Γ. Πάιδας στο GrTimes: Στόχος μου η εκπροσώπηση εργαζομένων και συνταξιούχων στην Ε.Ε.

Γ. Πάιδας στο GrTimes: Στόχος μου η εκπροσώπηση εργαζομένων και συνταξιούχων στην Ε.Ε.
SamTimes, Σημαντικά   | 15/05/2019 | 07:30

Ο πρώτος βορειοελλαδίτης πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ETUC (διοίκηση ευρωπαϊκών συνδικάτων) και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πάιδας μιλάει στην web εκπομπή «SamTimes» του Grtimes.gr και στη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά, μεταξύ άλλων, για το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος για την Ευρώπη.

Από τα φοιτητικά του χρόνια είχε ενεργό πολιτική και συνδικαλιστική δράση, είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας (ΟΚΕ) κι έχει συμμετάσχει σε πολλές Επιτροπές γνωμοδότησης νομοσχεδίων της Βουλής.

Όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί, ο κ. Πάιδας εξηγεί πως δεν διαφέρουν από αυτά που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με την διαφορά όμως πως «οι εκπαιδευτικοί έχουν στις τύχες τους το μέλλον των ελληνοπαίδων. Τα προβλήματα αυτά έχουν ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω των μνημονιακών επιταγών, κυρίως ως προς τη στενότητα ύπαρξης ανθρώπινου δυναμικού. Τον Σεπτέμβριο, για να ξεκινήσει η χρονιά σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προσλάβει 23.000 εκπαιδευτικούς, με ελαστικές μορφές εργασίας, για να λειτουργήσει το δημόσιο σύστημα παιδείας. Αν σε αυτά προσθέσετε το ότι υστερούμε σε υλικοτεχνική υποδομή, οι μισθοί τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουν καταβαραθρωθεί, καταλαβαίνεται ότι οι συνθήκες απόδοσης έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Οφείλω όμως να πω ότι οι εκπαιδευτικοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μην λείπει τίποτα, τουλάχιστον από τη βασική παρεχόμενη παιδία».

Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν σε σχολεία, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Πάιδας τονίζει πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που δεν πρέπει να εστιαστεί μόνο στον χώρο της Παιδείας. Περιγράφει μάλιστα πως το ’90 είχε εκδοθεί ειδικό εγχειρίδιο για το θέμα της Μακεδονίας και «ήρθε ο καιρός που δικαιωθήκαμε απόλυτα. Για εμάς, το θέμα της Μακεδονίας αλλά και το βορειοηπειρωτικό, ήταν πρωτεύουν θέμα. Ως ΔΑΚΕ δασκάλων είχαμε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις ενίσχυσης των δασκάλων που κάνουν μαθήματα στη Βόρειο Ήπειρο».

Για την… εξέλιξη της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για τις σχέσεις της χώρας με την Αλβανία, ο κ. Πάιδας, όπως και η ΝΔ, θέτει ζήτημα άσκησης βέτο. «Κατά συντριπτική πλειοψηφία έχει χαρακτηριστεί ως μία αντεθνική Συμφωνία που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. Για εμάς, τη ΝΔ, δεν πρόκειται να την κάνουμε διαχειρίσιμη, όσον αφορά στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Όπως είπε και ο πρόεδρος κ. Μητσοτάκης, θα δώσουμε τη μάχη ούτως ώστε στα επόμενα βήματα του βορείου κράτους των Σκοπίων, που είναι οι ενταξιακές σχέσεις στην Ε.Ε., να κάνουμε χρήση των βέτο σε όλες τις επαφές κι επιτροπές συζητήσεων μεταξύ Σκοπίων και Ε.Ε. Εάν οι βόρειοι γείτονές μας θελήσουν να μπει σε μία νέα βάση η συμφωνία των σχέσεών μας, πάντα υπέρ των ιστορικών καταγεγραμμένων δικαίων του ελληνικού κράτους και της Μακεδονίας, τότε μπορούμε στο μέλλον να δώσουμε τη συγκατάθεσή μας. Αλλά, εμείς ως νέα Κυβέρνηση, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνεχίσουμε την περαιτέρω συζήτηση για τις σχέσεις Σκοπίων – Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ίδιο ισχύει και για το θέμα της Αλβανίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δώσαμε την έγκρισή μας να μπει στην ατλαντική συμμαχία, στο ΝΑΤΟ. Βλέπουμε πως η κυβέρνηση του κ. Ράμα στέκεται εντελώς εχθρικά απέναντι στη χώρα μας. Δεν είναι μόνο το πάγιο θέμα της Τσαμουριάς, εσχάτως, βάζουν θέμα διευθέτησης θαλασσίων ζωνών, θέμα συνόρων και το κυριότερο, η αντεθνική πολιτική που ασκείται απέναντι στην ελληνική, εθνική μειονότητα, στην οποία καταπατούνται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα», υπογραμμίζει.

