Γ. Πάιδας στο GrTimes: Στόχος μου η εκπροσώπηση εργαζομένων και συνταξιούχων στην Ε.Ε.

SamTimes, Σημαντικά   | 15/05/2019 | 07:30

Ο πρώτος βορειοελλαδίτης πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ETUC (διοίκηση ευρωπαϊκών συνδικάτων) και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πάιδας μιλάει στην web εκπομπή «SamTimes» του Grtimes.gr και στη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά, μεταξύ άλλων, για το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος για την Ευρώπη.

Από τα φοιτητικά του χρόνια είχε ενεργό πολιτική και συνδικαλιστική δράση, είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας (ΟΚΕ) κι έχει συμμετάσχει σε πολλές Επιτροπές γνωμοδότησης νομοσχεδίων της Βουλής.

Όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί, ο κ. Πάιδας εξηγεί πως δεν διαφέρουν από αυτά που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με την διαφορά όμως πως «οι εκπαιδευτικοί έχουν στις τύχες τους το μέλλον των ελληνοπαίδων. Τα προβλήματα αυτά έχουν ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω των μνημονιακών επιταγών, κυρίως ως προς τη στενότητα ύπαρξης ανθρώπινου δυναμικού. Τον Σεπτέμβριο, για να ξεκινήσει η χρονιά σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προσλάβει 23.000 εκπαιδευτικούς, με ελαστικές μορφές εργασίας, για να λειτουργήσει το δημόσιο σύστημα παιδείας. Αν σε αυτά προσθέσετε το ότι υστερούμε σε υλικοτεχνική υποδομή, οι μισθοί τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουν καταβαραθρωθεί, καταλαβαίνεται ότι οι συνθήκες απόδοσης έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Οφείλω όμως να πω ότι οι εκπαιδευτικοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μην λείπει τίποτα, τουλάχιστον από τη βασική παρεχόμενη παιδία».

Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν σε σχολεία, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Πάιδας τονίζει πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που δεν πρέπει να εστιαστεί μόνο στον χώρο της Παιδείας. Περιγράφει μάλιστα πως το ’90 είχε εκδοθεί ειδικό εγχειρίδιο για το θέμα της Μακεδονίας και «ήρθε ο καιρός που δικαιωθήκαμε απόλυτα. Για εμάς, το θέμα της Μακεδονίας αλλά και το βορειοηπειρωτικό, ήταν πρωτεύουν θέμα. Ως ΔΑΚΕ δασκάλων είχαμε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις ενίσχυσης των δασκάλων που κάνουν μαθήματα στη Βόρειο Ήπειρο».

Για την… εξέλιξη της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για τις σχέσεις της χώρας με την Αλβανία, ο κ. Πάιδας, όπως και η ΝΔ, θέτει ζήτημα άσκησης βέτο. «Κατά συντριπτική πλειοψηφία έχει χαρακτηριστεί ως μία αντεθνική Συμφωνία που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. Για εμάς, τη ΝΔ, δεν πρόκειται να την κάνουμε διαχειρίσιμη, όσον αφορά στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Όπως είπε και ο πρόεδρος κ. Μητσοτάκης, θα δώσουμε τη μάχη ούτως ώστε στα επόμενα βήματα του βορείου κράτους των Σκοπίων, που είναι οι ενταξιακές σχέσεις στην Ε.Ε., να κάνουμε χρήση των βέτο σε όλες τις επαφές κι επιτροπές συζητήσεων μεταξύ Σκοπίων και Ε.Ε. Εάν οι βόρειοι γείτονές μας θελήσουν να μπει σε μία νέα βάση η συμφωνία των σχέσεών μας, πάντα υπέρ των ιστορικών καταγεγραμμένων δικαίων του ελληνικού κράτους και της Μακεδονίας, τότε μπορούμε στο μέλλον να δώσουμε τη συγκατάθεσή μας. Αλλά, εμείς ως νέα Κυβέρνηση, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνεχίσουμε την περαιτέρω συζήτηση για τις σχέσεις Σκοπίων – Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ίδιο ισχύει και για το θέμα της Αλβανίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δώσαμε την έγκρισή μας να μπει στην ατλαντική συμμαχία, στο ΝΑΤΟ. Βλέπουμε πως η κυβέρνηση του κ. Ράμα στέκεται εντελώς εχθρικά απέναντι στη χώρα μας. Δεν είναι μόνο το πάγιο θέμα της Τσαμουριάς, εσχάτως, βάζουν θέμα διευθέτησης θαλασσίων ζωνών, θέμα συνόρων και το κυριότερο, η αντεθνική πολιτική που ασκείται απέναντι στην ελληνική, εθνική μειονότητα, στην οποία καταπατούνται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα», υπογραμμίζει.

