Γ. Πάιδας στο GrTimes: Στόχος μου η εκπροσώπηση εργαζομένων και συνταξιούχων στην Ε.Ε.

SamTimes, Σημαντικά   | 15/05/2019 | 07:30

Ο πρώτος βορειοελλαδίτης πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ETUC (διοίκηση ευρωπαϊκών συνδικάτων) και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πάιδας μιλάει στην web εκπομπή «SamTimes» του Grtimes.gr και στη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά, μεταξύ άλλων, για το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος για την Ευρώπη.

Από τα φοιτητικά του χρόνια είχε ενεργό πολιτική και συνδικαλιστική δράση, είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδας (ΟΚΕ) κι έχει συμμετάσχει σε πολλές Επιτροπές γνωμοδότησης νομοσχεδίων της Βουλής.

Όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί, ο κ. Πάιδας εξηγεί πως δεν διαφέρουν από αυτά που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με την διαφορά όμως πως «οι εκπαιδευτικοί έχουν στις τύχες τους το μέλλον των ελληνοπαίδων. Τα προβλήματα αυτά έχουν ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω των μνημονιακών επιταγών, κυρίως ως προς τη στενότητα ύπαρξης ανθρώπινου δυναμικού. Τον Σεπτέμβριο, για να ξεκινήσει η χρονιά σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να προσλάβει 23.000 εκπαιδευτικούς, με ελαστικές μορφές εργασίας, για να λειτουργήσει το δημόσιο σύστημα παιδείας. Αν σε αυτά προσθέσετε το ότι υστερούμε σε υλικοτεχνική υποδομή, οι μισθοί τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουν καταβαραθρωθεί, καταλαβαίνεται ότι οι συνθήκες απόδοσης έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Οφείλω όμως να πω ότι οι εκπαιδευτικοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μην λείπει τίποτα, τουλάχιστον από τη βασική παρεχόμενη παιδία».

Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν σε σχολεία, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Πάιδας τονίζει πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που δεν πρέπει να εστιαστεί μόνο στον χώρο της Παιδείας. Περιγράφει μάλιστα πως το ’90 είχε εκδοθεί ειδικό εγχειρίδιο για το θέμα της Μακεδονίας και «ήρθε ο καιρός που δικαιωθήκαμε απόλυτα. Για εμάς, το θέμα της Μακεδονίας αλλά και το βορειοηπειρωτικό, ήταν πρωτεύουν θέμα. Ως ΔΑΚΕ δασκάλων είχαμε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις ενίσχυσης των δασκάλων που κάνουν μαθήματα στη Βόρειο Ήπειρο».

Για την… εξέλιξη της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και για τις σχέσεις της χώρας με την Αλβανία, ο κ. Πάιδας, όπως και η ΝΔ, θέτει ζήτημα άσκησης βέτο. «Κατά συντριπτική πλειοψηφία έχει χαρακτηριστεί ως μία αντεθνική Συμφωνία που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. Για εμάς, τη ΝΔ, δεν πρόκειται να την κάνουμε διαχειρίσιμη, όσον αφορά στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Όπως είπε και ο πρόεδρος κ. Μητσοτάκης, θα δώσουμε τη μάχη ούτως ώστε στα επόμενα βήματα του βορείου κράτους των Σκοπίων, που είναι οι ενταξιακές σχέσεις στην Ε.Ε., να κάνουμε χρήση των βέτο σε όλες τις επαφές κι επιτροπές συζητήσεων μεταξύ Σκοπίων και Ε.Ε. Εάν οι βόρειοι γείτονές μας θελήσουν να μπει σε μία νέα βάση η συμφωνία των σχέσεών μας, πάντα υπέρ των ιστορικών καταγεγραμμένων δικαίων του ελληνικού κράτους και της Μακεδονίας, τότε μπορούμε στο μέλλον να δώσουμε τη συγκατάθεσή μας. Αλλά, εμείς ως νέα Κυβέρνηση, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνεχίσουμε την περαιτέρω συζήτηση για τις σχέσεις Σκοπίων – Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ίδιο ισχύει και για το θέμα της Αλβανίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δώσαμε την έγκρισή μας να μπει στην ατλαντική συμμαχία, στο ΝΑΤΟ. Βλέπουμε πως η κυβέρνηση του κ. Ράμα στέκεται εντελώς εχθρικά απέναντι στη χώρα μας. Δεν είναι μόνο το πάγιο θέμα της Τσαμουριάς, εσχάτως, βάζουν θέμα διευθέτησης θαλασσίων ζωνών, θέμα συνόρων και το κυριότερο, η αντεθνική πολιτική που ασκείται απέναντι στην ελληνική, εθνική μειονότητα, στην οποία καταπατούνται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα», υπογραμμίζει.

