Για τους επόμενους στόχους της Σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας ΚΡΙ ΚΡΙ, μίλησε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Leader του GrTimes.gr, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Παναγιώτης Τσινάβος.
«Θέλουμε να γίνουμε πρώτοι παγκόσμια στο αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι», αυτός είναι ο φιλόδοξος στόχος της ΚΡΙ ΚΡΙ, όπως τόνισε ο επιτυχημένος επιχειρηματίας μιλώντας στις δημοσιογράφους Άννη Καρολίδου και Μαρία Σαμολαδά.
Ο επικεφαλής της εταιρείας που κάνει εξαγωγικά άλματα, έχοντας πάντα παραγωγική βάση στις Σέρρες και ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα το ποιοτικό γάλα που παράγεται στην κοιλάδα του Στρυμόνα, αναφέρεται στην πορεία που διένυσε η ΚΡΙ ΚΡΙ από το 1954 ως σήμερα.
Ο κ. Τσινάβος αναλύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική γαλακτοβιομηχανία, την στρατηγική επιλογή για παραγωγή προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία, τη συνεχή έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων που απαντάνε στις τάσεις της διεθνούς αγοράς.