Μιλώντας για τους ψηφοφόρους της νέας γενιάς που θα προσέλθουν στις κάλπες για πρώτη φορά, ο κ. Πάιδας υποστηρίζει πως πλέον οι νέοι είναι ιδιαίτερα ενημερωμένοι. «Όταν ξεκίνησε η κρίση, τα παιδιά αυτά ήταν δέκα ετών. Θέλοντας και μη λοιπόν, βλέποντας τις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι τους, έχουν ενημερωθεί κι από την εσωτερική κρίση αλλά και από την μεγάλη πατρίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που από αυτούς χρηματοδοτούμαστε κι ελεγχόμαστε ακόμα και σήμερα και περιμένουμε τα επόμενα βήματα που θα μας βγάλουν από τα μεγάλα αδιέξοδα».

Η επιθυμία του να ριχτεί στη μάχη των εκλογών της Ευρωβουλής ξεκίνησε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά και από την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές επιτροπές, ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής των ευρωπαϊκών συνδικάτων. Στόχος του, να μεταφέρει τα προβλήματα και τις αγωνίες των εργαζομένων και των συνταξιούχων, στα ευρωπαϊκά όργανα. «Διαπίστωσα πως η φωνή έκφρασης των προβλημάτων των Ελλήνων εργαζόμενων, σε όλους τους τομείς, δεν υπήρχε. Προσπάθησα λοιπόν με όλους μου τις δυνάμεις να εκφράσουμε σε όλες αυτές τις επιτροπές, τα προβλήματα των Ελλήνων εργαζόμενων καθώς και των συνταξιούχων. Θέλω να υπάρξει μία φωνή που θα μεταφέρει τα προβλήματα και τις αγωνίες των Ελλήνων εργαζόμενων στα ευρωπαϊκά όργανα. Πιστεύω πως έχω δείξει δείγματα γραφής με όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα σε αυτό το επίπεδο».

Για την βαρύτητα της ψήφου στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο κ. Πάιδας τονίζει πως «οι πολίτες δεν πρέπει να στείλουν στη Βουλή άτομα του star system σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, πρέπει να είναι άνθρωποι υπεύθυνοι, που έχουν δείξει δείγματα γραφής στην έως τώρα πορεία τους, είναι δίπλα στον ελληνικό λαό και γνωρίζουν τα προβλήματά του και γι΄ αυτά θ΄ αγωνιστούν. Ας μην δώσουμε για ακόμη μία φορά την ψήφο μας σε χαλαρές προσωπικότητες που έχουν μόνο στο μυαλό τους τον παχυλό μισθό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή την προσωπική τους καριέρα που μπορεί να μην του ξαναδούμε πέραν από την τωρινή προεκλογική περίοδο».

Ως μεγαλύτερο πρόβλημα, στο δίλημμα «αποχή» ή «άνοδος της ακροδεξιάς», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, λέει η «αποχή». Για την αύξηση των ακραίων στοιχείων στους κόλπους της Ε.Ε. τονίζει πως «είναι κάτι που πρέπει να το δει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον κεντρικό πυρήνα στόχευσης πολιτικής, ειδικά οι αρμόδιοι των κρατών που έχουν ειδικό βάρος, όπως η Γερμανία, η Γαλλία κ.ο.κ. Με τις πολιτικές τους, ειδικά την τελευταία δεκαετία, έχουν οδηγήσει σε αυτό το χάσμα, ειδικά το οικονομικό, μεταξύ Βορρά – Νότου και Ανατολής – Δύσης. Αυτή η λανθάνουσα πολιτική, οδήγησε στην έξαρση των ευρωσκεπτικιστών και της ακροδεξιάς. Μόνο με την ισόρροπη διαχείριση όλων των θεμάτων, με πρώτο και κύριο την οικονομική πολιτική, θα καταπολεμηθεί αυτό το φαινόμενο».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