Μιλώντας για τους ψηφοφόρους της νέας γενιάς που θα προσέλθουν στις κάλπες για πρώτη φορά, ο κ. Πάιδας υποστηρίζει πως πλέον οι νέοι είναι ιδιαίτερα ενημερωμένοι. «Όταν ξεκίνησε η κρίση, τα παιδιά αυτά ήταν δέκα ετών. Θέλοντας και μη λοιπόν, βλέποντας τις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι τους, έχουν ενημερωθεί κι από την εσωτερική κρίση αλλά και από την μεγάλη πατρίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που από αυτούς χρηματοδοτούμαστε κι ελεγχόμαστε ακόμα και σήμερα και περιμένουμε τα επόμενα βήματα που θα μας βγάλουν από τα μεγάλα αδιέξοδα».

Η επιθυμία του να ριχτεί στη μάχη των εκλογών της Ευρωβουλής ξεκίνησε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά και από την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές επιτροπές, ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής των ευρωπαϊκών συνδικάτων. Στόχος του, να μεταφέρει τα προβλήματα και τις αγωνίες των εργαζομένων και των συνταξιούχων, στα ευρωπαϊκά όργανα. «Διαπίστωσα πως η φωνή έκφρασης των προβλημάτων των Ελλήνων εργαζόμενων, σε όλους τους τομείς, δεν υπήρχε. Προσπάθησα λοιπόν με όλους μου τις δυνάμεις να εκφράσουμε σε όλες αυτές τις επιτροπές, τα προβλήματα των Ελλήνων εργαζόμενων καθώς και των συνταξιούχων. Θέλω να υπάρξει μία φωνή που θα μεταφέρει τα προβλήματα και τις αγωνίες των Ελλήνων εργαζόμενων στα ευρωπαϊκά όργανα. Πιστεύω πως έχω δείξει δείγματα γραφής με όλα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα σε αυτό το επίπεδο».

Για την βαρύτητα της ψήφου στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο κ. Πάιδας τονίζει πως «οι πολίτες δεν πρέπει να στείλουν στη Βουλή άτομα του star system σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, πρέπει να είναι άνθρωποι υπεύθυνοι, που έχουν δείξει δείγματα γραφής στην έως τώρα πορεία τους, είναι δίπλα στον ελληνικό λαό και γνωρίζουν τα προβλήματά του και γι΄ αυτά θ΄ αγωνιστούν. Ας μην δώσουμε για ακόμη μία φορά την ψήφο μας σε χαλαρές προσωπικότητες που έχουν μόνο στο μυαλό τους τον παχυλό μισθό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή την προσωπική τους καριέρα που μπορεί να μην του ξαναδούμε πέραν από την τωρινή προεκλογική περίοδο».

Ως μεγαλύτερο πρόβλημα, στο δίλημμα «αποχή» ή «άνοδος της ακροδεξιάς», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, λέει η «αποχή». Για την αύξηση των ακραίων στοιχείων στους κόλπους της Ε.Ε. τονίζει πως «είναι κάτι που πρέπει να το δει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον κεντρικό πυρήνα στόχευσης πολιτικής, ειδικά οι αρμόδιοι των κρατών που έχουν ειδικό βάρος, όπως η Γερμανία, η Γαλλία κ.ο.κ. Με τις πολιτικές τους, ειδικά την τελευταία δεκαετία, έχουν οδηγήσει σε αυτό το χάσμα, ειδικά το οικονομικό, μεταξύ Βορρά – Νότου και Ανατολής – Δύσης. Αυτή η λανθάνουσα πολιτική, οδήγησε στην έξαρση των ευρωσκεπτικιστών και της ακροδεξιάς. Μόνο με την ισόρροπη διαχείριση όλων των θεμάτων, με πρώτο και κύριο την οικονομική πολιτική, θα καταπολεμηθεί αυτό το φαινόμενο».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12:0021/05

