Λ.Κυρίζογλου στο GrTimes `Α Μέρος (VIDEO)

Λ.Κυρίζογλου στο GrTimes `Α Μέρος (VIDEO)

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Λάζαρος Κυρίζογλου,  μιλάει στη διαδικτυακή εκπομπή “Επί ποδός” της WebTV του Grtimes, στη Μαρία Σαμολαδά και τη Μαρία Στύλου, για τον Δήμο του, στον οποίο θα είναι και πάλι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Κυκλοφορεί στους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη και δείχνει να γνωρίζει κάθε δρόμο και κάθε πεζοδρόμιο σαν την παλάμη του, με τον κόσμο να τον χαιρετά αναγνωρίζοντας τον, αποδεικνύοντας έτσι πως δεν είναι ένας δήμαρχος που κρύβεται στο γραφείο του.

Μιλάει με καμάρι για τα έργα που ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του,  όπως ο νέος παιδικός σταθμός του Δήμου.

Επισημαίνει την αναγκαιότητα της απόδοσης των στρατοπέδων στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας, για χρήσεις κοινής ωφελείας και κοινωνικών υποδομών.

Δηλώνει απερίφραστα πως όταν τον πνίγει το δίκιο, δεν διστάζει να μιλήσει, όποιος και αν είναι απέναντί του, με πρόσφατο παράδειγμα το επεισόδιο και την λεκτική διαμάχη που είχε με τον κ. Σπίρτζη, στην τελετή παράδοσης της υπόγειας οδού στη Μενεμένη.

Ξεκαθαρίζει την κάθετη θέση του στη χρήση του ονόματος Μακεδονία και τέλος, αποκαλύπτει την ανήσυχη πλευρά του και την αγάπη του για την ποίηση, αλλά και την στιχουργική και εξηγεί γιατί αυτή δημιουργική του πλευρά, είναι πάντα χειρόγραφη.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top