09:2516/07

Επενδύσεις 200 εκατ. ευρώ σε νέα τρένα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Επιχειρήσεις

09:1416/07

Η Βρετανία δεν θα εκδώσει τον Ασάνζ σε χώρα όπου κινδυνεύει με θανατική ποινή Διεθνή

09:0416/07

Αβραμόπουλος: Nα τροποποιηθεί ο Κανονισμός του Δουβλίνου ΕΕ ,Πολιτική

08:5616/07

Δολοφονία Suzanne Eaton-Η κάμερα ασφαλείας και το άγνωστο περιστατικό που «ξεκλείδωσαν»... Ελλάδα

08:5016/07

Η ζωή μετά τη Βουλή- Το επόμενο βήμα των πρώην βουλευτών Θεσσαλονίκης Παραπολιτικά ,Σημαντικά

08:4416/07

Τι ώρα θα χτυπάει το κουδούνι στα σχολεία Πολιτική

08:2716/07

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρέγκλινγκ σήμερα Πολιτική

08:2216/07

Χαλκιδική: Χρεώνουν έως και 2.000% επιπλέον για την επιδιόρθωση των ζημιών Β.Ελλάδα

08:1516/07

Αδιάλλακτη στάση τηρεί η Άγκυρα-Αψηφά τα μέτρα Βαλκάνια

08:0816/07

Πέτσας: Mέσα στο 2020 η κυβέρνηση θα θέσει την ανάγκη μείωσης των πλεονασμάτων Κόμματα ,Πολιτική

08:0116/07

Handelsblatt: «Τα φιλόδοξα σχέδια Μητσοτάκη» Διεθνή

08:0016/07

ΕΒΖ: Χρέη και υψηλό κόστος την κρατάνε στη ΜΕΘ Επιχειρήσεις ,Σημαντικά

08:0016/07

Στ.Αρναουτάκης στο GrTimes: Ο Απ.Τζιτζικώστας είναι άξιος και ικανός Περιφερειάρχης, μα... SamTimes ,Web TV ,Σημαντικά

07:5716/07

Μ. Βορίδης: «Ο ευρωπαίος αγρότης στο επίκεντρο των συζητήσεων για τη μελλοντική ΚΑΠ» Αγροτικά ,Πολιτική

07:5416/07

Και δεύτερη κλοπή χρηματοκιβωτίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκη

07:4416/07

ΕΚ: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αντιμέτωπη με μια κρίσιμη ψηφοφορία ΕΕ

07:3716/07

Διαγωνισμός από τον ΕΟΠΥΥ για ταχυμεταφορά φαρμάκων υψηλού κόστους Υγεία

07:3516/07

Δεύτερο market test για LNG στην Αλεξανδρούπολη Ενέργεια

07:3116/07

4η Ευρω-Αραβική Σύνοδος- «Μια Στρατηγική Συνεργασία» Οικονομία

07:2416/07

Τζούφη για κατάργηση ασύλου: Στηρίζεται σε επιχειρηματολογία συκοφάντησης των πανεπιστη... Πολιτική

07:1716/07

Ελευσίνα 2021 – Animasyros: Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός animation Ελλάδα ,Πολιτισμός

07:0316/07

Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα -Ξεκινά η επέλαση του «Αντίνοου» Ελλάδα ,Σημαντικά

06:3016/07

Νέο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων στον Δήμο Λαγκαδά Δήμοι

06:0016/07

Σημαντική ανακάλυψη από επιστήμονες για τη νευρική ανορεξία Διάφορα

05:3016/07

Δήμος Θηβαίων: Διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμοι

03:3016/07

Ψωρίαση και ήλιος πάνε μαζί; Τι λένε οι ειδικοί Υγεία

03:0016/07

Ηλιακό έγκαυμα – Βήματα για γρήγορη θεραπεία (VIDEO) Υγεία

02:3016/07

Η Τερέζα Μέι και… οι χορευτικές της ικανότητες (VIDEO) Διεθνή

02:0016/07

Σάλος: Ζευγάρι σκότωσε λιοντάρι και μετά φιλήθηκε όλο καμάρι (ΦΩΤΟ) Διεθνή ,Περιβάλλον