Σπίρτζης: Σε λίγο το «Αθήνα- Θεσσαλονίκη» με τραίνο κάτω από 3:30′ (φωτό) Θεσσαλονίκη ,Πολιτική ,Σημαντικά

11:1021/05

Μητσοτάκης:«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί ταξική πολιτική, υπερφορολογεί τη μεσαία τάξη για να δώσ... Πολιτική

11:0021/05

«Αν χρειαστεί οι νέοι θα πάρουν την κατάσταση της πόλης στα χέρια τους» Δήμοι ,Συνεντέυξεις ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

10:5621/05

Συλλήψεις ατόμων που πέταξαν τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια-Φάρσα οι εκρηκτικο... Θεσσαλονίκη

10:3621/05

Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη

10:2621/05

Τσακαλώτος: Η Αριστερά πρέπει να είναι ηγεμονική και στην οικονομία και στην κοινωνία Πολιτική

10:1621/05

Τσίπρας: Θα μετατρέψουμε την ευημερία των αριθμών και σε ευημερία των ανθρώπων Πολιτική

10:0621/05

«Stop» σε συνεργασίες με μοντέλα κάτω των 18 ετών από Gucci, Alexander McQueen και Sain... Lifestyle ,Διάφορα

09:4221/05

Μακελειό στο Κράιστσερτς: Νέα δίωξη για διάπραξη τρομοκρατικής ενέργειας απαγγέλθηκε εν... Διεθνή

09:3521/05

Ορφανός: «Να είστε βέβαιοι ότι θα σας προστατεύσουμε-Σε ό,τι χρειάζεται θα έχετε εσείς ... Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

09:3221/05

Ζορπίδης: «Οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθαν να μας ακούσουν, φαίνεται τα ξέρουν όλα» Οικονομία

09:2521/05

ΥΠΟΙΚ: Aπαντήσεις για τη ρύθμιση οφειλών στην Εφορία (Παραδείγματα) Οικονομία

09:1921/05

Πανό για τον Κουφοντίνα στο Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη (VIDEO) Θεσσαλονίκη

09:1321/05

Συνάντηση Τσίπρα-Μπαρνιέ στο Μέγαρο Μαξίμου Πολιτική

09:1021/05

Καλοκαιρινή ακαδημία Θεάτρου Σοφούλη-Δείτε πότε ξεκινά, τι μαθήματα περιλαμβάνει Πολιτισμός

08:5621/05

Ο ΔΕΔΔΗΕ συζητά την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών Ενέργεια

08:4921/05

Παρέμβαση υπέρ Κουφοντίνα στο εκλογικό κέντρο του Α. Τζιτζικώστα Θεσσαλονίκη

08:4221/05

Παράταση από τις ΗΠΑ στις αμερικανικές εταιρείες για συνέχιση συναλλαγών με την Huawei Διεθνή ,Τεχνολογία

08:3421/05

Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ: Μη αναμενόμενη η απόφαση του ΣτΕ για δώρα – επιδόματα Ελλάδα

08:3021/05

Β. Πατουλίδου: Δεν είναι λίγες οι φορές που ούρλιαξα «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο» Σημαντικά ,Συνεντέυξεις ,Συνέντευξεις

08:2721/05

Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου για την άδεια του Κουφοντίνα Χωρίς κατηγορία

08:2021/05

Όλυμπος: Με ελικόπτερο στη Θεσσαλονίκη οι δύο τραυματίες ορειβάτες Ελλάδα

08:1521/05

Deutsche Bank: Ακριβή σε βενζίνη και… iPhones η Ελλάδα-Χαμηλή ποιότητα ζωής και μ... Οικονομία

08:0821/05

Έκθεση ΔΝΤ: Τα λάθη και οι παραλείψεις στο ελληνικό πρόγραμμα Οικονομία

08:0021/05

Μοτοπορεία για τον Κουφοντίνα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

07:5321/05

Eρχεται νέος κωδικός στα τρόφιμα – Τι είναι το UFI Υγεία

07:4621/05

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει με την άδεια για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος Ελλάδα

