Λ. Οικονόμου: Στην πρώτη γραμμή η ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων με 8.213.000 ελέγχους (VIDEO)

Λ. Οικονόμου: Στην πρώτη γραμμή η ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων με 8.213.000 ελέγχους (VIDEO)

Το σχέδιο της κυβέρνησης και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας και την αναβάθμιση του ρόλου της, ώστε να ανταποκριθεί στο έπακρο στις νέες προκλήσεις, στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αλλά και στη φύλαξη των συνόρων περιέγραψε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, Λευτέρης Οικονόμου, μιλώντας στην εκπομπή «SamTimes» της WebTv του GRTimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ κλήθηκε να κάνει ένα… flashback σε σημαντικές στιγμές της άκρως ενδιαφέρουσας πορείας, που είχε μέσα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο υπηρέτησε από το 1974, σε μάχιμες και επιτελικές υπηρεσίες, φθάνοντας μέχρι και την «κορυφή», καθώς διετέλεσε αρχηγός της ΕΛΑΣ από το 2009 έως το 2011. Και αυτές οι στιγμές δεν ήταν λίγες: Υπήρξε ο πρώτος Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είχε την ευθύνη για την επικοινωνιακή στρατηγική κατά την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων 17Ν κα ΕΛΑ, αλλά και κατά την προετοιμασία και οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, «των πρώτων που διοργανώθηκαν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη». Και όπως λέει σήμερα, «ήταν κορυφαία γεγονότα που είχαν στρέψει το βλέμμα της παγκόσμιας κοινότητα στην Ελλάδα».

Χαρακτηρίζει ιστορικές τις στιγμές που οδήγησαν στην εξάρθρωση της 17Ν ως συνέπεια της πολύ σημαντικής και συστηματικής δουλειάς που είχε γίνει και η οποία επιταχύνθηκε μετά την έκρηξη της βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού. «Βρισκόμασταν σε μια ατραπό η οποία έγινε… λεωφόρος», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου, ενώ αναφέρεται και στο βαρύ πλήγμα που πλήρωσε η χώρα την περίπου 30ετη περίοδο δραστηριοποίησης της 17Ν. Σχολιάζει τις… βόλτες και τις φωτογραφίσεις Κουφοντίνα στα σημεία όπου δολοφονήθηκαν αθώοι πολίτες υπογραμμίζοντας πως «ποτέ τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να μετανοήσουν και να ζητήσουν συγγνώμη, ενώ δεν έχουν αναλογιστεί ποτέ τη ζημιά που έκαναν στη χώρα, στην οικονομία της αλλά και στη διεθνή εικόνα της». Και βέβαια, όπως λέει ο υφυπουργός «ουδέποτε άνοιξε κουβέντα πώς θα ήταν η χώρα αν δεν είχαμε τα 27-30 χρόνια της τρομοκρατικής δράσης της 17Ν».

 

Χρονιά αλλαγών

Σήμερα, ο κ. Οικονόμου είναι ο πρώτος Στρατηγός εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος κατέχει –ως εξωκοινοβουλευτικός- το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης των δράσεων για τη μείωση της εγκληματικότητας. Ξεδιπλώνοντας στο GRTimes.gr τα σχέδια του υπουργείου και της κυβέρνησης θέτει ως προτεραιότητες την αναδιάρθρωση σε επίπεδο υπουργείου και Αρχηγείου-ώστε να υπάρχει ένα ευέλικτο σχήμα λήψης αποφάσεων που θα δρα με ταχύτητα και σε όλα τα επίπεδα-, καθώς και την αναβάθμιση και ίδρυση νέων τμημάτων και υπηρεσιών ώστε να προσαρμοστεί η Ελληνική Αστυνομία στις αλλαγές που γίνονται σε διεθνές επίπεδο. «Το 2021 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία θα έρθουν σημαντικά νομοσχέδια που θα αλλάξουν και θα αναβαθμίσουν το εκπαιδευτικό πλαίσιο για το σύνολο του προσωπικού της αστυνομίας ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που έρχονται από το 2030 και μετά», τονίζει.

Ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζει ότι έχουν γίνει σημαντικές δράσεις τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο κοινό επιχειρησιακό κέντρο που λειτουργεί πιλοτικά η ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή με στόχο αυτό το σχήμα να εφαρμοστεί και σε άλλους δήμους της χώρας.

Ανανέωση εξοπλισμού

Ο κ. Οικονόμου παραδέχεται πως τα τελευταία χρόνια –λόγω των μνημονιακών υποχρεώσεων- η ΕΛΑΣ αντιμετώπισε προβλήματα έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και υλικοτεχνικής υποδομής. Όμως, αυτό αλλάζει σήμερα, καθώς «είναι σε εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα που είχε ποτέ η Ελληνική Αστυνομία από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων όσον αφορά στην ανανέωση του εξοπλισμού με την προμήθεια οχημάτων, αλεξίσφαιρων γιλέκων και άλλων μέσων ατομικής προστασίας και μάλιστα υψηλής ποιότητας.

Στις προτεραιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περιλαμβάνονται επίσης η ενίσχυση των συνόρων, καθώς και η συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας για τη φύλαξη των πανεπιστημίων, «ένα θέμα που για πάρα πολλά χρόνια έχει ταλαιπωρήσει την πανεπιστημιακή κοινότητα, με την ανομία από συγκεκριμένες ομάδες που, χωρίς να έχουν σχέση με τα Πανεπιστήμια, τα είχαν μετατρέψει σε χώρους οργανωμένης εγκληματικότητας, σε ένα άβατο που ήταν βατό μόνο για τα μέλη αυτών των ομάδων, προσβάλλοντας τους φοιτητές και το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας».

Στην πρώτη γραμμή των ελέγχων

Ο κ. Οικονόμου μιλά ακόμη για τον σημαντικό ρόλο της ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας και απαντά με αριθμούς σε όσους την κατηγορούν ότι δεν πραγματοποιεί ελέγχους. «Από τον Μάρτιο έως και σήμερα η αστυνομία είναι στην ‘’πρώτη γραμμή’’ των ελέγχων. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν ανασταλεί οι άδειες για το προσωπικό, ενώ συνεχής ήταν η αναπροσαρμογή όλου του επιχειρησιακού σχεδιασμού, αλλά και του σχεδιασμού ανά περιοχή ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο. Από τον Μάρτιο έως σήμερα πραγματοποιήθηκαν 8.213.000  έλεγχοι, έχουν επιβληθεί 3.200.000 πρόστιμα και βεβαιώθηκε το ποσό των 51,7 εκατ. ευρώ στους παραβάτες»,  τονίζει ο κ. Οικονόμου ξεκαθαρίζοντας πως «τα πρόστιμα θα εισπραχθούν» και καλώντας τους παραβάτες «να μην ακούν ανεύθυνες ‘’φωνές» περί του αντιθέτου.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό η πλειοψηφία των πολιτών έχει συμμορφωθεί και ανταποκρίνεται συνειδητά στην έκκληση για τήρηση των μέτρων τα οποία «ήταν αποτελεσματικά και αναγνωρίζονται διεθνώς». Αυτό, όπως λέει ο ίδιος, οφείλεται στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο των γιατρών, στις οδηγίες των λοιμωξιολόγων, αλλά και στην ταχύτητα δράσης της κυβέρνησης που άκουγε «με προσοχή τις εισηγήσεις των επιστημόνων, λάμβανε τις αποφάσεις με πολύ σύνεση και δεν δίσταζε να κάνει γρήγορα τις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις».