01:3016/07

Ο υγιεινός τρόπος ζωής μας προστατεύει από την άνοια Υγεία

01:0016/07

Ελιές στο δέρμα – Πότε γίνονται ανησυχητικές Υγεία

00:3016/07

Πανσέληνος με περίπατο στην Πλάκα Πολιτισμός

00:0016/07

ΟΗΕ: Η πείνα στον κόσμο συνεχίζει να αυξάνεται Διεθνή

23:5015/07

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει την πολιτική ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες Κόμματα ,Πολιτική

23:4215/07

Γονείς τέρατα στη Γαλλία: Βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν το κοριτσάκι τους Διεθνή

23:4015/07

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο Κόμματα ,Πολιτική

23:3015/07

Βραβεύθηκε το νοσοκομείο Ρεθύμνου Ελλάδα ,Υγεία

23:2015/07

ΟΗΕ: 20 εκατομμύρια παιδιά χάνουν σωτήρια για τη ζωή τους εμβόλια Διεθνή

23:1915/07

Ζάκυνθος: Ξεσπά ο πατροκτόνος – «Η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννή... Ελλάδα ,Κοινωνία

23:1015/07

Συνάντηση Μ. Βαρβιτσιώτη με τον Πρέσβη της Φινλανδίας Πολιτική

23:0015/07

Ερντογάν για Αιγαίο, Κύπρο: Αυτοί που βρίσκουν δίκιο στην απέναντι πλευρά έχουν ξεγελαστεί Διεθνή

22:5115/07

Νέες ξενοφοβικές δηλώσεις Τραμπ: «Αν δεν είστε χαρούμενοι εδώ, μπορείτε να φύγετε» Διεθνή

22:4215/07

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Αυτός είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος (VIDEO) Ελλάδα ,Σημαντικά

22:2715/07

Μπουτάρης για τους διαγωνισμούς στην καθαριότητα: Άνθρακες ο θησαυρός Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

22:1515/07

ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαηλίδου: Άθλια η αναφορά της – Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει... Κόμματα ,Πολιτική

22:0115/07

Θεσσαλονίκη: Εγκρίθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των 54ων «Δημητρίων» Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

21:5215/07

Στις 29 Ιουλίου η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο- Τηλεφωνική επικοινωνία με Αναστασιάδη Πολιτική

21:4315/07

Πύρινα μέτωπα στη νότια Γαλλία- Πάνω από 2.500 κατασκηνωτές απομακρύνθηκαν Διεθνή

21:3515/07

Αυγενάκης: Πολιτική προτεραιότητα να στηρίξουμε τον «καθαρό» αθλητισμό Κόμματα ,Πολιτική

21:2615/07

Επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Βόρεια Μακεδονία Διεθνή

21:1715/07

Θεσσαλονίκη: Δημιουργία πάρκου για άτομα με αναπηρία στην Τούμπα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:0815/07

Ναύπακτος: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών από την κακοκαιρία Ελλάδα ,Κοινωνία

21:0015/07

Κρήτη: Νεκρή τουρίστρια σε φαράγγι – Έκανε πεζοπορία και κατέρρευσε Ελλάδα ,Κοινωνία

20:5115/07

ΚΙΝΑΛ: Ασπιρίνες οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για το μεταναστευτικό Κόμματα ,Πολιτική

20:4215/07

Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία Διεθνή

20:3215/07

ΕΕ: Τα μέτρα που υιοθέτησαν οι 28 κατά της Τουρκίας Διεθνή ,Σημαντικά

20:2515/07

Εφ όλης της ύλης συζήτηση στην συνάντηση Μητσοτάκη -Σαμαρά Κόμματα ,Πολιτική

20:1615/07

Κρήτη: Συνελήφθη ανήλικος που λήστεψε περιπτερά Ελλάδα ,Κοινωνία

20:0715/07

Αντιπαράθεση Μπουτάρη – Αβαρλή για τον ισολογισμό Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:5615/07

Τζιτζικώστας: Θετική η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να διασφαλίσει την κυβερνησιμότητα τω... Περιφέρειες

19:4715/07

Κύκλοι ΥΠΕΝ για ΔΕΗ: Η κατάληξη του διαγωνισμού για τις λιγνιτικές μονάδες δείχνει την ... Ενέργεια

