται τα παροπλισμένα ασθενοφόρα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ) Υγεία

17:1719/09

Συνάντηση Α. Γεωργιάδη με τον Γερμανό υφυπ. Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Πολιτική

17:0719/09

Epsilon Net – Διάκριση για 4η χρονιά ως ‘National Winner’ από τα European Busines... Επιχειρήσεις

16:5719/09

Χ. Σταϊκούρας: Θετική εξέλιξη η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προστασία της ... Πολιτική

16:4719/09

Απειλές Ιράν προς ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία: «Γενικευμένος πόλεμος αν δεχθούμε επίθεση» Διεθνή

16:3719/09

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε απάτες με υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης Ελλάδα

16:2719/09

Υπουργείο Τουρισμού – Νομοσχέδια για καταδυτικό τουρισμό και εκπαίδευση Πολιτική

16:1719/09

Πύργος – Εξαρθρώθηκε πενταμελής σπείρα – Ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός Ελλάδα ,Κοινωνία

16:0719/09

Γλυκά Νερά – Η οικογένεια ζητά πίσω το ροτβάιλερ Ελλάδα

15:5719/09

Συντριβή βελγικού F-16 στη Γαλλία Διεθνή

15:4719/09

ΟΗΕ: Ένα βρέφος ή μια έγκυος πεθαίνει κάθε 11 δευτερόλεπτα Διεθνή

15:3919/09

Υπερθερμία: Καταπολεμά αποτελεσματικά τον καρκίνο, αλλά είναι «παραμελημένη» στην Ελλάδα Ελλάδα ,Σημαντικά ,Υγεία

15:3719/09

ΟΑΕΔ – Νέα προγράμματα απασχόλησης Ελλάδα

15:2719/09

Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος – Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη Υγεία

15:2019/09

ΚΜΟΠ – Συνέδριο με θέμα «Η διαπολιτισμική εκπαίδευση ως μέσο για την κοινωνική εν... Ελλάδα

15:1719/09

«Ρόκαραν» οι κρεοπώλες Θεσσαλονίκης στην 84η ΔΕΘ Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

15:1519/09

Novartis-Παπαγγελόπουλος: Ανύπαρκτα τα στοιχεία σε βάρος μου και σε βάρος Τσίπρα Πολιτική

15:0819/09

ΔΕΔΔΗΕ – Δωρεά μπαταριών στις βραχονησίδες Ρω και Στρογγύλη Ελλάδα

14:5819/09

Υπουργείο Εσωτερικών: 28 εκατ. ευρώ στους δήμους για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων Παιδεία

14:4819/09

Σεμινάρια επικοινωνίας για τους βουλευτές από Κ.Ο. της ΝΔ στη Βουλή Βουλή ,Πολιτική

14:3819/09

Έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το σχέδιο προστασίας της πρώτης κατοικίας ΕΕ ,Σημαντικά

14:2819/09

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση σε δύο υπό κατάληψη κτίρια στην Αχαρνών- Βρέθηκαν 269 αλλοδαποί Ελλάδα

14:0419/09

Λιγότερα τα κενά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση- Μετά τους πρώτους διορισμούς αναπληρωτών Παιδεία

13:5119/09

Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό στον Άγιο Δημήτριο Ελλάδα

13:4519/09

Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης- Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας η Euromedica Θεσσαλονίκη

13:3519/09

Το Σάββατο το μνημόσυνο του Κυριάκου Γριβέα Κοινωνία

13:2519/09

Χειροπέδες σε άνδρα με «βραχάκι» κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:1519/09

Εργαζόμενοι τράβηξαν αεροπλάνο για καλό σκοπό! (VIDEO) Ελλάδα

13:0519/09

Κουμουτσάκος: Χιλιάδες Σύροι μετανάστες μαζεύονται στη Σμύρνη Πολιτική

12:5519/09

Βρούτσης: 470.000 εκκρεμείς συντάξεις λιμνάζουν στο υπουργείο Πολιτική

12:4519/09

Παρέμβαση Βενιζέλου για την υπόθεση «Novartis» Κόμματα ,Πολιτική

12:3519/09

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου καλεί τον Γκαντς να σχηματίσει κυβέρνηση μαζί του Διεθνή

12:2519/09

Στοίχημα: Το Combo με αξία και τα πολλά γκολ που χρυσοπληρώνουν! Αθλητισμός

12:1519/09

Θεσσαλονίκη – «Φεύγουν» τα γκράφιτι από τα βαγόνια του Μετρό Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:0519/09

Ιατρικό Διαβαλκανικό: Στους κορυφαίους Χειρουργούς Παχυσαρκίας στον κόσμο ο Δρ. Η. Σδράλης Υγεία

11:5519/09

Ασφαλείς όλες οι σχολικές μονάδες της Αττικής Ελλάδα

11:4519/09

Αγώνες του Europa με… προηγούμενα Αθλητισμός

11:3519/09

Μενδώνη- Ακρόπολη: Νέο αναβατόριο και φωτισμός όπως το 2004 στο ΚΑΣ Πολιτισμός

11:2519/09

Αδ. Γεωργιάδης: Η χώρα έχει κανόνες και θα εφαρμόζονται από όλους Κόμματα ,Πολιτική

11:1619/09

Εκκενώθηκαν δύο καταλήψεις στην Αχαρνών- Σε δομές φιλοξενίας οι μετανάστες (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0819/09