Πολιτικός ή αστυνομικός;

Έχουν δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι θέσεις του κ. Οικονόμου για τα πάγια οικονομικά και θεσμικά αιτήματα των αστυνομικών, καθώς μπορεί σήμερα να συζητά μαζί τους από μια κυβερνητική θέση ωστόσο ήταν από τους πρωτεργάτες ίδρυσης της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και συμμετείχε δυναμικά στον αγώνα για την αναγνώριση του συνδικαλιστικού δικαιώματος στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα για την προσφορά του στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των αστυνομικών του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Α΄ Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

Όπως τονίζει ο κ. Οικονόμου, η αναγνώριση του συνδικαλιστικού δικαιώματος για τους αστυνομικούς ήταν ιστορική αλλαγή για την ΕΛΑΣ, ενώ δεν αισθάνεται πως σήμερα έχει… κόντρα ρόλο όταν έχει απέναντί του πρώην συναδέλφους του οι οποίοι ζητούν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους όπως την αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού. «Η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τα θέματα και διαχρονικά είναι κοντά στους αστυνομικούς, αλλά δίχως να λαϊκίζει», τονίζει ο υφυπουργός υπογραμμίζοντας πως –με δεδομένες τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας- στην παρούσα φάση «προτάξαμε να δοθεί βαρύτητα στην υλικοτεχνική υποδομή». Ωστόσο «είναι γνωστό το προσωπικό ενδιαφέρον του ίδιου του πρωθυπουργού για τα οικονομικά προβλήματα του προσωπικού της ΕΛΑΣ». Έτσι, όπως λέει, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων.

«Το ενδιαφέρον της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ, αλλά και της κυβέρνησης  για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλους τους τομείς είναι ειλικρινές και αμείωτο», διαβεβαιώνει ο κ. Οικονόμου ο οποίος, πάντως, δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση ικανοποίησης των αιτημάτων για συγκεκριμένες κατηγορίες αστυνομικών. «Δεν ήμουν ποτέ σύμφωνος με μονομερείς επιδοματικές πολιτικές και χορηγήσεις σε επιμέρους ομάδες της ΕΛΑΣ διότι δημιουργούν ανισότητες», ξεκαθαρίζει.

Τέλος ο κ. Οικονόμου αναφέρεται στη μακρά πορεία συμπόρευσής του με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην αμοιβαία σχέση, εμπιστοσύνης και σεβασμού, αλλά και στη συναντίληψή τους σε θέματα που έχουν σχέση με τον επιχειρησιακό τομέα της ΕΛΑΣ.

Και βέβαια καλείται να απαντήσει και σε ένα προσωπικό ερώτημα: Αισθάνεται πολιτικός ή αστυνομικός;

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13:1506/03

Γεραπετρίτης: Άνοιγμα της αγοράς μέσα στο Μάρτιο Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

13:0006/03

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Κουφοντίνα (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

12:5406/03

Κουφοντίνας: Επεισόδια στην Αθήνα – Προσήχθη ο γιος του (VIDEO) Ελλάδα

12:4506/03

Μιγκέλ Αντούνες Ράμος: Ο νικητής του νέου βραβείου στη μνήμη του Δημήτρη Εϊπίδη Πολιτισμός

12:2806/03

Κορωπί: Νεκρός άνδρας στις γραμμές του προαστιακού Ελλάδα

12:1306/03

Νικολάου: Ο Κουφοντίνας αποδέχθηκε τον ορό Ελλάδα ,Πολιτική

12:0006/03

Θεμιστοκλέους: Τέλη Απριλίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών Κορωνοϊός ,Πολιτική

11:4506/03

Έρχονται αλλαγές στο Twitter: Δοκιμάζει το «undo send» Τεχνολογία

11:3406/03

Εύοσμος: Πορεία διαμαρτυρίας για την κρατική διαχείριση της πανδημίας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

11:3006/03

Θεσ/νίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή αλλοδαπών Θεσσαλονίκη

11:2806/03

Δήμος Θεσσαλονίκης: Αντίδραση για τον τρόπο εκλογής νέου προέδρου Δ.Σ. Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

11:1506/03

Πέτσας: Τη Δευτέρα κατατίθενται 300.000 ευρώ σε κάθε σεισμόπληκτο δήμο Ελλάδα ,Πολιτική

11:0306/03

Ψυχολογική υποστήριξη των σεισμόπληκτων της Θεσσαλίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

11:0006/03

Ο Ρούμπλεφ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Ρότερνταμ Αθλητισμός