Μιλώντας για τους ψηφοφόρους της νέας γενιάς που θα προσέλθουν στις κάλπες για πρώτη φορά, ο κ. Πάιδας υποστηρίζει πως πλέον οι νέοι είναι ιδιαίτερα ενημερωμένοι. «Όταν ξεκίνησε η κρίση, τα παιδιά αυτά ήταν δέκα ετών. Θέλοντας και μη λοιπόν, βλέποντας τις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι τους, έχουν ενημερωθεί κι από την εσωτερική κρίση αλλά και από την μεγάλη πατρίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που από αυτούς χρηματοδοτούμαστε κι ελεγχόμαστε ακόμα και σήμερα και περιμένουμε τα επόμενα βήματα που θα μας βγάλουν από τα μεγάλα αδιέξοδα».

Η επιθυμία του να ριχτεί στη μάχη των εκλογών της Ευρωβουλής ξεκίνησε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά και από την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές επιτροπές, ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής των ευρωπαϊκών συνδικάτων. Στόχος του, να μεταφέρει τα προβλήματα και τις αγωνίες των εργαζομένων και των συνταξιούχων, στα ευρωπαϊκά όργανα. «Διαπίστωσα πως η φωνή έκφρασης των προβλημάτων των Ελλήνων εργαζόμενων, σε όλους τους τομείς, δεν υπήρχε. Προσπάθησα λοιπόν με όλους μου τις δυνάμεις να εκφράσουμε σε όλες αυτές τις επιτροπές, τα προβλήματα των Ελλήνων εργαζόμενων καθώς και των συνταξιούχων. Θέλω να υπάρξει μία φωνή που θα μεταφέρει τα προβλήματα και τις αγωνίες των Ελλήνων εργαζόμενων στα ευρωπαϊκά όργανα. Πιστεύω πως έχω δείξει δείγματα γραφής με όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα σε αυτό το επίπεδο».

Για την βαρύτητα της ψήφου στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο κ. Πάιδας τονίζει πως «οι πολίτες δεν πρέπει να στείλουν στη Βουλή άτομα του star system σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, πρέπει να είναι άνθρωποι υπεύθυνοι, που έχουν δείξει δείγματα γραφής στην έως τώρα πορεία τους, είναι δίπλα στον ελληνικό λαό και γνωρίζουν τα προβλήματά του και γι΄ αυτά θ΄ αγωνιστούν. Ας μην δώσουμε για ακόμη μία φορά την ψήφο μας σε χαλαρές προσωπικότητες που έχουν μόνο στο μυαλό τους τον παχυλό μισθό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή την προσωπική τους καριέρα που μπορεί να μην του ξαναδούμε πέραν από την τωρινή προεκλογική περίοδο».

Ως μεγαλύτερο πρόβλημα, στο δίλημμα «αποχή» ή «άνοδος της ακροδεξιάς», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, λέει η «αποχή». Για την αύξηση των ακραίων στοιχείων στους κόλπους της Ε.Ε. τονίζει πως «είναι κάτι που πρέπει να το δει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον κεντρικό πυρήνα στόχευσης πολιτικής, ειδικά οι αρμόδιοι των κρατών που έχουν ειδικό βάρος, όπως η Γερμανία, η Γαλλία κ.ο.κ. Με τις πολιτικές τους, ειδικά την τελευταία δεκαετία, έχουν οδηγήσει σε αυτό το χάσμα, ειδικά το οικονομικό, μεταξύ Βορρά – Νότου και Ανατολής – Δύσης. Αυτή η λανθάνουσα πολιτική, οδήγησε στην έξαρση των ευρωσκεπτικιστών και της ακροδεξιάς. Μόνο με την ισόρροπη διαχείριση όλων των θεμάτων, με πρώτο και κύριο την οικονομική πολιτική, θα καταπολεμηθεί αυτό το φαινόμενο».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5929/05