To EEΘ καταγγέλλει μονομερείς πρακτικές της ΝΝ Hellas Οικονομία

11:0019/09

Εθνικό Κτηματολόγιο: Παράταση για Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη Ελλάδα ,Κοινωνία

10:5519/09

Ανεβαίνει το «Μακεδονία», τι λένε ΥΠΑ και Fraport Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

10:5119/09

Ευ. Αποστολάκης: Υπήρχαν πολλές στιγμές που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί σε Ίμια Ελλάδα

10:4219/09

Ξεκινούν την Παρασκευή οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ Ελλάδα ,Κοινωνία

10:3419/09

Χωρίς μαθήματα πολλά σχολεία στις 27 Σεπτεμβρίου Ελλάδα ,Παιδεία

10:2619/09

Φοιτητές: Άνοιξε η εφαρμογή για τις εγγραφές των πρωτοετών στα πανεπιστήμια Παιδεία

10:1719/09

Λ.Μπάρναρντ: Περισσότεροι πόροι για την ενδοοικογενειακή βία παρά για την τρομοκρατία Ελλάδα ,Κοινωνία

10:0919/09

Πηγές ΥΠΕΝ: Προς πλήρη αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ Οικονομία

10:0019/09

Τη Δευτέρα το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

09:5319/09

Ο Σταϊκούρας σήμερα στο Λονδίνο Οικονομία ,Πολιτική

09:4519/09

Βενζίνη: Σταθερές παραμένουν οι τιμές Οικονομία

09:4319/09

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τριών Ι.Χ. – Μία τραυματίας Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3719/09

Χωρίς νερό σε Σταυρούπολη και Πεύκα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:3019/09

120 δόσεις: 4 εκατομμύρια οφειλέτες χωρίς ρύθμιση Ελλάδα ,Οικονομία

09:2119/09

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας Ελλάδα ,Κοινωνία

09:1219/09

Αφγανιστάν: 20 νεκροί και 95 τραυματίες από επίθεση Διεθνή

09:0419/09

Καναδάς: Σάλος μετά τη δημοσίευση μιας «ρατσιστικής» φωτογραφίας του Τριντό Διεθνή

08:5619/09

Ν.Μπάρτλε: Η νέα ελληνική κυβέρνηση προχωρά με μεγάλη δυναμική και ταχύτητα Ελλάδα ,Πολιτική

08:4819/09

Τέλη Σεπτεμβρίου οι αυξημένες συντάξεις χηρείας Οικονομία

08:3919/09

Σήμερα τρυγάμε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στον αστικό αμπελώνα Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

08:2919/09

Πομπέο: Oι ΗΠΑ στηρίζουν το δικαίωμα της Σαουδικής Αραβίας στην αυτοάμυνα Διεθνή

08:2019/09

Μύκονος: 129.800 ευρώ το «φέσι» Ιταλού επιχειρηματία Ελλάδα ,Κοινωνία

08:1319/09

Τι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι το δικαιούνται Ελλάδα ,Κοινωνία

08:0519/09

Αγρίνιο: Τρελή καταδίωξη μετά από πυροβολισμούς Ελλάδα ,Κοινωνία

07:5519/09

Σάμος: 21 αλλοδαποί εντοπίστηκαν χθες βράδυ Ελλάδα ,Κοινωνία

07:4619/09

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε υπό κατάληψη κτίριο στην Αθήνα Ελλάδα ,Κοινωνία

07:4319/09

Χωρίς ρεύμα η Πολίχνη Θεσσαλονίκη

07:3719/09

Γκαζάκια σε ΕΛΤΑ στην Πεύκη Ελλάδα ,Κοινωνία

07:3619/09

Παγκόσμια απεργία για το κλίμα Θέματα GR Times ,Περιβάλλον

07:3219/09

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και πέτρες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:3019/09

ΝΕΟΓΑΛ: Eξαγωγές και νέες επενδύσεις χωρίς 1 ευρώ δάνεια Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:2019/09

Σούζαν Ίτον: Σοκαριστική η απολογία του δολοφόνου της Ελλάδα ,Κοινωνία

07:1219/09

Σχεδόν 50.000 μετανάστες στην Ελλάδα το πρώτο 7μηνο του 2019 Ελλάδα ,Κοινωνία

07:0019/09

Μεταβολή του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

06:3019/09

Reworks Festival: επίσημη έναρξη σήμερα Πολιτισμός

06:0019/09

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου το συνέδριο του ΚΜΟΠ Διάφορα ,Θεσσαλονίκη

05:3019/09

Η «Γέρμα» του Λόρκα μας περιμένει στο Θέατρο Αμαλία Πολιτισμός

05:0019/09

Η «Μαδαγασκάρη» της Dreamworks στο Αριστοτέλειον Χωρίς κατηγορία

04:3019/09

Σύντομα θα βρεθούμε στο… «Υπόγειο» του Θεάτρου Αυλαία Πολιτισμός

04:0019/09

«Οι 12 ένορκοι» επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη Πολιτισμός

03:3019/09

Ενδείξεις στην ηλικία των 8 ετών προδιαθέτουν την ανάπτυξη διαβήτη τύπου 2 Υγεία

03:0019/09

Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Πολιτισμός

02:3019/09

Το μήνυμα του Δαλάι Λάμα από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι Διεθνή