07:3921/05

Χωρίς google και gmail τα κινητά Huawei Διεθνή ,Τεχνολογία

07:3521/05

Η Κομισιόν ανεβάζει τις τιμές δικαιωμάτων εκπομπών CO2 Ενέργεια ,Σημαντικά

07:3221/05

Αυτό είναι το προφίλ του υπερχρεωμένου δανειολήπτη Οικονομία

07:3021/05

Επενδυτικό ενδιαφέρον για το πρώην «Γαλλικό» στη Φράγκων Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

07:3021/05

Β. Μακεδονία και Αλβανία δεν βλέπουν «πράσινο φως» για ενταξιακές με Ε.Ε. Βαλκάνια ,Σημαντικά

07:3021/05

Fitch: Οι παροχές Τσίπρα αυξάνουν την αβεβαιότητα Οικονομία

07:2521/05

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς-παιδικούς σταθμούς Ελλάδα

07:1921/05

Nεκρός o θρυλικός πρώην πιλότος της F1 Νίκι Λάουντα Διεθνή

07:1821/05

Ford: Περικοπή 7.000 θέσεων εργασίας μέσω e-mail Επιχειρήσεις

07:1121/05

Τα γαλλικά και ιταλικά κρασιά προτιμούν οι Έλληνες! Ελλάδα

07:0321/05

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις Κοινωνία ,Σημαντικά

06:3021/05

Έρχεται το COMEDY CLUB για παιδιά στην Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

06:0021/05

Ημερίδα για τη Στοματική Υγεία Παιδιών & Ενηλίκων από τον Δ. Θερμαϊκού Δήμοι

05:3021/05

Πέντε τροφές που πρέπει να αποφεύγετε στο πρωινό γεύμα Υγεία

05:0021/05

Tο DNA μας δείχνει πότε θα αρρωστήσουμε; Υγεία

04:3021/05

«Δεν είναι ο Λιάγκας στην τηλεόραση; Ευτυχώς» (VIDEO) Lifestyle

04:0021/05

Η Google «μπλόκαρε» την Huawei Τεχνολογία

03:3021/05

Γαλλία: 2.000€ για την αποκρυπτογράφηση αρχαίας επιγραφής Διεθνή

03:0021/05

Tο πρώτο app κινητού που μπορεί να «ακούσει» τις ωτίτιδες Υγεία

02:3021/05

Έξαλλοι στο Ισραήλ με τη Μαντόνα Media

02:0021/05

Γιατί δεν πρέπει να κάνουμε μπάνιο πάνω από 15 λεπτά; Υγεία

01:3021/05

Ένα νησί γεμάτο… οδοντόβουρτσες και παπούτσια (VIDEO) Διεθνή

01:0021/05

Την απέλυσαν επειδή έδωσε φαγητό σε μαθητή χωρίς χρήματα Διεθνή

00:3021/05

Ανάπηρος σκύλος έσωσε βρέφος που έθαψαν ζωντανό Διεθνή

00:0021/05

Δούρου: «Υλοποιήσαμε σειρά μεγάλων τομών» Περιφέρειες

23:5020/05

Περιοδεία Π. Καμμένου στην Αχαΐα Κόμματα ,Πολιτική

23:4520/05

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο προτείνει πρόωρες εκλογές Διεθνή

23:4020/05

Το Ωραιόκαστρο και την Σίνδο επισκέφτηκε ο Α. Τζιτζικώστας Περιφέρειες

23:3020/05

Μπακογιάννης: Στις 26 Μαΐου η Αθήνα αλλάζει εποχή και όχι απλώς δήμαρχο Τοπική Αυτοδιοίκηση

23:2520/05

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει καμία ευθύνη για το κυβερνητικό παρελθόν Κόμματα ,Πολιτική

23:1420/05

Δημοσκόπηση Rass: Μπροστά με 8,5 μονάδες η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Ελλάδα

22:5120/05

Η Πρόεδρος του ΣτΕ για τα δώρα και τα επιδόματα στο Δημόσιο Ελλάδα

22:4220/05

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε να ενημερώσει ότι σκοπεύει να καταργήσει τη 13η σύνταξη Κόμματα ,Πολιτική