Φ. Γεννηματά: Μετρό στη Θεσσαλονίκη όσο το δυνατόν γρηγορότερα Θεσσαλονίκη ,Κόμματα

23:5229/05

Κορωνοϊός: Συνολικά 362.028 θάνατοι παγκοσμίως Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:5029/05

Πλακιωτάκης: Στήριξη της ακτοπλοΐας και ναυτικών Βουλή

23:4729/05

Εξάρθρωση συμμορίας: Πάνω από 400 ληστείες και κλοπές! Επικαιρότητα ,Κοινωνία

23:4029/05

Θεοχάρης: Τρεις πρωτοβουλίες για τον εσωτερικό τουρισμό Πολιτική ,Τουρισμός

23:3029/05

Έναρξη αιτήσεων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμοι ,Κοινωνία

23:2529/05

Το ΥΠΕΞ για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά Επικαιρότητα ,Πολιτική

23:2029/05

ΠΚΜ: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης Κοινωνία ,Περιφέρειες

23:1529/05

Κατηγορία-χάδι για τον δολοφόνο του Φλόιντ στη Μινεάπολη Διεθνή

23:1029/05

Κορωνοϊός: Ένα «έξυπνο» τσιρότο και ένα δαχτυλίδι τα νέα «όπλα» Κορωνοϊός

23:0529/05

Πιο «αμυντική» Ευρώπη ζητούν οι 4 ισχυροί της Ε.Ε. ΕΕ

23:0029/05

Ιράν – Covid-19: Κορύφωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:5629/05

Πτήσεις εξωτερικού και στο «Μακεδονία» από 15 Ιουνίου Θεσσαλονίκη ,Τουρισμός

22:5029/05

ΗΠΑ-Covid-19: Νοσοκομεία σταματούν τη χρήση υδροξυχλωροκίνης Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4429/05

Τραμπ: Οι ΗΠΑ σταματούν τη χρηματοδότηση στον ΠΟΥ Διεθνή ,Κορωνοϊός

22:4029/05

Συνέλευση του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων Ειδήσεις ,Ενέργεια

22:3329/05

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Εν ψυχρώ δολοφονία στη Βούλα Κοινωνία

22:3029/05

Η Μ. Παναγοπούλου για το πρώτο της βιβλίο «Πενθερές» (ΗΧΗΤΙΚΟ) Πολιτισμός

22:2029/05

Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση στήριξε την τοπική αυτοδιοίκηση Οικονομία

22:1329/05

Τουρκία: φιέστα Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά Ελλάδα

22:1029/05

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνοι χειρισμοί στα εθνικά θέματα Πολιτική

22:0629/05

Λύση για την κηδεία της μητέρας του 60χρονου άπορου Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

22:0029/05

Περίδης: Η συναισθηματική ταραχή δημιουργεί τέχνη (ΗΧΗΤΙΚΟ) Κορωνοϊός ,Πολιτισμός

21:5029/05

Γεωργιάδης: Ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις ,Πολιτική

21:4029/05

Αποδοκιμάζει το ΥΠΠΟ την προσευχή στην Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ) Διεθνή ,Κοινωνία

21:3029/05

Γρ. Τάσιος: «Κρας τεστ» οι πρώτοι Βαλκάνιοι τουρίστες στη Β. Ελλάδα Κορωνοϊός ,Τουρισμός

21:2029/05

Υλοποιείται το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς «Thess Intec» Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

21:1529/05

Γεωτρήσεις νότια του Καστελόριζου ανακοίνωσε η Τουρκία Διεθνή ,Κοινωνία

21:1029/05

Πότε θα ανοίξει το Λούβρο Διεθνή

21:0029/05

Δ. Δέλτα: Όλα έτοιμα για την επιστροφή μαθητών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Β.Ελλάδα ,Δήμοι