19:3915/07

Στο Δημαρχείο Πολυγύρου η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή Κόμματα ,Πολιτική

19:3015/07

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Σίσι και Γκουαϊδό Πολιτική

19:2315/07

Παραιτείται από υπουργός Άμυνας η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν Διεθνή

19:1015/07

Γ. Μπέζος στο GrTimes: Είναι ύποπτο να είσαι αγαπητός σε όλους (VIDEO) SamTimes ,Σημαντικά

19:0515/07

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Σαμαρά Κόμματα ,Πολιτική

19:0215/07

Δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου: Στα χέρια της αστυνομίας ένας 27χρονος- Σεξουαλικά... Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

19:0015/07

H Αlpha Bank και η δράση «Μαζί, με στόχο την υγεία» Επιχειρήσεις

18:5115/07

A.Γεωργιάδης: Η Ελλάδα θα γίνει η πιο ελκυστική χώρα για επενδύσεις Οικονομία ,Πολιτική

18:3915/07

Κεραμέως: Το κουδούνι στα σχολεία θα κτυπάει στις 8:15 Παιδεία ,Πολιτική

18:2015/07

Ο Τσίπρας προανήγγειλε τη δημιουργία νέου μαζικού, λαϊκού κόμματος Πολιτική ,Σημαντικά

18:0815/07

Σύλληψη 27χρονου για τη δολοφονία της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον Κοινωνία

18:0715/07

Κώστας Αγοραστός σε GRTimes.gr: «Η κάθε Περιφέρεια στην χώρα είναι κλειδί ανάπτυξης» Περιφέρειες ,Σημαντικά

18:0015/07

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον Αμερικανό πρέσβη Πολιτική

17:3715/07

Έκτακτη ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης για τα καιρικά φαινόμενα Δήμοι ,Περιφέρειες

17:3715/07

ΙCAP: Ασθενική ανάκαμψη 1,3% το α’ τρίμηνο 2019 Οικονομία ,Σημαντικά

17:2715/07

«Σκούπα» από την Οικονομική Αστυνομία σε νησιά Οικονομία

17:1915/07

Η Huawei έτοιμη να απολύσει εκατοντάδες στις ΗΠΑ Επιχειρήσεις

17:1315/07

Στην Ελασσόνα δημιουργείται ανοικτό κέντρο εμπορίου Οικονομία

17:0915/07

Έρευνα για το όχημα του Μεταγωγών που έκανε… φτερά Κοινωνία

17:0115/07

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Σταϊκούρα με Κλάους Ρέγκλινγκ Οικονομία

16:5615/07

Ο «Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου στο Θέατρο Κήπου Πολιτισμός

16:5315/07

Kιλκίς: Σύλληψη «Ρομπέν των Δασών» με …ναρκωτικά Κοινωνία

16:5115/07

Έκανε παραλία στις Καβουρότρυπες… ιδιωτική (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

16:4415/07

Νέα Μουδανιά: Έκλεβαν κάρτες και έκαναν αγορές Κοινωνία

16:4015/07

Η Λωξάντρα στο Θέατρο Δάσους Πολιτισμός

16:3615/07

Με εντολή Κικίλια τρεις θέσεις παθολόγων στο νοσοκομείο Λήμνου Πολιτική ,Υγεία

16:3615/07

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Ανατολική Μάνη Ελλάδα

16:3015/07

Toc Toc στο Θέατρο Δάσους Πολιτισμός

16:2115/07

Επίσκεψη της Lidl Ελλάς στις εγκαταστάσεις του προμηθευτή «Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ» Επιχειρήσεις

16:1915/07

Η «Μύλοι Θράκης» στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Επιχειρήσεις

16:1115/07

Γερμανία προς Τουρκία: Σταματήσετε τις παράνομες γεωτρήσεις ΕΕ

16:0415/07

Συνεδριάζει η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

16:0115/07

Συνάντηση Δένδια με Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες Πολιτική

15:4815/07

Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας για την καταβολή συντάξεων Οικονομία

15:4715/07

Το «Ίριδα» στην εξυπηρέτηση των δημοτών Λαγκαδά Δήμοι

15:3215/07

Αύξηση 35% στα έσοδα από τον τουρισμό στο Α’τρίμηνο 2019 Σημαντικά ,Τουρισμός