22:3320/05

Μητσοτάκης: Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ή με την ΝΔ, ή με την κυβέρνηση της αποτυχίας Κόμματα ,Πολιτική

22:2320/05

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ και οδεύει στα ίδια χνάρια Κόμματα ,Πολιτική

22:0520/05

Ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε βρεθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:5620/05

Γεννηματά για Τσίπρα: Όλα για την καρέκλα – Εμείς έχουμε αρχές και αξίες Κόμματα ,Πολιτική

21:4720/05

Πέραμα: Νεκρός εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά σε ναυπηγείο Ελλάδα ,Κοινωνία

21:2820/05

Σεισμός στη Ζάκυνθο Ελλάδα

21:2020/05

Μπουτάρης: Τώρα που αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή δεν θα ξέρουμε πόσοι ήταν από πίσω Δήμοι ,Σημαντικά

21:0720/05

Ευ. Βενιζέλος: Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι στρατηγική Κόμματα ,Πολιτική

21:0320/05

Κεφαλογιάννη: Η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά δεν πωλείται Κόμματα ,Πολιτική

20:5420/05

Δημοσκόπηση Alco: Μπροστά με 6,3 μονάδες η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

20:4520/05

Θεσσαλονίκη: Ψήφισμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκη

20:3620/05

Τσίπρας: Την Κυριακή ψηφίζουμε για το αν θα συνεχίσουμε έξω από τα μνημόνια Κόμματα ,Πολιτική ,Σημαντικά

20:2120/05

Δύο οι τραυματισμένοι ορειβάτες στον Όλυμπο – Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσ... Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

19:5420/05

Το κεντρικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Ήρθε η ώρα των πολλών» Κόμματα ,Πολιτική

19:4520/05

Κέρκυρα: «Βαριά καμπάνα» για άνδρα που πυροβόλησε το σκύλο του Ελλάδα ,Κοινωνία

19:3820/05

Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Γκρόισμαν Διεθνή

19:3420/05

Τα γρήγορα τραίνα και η δις άνοδος Σπίρτζη στη Θεσσαλονίκη Παραπολιτικά

19:2120/05

Αιγαίο: 42 παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη Ελλάδα

19:1420/05

Η Αρνιώτικη μουντοβίνα και τα καλούδια της Χαλκιδικής Τουρισμός

19:1420/05

Μάρκου: Οι ευρωεκλογές αυτές θα δώσουν το σύνθημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε Κόμματα ,Πολιτική

19:0620/05

Επίσκεψη Ζέρβα στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης Τοπική Αυτοδιοίκηση

18:5820/05

Καμμένος: Θα γίνουν εκλογές μέχρι τις 30 Ιουνίου Κόμματα ,Πολιτική

18:5020/05

Η πιο γλυκιά… προεκλογική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης! Παραπολιτικά

18:4920/05

Καλαφάτης: Χρέος του δημοτικού συμβουλίου να καταδικάσει με ψήφισμα την Γενοκτονία των ... Κόμματα ,Πολιτική

18:4820/05

Η Kleemann στη διεθνή έκθεση Liftex της Βρετανίας Επιχειρήσεις

18:4120/05

ΣτΕ: Συνταγματική η κατάργηση των δώρων στο Δημόσιο Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3720/05

ΣΕΒΕ: Θετικά σχόλια για το σενάριο της ΕΒRD για ΜμΕ Οικονομία

18:3520/05

Αυτόνομη κατάδυση ατόμων με αναπηρία στο κολυμβητήριο Συκεών (ΦΩΤΟ) Ελλάδα

18:2720/05

Θεσσαλονίκη: Δημοσίευε φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών στα social media Κοινωνία ,Σημαντικά

18:1820/05

Βουλή: Ομόθυμο μήνυμα για την αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο της γενοκτονίας των Ποντίων Πολιτική

18:1620/05

Όλυμπος: Επιχείρηση διάσωσης για ορειβάτη που τραυματίστηκε Ελλάδα ,Κοινωνία

18:1520/05

«Να νικήσει η Περιφέρεια» θέλει η υπ. περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Χριστιά Παραπολιτικά

18:1420/05

Δωρεάν διαδρομές με ηλεκτρικό πατίνι για όσους πάνε να ψηφίσουν στις 26 Μαΐου Ελλάδα