20:5129/05

Δολοφονία Φλόιντ-Μινεάπολη: Συνελήφθη ο αστυνομικός Διεθνή ,Σημαντικά

20:5029/05

ΠΚΜ: Δράσεις κατά του καπνίσματος Κοινωνία ,Περιφέρειες

20:4029/05

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Προσφορές και περισσότερα τρένα από Δευτέρα Κοινωνία ,Σημαντικά

20:3029/05

ΟΑΣΘ: Επαναφορά νυχτερινής γραμμής Ν1: ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη

20:2029/05

Από Δευτέρα αιτήσεις για κοινωνικό τουρισμό και κατασκηνώσεις Κοινωνία

20:1029/05

Δράσεις εθελοντισμού από τον Δήμο Θεσσαλονίκης Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

20:0029/05

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν από Δευτέρα Επιχειρήσεις ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:5029/05

Α. Τζιτζικώστας: Επενδύει σε τουριστικές καμπάνιες Περιφέρειες ,Τουρισμός

19:4629/05

Θεσ/νικη-τώρα: Συγκέντρωση για αστυνομική βια και Μινεάπολη Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:4029/05

ΚΑΠΗ Μενεμένης: Λειτουργία Κέντρου Αιμοληψίας Δήμοι ,Υγεία

19:3029/05

Γερμανία-Covid-19: Πάνω από 8.000 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

19:2029/05

Θεαματική αυλαία στο 22ο ΦΘΝ Πολιτισμός

19:1429/05

«Καθαρό και σφραγισμένο» για την ασφάλεια των πελατών Τουρισμός

19:1029/05

ΣΕΒΕ: Προτάσεις για στήριξη των επιχειρήσεων Επιχειρήσεις

19:0029/05

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη – Σίσι Διεθνή

18:5029/05

Τρίκαλα: 73χρονος ξυλοκόπησε την 77χρονη σύζυγό του Ελλάδα ,Κοινωνία

18:4529/05

Κ. Μητσοτάκης: Νέα πραγματικότητα για την οικονομία Κοινωνία ,Οικονομία

18:4029/05

Πίθηκοι έκλεψαν δείγματα αίματος ασθενών με covid-19 Διεθνή

18:3029/05

Γεραπετρίτης: Επικίνδυνη η λογική των επιδομάτων Κόμματα ,Πολιτική

18:2529/05

Κρατούσε το πτώμα της γιαγιάς της στον καταψύκτη για 15 χρόνια Διεθνή

18:2029/05

Αναζητά τους δικούς της ηλικιωμένη που βρέθηκε στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:1029/05

Παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Ολυμπιακού Χωριού στο Υφ. Αθλητισμού Αθλητισμός ,Ελλάδα ,Πολιτική

18:0529/05

Σ. Αναστασιάδης : Οι Έλληνες του Εξωτερικού νιώθουν περήφανοι για την Ελλάδα Βουλή

18:0029/05

Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου θα γίνουν εργασίες Κοινωνία ,Περιφέρειες

17:5429/05

Κορωνοϊός: 5 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός ,Σημαντικά ,Υγεία

17:5129/05

Θεσ/νικη: Δράση αλληλεγγύης για τον βιασμό 19χρονης στη Ρόδο (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

17:5029/05

Οι πίνακες με τα ποσά αποζημίωσης για ιδιοκτήτες ακινήτων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

17:4029/05

Αραμπατζή: Στη… φόρα τα στοιχεία για παράνομες ελληνοποιήσεις Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Βουλή

17:3029/05

Νέα δίκη για τον γνωστό ηθοποιό για τον βιασμό του οδηγού ταξί Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2029/05

Ερντογάν: Ρατσιστικός και φασιστικός ο φόνος του Τζορτζ Φλόιντ Χωρίς κατηγορία

17:1729/05

ΟΑΣΑ: Αυτές είναι οι νέες τιμές στα εισιτήρια των ΜΜΜ Ελλάδα ,Κοινωνία

17:1029/05

Τι απαντά το Υπ. Παιδείας στην καταγγελία Φίλη Ελλάδα ,Παιδεία ,Πολιτική

17:0029/05

Συνεχής συνεργασία Ε.Ε.Α. – ΑΑΔΕ για καταβολή των 800 ευρώ Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