10:4506/03

ΕΛΑΣ: Οδηγίες για σεξουαλική κακοποίηση Ελλάδα

10:3006/03

Διήμερη επίσκεψη της Κατ. Σακελλαρόπουλου στη Ρόδο Ελλάδα

10:1506/03

Στη Βουλή η συμφωνία Δημοσίου – Ελληνικός Χρυσός Βουλή ,Επιχειρήσεις

10:0006/03

ΟΠΕΚΑ: Είκοσι ερωτήσεις-απαντήσεις για το επίδομα γέννησης Κοινωνία

09:4506/03

Στις σεισμόπληκτες περιοχές σήμερα ο Αλ. Τσίπρας Πολιτική

09:3006/03

Καραμανλής: Δώσαμε λύση για το μετρό Θεσ/νίκης, εμβληματικό το flyover Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Πολιτική

09:2206/03

Καπραβέλος: Ο Μάρτιος τελευταίος μήνας της νόσου- φόβος για τις μεταλλάξεις Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:1506/03

Το Φως των Ποιητών-Υπόσχεση ατελείωτη, μιας λύπης, μιας ελπίδας! Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

09:0206/03

Λαγκαδάς: Επίθεση με μολότοφ στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκη

08:4506/03

Νάουσα – Αποκριά 2021: Λείπουν οι ήχοι των ζουρνάδων Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Ελλάδα

08:3006/03

Λουκέτα στο 35% των γυμναστηρίων – Έτσι διδάσκεται η γυμναστική στην τηλεκπαίδευση Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

08:1606/03

Δημοσκόπηση GPO: Με 13,7% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

08:0006/03

Επενδυτικό ενδιαφέρον για χώρους logistics σε Σίνδο και Καλοχώρι Real Estate ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

07:3006/03

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

00:0206/03

Σεισμός Ελασσόνα: Ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν διαμονή στους σεισμόπληκτους Κοινωνία

23:5905/03

Βέλγιο: Η κυβέρνηση θα επαναπατρίσει παιδιά μαχητών του ISIS Διεθνή

23:5005/03

ΗΠΑ: Μείωση κρουσμάτων για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο Χωρίς κατηγορία

23:4705/03

Μέρκελ σε Ερντογάν: Διάλογος στη βάση του διεθνούς δικαίου για επίλυση των διαφορών Διεθνή

23:4005/03

Πάπας Φραγκίσκος: «Ας σιγήσουν τα όπλα» Διεθνή

23:3005/03

Στη Ρόδο αύριο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου Πολιτική

23:2505/03

Κοντοζαμάνης: Οι επόμενες 15 ημέρες είναι κρίσιμες για το ΕΣΥ Κορωνοϊός ,Πολιτική

23:2005/03

ΗΠΑ: Επίσκεψη των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας σε Ιαπωνία-Νότια Κορέα Διεθνή

23:1905/03

Ρότερνταμ: Ήττα και αποκλεισμός στα προημιτελικά του διπλού για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά Αθλητισμός

23:1505/03

Άντονι Φάουτσι: Τι είπε για τα εμβόλια, τις παρενέργειες και την Ελλάδα Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:1005/03

Νέο ρεκόρ θανάτων στη Βραζιλία – Μπολσονάρου: «Σταματήστε το κλαψούρισμα» Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:0805/03

«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου Αθλητισμός

23:0005/03

Κορωνοϊός: Μεγάλη αύξηση μολύνσεων στη Λομβαρδία Διεθνή

22:5605/03

Κ. Παπαζάχος: Θα είναι απίθανο να μην γίνουν και άλλοι ισχυροί μετασεισμοί Κοινωνία

22:5005/03

Βρετανία: Αυξάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στα εμβόλια Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4005/03

Δ. Βαρτζόπουλος: Απογοητευτικό το Νέο Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για την Μετανάστευση Κόμματα ,Πολιτική

22:3505/03

Μήνυμα Γερμανίας σε Άγκυρα: «Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας» Διεθνή

22:3105/03

Ακόμη 92 δικαστές αντιτίθενται στην ανακοίνωση της ΕΔΕ για Κουφοντίνα Κοινωνία

22:3005/03

Μεταφέρεται σε άλλο νοσοκομείο για ανάρρωση ο πρίγκιπας Φίλιππος Διεθνή

22:2505/03

Σχολεία: Τι θα γίνει με τις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις Παιδεία

