Η μαζική εστίαση «έθρεψε» την ανάπτυξη της «Χούτος Α.Ε.» που με βάση στη Θεσσαλονίκη και 15 παραρτήματα πανελλαδικά, πιάνει πλέον τζίρους της τάξης των 12 εκατ. ευρώ και σχεδιάζει επέκταση με νέες εγκαταστάσεις όπως και έξοδο στο εξωτερικό, με κατεψυγμένο ελληνικό φαγητό. Για τη δραστηριότητα της «Χούτος», μίλησε στην εκπομπή LEADER του GrTimes.gr και την Άννη Καρολίδου, η κα. Μαρία Χούτου, διευθύνουσα σύμβουλος της επιχείρησης, μίας εταιρείας που «κρατάει γερά» και στην αγορά των κοινωνικών εκδηλώσεων, ενώ σε συνεργασία με συγγενή εταιρικά σχήματα, έχει μπει και στη διαχείριση χώρων φιλοξενίας.
Μαρία Χούτου: 12 εκατ. τζίρος, 20.000 μερίδες φρέσκου φαγητού την ημέρα