16:5029/05

Επίθεση με βιτριόλι: Κλείνει ο κύκλος των υπόπτων Ελλάδα ,Κοινωνία

16:5029/05

Τραγική ιστορία: Πέθανε η μητέρα του και μένει άστεγος Θέματα GR Times ,Κοινωνία

16:4029/05

Ν. Μηταράκης: «Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις» Κοινωνία

16:3729/05

Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του Ελλάδα ,Πολιτική

16:3029/05

Κρήτη: Τηλεδιάσκεψη Κουράκη- Κεραμέως Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

16:2829/05

Κατέρρευσε η παραλία της Νέας Ηράκλειας (ΦΩΤΟ+VIDEO) Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:2029/05

Twitter: Ο Τραμπ απαντά με νέα επίθεση Διεθνή

16:1329/05

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία μυστήριο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:1029/05

Συμπαράσταση στους καλλιτέχνες από το ΠΑΜΑΚ Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

16:1029/05

Συνελήφθη διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Αθλητισμός

16:0029/05

Ευρωζώνη: Γκάζι…στις χορηγήσεις δανείων ΕΕ ,Επιχειρήσεις

15:5529/05

Καιρός: Μαύρισε ο ουρανός στην ΒΑ Ελλάδα Ελλάδα ,Κοινωνία

15:5029/05

Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:4529/05

Πέτσας: Η Ελλάδα πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά Ελλάδα ,Πολιτική

15:4029/05

Βιβλίο του Δ. Μάρδα με τίτλο «2015. Το ημερολόγιο του τρόμου» Ελλάδα

15:3729/05

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

15:3529/05

Εγκλωβισμένοι σε μεταλλικά κουτιά…οι μαθητές Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

15:3029/05

Νέες πρακτικές για την επικοινωνία με κωφούς Κοινωνία

15:1029/05

Εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε πολυτελή ΙΧ Ελλάδα ,Κοινωνία

15:0029/05

Κτηματολόγιο: Πότε αρχίζει η ανάρτηση στην Αθήνα Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4529/05

ΑΠΘ: Υποδέχεται το θερινό σχολείο τεχνητής νοημοσύνης Παιδεία ,Τεχνολογία

14:4429/05

O όμιλος Eunice μέλος στο δίκτυο Hubject Ενέργεια ,Επιχειρήσεις

14:4029/05

Συνελήφθη… live, το συνεργείο του CNN στη Μινεάπολη (VIDEO) Διεθνή

14:3429/05

Zoρπίδης για Ηλιάδη: Οι διαφωνίες είναι πολυτέλεια σε καιρό «πολέμου» Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

14:3029/05

«Κόντρα» Κεραμέως – Φίλη για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση Βουλή ,Ελλάδα ,Παιδεία

14:1529/05

ΥΠΑΑΤ: Στην εξισωτική αποζημίωση οι δικαιούχοι συντάξεων χηρείας Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία ,Ελλάδα

14:0829/05

Παρέμβαση Βόζεμπεργκ για την αλλοίωση του ιστορικού χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

14:0529/05

Πώς θα εφαρμοστεί o μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

14:0029/05

Κουπόνια σε πολύτεκνους για ψώνια στις λαϊκές αγορές Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

13:5329/05

Μείωση ΦΠΑ: Δείτε σε ποια προϊόντα θα εφαρμοστεί Κοινωνία ,Οικονομία ,Σημαντικά

13:4529/05

Βρούτσης: Κανένας εργαζόμενος απροστάτευτος Βουλή ,Ελλάδα ,Πολιτική

13:3529/05

Πρέπει να φοράμε μάσκα και στο σπίτι; Κορωνοϊός

13:3029/05

Σε «μίνι καζίνο» είχε μετατραπεί κατάστημα στην Αττική Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

13:3029/05

Σχέσεις… οργής. Η Λίβερπουλ και η Θάτσερ Αθλητισμός

13:2229/05

Η Ελλάδα εμπνέει εμπιστοσύνη Άρθρα

13:1729/05

Οι 29 χώρες που ανοίγουν τα σύνορα για τους τουρίστες Ελλάδα ,Τουρισμός

13:1529/05

Κορωνοϊός: Ποιους εργαζόμενους… απειλεί περισσότερο Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