22:2005/03

Σε Αίγυπτο και Κύπρο τη Δευτέρα ο Δένδιας Πολιτική

22:1505/03

Κώστας Δόξας: Το παρασκήνιο, οι καταγγελίες και η αποχώρηση από το YFSF Lifestyle

22:1005/03

Κορωνοϊός: Η Πολωνία δεν θα αγοράσει το ρωσικό εμβόλιο Διεθνή

22:0505/03

Αυθαίρετα: Παράταση ενός έτους για τα δικαιολογητικά υπαγωγής στη νομοθεσία Κοινωνία

22:0005/03

Έφηβοι: Πτώση του δείκτη νοημοσύνης λόγω συχνής χρήσης κάνναβης Κοινωνία

21:5005/03

Β. Πατουλίδου για εργασίες συντήρησης: Πρώτο μέλημα η βελτίωση της ποιότητας ζωής Β.Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:4305/03

Μετακινήσεις για ψώνια: Τι θα αλλάξει μετά το lockdown Κοινωνία

21:4005/03

Πάτμος και Χαλκιδική στις «μυστικές» παραλίες της Ευρώπης Διεθνή ,Κοινωνία

21:3505/03

Α. Σκέρτσος: Τα περιοριστικά μέτρα αποδίδουν Ελλάδα ,Κορωνοϊός

21:3005/03

Ανακαλύφθηκε εξωπλανήτης «υπέρ-Γη» κατάλληλος για μελέτη της ατμόσφαιράς του Επιστήμη

21:2505/03

Χρ. Σταϊκούρας: Η ελληνική οικονομία άντεξε Οικονομία ,Πολιτική

21:2005/03

Η Γιορτή της Γαλλοφωνίας στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

21:1805/03

Κύπρος: 57.926 τεστ κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο Διεθνή ,Κορωνοϊός

21:1505/03

Σεισμός στην Ελασσόνα: 520 σπίτια κρίθηκαν μη κατοικήσιμα Κοινωνία

21:1305/03

Συνάντηση Γεωργιάδη-Σταμπουλίδη με εργαζόμενους στις Λαϊκές Αγορές Κοινωνία

21:1005/03

Κεντρική Μακεδονία: Μείωση των θανατηφόρων τροχαίων τον περασμένο Φεβρουάριο Β.Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0505/03

Δήλωση γιατρών Κουφοντίνα: Δεν μας αφήνουν να τον δούμε, κινδυνεύει με αιφνίδιο θάνατο Κοινωνία

21:0005/03

Χαλκίδα: Ανήλικοι έκλεψαν πετρέλαιο από απορριμματοφόρο Ελλάδα

20:5005/03

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση έχει αποτύχει – Άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών Κορωνοϊός ,Πολιτική

20:4505/03

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις των ενστόλων για το νέο μισθολόγιο Ελλάδα

20:4005/03

Άρτα: Συνελήφθη αλλοδαπός για υποθέσεις κλοπών Ελλάδα

20:3705/03

ΚΕΔΕ: Δεν έχουμε παραλάβει κανένα πόρισμα από την Επιτροπή Κοντιάδη Ελλάδα

20:3505/03

Συνελήφθη 35χρονος για επεισόδιο στην Χαριλάου μετά το τέλος του αγώνα Θεσσαλονίκη

20:3505/03

Τον Απρίλιο στο «Παπανικολάου» οι 18 κλίνες ΜΕΘ-δωρεά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Υγεία

20:3205/03

Θεσσαλονίκη: «Καμπάνες» σε ιδιοκτήτες κατοικιδίων για βόλτα χωρίς λουρί Κοινωνία

20:3005/03

Μπον: Η ΕΕ πρέπει να είναι ενωμένη σε ό,τι αφορά τα ρωσικά και κινεζικά εμβόλια Διεθνή ,Κορωνοϊός

20:2005/03

Κομισιόν: Οι μπλοκαρισμένες δόσεις της Ιταλίας παραμένουν στην AstraZeneca Διεθνή ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