13:0029/05

Στεφανής: Ο Ερντογάν «στοχεύει» στην ίδια την Κωνσταντινούπολη Διεθνή ,Ελλάδα ,Πολιτική

12:5529/05

Νέα κρούσματα στον οικισμό Ρομά στη Λάρισα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

12:5029/05

Τι λέει η ΝΔ για την απόπειρα επίθεσης στον Δ. Σταμάτη Ελλάδα ,Πολιτική

12:4529/05

Τρόφιμος ψυχιατρείου τραυμάτισε γιατρό με αιχμηρό αντικείμενο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:3529/05

Στοίχημα προγνωστικά: Γκολ στην Λευκορωσία, συνδυασμός στην Τσεχία Αθλητισμός

12:3029/05

Στην Κομοτηνή η Κ. Σακελλαροπούλου – Με ποιους συναντήθηκε Ελλάδα

12:2229/05

Πιερία – Βόλβη: Αγώνας επιβίωσης για τα ενοικιαζόμενα Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

12:2129/05

Στο ΥΜΑΘ αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

12:1529/05

Θεσ/νίκη: 13 συλλήψεις για ναρκωτικά σε 24 ώρες Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:0029/05

Δήμος Σιθωνίας: Παραλαβή νέων μηχανημάτων έργων (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Δήμοι

11:5129/05

Η Τουρκία εξέδωσε Navtex νότια της Κρήτης Διεθνή ,Ελλάδα ,Σημαντικά

11:4529/05

Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Αθλητισμός

11:4029/05

Το Twitter κατέβασε το tweet του Τραμπ Διεθνή

11:3029/05

Πέθανε η ηθοποιός Μαρία Αναστασίου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

11:1529/05

Υπ.Παιδείας: Τι προβλέπει το ν/σ για την «Αναβάθμιση του Σχολείου» Ελλάδα ,Παιδεία ,Σημαντικά

11:0929/05

Ο… προσκυνητής ήταν κλέφτης- Δεν άφησε καντήλι για καντήλι! Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

11:0029/05

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος Ελλάδα ,Κοινωνία ,Υγεία

10:4529/05

ΗΠΑ-Covid-19: Πάνω από 100.000 οι νεκροί Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:3429/05

Εξιχνίαση οπαδικού επεισοδίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:3229/05

Η αντιμετώπιση του covid-19 από τα Διμερή Επιμελητήρια στη Ν.Α. Ευρώπη Αγροτική Οικονομία ,Κορωνοϊός

10:3029/05

Βραζιλία-Covid-19: Εφιάλτης δίχως τέλος Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1529/05

ΗΠΑ: Τρίτη νύχτα βίαιων επεισοδίων στη Μινεσότα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:1029/05

Θεσ/νίκη: Κομβόι λεωφορείων σε πορεία διαμαρτυρίας (VIDEO) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

10:1029/05

Θεσσαλονίκη: Μηχανοκίνητη πορεία και στα δυτικά (ΤΩΡΑ) (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

10:0029/05

Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτυου Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4929/05

Σεισμός στη Βέροια Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4529/05

Τηλεδιάσκεψη Κ. Μητσοτάκη με ελληνικές επιχειρήσεις τεχνολογίας Ελλάδα ,Πολιτική

09:3129/05

«Παρέλαση» τουριστικών λεωφορείων στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ) Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

09:3029/05

Πώς θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Ελλάδα ,Κοινωνία ,Πολιτική

09:1529/05

Κορωνοϊός: Λήξη συναγερμού για το 3χρονο προσφυγόπουλο Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:0029/05

Μεταμόρφωση: Ληστές ΑΤΜ άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών Ελλάδα ,Κοινωνία

08:4729/05

Ερντογάν: Επιμένει για τη σημερινή φιέστα στην Αγιά Σοφιά Βαλκάνια ,Διεθνή ,Κοινωνία

08:4529/05

Κορωνοϊός: Υψηλότερος ο κίνδυνος για ηλικιωμένους διαβητικούς Κορωνοϊός ,Υγεία

08:3029/05

Τα κρίσιμα σημεία για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων Θέματα GR Times ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